Νέα

Τζαμί στην Πρωτεύουσα. Ποιά η γνώμη σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GABOR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εισθε υπερ της κατασκευης τζαμιου στην Αθηνα;

• Ναι

Ψήφοι: 16 21,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 56 76,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 1,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    73

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Μα το θέμα από ένα σημείο και μετά παύει να είναι θρησκευτικό και περνάει σε θέμα συνήθειας και κυρίως παράδοσης. Εάν εσένα σε ανάγκαζαν ν'αλλάξεις συνήθειες, τις οποίες θα έκριναν στο εξής παράνομες, τί γνώμη θα είχες;

Ειμαι μεταναστης στην Αγγλια. Ειμαι υποχρεωμενος να σεβαστω την νομοθεσια του κρατους που με φιλοξενει.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Η Αγγλια δεν ειναι σαν την Γαλλια. Τους Αγγλους τους ρωτησε κανεις αν θελουν να περπατανε στον δρομο και να νομιζουν πως ειναι στην Τεχερανη?

σωστά, στη γαλλία δεν έχει μουσουλμάνους  :2funny:
και ναι, το πρόβλημα δεν είναι η διαφορά στην αντιμετώπιση, είναι το ότι στην αγγλία έχει μουσουλμάνους.

εσύ δίνεις ένα παράδειγμα κακής αντιμετώπισης, εγώ ένα παράδειγμα καλής (για εμένα).
εσύ προτιμάς να βλέπεις τη χειρότερη περίπτωση.
και φυσικά αν γίνουμε σαν την αγγλία θα σου φταίνε οι μουσουλμάνοι, όχι το κράτος που δε θα έχει πάρει κανένα μέτρο για να έρθει κάποια ισορροπία

αθάνατε έλληνα λέμε  :rockon: :rockon:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Έτσι όπως τα κατάφεραν οι κυβερνήσεις που δυστυχώς ψηφίζει η πλειοψηφία αυτών των ρημαδοκατοίκων οι λαθρομεταναστες δεν ΜΠΟΡΟΥΝ πλέον να απελαθούν για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχουν ούτε ένα χαρτί και δηλώνουν ό,τι νάναι.Το σύνολο αυτών που αποκαλούνται "Πακια" είναι Μπαγκλαντέζοι οι οποίοι δηλώνουν πακιστανοί για να πάρουν ασυλία ως πρόσφυγες.Το ίδιο και με τους "μαύρους" όπου όλοι δηλώνουν Σομαλοί.Όπως και με τους Αφγανού;.Είσαι σοβαρός;Μπορεί να βγει άκρη;Όπως είπα πριν δεν είναι της παρούσης το θέμα αυτό.

Δηλαδη μου λες οτι σε λιγα χρονια θα ειμαστε μειοψηφια στην χωρα μας, επειδη δεν ξερουμε τι να τους κανουμε τους λαθρομεταναστες? Και οτι πρεπει να γινει και τεμενος?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
σωστά, στη γαλλία δεν έχει μουσουλμάνους  :2funny:
και ναι, το πρόβλημα δεν είναι η διαφορά στην αντιμετώπιση, είναι το ότι στην αγγλία έχει μουσουλμάνους.

εσύ δίνεις ένα παράδειγμα κακής αντιμετώπισης, εγώ ένα παράδειγμα καλής (για εμένα).
εσύ προτιμάς να βλέπεις τη χειρότερη περίπτωση.
και φυσικά αν γίνουμε σαν την αγγλία θα σου φταίνε οι μουσουλμάνοι, όχι το κράτος που δε θα έχει πάρει κανένα μέτρο για να έρθει κάποια ισορροπία

αθάνατε έλληνα λέμε  :rockon: :rockon:

Εχεις καποιο νοητικο προβλημα? Ειπα εγω οτι δεν εχει μουσουλμανους στην Γαλλια? Στην Αγγλια ειναι ισχυρη η μουσουλμανικη μειονοτητα...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εχεις καποιο νοητικο προβλημα? Ειπα εγω οτι δεν εχει μουσουλμανους στην Γαλλια? Στην Αγγλια ειναι ισχυρη η μουσουλμανικη μειονοτητα...

το ίδιο ΚΑΙ στη γαλλία.

