Τυποι καλησπερα..πριν λιγες μερες ψωνισα μια μικρη μεσω facebook..ειναι απο ψιλοδιαλυμενη οικογενεια ετων 21 πολυ καλο μωρο..υψος 1,67/58κιλα καστανοξανθη κλπ..-πολυ αξιογαμητη με λιγα λογια..μου εσκασε το παραμυθι οτι χρειαζεται λεφτα κλπ να μην τα πολυλεω την πηδηξα εναντι του ποσου των 120 ευρω ..βρεθηκαμε 2 φορες ως τωρα και της εδωσα συνολικα 240ευρω..την τελευταια φορα που βγηκαμε μου προτεινε να της δινω 500 ευρω τον μηνα και να βρισκομαστε 2 φορες την εβδομαδα απο 3 ωρες την φορα..σημειωστε εδω οτι κουλουρι δεν εδωσε μεχρι στιγμης..το κακο ειναι οτι θελει το μηνιατικο μπροστα..ποια ειναι η γνωμη σας? συμφερει η προταση της? ειναι μεσα στις οικονομικες δυνατοτητες μου αλλα οχι οτι δεν θα μου λειψουν και λιγο αυτα τα χρηματα..λετε αν την προπληρωσω να τα παρει και να φυγει?? πειτε καμμια γνωμη ρε αδερφια..ευχαριστω εκ τοων προτερων...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τυποι SOS χρειαζομαι τα φωτα σας...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 159862
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2015
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
Ρε σατανα,τι λαχειο σου ετυχε...Τυποι καλησπερα..πριν λιγες μερες ψωνισα μια μικρη μεσω facebook..ειναι απο ψιλοδιαλυμενη οικογενεια ετων 21 πολυ καλο μωρο..υψος 1,67/58κιλα καστανοξανθη κλπ..-πολυ αξιογαμητη με λιγα λογια..μου εσκασε το παραμυθι οτι χρειαζεται λεφτα κλπ να μην τα πολυλεω την πηδηξα εναντι του ποσου των 120 ευρω ..βρεθηκαμε 2 φορες ως τωρα και της εδωσα συνολικα 240ευρω..την τελευταια φορα που βγηκαμε μου προτεινε να της δινω 500 ευρω τον μηνα και να βρισκομαστε 2 φορες την εβδομαδα απο 3 ωρες την φορα..σημειωστε εδω οτι κουλουρι δεν εδωσε μεχρι στιγμης..το κακο ειναι οτι θελει το μηνιατικο μπροστα..ποια ειναι η γνωμη σας? συμφερει η προταση της? ειναι μεσα στις οικονομικες δυνατοτητες μου αλλα οχι οτι δεν θα μου λειψουν και λιγο αυτα τα χρηματα..λετε αν την προπληρωσω να τα παρει και να φυγει?? πειτε καμμια γνωμη ρε αδερφια..ευχαριστω εκ τοων προτερων...
λιγο ακριβο λαχειο τυπε!Ρε σατανα,τι λαχειο σου ετυχε...
Unidentified X
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2014
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
Δώσε να την δοκιμάσουμε όχι τίποτα αλλά να έχουμε και εμείς άποψηΤυποι καλησπερα..πριν λιγες μερες ψωνισα μια μικρη μεσω facebook..ειναι απο ψιλοδιαλυμενη οικογενεια ετων 21 πολυ καλο μωρο..υψος 1,67/58κιλα καστανοξανθη κλπ..-πολυ αξιογαμητη με λιγα λογια..μου εσκασε το παραμυθι οτι χρειαζεται λεφτα κλπ να μην τα πολυλεω την πηδηξα εναντι του ποσου των 120 ευρω ..βρεθηκαμε 2 φορες ως τωρα και της εδωσα συνολικα 240ευρω..την τελευταια φορα που βγηκαμε μου προτεινε να της δινω 500 ευρω τον μηνα και να βρισκομαστε 2 φορες την εβδομαδα απο 3 ωρες την φορα..σημειωστε εδω οτι κουλουρι δεν εδωσε μεχρι στιγμης..το κακο ειναι οτι θελει το μηνιατικο μπροστα..ποια ειναι η γνωμη σας? συμφερει η προταση της? ειναι μεσα στις οικονομικες δυνατοτητες μου αλλα οχι οτι δεν θα μου λειψουν και λιγο αυτα τα χρηματα..λετε αν την προπληρωσω να τα παρει και να φυγει?? πειτε καμμια γνωμη ρε αδερφια..ευχαριστω εκ τοων προτερων...
Διαγραμμένο μέλος 159862
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2015
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
ξεκινα με το πρωτο μηνιατικο,αν στα φαει,εχασες,αν συνεχισει,καλως...λιγο ακριβο λαχειο τυπε!
the_crafty
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2011
- Like
- 47
- Πόντοι
- 1
λοιπον τυπε επηδει γινονται τοσα και τοσα, μην την προπληρωσεις και γενικα προσεχε.
αυτο σκεφτηκα και γω..ειναι σαν τζογος..θα πονταρω και οτι βγει..μιλαμε το μωρο κανει κατι ακαποτες πιπες φοβερες..τυποι τρεμανε τα ποδια μου ειλικρινα ετσι πως το ρουφαγε..ειναι πεντακαθαρη αλλα προς το παρον δεν αφηνει ουτε κωλοδαχτυλο...το μουνακι του στενο και ξυρισμενο γουλι..δεν ειναι επαγγελαμτιας το καταλαβα γιατι δεν ζητησε ποτε τα λεφτα μπροστα ουτε εδειξε σημεια βιασυνης..ξεκινα με το πρωτο μηνιατικο,αν στα φαει,εχασες,αν συνεχισει,καλως...
