να κατεδαφιστει αμεσα και η ακροπολη!εγώ που είμαι κρατιστής θέλω να απαγορευτούν ΌΛΑ.
προσβαλλει το εθνικο συναισθημα των Περσων....
να κατεδαφιστει αμεσα και η ακροπολη!εγώ που είμαι κρατιστής θέλω να απαγορευτούν ΌΛΑ.
για να μαθαίνεις
έχεις φροντίσει με τη μαλακία που σε δέρνει ως ράτσα να το διαλύσεις από την μόλυνση.να κατεδαφιστει αμεσα και η ακροπολη!
να κατεδαφιστει αμεσα και η ακροπολη!
να κατεδαφιστει αμεσα και η ακροπολη!
για πηγαινε σε προηγμενα κρατη οπως η γαλλια η γερμανια η η ιταλια και κανε την ιδια συζητηση και να δεις για ποτε θα εχεις αρπαξει φαπες απ' ολους και μετα ελα να μου πεις...για να παρεις αδεια δεν πας στην πολεοδομια.
πας στη Ναοδομια.
Ναι, για να χτισεις τζαμι πρεπει να παρεις άδεια απο το ορθοδοξο παπαδαριο.
Δεν ειμαστε τοσο προηγμενο κρατος οσο θελουμε να πιστευουμε.
και από την ίδια πηγή
The Nazi attack on the Soviet Union in 1941 forced Stalin to enlist the Russian Orthodox Church as an ally to arouse Russian patriotism against foreign aggression. Religious life revived within the Russian Orthodox Church. Thousands of churches were reopened and multiplied to 22,000 before Khrushchev came to power. The regime permitted religious publications, and church membership grew.
για πηγαινε σε προηγμενα κρατη οπως η γαλλια η γερμανια η η ιταλια και κανε την ιδια συζητηση και να δεις για ποτε θα εχεις αρπαξει φαπες απ' ολους και μετα ελα να μου πεις...
αχαχαχχαχα ναι σωστα το νεφος!έχεις φροντίσει με τη μαλακία που σε δέρνει ως ράτσα να το διαλύσεις από την μόλυνση.
τοτε δεν υπηρχαν εθνη που ελεγε και ο ΠΠος... αρα σαν θρησκευτικο συμβολο του 12θεου το εβλεπαν και οχι σαν εθνικο..... νομιζω?προσεβαλλε κάποτε το θρησκευτικο συναισθημα των χριστιανών
παλι καλα που κατι σωσαμε απ τους αρχαιους ναους. Πολλοι κατεδαφιστηκαν και με τα υλικα αυτα εφτιαξαν χριστιανικους ναους.
Δοξα το Δια, η Ακροπολη ακομα στεκει.
To είπαν,το ξανα είπαν,θα το ξανα πουν,τόσο απλό.αχαχαχχαχα ναι σωστα το νεφος!
αληθεια θυμαστε που πριν μερικα χρονια στις ειδησεις ελεγαν καθημερινα για το επιπεδο του?
τι ναγινε αραγε σημερα? καθαρισε?
τοτε δεν υπηρχαν εθνη που ελεγε και ο ΠΠος... αρα σαν θρησκευτικο συμβολο του 12θεου το εβλεπαν και οχι σαν εθνικο..... νομιζω?
Eεεε ναι,ο Χριστιανισμός λοιπόν βανδάλισε στον διαφορετικό,τίποτα καλύτερο από το Ισλάμ!!!τοτε δεν υπηρχαν εθνη που ελεγε και ο ΠΠος... αρα σαν θρησκευτικο συμβολο του 12θεου το εβλεπαν και οχι σαν εθνικο..... νομιζω?
ωραία, να μη χτιστούν άλλοι ναοί οποιασδήποτε θρησκείας και οι υπάρχοντες να μη λειτουργούν ως ναοί, απλώς να μείνουν για το φολκλόρ της υπόθεσης
και οι φτωχοι να πηγαινουνε για συσσιτιο στα τζαμια ε?ωραία, να μη χτιστούν άλλοι ναοί οποιασδήποτε θρησκείας και οι υπάρχοντες να μη λειτουργούν ως ναοί, απλώς να μείνουν για το φολκλόρ της υπόθεσης
πως βγαζει αδεια κανεις για ναο στη Γερμανια?
ποιοι την αδειοδοτουν?
δεν ξερω, πες μου εσυ.