αυτό που αποφεύγεις να δεις είναι ότι κάθε κράτος αντιμετωπίζει διαφορετικά την ίδια μειονότητα. και γι'αυτό σου φταίει η μειονότητα.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
το ίδιο ΚΑΙ στη γαλλία.

αυτό που αποφεύγεις να δεις είναι ότι κάθε κράτος αντιμετωπίζει διαφορετικά την ίδια μειονότητα. και γι'αυτό σου φταίει η μειονότητα.

Αν πανε να κανουν στην Αγγλια οτι και στην Γαλλια, θα γινει χαμος. Οι μουσουλμανοι ειναι πολυ μεγαλο ποσοστο του πλυθησμου. Και ειναι και φανατικοι.

2010 και ακομα και τωρα ειναι ικανοι να σκοτωσουν οποιον προσβαλει την θρησκεια τους. Ειδατε κανεναν χριστιανο πχ να σκοτωσει καποιον αλλον γιατι του ειπε "γαμω τον χριστο σου"?

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
από τη στιγμή που παραβαίνουν τους νόμους του κράτους φυσικά και θα τις αλλάξεις.
άμα δε γουστάρεις να τις αλλάξεις πάγαινε σε ένα κράτος που να τις δέχεται.
δεν κατάλαβα δηλαδίς.

Ειμαι μεταναστης στην Αγγλια. Ειμαι υποχρεωμενος να σεβαστω την νομοθεσια του κρατους που με φιλοξενει.

Δε σημαίνει όμως ότι έτσι στηρίζεις την παγκοσμιοποίηση; Τέλος πάντων. το θέμα είναι ότι κάποιοι θα ακολουθήσουν και κάποιοι άλλοι όχι. Τέτοιο θέμα πάντως δεν έχει τεθεί ακόμη εδώ, αν και στην Ευρώπη (Βέλγιο, Γαλλία, Ισπανία όπου μουσουλμάνα αποβλήθηκε από σχολείο λόγω μαντήλας) έχει προχωρήσει αρκετά.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αν πανε να κανουν στην Αγγλια οτι και στην Γαλλια, θα γινει χαμος. Οι μουσουλμανοι ειναι πολυ μεγαλο ποσοστο του πλυθησμου. Και ειναι και φανατικοι.

αυτό που λέω εγώ είναι ότι από τη στιγμή που υπάρχει νόμος π.χ. κατά της μπούργκας τέλος. θα σκούξουν, θα φωνάξουν, θα μαλλιοτραβηχτούν, από κει και πέρα τι άλλο θα κάνουν? θα συμμορφωθούν. και στη γαλλία δεν πέρασε αδιάφορο το θέμα, είχαν κι εκεί πολλές διαμαρτυρίες. όμως η μπούργκα έγινε παράνομη, και από κει και πέρα σε όποιον αρέσει, αλλιώς θα υποστεί τις συνέπειες.

ο φόβος δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος.
ας γίνει χαμός, αν είναι δυνατόν ένα κράτος να αρχίσει να φοβάται τις μειονότητες  :headbang:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
αυτό που λέω εγώ είναι ότι από τη στιγμή που υπάρχει νόμος π.χ. κατά της μπούργκας τέλος. θα σκούξουν, θα φωνάξουν, θα μαλλιοτραβηχτούν, από κει και πέρα τι άλλο θα κάνουν? θα συμμορφωθούν. και στη γαλλία δεν πέρασε αδιάφορο το θέμα, είχαν κι εκεί πολλές διαμαρτυρίες. όμως η μπούργκα έγινε παράνομη, και από κει και πέρα σε όποιον αρέσει, αλλιώς θα υποστεί τις συνέπειες.

ο φόβος δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος.
ας γίνει χαμός, αν είναι δυνατόν ένα κράτος να αρχίσει να φοβάται τις μειονότητες  :headbang:

Μην πας μακρια...δες τι γινετε στην Ελλαδα. Και δυστυχως οι αριστεροι βγαινουν και τους υποστηριζουν κιολας.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Δε σημαίνει όμως ότι έτσι στηρίζεις την παγκοσμιοποίηση; Τέλος πάντων. το θέμα είναι ότι κάποιοι θα ακολουθήσουν και κάποιοι άλλοι όχι. Τέτοιο θέμα πάντως δεν έχει τεθεί ακόμη εδώ, αν και στην Ευρώπη (Βέλγιο, Γαλλία, Ισπανία όπου μουσουλμάνα αποβλήθηκε από σχολείο λόγω μαντήλας) έχει προχωρήσει αρκετά.

