Nyxtovatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αστο πατερ με πειρε απο κατω :'(
ισχυει το ασυμβιβαστο;;ναι αλλα μου εμεινε η γλυκα.... την ορθογραφια τι να την κανης βρε???? και αυτη που την ξερουν στο δρομο ειναι
Στείλε με pm που να το στείλω!!!αστο πατερ με πειρε απο κατω :'(
εχω βουλευτικη ασυλια εγω... να σας πω και μια λεξη που εμαθα προσφατα..... Ενιωτεισχυει το ασυμβιβαστο;;
ναι αλλα μου εμεινε η γλυκα.... την ορθογραφια τι να την κανης βρε???? και αυτη που την ξερουν στο δρομο ειναι και μαλιστα με διπλωμα
Τους πέρασες όλους βρε;!εχω βουλευτικη ασυλια εγω
γιατι οπως λεει και η σοφη παροιμια ''απ' το νερο πνιγηκανε πολλες, ποτε καμια απ' τις ψωλες''εχω βουλευτικη ασυλια εγω... να σας πω και μια λεξη που εμαθα προσφατα..... Ενιωτε
ε οχι και ολους.... θα παρεξηγηθωΤους πέρασες όλους βρε;!
Eεεε οι 298=όλοι!!!ε οχι και ολους.... θα παρεξηγηθω
μου εχουν ξεφυγη γιατι δεν με βολευουν τα ωραρια γαμωτο... ποτε θα βρεθη το timingEεεε οι 298=όλοι!!!
Ποιοι σου ξέφυγαν;!
ξερεις γιατι εχω βαλη αυτο το αβαταρ εεε???? σκεφτομε τι θα πω στο ΔΝΤ αν ζητηση τη γνωμη μου...Χρονο-χρηματο-οικονομικο-κοινωνικές σχέσεις
αν την ζητησουν ξερω τι θα τους πω παντως.....Πιστεύεις ότι θα ζητήσουν την γνώμη σου?
αν την ζητησουν ξερω τι θα τους πω παντως.....
Να γινη ολη η Ελλαδα ενα μπουρδελο... μας γαμανε που μας γαμανε.... αν μας πληρωνουν ολοι κιολας .....θα ξοφλησουμε το χρεος μας σε ενα χρονο το πολυ.... τωρα αν θελουν αντρα η γυναικα η Τρανς ας βαλουμε λιγο νερο στο κρασι μας... να ξοφλησουμε θελουμε