1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εεεε τώρα το πήγες πολύυυυυυυυ μακρύα κ το γάμησες,ακόμα ούτε το χωριό(Ελλάδα) δεν εάλω!!!
έχουν ξεφύγει τελείως λέμε.
Εεεε τώρα το πήγες πολύυυυυυυυ μακρύα κ το γάμησες,ακόμα ούτε το χωριό(Ελλάδα) δεν εάλω!!!
Αμα εχεις και αποψη, περιμενοντας απο τους αλλους να σου πουνε την πραγματικοτητα την οποια εσυ αγνοεις σε κανει περαν του βλακος, και επικινδυνο!Κάποιο παράδειγμα έργων και όχι θεωρητικό;;;
Μήπως απλά όλο το προοδευτικό Ισλάμ θεωρεί την Τουρκία ως ιδανικό;;;
Βέβαια επειδή ποτέ μην λες ποτέ μπορεί να έχεις και δίκιο!!!
στο Ντουμπαι κυριαρχεί έντονα το Ισλαμικό στοιχείο.........Προοδευτικό Ισλάμ οι Αραβες??????????
Μα γιατί κ εγώ προβλέπω ένα παγκόσμιο Ισλάμ,κατά το 2015 βλέπω τις Ιταλίδες-Γερμανίδες-Γαλλίδες-Ισπανές κ Ρωσίδες με μπούρκα!!!έχουν ξεφύγει τελείως λέμε.
Γίνεσαι ισοπεδωτικός,υπάρχουν και οι φοιτητές του ΦΟΣ!!!Καταργηση του δικαιωματος ψηφου σε φοιτητες τωρα!
δε βαριεσαι,κι ολα αυτα θα τα κανει ενα τεμενος σε μια πολη με τοσους πολλους μουσουλμανους?
δηλαδη αν τους αρνηθουμε το ναο, θα παψουν να ειναι μουσουλμανοι?
κι ολα αυτα θα τα κανει ενα τεμενος σε μια πολη με τοσους πολλους μουσουλμανους?
δηλαδη αν τους αρνηθουμε το ναο, θα παψουν να ειναι μουσουλμανοι?
απαγορευση και σε αυτους!Γίνεσαι ισοπεδωτικός,υπάρχουν και οι φοιτητές του ΦΟΣ!!!
Μας έχεις δηλαδή για τόσο μαλάκες τους αριστερούς-κεντρώους πού να θέλουμε να αυτοκτονήσουμε;!δε βαριεσαι,
ωχ αδερφε,
σιγα μωρε και τι εγινε...
κλασσικες αριστεριστικες ατακες αμυνας απεναντι στο οργανωμενο σχεδιο της εξοντωσης σου....
δεν κατάλαβα ποιός τους αρνείται ναό???
είναι απλό.. μαζεύουν λεφτά , αγοράζουν οικόπεδο και χτίζουν το τζαμί τους (αντε και κατά παράβαση των πολεοδομικών κανονισμών υψώνουν και μιναρέ υπό την προυπόθεση να σέβονται τις ώρες κοινής ησυχίας)... δεν είδα πουθενά καμμιά απογόρευση σε αυτό...
δεν κατάλαβα ποιός τους αρνείται ναό???
είναι απλό.. μαζεύουν λεφτά , αγοράζουν οικόπεδο και χτίζουν το τζαμί τους (αντε και κατά παράβαση των πολεοδομικών κανονισμών υψώνουν και μιναρέ υπό την προυπόθεση να σέβονται τις ώρες κοινής ησυχίας)... δεν είδα πουθενά καμμιά απογόρευση σε αυτό...
Νέα Ελληνική πατέντα και αυτή!!!δεν κατάλαβα ποιός τους αρνείται ναό???
για να παρεις αδεια δεν πας στην πολεοδομια.
πας στη Ναοδομια.
Ναι, για να χτισεις τζαμι πρεπει να παρεις άδεια απο το ορθοδοξο παπαδαριο.
Δεν ειμαστε τοσο προηγμενο κρατος οσο θελουμε να πιστευουμε.
τι διάλογο να κάνει κανείς.........
στην Σοβιετική Ενωση κάναν το σταυρό τους μπροστά στον Μπρέζνιεφ.
ΡΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Υ.Γ.
τερατούκλη άμα είχες γνωρίσει και καμμιά θυγατέρα εκ σοβιετικής ένωσης θα ήξερες για παράδειγμα ότι επειδή η θρσηκεία ήταν βαθειά ριζωμένη στο λαό γι αυτό και απαγορευόταν ο θρησκευτικός γάμος και ο εκκλησιασμός των πιστών.....
αμα βαζεις και τον εαυτο σου μεσα τοτε ναι!Μας έχεις δηλαδή για τόσο μαλάκες τους αριστερούς-κεντρώους πού να θέλουμε να αυτοκτονήσουμε;!
Την θέλουμε ρε την ζωούλα μας κ ας μην είναι καπιταλιστική όσο αλλών!!!
εγώ που είμαι κρατιστής θέλω να απαγορευτούν ΌΛΑ.
Εστώ λοιπόν εγώ είμαι μαλάκας-αριστερός,οι άλλοι;!αμα βαζεις και τον εαυτο σου μεσα τοτε ναι!