Επισκέπτης
Εγώ το έχω σε πλάνο ο Ισλαμισμός να εκπολιτιστεί.ρε πας καλα?
οτι σου λεω παρα πεντε μου τα λες ακριβως?
τι πινεις ρε πρωϊ πρωϊ? σεχει καταστρεψει ο ΠΠος!
Εσύ λες ο Ισλαμισμός μακρύα!!!
Το ίδιο δεν είναι!!!
Εγώ το έχω σε πλάνο ο Ισλαμισμός να εκπολιτιστεί.ρε πας καλα?
οτι σου λεω παρα πεντε μου τα λες ακριβως?
τι πινεις ρε πρωϊ πρωϊ? σεχει καταστρεψει ο ΠΠος!
το καλοκαιρι που θα πας Τουρκια οπως λες, να τα πεις και δημοσια αυτα που λες εδω!Εγώ το έχω σε πλάνο ο Ισλαμισμός να εκπολιτιστεί.
Εσύ λες ο Ισλαμισμός μακρύα!!!
Το ίδιο δεν είναι!!!
παπαζολη δεν ειναι θεμα εκπολιτισμου των θρησκειων, οταν λαοι χρησιμοποιουν την θρησκεια σαν αλοθι για να ασκησουν εξουσια τοτε εχουμε προβλημα, η ευπωπη αυτο το ξεπερασε, δυστυχως οι λαοι της ασιας οχι, και μην ξεχνας οτι αυτοι πρεπει να προσαρμοστουν σε αυτο που βρηκαν οχι εμεις σε αυτο που μας φερνουν..Μήπως τώρα συγκρίνεις την βούρτσα με την πούτσα εσύ;!
Ο Χριστιανισμός εκπολιτίστηκε ο Ισλαμισμός όχι,ο Χριστιανίσμος είναι θρησκεία πιο πολιτισμένων λαών.
Βέβαια πάλι κάτσε να δούμε μην έρθει το πράγμα πάλι κωλοτούμπα....
Δεν θα βγω να τα πω και δημόσια στην πλατεία,με θέλω!!!το καλοκαιρι που θα πας Τουρκια οπως λες, να τα πεις και δημοσια αυτα που λες εδω!
μη ξεχασεις να τα γραψεις και σε βιντεο! ενταξει?
μην ξεχασει την πισσα και τα πουπουλα!!!το καλοκαιρι που θα πας Τουρκια οπως λες, να τα πεις και δημοσια αυτα που λες εδω!
μη ξεχασεις να τα γραψεις και σε βιντεο! ενταξει?
μα γιατι? αφου εχει εκπολιτιστει η τουρκια?Δεν θα βγω να τα πω και δημόσια στην πλατεία,με θέλω!!!
Με την φίλτατο Τούρκο αριστερό που γνωρίζω,σπίτι του,με κλειστά παράθυρα και πόρτες μπορεί να τα πω!!!
Αν θες στο τραβάω και βίντεο,έκλεισε!!!
παπαζολη δεν ειναι θεμα εκπολιτισμου των θρησκειων, οταν λαοι χρησιμοποιουν την θρησκεια σαν αλοθι για να ασκησουν εξουσια τοτε εχουμε προβλημα, η ευπωπη αυτο το ξεπερασε, δυστυχως οι λαοι της ασιας οχι, και μην ξεχνας οτι αυτοι πρεπει να προσαρμοστουν σε αυτο που βρηκαν οχι εμεις σε αυτο που μας φερνουν..
για ρωτα και αυτους αν δεχονται;;;;;;;Να προσαρμόσουμε λοιπόν αυτό που μας φέρνουν κ να το δεχτούνε εμείς και αυτοί!!! ;)
Συμφωνούμε!!!
Σε σχέση με το 1450 πάντα!!!μα γιατι? αφου εχει εκπολιτιστει η τουρκια?
στο δρομο στο δρομο να τα πεις!
και πως ακριβως θα προσαρμοσεις τη θρησκεια του αλλου δημοκρατη Παπαζολη?Να προσαρμόσουμε λοιπόν αυτό που μας φέρνουν κ να το δεχτούνε εμείς και αυτοί!!! ;)
Συμφωνούμε!!!
Αν όχι εδώ επιτέλους έρχεται το ΔΡΟΜΟ από την χώρα μας που τόσο θέλετε!!!για ρωτα και αυτους αν δεχονται;;;;;;;
μα γιατι? αφου εχει εκπολιτιστει η τουρκια?
στο δρομο στο δρομο να τα πεις!
Έτσι όπως έχει ξεκινήσει να γίνεται,δηλαδή αφήνεις κ επιτρέπεις όσα στοιχεία είναι δημοκρατικά και σέβονται σεξουαλικά και ανθρώπινα δικαιώματα.και πως ακριβως θα προσαρμοσεις τη θρησκεια του αλλου δημοκρατη Παπαζολη?
μααααστα, δηλαδη λογοκρισια στην πιστη ετσι?Έτσι όπως έχει ξεκινήσει να γίνεται,δηλαδή αφήνεις κ επιτρέπεις όσα στοιχεία είναι δημοκρατικά και σέβονται σεξουαλικά και ανθρώπινα δικαιώματα.
παπαζολη μην πας τουρκια.......σε βλεπω φλαμπε....Έτσι όπως έχει ξεκινήσει να γίνεται,δηλαδή αφήνεις κ επιτρέπεις όσα στοιχεία είναι δημοκρατικά και σέβονται σεξουαλικά και ανθρώπινα δικαιώματα.
Αυτό που έφερες ως παράδειγμα δεν ανήκει στις περιπτώσεις απαγόρευσης.μααααστα, δηλαδη λογοκρισια στην πιστη ετσι?
εσενα αμα σου πουνε οτι απαγορευεται να βαφτιζεις το παιδι σου στην εκκλησια θα σου αρεσει?
μααααστα, δηλαδη λογοκρισια στην πιστη ετσι?
εσενα αμα σου πουνε οτι απαγορευεται να βαφτιζεις το παιδι σου στην εκκλησια θα σου αρεσει?
Κοίτα αν με κάνουν μαύρο σημαίνει ότι έχουν προοδεύσει,ο Μέμος θεωρεί ότι θα με ξεκοιλιάσουν!!!παπαζολη μην πας τουρκια.......σε βλεπω φλαμπε....
εχετε βγαλει και λιστα με τα sos Παπαζολη?Αυτό που έφερες ως παράδειγμα δεν ανήκει στις περιπτώσεις απαγόρευσης.