σεξοαστραποβροντο
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
να τις κολησεις και κανα ενσημο...μην ειναι ανασφαλιστο το κοριτσι.. . εαν δε σαρεσει η ποικιλια ....καλη ειναι... αλλα πιο καλο θα ηταν με τα ιδια λεφτα να πληρωσεις 3 διαφορετικες...
σκεφτηκα οτι και να τα φαει το μωρο το αξιζει το 500αρικο..απλα θα στεναχωρηθω οχι τοσο για τα λεφτα οσο για το οτι θα την χασω...αυτο το μωρο δεν το βαριεσαι ευκολα...λοιπον τυπε επηδει γινονται τοσα και τοσα, μην την προπληρωσεις και γενικα προσεχε.
καλως τον φιλο μου τον Αλεξ..τι εγινε τελικα κερδισες την ψηφοφορια?
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.609
- Πόντοι
- 606
μαλλον σαγαπαειΤυποι καλησπερα..πριν λιγες μερες ψωνισα μια μικρη μεσω facebook..ειναι απο ψιλοδιαλυμενη οικογενεια ετων 21 πολυ καλο μωρο..υψος 1,67/58κιλα καστανοξανθη κλπ..-πολυ αξιογαμητη με λιγα λογια..μου εσκασε το παραμυθι οτι χρειαζεται λεφτα κλπ να μην τα πολυλεω την πηδηξα εναντι του ποσου των 120 ευρω ..βρεθηκαμε 2 φορες ως τωρα και της εδωσα συνολικα 240ευρω..την τελευταια φορα που βγηκαμε μου προτεινε να της δινω 500 ευρω τον μηνα και να βρισκομαστε 2 φορες την εβδομαδα απο 3 ωρες την φορα..σημειωστε εδω οτι κουλουρι δεν εδωσε μεχρι στιγμης..το κακο ειναι οτι θελει το μηνιατικο μπροστα..ποια ειναι η γνωμη σας? συμφερει η προταση της? ειναι μεσα στις οικονομικες δυνατοτητες μου αλλα οχι οτι δεν θα μου λειψουν και λιγο αυτα τα χρηματα..λετε αν την προπληρωσω να τα παρει και να φυγει?? πειτε καμμια γνωμη ρε αδερφια..ευχαριστω εκ τοων προτερων...
απο καπου απο κει ειναι αλλα δεν λεω ακριβως περιοχη για ευνοητους λογους..πολυ καλη καβατζα για τον χειμωνα, αλλα θελει τα λεφτα μπροστα οπως ειπα..παντως 500/8 =65 ευρω την φορα ειναι πολυ καλα..ειναι ομως και το γαμημενο το ξενοδοχειο αλλα 20 την φορα αληθεια ρε παιδια ξερει κανεις κανα οτελ που να παιρνει 10 ευρω το 3ωρο?Παντα ηταν δυνατο το μουνίδι...
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
απο καπου απο κει ειναι αλλα δεν λεω ακριβως περιοχη για ευνοητους λογους..πολυ καλη καβατζα για τον χειμωνα, αλλα θελει τα λεφτα μπροστα οπως ειπα..παντως 500/8 =65 ευρω την φορα ειναι πολυ καλα..ειναι ομως και το γαμημενο το ξενοδοχειο αλλα 20 την φορα αληθεια ρε παιδια ξερει κανεις κανα οτελ που να παιρνει 10 ευρω το 3ωρο?
Γιατί δεν τη γαμάς σπίτι σου ή σπίτι της;
block0
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
σου φερε και εξετασεις κ ειδες πως ειναι καθαρη ή απλα δε μυριζε σαπιλα και το βγαλες το συμπερασμα?αυτο σκεφτηκα και γω..ειναι σαν τζογος..θα πονταρω και οτι βγει..μιλαμε το μωρο κανει κατι ακαποτες πιπες φοβερες..τυποι τρεμανε τα ποδια μου ειλικρινα ετσι πως το ρουφαγε..ειναι πεντακαθαρη αλλα προς το παρον δεν αφηνει ουτε κωλοδαχτυλο...το μουνακι του στενο και ξυρισμενο γουλι..δεν ειναι επαγγελαμτιας το καταλαβα γιατι δεν ζητησε ποτε τα λεφτα μπροστα ουτε εδειξε σημεια βιασυνης..
προσεχε ρε μλκ!δν ειναι επαγγελματιας και σου ζηταει 500 ευρω,πας καλα
σπιτι μου δεν φερνω ποτε βιζιτες αφου στην ιδια πολυκατοικια μενουν και οι δικοι μου..σπιτι της δεν το συζητω να παω,ασε που δεν μενει μονη..ποτε μην πας σε σπιτι φιλε..ποτε δεν ξες τι σε περιμενει εκει...Γιατί δεν τη γαμάς σπίτι σου ή σπίτι της;
500 τον μηνα για 8 φορες απο 3 ωρες αν διαβασες καλα τυπε..τωρα οσο για τις εξετασεις οχι δεν εφερε..αλλα ακαποτα εδωσα μονο πιπα..στο πηδημα εννοειται προφυλαξη..σου φερε και εξετασεις κ ειδες πως ειναι καθαρη ή απλα δε μυριζε σαπιλα και το βγαλες το συμπερασμα?
προσεχε ρε μλκ!δν ειναι επαγγελματιας και σου ζηταει 500 ευρω,πας καλα
Gamias_1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2014
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
καπως ετσι αρχιζουν και γινονται επαγγελματιες!!!!δεν ειναι καν και περνει 500 και μετα μας πειραξανε τα 200 για ναγια και αλλα κοριτσακια!!
να τα λεμε και αυτα!!
να τα λεμε και αυτα!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις