Νέα

Τζαμί στην Πρωτεύουσα. Ποιά η γνώμη σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GABOR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εισθε υπερ της κατασκευης τζαμιου στην Αθηνα;

• Ναι

Ψήφοι: 16 21,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 56 76,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 1,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    73

Jean Valjean

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
On 20 June 2007 Spirou testified before the Congressional Human Rights Caucus of the United States Congress; at the end of the Public Hearing, Chairman Tom Lantos, (D-CA), Chairman of the Congressional Human Rights Caucus and Chairman of the green Committee on Foreign Affairs of the United States Congress, stated among other things: "Of all the Human Rights violations around the world that the Congressional Human Rights Caucus has examined in the 25 years of its existence, the most important have been violations relating to Religious Freedom. The Caucus has paid particular attention and concern to human rights violations which deal with forced conversions of Holy Places and Holy Sites. The situation with Agia Sophia ranks amongst the most important issues to have come before our Caucus.

Θα βρω και εκεινο απο τον ΟΗΕ. Απο οτι φαινεται οι αριστεριζοντες φοιτητες ειναι τουλαχιστον αγραμματοι. Χαιρομαι που σπουδασα στο εξωτερικο και δεν ημουν ο κομπαρσος του ΚΚΕ, Συριζα, Πασοκ, ΝΔ κτλ... οταν ημουν φοιτητης.
Αλλα οταν δεν αντιλαμβανεται καποιος τα πιο πανω στα αγγλικα, γαμα τα.

καλά, πόσταρε και τους τίτλους σπουδών σου και τα λέμε...

επί της ουσίας:
αναμένεται το Ψήφισμα του ΟΗΕ
αναμένονται οι δηλώσεις Κίσσιγκερ
αναμένεται σχόλιο στην τεκμηριώμενη ΠΡΩΤΙΑ των ελλήνων μεταναστών στην εγκληματικότητα στις ΗΠΑ, στις αρχές του αιώνα!!!

αλλά είναι δύσκολη η αντιαπράθεση επιχειρημάτων...
εύκολη η εκτόξευση εξυπνακισμών...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
καλά, πόσταρε και τους τίτλους σπουδών σου και τα λέμε...

επί της ουσίας:
αναμένεται το Ψήφισμα του ΟΗΕ
αναμένονται οι δηλώσεις Κίσσιγκερ
αναμένεται σχόλιο στην τεκμηριώμενη ΠΡΩΤΙΑ των ελλήνων μεταναστών στην εγκληματικότητα στις ΗΠΑ, στις αρχές του αιώνα!!!

αλλά είναι δύσκολη η αντιαπράθεση επιχειρημάτων...
εύκολη η εκτόξευση εξυπνακισμών...

Το το μετατρεψεις μια εκκλησια σε τεμενος δεν παραβιαζει τα ανθρωπινα δικαιωματα?
Δηλωσεις μπροστα στις καμερες αναμενονται? Αφου εγιναν 30+ χρονια πριν....
Τα παντα ειναι κατευθυνομενα στην πολιτικη...και εσυ μιλας για συμπερασματα?

Πες μου, συγκρινεται ΝΟΜΙΜΗ και ΠΑΡΑΝΟΜΗ μεταναστευση? Συγκρινετε το να παρεις οσους χρειαζεσαι μετα απο ελεγχους, με το να ερθουν οσοι θελουν μονοι τους, χωρις να ξερεις ο καθενας τι μερος του λογου ειναι?

Οι Ελληνες δεν εχουν δικαιωμα να οριζουν τι γινεται στην πατριδα τους?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Με αυτα που λετε και κανετε μερικοι, στρεφετε τον κοσμο προς την ακροδεξια. Γιατι καθε Ελληνας θελει να οριζει τι να γινεται στην χωρα του, οχι να αφηνει να κανουν οι ξενοι οτι θελουν.

Ειδαμε και την μουφα περι σκισμενου κορανιου απο αστυνομικο. Αν ειναι δυνατον ΛΑΘΡΑΙΟΙ να σπανε την Αθηνα και να μην τους πετανε στην θαλασσα....

Jean Valjean

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Το το μετατρεψεις μια εκκλησια σε τεμενος δεν παραβιαζει τα ανθρωπινα δικαιωματα?
Δηλωσεις μπροστα στις καμερες αναμενονται? Αφου εγιναν 30+ χρονια πριν....
Τα παντα ειναι κατευθυνομενα στην πολιτικη...και εσυ μιλας για συμπερασματα?

Πες μου, συγκρινεται ΝΟΜΙΜΗ και ΠΑΡΑΝΟΜΗ μεταναστευση? Συγκρινετε το να παρεις οσους χρειαζεσαι μετα απο ελεγχους, με το να ερθουν οσοι θελουν μονοι τους, χωρις να ξερεις ο καθενας τι μερος του λογου ειναι?

Οι Ελληνες δεν εχουν δικαιωμα να οριζουν τι γινεται στην πατριδα τους?

εγώ έθεσα συγκεκριμένα ερωτήματα...
εσύ παραληρείς...

οκ είναι μια απάντηση...

εκκρεμεί

ψήφισμα ΟΗΕ
δηλώσεις Κίσσιγκερ

για την εγκληματικότητα των ελλλήνων δε θες να μιλήσεις προφανώς...

ντρέπεσαι ίσως!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
εγώ έθεσα συγκεκριμένα ερωτήματα...
εσύ παραληρείς...

οκ είναι μια απάντηση...

εκκρεμεί

ψήφισμα ΟΗΕ
δηλώσεις Κίσσιγκερ

για την εγκληματικότητα των ελλλήνων δε θες να μιλήσεις προφανώς...

ντρέπεσαι ίσως!

Οταν απαντησεις σε προηγουμενα ποστ δικα μου, θα σου απαντησω και εγω. Οι αριστεροι μονιμως απαντουν επιλεκτικα και βαρεθηκα. Επειδη μαλλον εχεις νοητικο προβλημα:

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ? ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ? Ο ΑΛΛΟΣ ΠΗΓΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ....

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Στον Λαζόπουλο το είδε

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Το μόνο που μου την βιδώνει στην όλη υπόθεση με το τζαμί είναι ότι θα το πληρώσει και πάλι ο μαλάκας έλληνας φορολογούμενος..

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Τεμενος δεν πρεπει να γινει αν δεν ξαναγινει η Αγ. Σοφια εκκλησια ξανα. Ας πιεσει ο μουσουλμανικος κοσμος την τουρκια να το κανει.

Και φυσικα να επιτρεψουν και στους 12θειστες την χρηση των αρχαιων ναων.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Σαουδάραβες το πληρώνουν.

Λάθος πληροφορία

"Η κατασκευή του τζαμιού θα χρηματοδοτηθεί με ελληνικά κρατικά κονδύλια μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Προσφορές από ξένους φορείς, κρατικούς ή μη, δεν θα γίνουν δεκτές όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να αποφύγει ενδεχόμενη εμπλοκή φονταμενταλιστικών οργανώσεων. Ερώτημα ωστόσο παραμένει αν υπάρχουν ακόμη τα 15 εκατ. ευρώ τα οποία είχαν εγκριθεί ήδη από το 2006 για την ανέγερσή του. "

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Λάθος πληροφορία

"Η κατασκευή του τζαμιού θα χρηματοδοτηθεί με ελληνικά κρατικά κονδύλια μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Προσφορές από ξένους φορείς, κρατικούς ή μη, δεν θα γίνουν δεκτές όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να αποφύγει ενδεχόμενη εμπλοκή φονταμενταλιστικών οργανώσεων. Ερώτημα ωστόσο παραμένει αν υπάρχουν ακόμη τα 15 εκατ. ευρώ τα οποία είχαν εγκριθεί ήδη από το 2006 για την ανέγερσή του. "

Ε άμα είναι μαλάκες. Πάντως καλό είναι να τους καλοπιάσουμε τους άραβες... έχουν λεφτά εκεί κάτω...

Μη ξεχνάτε ότι ήδη τα ναυπηγεία σκαραμαγκά και το λιμάνι του αστακού άραβες τα έχουν. Και φυσικά μη ξεχνάτε και τι MIG...

Τώρα ειδικά με τη χρεοκοπία ο έχων ρευστό θα μας αγοράζει. Δηλαδή άραβες, κινέζοι κλπ. Επομένως ετοιμαστείτε και για τζαμιά και διάφορα άλλα τέτοια.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ε άμα είναι μαλάκες. Πάντως καλό είναι να τους καλοπιάσουμε τους άραβες... έχουν λεφτά εκεί κάτω...

Μη ξεχνάτε ότι ήδη τα ναυπηγεία σκαραμαγκά και το λιμάνι του αστακού άραβες τα έχουν. Και φυσικά μη ξεχνάτε και τι MIG...

Τώρα ειδικά με τη χρεοκοπία ο έχων ρευστό θα μας αγοράζει. Δηλαδή άραβες, κινέζοι κλπ. Επομένως ετοιμαστείτε και για τζαμιά και διάφορα άλλα τέτοια.

βρε ποιός είπε να μην κάνουνε τζαμί.. ας κάνουν όσα θέλουν.. με τους δικούς τους παράδες όμως και όχι με τους δικούς μου...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
βρε ποιός είπε να μην κάνουνε τζαμί.. ας κάνουν όσα θέλουν.. με τους δικούς τους παράδες όμως και όχι με τους δικούς μου...

E άμα προσφέρθηκαν και εσύ είπες όχι. Αλλά έτσι και αλλιώς σύντομα άραβες θα σε ταίζουν... οπότε...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.294
Πόντοι
22.785

Jean Valjean

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Οταν απαντησεις σε προηγουμενα ποστ δικα μου, θα σου απαντησω και εγω. Οι αριστεροι μονιμως απαντουν επιλεκτικα και βαρεθηκα. Επειδη μαλλον εχεις νοητικο προβλημα:

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ? ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ? Ο ΑΛΛΟΣ ΠΗΓΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ....

εγώ σου ζητώ να αποδείξεις δικά σου λεγόμενα!

μόνον αυτό!

σιγά μην ασχολήθώ με το παραλήρημα ή τη μεγαλομανία σου!

επ' αυτών λοιπόν συμπεραίνω ότι:

1) η ιστορία με το ψήφισμα του ΟΗΕ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΗ!

2) τις δηλώσεις ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ τις είδες στο Λαζόπουλο (μέσω τομιτο)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

μόνον αυτό!

Ο Λαζόπουλος ΤΣΥΡΙΖΑΙΟΣ δεν δηλώνει...;; μαλιστα εχε καλέσει και τον
κύριο κύριο Αλ(α)βάνο σε μια από τις Τσαντηριές του.  :birdman:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

μόνον αυτό!

ρε παπια οσα νικ κι αν αλλαξεις τις ιδιες μαλακιες λες...

Jean Valjean

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ο Λαζόπουλος ΤΣΥΡΙΖΑΙΟΣ δεν δηλώνει...;; μαλιστα εχε καλέσει και τον
κύριο κύριο Αλ(α)βάνο σε μια από τις Τσαντηριές του.  :birdman:

Άρα, για τον Κίσσιγκερ είπε ο Αλαβάνος!

Ράβδος στη γωνία άρα βρέχει!!!

Αρχίζεις να ξαναγίνεσαι διασκεδαστικός!

Στα όρια του γελοίου βέβαια, αλλά τι πειράζει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom