Νέα

Τζαμί στην Πρωτεύουσα. Ποιά η γνώμη σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GABOR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Εισθε υπερ της κατασκευης τζαμιου στην Αθηνα;

• Ναι

Ψήφοι: 16 21,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 56 76,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 1,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    73

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Taiwanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Έτσι ακριβώς.

Αυτά στον Άγιο Παύλο μάλλον τουμπελέκια θα είναι:

Και στον Ορθοδοξο ναο που ειναι κοντα στην μοσκοου στριτ στο λονδινο, μια χαρα χτυπουσε η καμπανα. Τουλαχιστον μεχρι το 2006 που ημουν στο νησι. Τωρα ακομα και ισχυε κατι τετοιο δεν ειναι σχετικα με το τι θελουν οι λαοι, (ρωτα και τους Ελληνες Χριστιανους Ορθοδοξους που μενουν κοντα σε εκκλησιες αν τους αρεσει να ακουνε την καμπανα συνεχεια?) αλλα με το τι λενε οι νομοι του καθε κρατους πχ περι ηχορυπανσης ή πυρασφαλειας. Στον Ορθοδοξο ναο εδω περα στην Ταιπει, δεν υπαρχουν κερια, γιατι απαγορευεται μιας και ο ναος στεγαζεται μεσα σε κτιριακο συγκροτημα.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Και στον Ορθοδοξο ναο που ειναι κοντα στην μοσκοου στριτ στο λονδινο, μια χαρα χτυπουσε η καμπανα. Τουλαχιστον μεχρι το 2006 που ημουν στο νησι. Τωρα ακομα και ισχυε κατι τετοιο δεν ειναι σχετικα με το τι θελουν οι λαοι, (ρωτα και τους Ελληνες Χριστιανους Ορθοδοξους που μενουν κοντα σε εκκλησιες αν τους αρεσει να ακουνε την καμπανα συνεχεια?) αλλα με το τι λενε οι νομοι του καθε κρατους πχ περι ηχορυπανσης ή πυρασφαλειας. Στον Ορθοδοξο ναο εδω περα στην Ταιπει, δεν υπαρχουν κερια, γιατι απαγορευεται μιας και ο ναος στεγαζεται μεσα σε κτιριακο συγκροτημα.

Εκανα πασχα το 2008 στο Bayswater του Λονδινου. Καμπανα δεν χτυπησε.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
θες να σε κανουν μουσουλμανο με το ζορι ε?

Απορω πως δεν τους εχουν καψει ακομα ζωντανους κατι τετοιους

εδω ρε φιλε δεν με εχουν κανει χριστιανο με 18 χρονια ανελεητης προπαγανδας.. μουσουλμανος θα γινω  :rolleyes:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
κάποια στιγμή θα πρέπει και να πάψεις να ρίχνεις όλες τις ευθύνες στην τουρκοκρατία για το χάλι σου.
Ο έλληνας είναι πρώτος στις δικαιολογίες και τελευταίος στις πράξεις.
το θέμα της τουρκοκρατίας πάει περίπατο όταν αναλογίζεσαι ότι ενώ εσύ σε 2 παγκσμίους πολέμους ήσουνα με τους νικητές, η γερμανία απ την άλλη έχασε 2 παγκοσμίους συνθηκολόγησε σε όλους δυσμενώς, μετά τον βου που που δεν υπήρχε πρωτεύουσα, ήταν διαιρεμένο κράτος για 40 περίπου χρόνια και παρόλ αυτά σήμερα την παρακαλάς να σε δανείσει μπας και δε χρεοκοπήσεις.

σταματήστε την ομφαλοσκόπηση αναλάβετε ως λαός τις τεράστιες ευθύνες που έχετε για το χάλι μας και αποφασίστε να βρείτε από κοινού δημιουργικές και παραγωγικές λύσεις.
όσο ασχολείστε με τζαμιά, κρύσταλλα, εκκλησίες και εξαπτέρυγα προκοπή δε θα δούμε ποτέ.

:thumbsup:
Γιατί είναι τόσο δύσκολο να δούμε τα λάθη μας, ως λαού; Γιατί μας πειράζει τόσο πολύ; Όσο ντροπή και να είναι ή να μην είναι, ωστόσο είναι ο μόνος δρόμος για να πάμε κάποτε μπροστά.....
Εγώ προσωπικά, θεωρώ πως είναι περισσότερο ντροπή να μη θες να παραδεχτείς ότι έσφαλες, παρά να το παραδεχτείς και να κάνεις το παν για να το αλλάξεις.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
εμεις δεν ειχαμε υποδομη και ουτε προκειτε να αποκτησουμε η γερμανια βασιστηκε στην αυτοκινητοβιομηχανια της και στις εξορυξεις τωρα στην ελλαδα που μπορεις να βασιστεις αφου ακομα και αυτοκινητοβιομηχανια να φτιαξουμε εμεις οι ιδιοι θα απαξιονουμε τα αυτοκινητα μας και θα αγοραζουμε εισαγωγης οσο απο εξορυξη δοξα τον θεο εχουμε αρκετα κοιτασματα απο διαφορα αλλα.............................
Άμα ξεκινάς κάτι, οτιδήποτε και αν είναι αυτό, με νοοτροπία loser.... τότε καλά σαράντα.....

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Ανοιξτε τα ματια σας, πριν γινει η Ευρωπη μουσουλμανικη περιοχη. Ενημερωθειτε για τις απαιτησεις τους.

εδω ρε φιλε δεν με εχουν κανει χριστιανο με 18 χρονια ανελεητης προπαγανδας.. μουσουλμανος θα γινω  :rolleyes:

Οι μουσουλμανοι εχουν πιο πειστικες μεθοδους.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.879
Πόντοι
6.035
Άμα ξεκινάς κάτι, οτιδήποτε και αν είναι αυτό, με νοοτροπία loser.... τότε καλά σαράντα.....
δες μονο ποσοι επιχειρηματιες εχουν ασχοληθει με την τεχνολογια και μετα πες μου μονο ενας και τον πολεμουσαν και συνεχιζουν να τον πολεμανε γιατι ο ανθρωπος ειδε μπροστα στο μελλον ονομα δεν λεω γιατι θα το συσχετισουν με τον αθλητισμο καποιοι καταλαβαν παντως ποιον λεω.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

μακάρι να ήταν μόνο η νοοτροπία λούζερ... είναι και το βόλεμα του "έλα μωρέ, αφού έχω τόσες δικαιολογίες να μην προσπαθήσω καν να κάνω το παραμικρό". μια ζωή βολευόμαστε στις δικαιολογίες μας, δεν έχουμε το ένα, δεν έχουμε το άλλο. δε χρειάζεται να έχουμε μεγάλα οράματα, χρειάζεται να στρώσουμε κώλο. και αυτό είναι το μόνο που δεν ξέρουμε να κάνουμε.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
δες μονο ποσοι επιχειρηματιες εχουν ασχοληθει με την τεχνολογια και μετα πες μου μονο ενας και τον πολεμουσαν και συνεχιζουν να τον πολεμανε γιατι ο ανθρωπος ειδε μπροστα στο μελλον ονομα δεν λεω γιατι θα το συσχετισουν με τον αθλητισμο καποιοι καταλαβαν παντως ποιον λεω.

και μοιραζοταν τις δουλειες με την Mizens χωρις να ανοιξει μυτη...βρε τον Σωκρατη...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Ναι, δεν ξέρω για ποιον λες, εγώ δεν είπα ότι είναι εύκολο. Σαφώς κάθε αρχή είναι πολύ δύσκολη. Αλλά από πού τελικά θα ξεκινήσει κανείς; Ή να κάτσει να κλαίει τη μοίρα του, όπως κάνει ο νεοέλληνας τα τελευταία χρόνια;

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
μακάρι να ήταν μόνο η νοοτροπία λούζερ... είναι και το βόλεμα του "έλα μωρέ, αφού έχω τόσες δικαιολογίες να μην προσπαθήσω καν να κάνω το παραμικρό". μια ζωή βολευόμαστε στις δικαιολογίες μας, δεν έχουμε το ένα, δεν έχουμε το άλλο. δε χρειάζεται να έχουμε μεγάλα οράματα, χρειάζεται να στρώσουμε κώλο. και αυτό είναι το μόνο που δεν ξέρουμε να κάνουμε.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
μα αυτό είναι το ζουμί καλή μου μπούμπα!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.879
Πόντοι
6.035
απο θεμα εργατικοτητας αστο εχουμε τις περισσοτερες ωρες εργασιας απο ολη την ευρωπη και μην κοιτας το δημοσιο εγω εργαζομαι 12 χρονια αυτα τα 12 χρονια οι ωρες υπερεργασιας που εχω ειναι +5 χρονια δεν χρειαζεται να στο αναλθσω αλλο αν καταλαβες καταλαβες

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μονο 1 ρε τυποι ,2 θα γινουν σιγουρα
1 για τους σουνιτες
και 1 για τους σιιτες

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
απο θεμα εργατικοτητας αστο εχουμε τις περισσοτερες ωρες εργασιας απο ολη την ευρωπη και μην κοιτας το δημοσιο εγω εργαζομαι 12 χρονια αυτα τα 12 χρονια οι ωρες υπερεργασιας που εχω ειναι +5 χρονια δεν χρειαζεται να στο αναλθσω αλλο αν καταλαβες καταλαβες
Νομίζω ότι παρανόησες τη μπούμπα. Στον ιδιωτικό τομέα είναι λίγο πιο δύσκολο να μην παράγεις έργο και να σε κρατάνε.... παρά στο δημόσιο...
τουλάχιστο μέχρι τώρα....  :tooth:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Eίναι προφανές ότι κανείς Γιωργάκης δέν θά ασχοληθεί μέ τά θρησκευτικα δικαιωματα ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ πού ΝΟΜΙΜΑ βρίσκονται σέ μία ξένη χώρα.
Οι πολιτικοί κάνουν γαργάρα τό γεγονός ότι τό όλο θέμα αφορά στούς παράνομους εισβολείς-μετανάστες πού ήρθαν μέ ή χωρίς την θέλησή τους στήν Ελλάδα.Αυτή ακριβώς είναι η απάτη τών ανθρώπων πού ζητούν τήν ψήφο μας!
Αντίθετα υποκρύπτουν δολίως τό γεγονός ότι στην Ελλάδα δέν υφίσταται ο παραμικρός περιορισμός τής θρησκευτικής ελευθερίας καί δράσης.
Ολοι οι "Ελληνες" πολιτικοί εγκλωβίζουν τό θέμα στό δίπολο Ελληναράδες/αντιρατσιστές γιατί αυτό τούς βολεύει.
Τον γιωργάκη τον ενδιαφέρουν τα νέα μέλη και οι ξενόφερτοι νέεοι ψηφοφόροι. Το νέο αίμα στο κόμμα του. Αρκεί να κυβερνά έστω και με πακιστανούς μισθο(ψηφο)φόρους.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.879
Πόντοι
6.035
Νομίζω ότι παρανόησες τη μπούμπα. Στον ιδιωτικό τομέα είναι λίγο πιο δύσκολο να μην παράγεις έργο και να σε κρατάνε.... παρά στο δημόσιο...
τουλάχιστο μέχρι τώρα....  :tooth:
μα για ιδιωτικο τομεα μιλαμε παντα οποια κινηση γινει αν γινει θα ειναι ιδιωτικη τι περιμενεις να φτιαξει αυτοκινητοβιομηχανια πχ το κρατος τοτε γαματα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

είπα να στρώσουμε κώλο. να δουλεύουμε για να δημιουργούμε, όχι για να αρπάξουμε. δε μιλάω για ώρες εργασίας, μιλάω για νοοτροπία. όταν δουλεύεις 16 ώρες τη μέρα με τελικό σκοπό να αρπάξεις ό,τι βρεις και ό,τι δεν βρεις δεν πας μπροστά. έρχεσαι εδώ που έχουμε καταλήξει.

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ρε οι ανθρωποι δεν παιζονται. Στην Αγγλια προσπαθουν να προσυλητισουν κιολας πιστους... Λες και στα μουσουλμανικα κρατη μπορουν οι αλλοθρησκοι να κανουν τα ιδια.... Δεν τους αρεσει να ζουν στις πατριδες τους γιατι εκει δεν εχουν ελευθεριες, και οταν ερχονται στην Ευρωπη θελουν να μετατρεψουν και τους υπολοιπους σε μουσουλμανους.

Ενώ οι Χριστιανοί δεν το κάνουν αυτό; Υπάρχουν μεγαλύτεροι προσυλητιστές από το παπαδαριό; Εγώ συμφωνώ με τον Κάβιρο ότι για τους νόμιμους πολίτες μουσουλμάνους της χώρας υπάρχουν ήδη τεμένη παρολαυτα θα έπρεπε να υπάρχει και ένα στην Αθήνα ως πρωτεύουσα που συγκεντρώνει εναν αρκετό αριθμό μουσουλμάνων κατοίκων ή και τουριστών.Από την άλλη βέβαια πιστεύω ότι υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις ένα μεγάλο μέρος των μεταναστών θα έπρεπε να αποκτήσει την ιθαγένεια (για λειτουργικούς λόγους κυρίως)  και κατά συνέπεια θα ως νόμιμοι πολίτες θα χρειαστούν ένα θρησκευτικό χώρο για να εξασκούν το δικαίωμα της πίστης τους (μουσουλμάνοι,βουδιστές ή οτιδήποτε άλλο). Η εικόνα στον Άγιο Παντελεήμονα με πλήθος μουσουλμάνων να προσκυνάει το πεζοδρόμιο είναι τριτοκοσμική και δεν αρμόζει στην αισθητική μου.Και σίγουρα δε φταίνε οι μουσουλμάνοι για αυτό.Ας μην επεκταθούμε σε αυτό όμως γιατί είναι άλλο κομμάτι συζήτησης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom