Νέα

Τζαμί στην Πρωτεύουσα. Ποιά η γνώμη σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GABOR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εισθε υπερ της κατασκευης τζαμιου στην Αθηνα;

• Ναι

Ψήφοι: 16 21,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 56 76,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 1,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    73

Επισκέπτης
με ή χωρίς σταυρό ο μουσουλμάνος θα σε γαμήσει στο τέλος.
ο λόγος απλός.
αυτοί γεννοβολάνε σαν τα κουνέλια και συ αντί να κάνεις κάνα απόγονο τρέχεις στα κωλόμπαρα και στις πουτάνες να γαμήσεις αλλοδαπή με καπότα....

όλα τ αλλα είναι για να περνά η ώρα...........
Ρε μαλάκα πραγματικά μου αρέσεις τρομερά ώρες-ώρες!!! :grin:

Επισκέπτης
Αν απαντηθούν τότε είναι που δεν θα πρέπει να γίνει...
Όποτε άσε τα αναπάντητα...
Εχείς δίκιο,πάλι χαζό θα με χαρακτηρίσεις αλλά έχω ένα ερώτημα:

Γιατί είναι αδύνατο να υπάρξει μία αλλαγή;! :think:

To Iσλάμ νομίζω ότι μπορεί να εκσυγχρονιστεί και άρχισε ήδη.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Επισκέπτης
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Με δικά σου λόγια πάντοτε...
Είσαι κακός πάλι!!! :rolleyes:

Νομίζω πλέον δεν κομματιάζουν τους άπιστους σε κάποιες Ισλαμικές χώρες κ δεν έχουν επεκτατικούς πολέμους σχεδόν σε όλες,μικρή πρόοδος αλλά πρόοδος!!!  :P

Αν θες να μιλήσουμε χωρίς ειρωνίες με το παιχνίδι των ερωτημάτων πάντα:

Bλέπεις π.χ. ίδιο το Ισλάμ του 2010 με αυτό του 1450,ναι ή όχι;;;; :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Νομίζω πλέον δεν κομματιάζουν τους άπιστους σε κάποιες Ισλαμικές χώρες κ δεν έχουν επεκτατικούς πολέμους σχεδόν σε όλες,μικρή πρόοδος αλλά πρόοδος!!!  :P

Αν θες να μιλήσουμε χωρίς ειρωνίες με το παιχνίδι τον ερωτημάτων πάντα:

το ίδιο βλέπει. εδώ θεωρεί το σαμαρά τη σωτηρία της χώρας.
ααααααααααααααααααααχαχχααχαχχαχααχχαχααχχααχααααα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

στις ισλαμικές χώρες ναι, σε υπερβολικά πάρα πολλά σημεία.
ίσα ίσα, κάπου είχα διαβάσει ότι σήμερα, όπως σε όλο τον κόσμο, υπάρχει και στο ισλάμ τάση προς τον συντηρητισμό, που αυτό σημαίνει πως στα θεοκρατούμενα μουσουλμανικά κράτη που κυβερνώνται από τη σαρία, η ερμηνεία του ιερού νόμου είναι ακόμη πιο αυστηρή σήμερα.
ακόμη και στις "πολιτισμένες" θεοκρατίες γίνονται κατά κόρον ραβδισμοί, διαμελισμοί, καψίματα ζωντανών ανθρώπων, βιασμοί, ως συνηθισμένη μορφή τιμωρίας.

η μόνη ελπίδα για τη δύση, για να ζήσει αρμονικά με τους ανθρώπους που έρχονται απο τέτοια περιβάλλοντα, είναι να διαφυλάξει τους νόμους της και να φροντίσει για την αυστηρή τήρησή τους.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Δεν ξέρω αν εγώ είμαι κακός ή εσύ ανιστόρητος...
Το Ισλαμ του 1450 ασφαλώς και είναι πιο προοδευτικό από το ισλάμ του 2010....Το Ισλάμ μάλιστα το 1450 ήταν πιο προοδευτικό από τα περισσότερα χριστιανικά βασίλεια της εποχής εκείνης...Μόνο μετά την αναγέννηση άρχισε η δυτική ευρώπη να μην είναι εντελώς σκοταδιστική...
Το ισλάμ ωστόσο, δεν εξελίχθηκε, έμεινε πίσω και σε συνδυασμό με διάφορες κοινωνικοπολιτικές συνθήκες έγινε μια θρησκεία βαθύτατα συντηρητική, αντιδραστική και ενάντια σε κάθε εξέλιξη...Όχι ότι δεν υπάρχουν φωνές στο ισλάμ που αντιδρούν...Αλλά δεν θα λύσει η ελλαδίτσα τα δογματικά προβλήμα του ισλαμ ούτε θα γίνει πειραματόζωο πειραμάτων πολυπολιτισμικότητας με την κακή έννοια.

το ίδιο βλέπει. εδώ θεωρεί το σαμαρά τη σωτηρία της χώρας.
ααααααααααααααααααααχαχχααχαχχαχααχχαχααχχααχααααα

Πρόσεχε εσύ τα πιστόλια πάνω στο τραπέζι!  :2funny:  :2funny:  :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

οταν εισαι φιλοξενουμενος σε μια κοινωνια ή ζεις με τους κανονες της ή παιρνεις ποδι!
δεν θα φερεις το μεσαιωνα σε ευρωπαικες κοινωνιες επειδη το επιβαλλει το ηλιθιο δογμα σου,εχοντας ως μονο προσχημα την προστασια των ανθρωπινων δικαιωματων,που τοσο καταφορα καταπατας!...
ισως μια μορφη μιας συγχρονης σταυροφοριας απο τη δυση να εβαζε επιτελους τελος σε πρακτικες που προσβαλλουν την ανθρωπινη υπαρξη!

Επισκέπτης
στις ισλαμικές χώρες ναι, σε υπερβολικά πάρα πολλά σημεία.
ίσα ίσα, κάπου είχα διαβάσει ότι σήμερα, όπως σε όλο τον κόσμο, υπάρχει και στο ισλάμ τάση προς τον συντηρητισμό, που αυτό σημαίνει πως στα θεοκρατούμενα μουσουλμανικά κράτη που κυβερνώνται από τη σαρία, η ερμηνεία του ιερού νόμου είναι ακόμη πιο αυστηρή σήμερα.
ακόμη και στις "πολιτισμένες" θεοκρατίες γίνονται κατά κόρον ραβδισμοί, διαμελισμοί, καψίματα ζωντανών ανθρώπων, βιασμοί, ως συνηθισμένη μορφή τιμωρίας.

η μόνη ελπίδα για τη δύση, για να ζήσει αρμονικά με τους ανθρώπους που έρχονται απο τέτοια περιβάλλοντα, είναι να διαφυλάξει τους νόμους της και να φροντίσει για την αυστηρή τήρησή τους.

Συμφωνώ απόλυτα.

Πάντως ακόμα και αυτή η αλλαγή σε κάποιες περιπτώσεις ελάχιστες έστω, για εμένα είναι ένα σημάδι ότι το Ισλάμ μπορεί να αλλάξει.

Επισκέπτης
οταν εισαι φιλοξενουμενος σε μια κοινωνια ή ζεις με τους κανονες της ή παιρνεις ποδι!
δεν θα φερεις το μεσαιωνα σε ευρωπαικες κοινωνιες επειδη το επιβαλλει το ηλιθιο δογμα σου,εχοντας ως μονο προσχημα την προστασια των ανθρωπινων δικαιωματων,που τοσο καταφορα καταπατας!...
ισως μια μορφη μιας συγχρονης σταυροφοριας απο τη δυση να εβαζε επιτελους τελος σε πρακτικες που προσβαλλουν την ανθρωπινη υπαρξη!
Έχετε μία καταστροφολογία-λογική:

Γιατί δηλαδή πρέπει να μας πατήσουν οι συντηρητικοί Ισλαμιστές ντε και καλά;!  :headbang:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Exεί καταργηθεί η μπούρκα από υποχρέωση σε Τουρκία ως παράδειγμα και το τζιχάντ παντού,κατά τα άλλα τώρα είναι πολύ χειρότερο!!! :headbang:

Ρε παπαζολ, άνοιξε κανά γούγλη πριν πσοτάρεις τα τούβλα σου!
Η τουρκία δεν έχει καμία σχεση με σαουδική αραβία, Ιράν ακόμη και αίγυπτο! Ο Κεμάλ εγκαθίδρυσε κοσμικό καθεστώς και προσπάθησε να ξεριζώσει το ισλαμικό παρελθόν της οθωμανικής αυτοκρατορίας αν και ουσιαστικά επέβαλε μια λατρεία προς το κράτος και πρσωοπολατρεία σα όρια του θρησκευτικού παροξυσμού...
Όσο για την "κατάργηση" του τζιχαντ, πες μας και άλλα να γελάσουμε!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Exεί καταργηθεί η μπούρκα από υποχρέωση σε Τουρκία ως παράδειγμα και το τζιχάντ παντού,κατά τα άλλα τώρα είναι πολύ χειρότερο!!! :headbang:

η μπουρκα στην Τουρκία (όπως και κάθε τι το οποίο είχε σχέση με την θρησκεία) καταργήθηκε επί Κεμάλ .. σιγά σιγά η αλεπού ο Ερντογάν την επαναφέρει, ροκανίζοντας τους δύο βασικούς πυλώνες του κοσμικού καθεστώτος τον στρατό και το δικαστικό σύστημα, με το πρόσχημα των απαιτήσεων για την είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ... ο Ερντογάν είναι στυγνός ισλαμιστής και προσπαθεί να επιβάλλει το θεοκρατικό καθεστώς με έξυπνο τρόπο...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δεν ξέρω αν εγώ είμαι κακός ή εσύ ανιστόρητος...
Το Ισλαμ του 1450 ασφαλώς και είναι πιο προοδευτικό από το ισλάμ του 2010....Το Ισλάμ μάλιστα το 1450 ήταν πιο προοδευτικό από τα περισσότερα χριστιανικά βασίλεια της εποχής εκείνης...Μόνο μετά την αναγέννηση άρχισε η δυτική ευρώπη να μην είναι εντελώς σκοταδιστική...
Το ισλάμ ωστόσο, δεν εξελίχθηκε, έμεινε πίσω και σε συνδυασμό με διάφορες κοινωνικοπολιτικές συνθήκες έγινε μια θρησκεία βαθύτατα συντηρητική, αντιδραστική και ενάντια σε κάθε εξέλιξη...Όχι ότι δεν υπάρχουν φωνές στο ισλάμ που αντιδρούν...Αλλά δεν θα λύσει η ελλαδίτσα τα δογματικά προβλήμα του ισλαμ ούτε θα γίνει πειραματόζωο πειραμάτων πολυπολιτισμικότητας με την κακή έννοια.

γιεςςςς

Επισκέπτης
Ρε παπαζολ, άνοιξε κανά γούγλη πριν πσοτάρεις τα τούβλα σου!
Η τουρκία δεν έχει καμία σχεση με σαουδική αραβία, Ιράν ακόμη και αίγυπτο! Ο Κεμάλ εγκαθίδρυσε κοσμικό καθεστώς και προσπάθησε να ξεριζώσει το ισλαμικό παρελθόν της οθωμανικής αυτοκρατορίας αν και ουσιαστικά επέβαλε μια λατρεία προς το κράτος και πρσωοπολατρεία σα όρια του θρησκευτικού παροξυσμού...
Όσο για την "κατάργηση" του τζιχαντ, πες μας και άλλα να γελάσουμε!
Aυτό ακριβώς θέλω να πω: το Ισλάμ αν μπει μη κυριάρχο δεν είναι απειλή,δηλαδή σε ένα κοσμικό κράτος και όχι θεοκρατικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom