Και οι ιδιοι οι Αγγλοι εχουν αρχισει να ξεσηκωνονται με τις απαιτησεις των μουσουλμανων. Και πολυ καλα κανουν.
Δεν θα μας επιβαλουν οι μουσουλμανοι τον δικο τους τροπο ζωης.
πως φενεται οτι δεν με ξερεις
Και οι ιδιοι οι Αγγλοι εχουν αρχισει να ξεσηκωνονται με τις απαιτησεις των μουσουλμανων. Και πολυ καλα κανουν.
Δεν θα μας επιβαλουν οι μουσουλμανοι τον δικο τους τροπο ζωης.
Έτσι ακριβώς.
Αυτά στον Άγιο Παύλο μάλλον τουμπελέκια θα είναι:
πως φενεται οτι δεν με ξερεις![]()
Και στον Ορθοδοξο ναο που ειναι κοντα στην μοσκοου στριτ στο λονδινο, μια χαρα χτυπουσε η καμπανα. Τουλαχιστον μεχρι το 2006 που ημουν στο νησι. Τωρα ακομα και ισχυε κατι τετοιο δεν ειναι σχετικα με το τι θελουν οι λαοι, (ρωτα και τους Ελληνες Χριστιανους Ορθοδοξους που μενουν κοντα σε εκκλησιες αν τους αρεσει να ακουνε την καμπανα συνεχεια?) αλλα με το τι λενε οι νομοι του καθε κρατους πχ περι ηχορυπανσης ή πυρασφαλειας. Στον Ορθοδοξο ναο εδω περα στην Ταιπει, δεν υπαρχουν κερια, γιατι απαγορευεται μιας και ο ναος στεγαζεται μεσα σε κτιριακο συγκροτημα.
θες να σε κανουν μουσουλμανο με το ζορι ε?
Απορω πως δεν τους εχουν καψει ακομα ζωντανους κατι τετοιους
κάποια στιγμή θα πρέπει και να πάψεις να ρίχνεις όλες τις ευθύνες στην τουρκοκρατία για το χάλι σου.
Ο έλληνας είναι πρώτος στις δικαιολογίες και τελευταίος στις πράξεις.
το θέμα της τουρκοκρατίας πάει περίπατο όταν αναλογίζεσαι ότι ενώ εσύ σε 2 παγκσμίους πολέμους ήσουνα με τους νικητές, η γερμανία απ την άλλη έχασε 2 παγκοσμίους συνθηκολόγησε σε όλους δυσμενώς, μετά τον βου που που δεν υπήρχε πρωτεύουσα, ήταν διαιρεμένο κράτος για 40 περίπου χρόνια και παρόλ αυτά σήμερα την παρακαλάς να σε δανείσει μπας και δε χρεοκοπήσεις.
σταματήστε την ομφαλοσκόπηση αναλάβετε ως λαός τις τεράστιες ευθύνες που έχετε για το χάλι μας και αποφασίστε να βρείτε από κοινού δημιουργικές και παραγωγικές λύσεις.
όσο ασχολείστε με τζαμιά, κρύσταλλα, εκκλησίες και εξαπτέρυγα προκοπή δε θα δούμε ποτέ.
Άμα ξεκινάς κάτι, οτιδήποτε και αν είναι αυτό, με νοοτροπία loser.... τότε καλά σαράντα.....εμεις δεν ειχαμε υποδομη και ουτε προκειτε να αποκτησουμε η γερμανια βασιστηκε στην αυτοκινητοβιομηχανια της και στις εξορυξεις τωρα στην ελλαδα που μπορεις να βασιστεις αφου ακομα και αυτοκινητοβιομηχανια να φτιαξουμε εμεις οι ιδιοι θα απαξιονουμε τα αυτοκινητα μας και θα αγοραζουμε εισαγωγης οσο απο εξορυξη δοξα τον θεο εχουμε αρκετα κοιτασματα απο διαφορα αλλα.............................
εδω ρε φιλε δεν με εχουν κανει χριστιανο με 18 χρονια ανελεητης προπαγανδας.. μουσουλμανος θα γινω![]()
δες μονο ποσοι επιχειρηματιες εχουν ασχοληθει με την τεχνολογια και μετα πες μου μονο ενας και τον πολεμουσαν και συνεχιζουν να τον πολεμανε γιατι ο ανθρωπος ειδε μπροστα στο μελλον ονομα δεν λεω γιατι θα το συσχετισουν με τον αθλητισμο καποιοι καταλαβαν παντως ποιον λεω.Άμα ξεκινάς κάτι, οτιδήποτε και αν είναι αυτό, με νοοτροπία loser.... τότε καλά σαράντα.....
Άμα ξεκινάς κάτι, οτιδήποτε και αν είναι αυτό, με νοοτροπία loser.... τότε καλά σαράντα.....
δες μονο ποσοι επιχειρηματιες εχουν ασχοληθει με την τεχνολογια και μετα πες μου μονο ενας και τον πολεμουσαν και συνεχιζουν να τον πολεμανε γιατι ο ανθρωπος ειδε μπροστα στο μελλον ονομα δεν λεω γιατι θα το συσχετισουν με τον αθλητισμο καποιοι καταλαβαν παντως ποιον λεω.
δες μονο ποσοι επιχειρηματιες εχουν ασχοληθει με την τεχνολογια και μετα πες μου μονο ενας και τον πολεμουσαν και συνεχιζουν να τον πολεμανε γιατι ο ανθρωπος ειδε μπροστα στο μελλον ονομα δεν λεω γιατι θα το συσχετισουν με τον αθλητισμο καποιοι καταλαβαν παντως ποιον λεω.
μακάρι να ήταν μόνο η νοοτροπία λούζερ... είναι και το βόλεμα του "έλα μωρέ, αφού έχω τόσες δικαιολογίες να μην προσπαθήσω καν να κάνω το παραμικρό". μια ζωή βολευόμαστε στις δικαιολογίες μας, δεν έχουμε το ένα, δεν έχουμε το άλλο. δε χρειάζεται να έχουμε μεγάλα οράματα, χρειάζεται να στρώσουμε κώλο. και αυτό είναι το μόνο που δεν ξέρουμε να κάνουμε.
απο θεμα εργατικοτητας αστο εχουμε τις περισσοτερες ωρες εργασιας απο ολη την ευρωπη και μην κοιτας το δημοσιο εγω εργαζομαι 12 χρονια αυτα τα 12 χρονια οι ωρες υπερεργασιας που εχω ειναι +5 χρονια δεν χρειαζεται να στο αναλθσω αλλο αν καταλαβες καταλαβεςμακάρι να ήταν μόνο η νοοτροπία λούζερ... είναι και το βόλεμα του "έλα μωρέ, αφού έχω τόσες δικαιολογίες να μην προσπαθήσω καν να κάνω το παραμικρό". μια ζωή βολευόμαστε στις δικαιολογίες μας, δεν έχουμε το ένα, δεν έχουμε το άλλο. δε χρειάζεται να έχουμε μεγάλα οράματα, χρειάζεται να στρώσουμε κώλο. και αυτό είναι το μόνο που δεν ξέρουμε να κάνουμε.
Νομίζω ότι παρανόησες τη μπούμπα. Στον ιδιωτικό τομέα είναι λίγο πιο δύσκολο να μην παράγεις έργο και να σε κρατάνε.... παρά στο δημόσιο...απο θεμα εργατικοτητας αστο εχουμε τις περισσοτερες ωρες εργασιας απο ολη την ευρωπη και μην κοιτας το δημοσιο εγω εργαζομαι 12 χρονια αυτα τα 12 χρονια οι ωρες υπερεργασιας που εχω ειναι +5 χρονια δεν χρειαζεται να στο αναλθσω αλλο αν καταλαβες καταλαβες
Τον γιωργάκη τον ενδιαφέρουν τα νέα μέλη και οι ξενόφερτοι νέεοι ψηφοφόροι. Το νέο αίμα στο κόμμα του. Αρκεί να κυβερνά έστω και με πακιστανούς μισθο(ψηφο)φόρους.Eίναι προφανές ότι κανείς Γιωργάκης δέν θά ασχοληθεί μέ τά θρησκευτικα δικαιωματα ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ πού ΝΟΜΙΜΑ βρίσκονται σέ μία ξένη χώρα.
Οι πολιτικοί κάνουν γαργάρα τό γεγονός ότι τό όλο θέμα αφορά στούς παράνομους εισβολείς-μετανάστες πού ήρθαν μέ ή χωρίς την θέλησή τους στήν Ελλάδα.Αυτή ακριβώς είναι η απάτη τών ανθρώπων πού ζητούν τήν ψήφο μας!
Αντίθετα υποκρύπτουν δολίως τό γεγονός ότι στην Ελλάδα δέν υφίσταται ο παραμικρός περιορισμός τής θρησκευτικής ελευθερίας καί δράσης.
Ολοι οι "Ελληνες" πολιτικοί εγκλωβίζουν τό θέμα στό δίπολο Ελληναράδες/αντιρατσιστές γιατί αυτό τούς βολεύει.
μα για ιδιωτικο τομεα μιλαμε παντα οποια κινηση γινει αν γινει θα ειναι ιδιωτικη τι περιμενεις να φτιαξει αυτοκινητοβιομηχανια πχ το κρατος τοτε γαματαΝομίζω ότι παρανόησες τη μπούμπα. Στον ιδιωτικό τομέα είναι λίγο πιο δύσκολο να μην παράγεις έργο και να σε κρατάνε.... παρά στο δημόσιο...
τουλάχιστο μέχρι τώρα....![]()
απο θεμα εργατικοτητας αστο εχουμε τις περισσοτερες ωρες εργασιας απο ολη την ευρωπη και μην κοιτας το δημοσιο εγω εργαζομαι 12 χρονια αυτα τα 12 χρονια οι ωρες υπερεργασιας που εχω ειναι +5 χρονια δεν χρειαζεται να στο αναλθσω αλλο αν καταλαβες καταλαβες
Ρε οι ανθρωποι δεν παιζονται. Στην Αγγλια προσπαθουν να προσυλητισουν κιολας πιστους... Λες και στα μουσουλμανικα κρατη μπορουν οι αλλοθρησκοι να κανουν τα ιδια.... Δεν τους αρεσει να ζουν στις πατριδες τους γιατι εκει δεν εχουν ελευθεριες, και οταν ερχονται στην Ευρωπη θελουν να μετατρεψουν και τους υπολοιπους σε μουσουλμανους.