DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Η μερκελ να της κανη αλλαντικαποσες μουναρες να εχει η ελλαδα ρε παπαζολι;;; τις χοντρες ποιος θα τις παρει;;
Η μερκελ να της κανη αλλαντικαποσες μουναρες να εχει η ελλαδα ρε παπαζολι;;; τις χοντρες ποιος θα τις παρει;;
η σαπουνι....Η μερκελ να της κανη αλλαντικα
Σαπούνι για σκυλιά κ άλογα τότε!!!ασε γιατι οι χοντρες μυριζουν ασχημα...
παρακαλω..εδω θελω να προσθεσω οτι το ανθρωπινο λιπος ειναι η καλητερη πρωτη υλη για σαπουνι ..... ευχαριστω.
οιλεικρυνις ειναι το σωστο... αντε γελασαμε και σημερα.... ειδατε τι κανη το μπουρδελα???? που θα βρειτε καλυτερα??? Καληνυχτα σας... αντε και καλο Τεμενοςτουλαχιστων ειναι υληκρινεις !
ενταξει μη βαρας μονο 358000 λαθη εκανα σημεραοιλεικρυνις ειναι το σωστο... αντε γελασαμε και σημερα.... ειδατε τι κανη το μπουρδελα???? που θα βρειτε καλυτερα??? Καληνυχτα σας... αντε και καλο Τεμενος
και Γερμανικο να το πεις... το ιδιο θα ειναι...Οπότε να διορθώσουμε στον τίτλο
το "ισλαμικό"
με το "οθωμανικό"
για να συννενοηθούμε ;)
εγω εκανα 358006... σε περασαενταξει μη βαρας μονο 358000 λαθη εκανα σημερα
Εσύ πιστεύω από το σχολείο κυνηγούσες και δενδιάβαζες ορθογραφία!!!εγω εκανα 358006... σε περασα
και Γερμανικο να το πεις... το ιδιο θα ειναι...
παλι δευτερος ....... φτου :-εγω εκανα 358006... σε περασα
ναι αλλα μου εμεινε η γλυκα.... την ορθογραφια τι να την κανης βρε???? και αυτη που την ξερουν στο δρομο ειναι και μαλιστα με διπλωμαΕσύ πιστεύω από το σχολείο κυνηγούσες και δενδιάβαζες ορθογραφία!!!
Αιχής κε ραιβάνς,μιν φωβάσε!!! ;)παλι δευτερος ....... φτου :-