Δηλαδη να γινει η Ευρωπη μουσουλμανικη περιοχη για μην στηριξουμε την παγκοσμιοποιηση?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

2010 και ακομα και τωρα ειναι ικανοι να σκοτωσουν οποιον προσβαλει την θρησκεια τους. Ειδατε κανεναν χριστιανο πχ να σκοτωσει καποιον αλλον γιατι του ειπε "γαμω τον χριστο σου"?

Εδω σε θελω Hyper Observer.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.878
Πόντοι
6.035
Μην πας μακρια...δες τι γινετε στην Ελλαδα. Και δυστυχως οι αριστεροι βγαινουν και τους υποστηριζουν κιολας.
οι αριστεροι κανουν το αντιθετο απο τα αλλα κοματα και καλα σαν αντιδραση αν ηταν αυτοι κυβερνηση θα τους ειχαν λιθοβολησει :2funny: :2funny: :2funny:τελος παντων στην ελλαδα βρισκουν και τα κανουν επειδη ειμαστε μπουρδελο εκει που δεν τους περνει κοτες.

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη μου λες οτι σε λιγα χρονια θα ειμαστε μειοψηφια στην χωρα μας, επειδη δεν ξερουμε τι να τους κανουμε τους λαθρομεταναστες? Και οτι πρεπει να γινει και τεμενος?

Για το ότι θα είμαστε μειοψηφία φταίει εκτός των άλλων η υπογεννητικότητα.Επίσης τι εννοείς "εμείς";Ποιοι είμαστε "εμείς";Εσύ άμα παντρευτείς την ρωσδία σου θα κάνεις "ελληνόπουλο" δηλαδή;Έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί η περίοδος όπου ακόμα και τα μη-αποικιοκρατικά έθνη διατηρούσαν μια κάποια "καθαρότητα" αν μπορεί να λεχθεί αυτό ως δόκιμος όρος.Εμείς είμαστε οι έλληνες πολίτες.Εμείς είναι και οι μουσουλμάνοι της Θράκης όπως εμείς είναι και τα παιδιά που γεννιούνται από μεικτούς γάμους.Τέλος για μένα εμείς είναι οποιοσδήποτε θεωρεί αυτό εδώ το χώμα πατρίδα του (όπου γη πατρίς), το σέβεται, το τιμά και προσφέρει κάτι σε αυτό.Εσύ που γνωρίζεις θα ήθελα να μου πεις τι μπορούμε να κάνουμε με τους λαθρομετανάστες και όποιος άλλος δηλαδή έχει μια άποψη με επιχειρήματα τα οποία να στέκουν (είπαμε στη χώρα τους δε μπορούν να πάνε ξέχασέ το αυτό το ενδεχόμενο) ας προτείνει κάτι εκτός από το να αφορίζει.

Όσο για το άλλο που είπες για την κάλυψη του προσώπου πιστεύεις ότι είναι το ίδιο ένας άνθρωπος να κρύβει το πρόσωπο του έτσι απλά και να το κρύβει για θρησκευτικούς λόγους; Και εν πάσει περιπτώσει μια μουσουλμάνα μπορεί να μου πει 10 επιχειρήματα για τους λόγους που θέλει να κρύψει το πρόσωπό της.Εσύ μπορείς;Έχεις;Προσωπικά δεν έχω δει κάποιον πέραν των ταραξιών (είναι όνειδος να τους αποκαλούμε αναρχικούς)να κρυβει το πρόσωπό του ή να έχει τέτοιο διακαή πόθο.Μιας και αναφέρεις την Αγγλία να σου υπενθυμίσω ότι σε πολλές δουλειές απαγορεύεται οτιδήποτε δηλώνει εμφανώς τη θρησκευτική πεποίθηση κάποιου είτε αυτό είναι μαντήλα είτε είναι σταυρουδάκι.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Για το ότι θα είμαστε μειοψηφία φταίει εκτός των άλλων η υπογεννητικότητα.Επίσης τι εννοείς "εμείς";Ποιοι είμαστε "εμείς";Εσύ άμα παντρευτείς την ρωσδία σου θα κάνεις "ελληνόπουλο" δηλαδή;Έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί η περίοδος όπου ακόμα και τα μη-αποικιοκρατικά έθνη διατηρούσαν μια κάποια "καθαρότητα" αν μπορεί να λεχθεί αυτό ως δόκιμος όρος.Εμείς είμαστε οι έλληνες πολίτες.Εμείς είναι και οι μουσουλμάνοι της Θράκης όπως εμείς είναι και τα παιδιά που γεννιούνται από μεικτούς γάμους.Τέλος για μένα εμείς είναι οποιοσδήποτε θεωρεί αυτό εδώ το χώμα πατρίδα του (όπου γη πατρίς), το σέβεται, το τιμά και προσφέρει κάτι σε αυτό.Εσύ που γνωρίζεις θα ήθελα να μου πεις τι μπορούμε να κάνουμε με τους λαθρομετανάστες και όποιος άλλος δηλαδή έχει μια άποψη με επιχειρήματα τα οποία να στέκουν (είπαμε στη χώρα τους δε μπορούν να πάνε ξέχασέ το αυτό το ενδεχόμενο) ας προτείνει κάτι εκτός από το να αφορίζει.

Όσο για το άλλο που είπες για την κάλυψη του προσώπου πιστεύεις ότι είναι το ίδιο ένας άνθρωπος να κρύβει το πρόσωπο του έτσι απλά και να το κρύβει για θρησκευτικούς λόγους; Και εν πάσει περιπτώσει μια μουσουλμάνα μπορεί να μου πει 10 επιχειρήματα για τους λόγους που θέλει να κρύψει το πρόσωπό της.Εσύ μπορείς;Έχεις;Προσωπικά δεν έχω δει κάποιον πέραν των ταραξιών (είναι όνειδος να τους αποκαλούμε αναρχικούς)να κρυβει το πρόσωπό του ή να έχει τέτοιο διακαή πόθο.Μιας και αναφέρεις την Αγγλία να σου υπενθυμίσω ότι σε πολλές δουλειές απαγορεύεται οτιδήποτε δηλώνει εμφανώς τη θρησκευτική πεποίθηση κάποιου είτε αυτό είναι μαντήλα είτε είναι σταυρουδάκι.

Δηλαδη μου λες οτι δεν μπορει να γινει κατι, και σε λιγα χρονια θα εχουμε 5 εκατομυρια λαθρομεταναστες?
Να τους στελνουμε στην Τουρκια, η οποια τους προωθει στην χωρα μας για τους δικους της λογους. Να τους αφηνουμε στα δικα της χωρικα υδατα. Οσο δεν κανουμε κατι, τοσο περισσοτεροι θα ερχονται. Δεν το καταλαβαινεις?

Εχει καταντησει πλεον απαισιο, καθε φορας που σταματας σε φαναρι να σου σπανε τα αρχιδια να σου κανουν τα τζαμια. Μην πουμε για το παρα εμποριο, που ειναι κακο για την οικονομια μιας χωρας.

Επισης μου λες οτι πρεπει να αλλαξει η νομοθεσια μας λογω των ιδιαιτεροτητων των μουσουλμανων? Για να καλυπτουν νομιμα το προσωπο τους οι μουσουλμανες? Εγω λεω οι μουσουλμανες να εναρμονιστουν με την νομοθεσια μας, αλλιως ας πανε να ζησουν αλλου.

Εγω αν κανω παιδι με αλλοδαπη, το παιδι μου δεν θα ειμαι λαθρομεταναστης. Αυτη ειναι η μεγαλη διαφορα. Θα ερχεται ελλαδα νομιμα με ελληνικο διαβατηριο.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ρε τυπε θα μας τρελανεις.απο την μια βριζεις τους ελληνες και απο την αλλη το παιζεις εθνικιστης?

Δεν ειμαι εθνικιστης, ουτε ακροδεξιος, ουτε καν δεξιος, ουτε χρυσαυγιτης. Και δεν βριζω τους Ελληνες. Αυτο που το ειδες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom