argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.975
- Πόντοι
- 9.297
Το έσωσες....Κρύβομαι κάτω από τα σκεπάσματα....
Το έσωσες....Κρύβομαι κάτω από τα σκεπάσματα....
Κρύβομαι κάτω από τα σκεπάσματα....
Δεν σου είπε όμως οτι κάτω από τα σκεπάσματα εύχεται να είναι ο Καπτεν ΚακόςΤο έσωσες....
Δεν διαφωνώ σε ότι γράφεις αλλά η Ελληνική γλώσσα η θρησκεία και η Ελληνική συνείδηση επικράτησαν .Αυτό και μόνο δημιούργησαν την αναγέννηση του Ελληνικού έθνους μέσα από την επανάσταση του 1821 .Στο δικό μου το χωριό οι χριστιανοί και ομιλούντες την Ελληνική ήταν στο βουνό και οι τουρκοαλβανοι στην πεδιάδα στα ευφορα γόνιμα τμήματα γης .Άρα το μόνο που ήθελαν ήταν η εθνική συνείδηση για να πάρει φωτιά ο τόπος.Ὅλοι αὐτοί οἱ ἐξισλαμισμοί καί οἱ ἐκχριστιανισμοί σέ ὅλη τὴ Βαλκανική χερσόνησο καί τὴ Μικρά Ἀσία τὸ δείχνουν. Ὅπως καί οἱ Κρυπτοχριστιανοί ποὺ ὑπάρχουν ἀκόμη.... Ὅποιος ἔχει ὄνομα ποὺ λήγει σέ "-όγλου", ἀρχίζει ἀπό "χατζη-", λήγει σέ "-τζῆς", εἶναι ὕποπτος γιά μείξη... Μπορεῖ καί ὄχι, βέβαια... Ὅπως καί τὰ ὀνόματα "Λιάπης", "Λεμπέσης", "Κούγιας" γιά τοὺς Ἀρβανίτες.
Σᾶς ἐφιστῶ τὴν προσοχή σας στὴν Τουρκοκύπρια ποὺ εἶναι καί Πόντια ἀπ'τὴ γιαγιά της
Οι ηγέτες του αύριο γνωρίζουν την Ελλάδα
Το πρώτο εκπαιδευτικό ταξίδι μεταπτυχιακών φοιτητών του ιστορικού αμερικανικού πανεπιστημίου Tufts στη χώρα μας.www.kathimerini.gr
Η έννοια πίσω απ τις λέξεις μετράει...και όχι η ορθογραφία της.Ο Νικηταρας ήταν αγράμματος ,όταν ηρθε όμως η ώρα για την έννοια της ελευθερίας εγαμησε και εδειρε...οι γραμματισμένοι εβαλανε να σκοτώσουν τον Καποδίστρια και το πληρώνουμε ακόμα αυτό σαν έθνος ΑΝΑΘΕΜΑ τους.Δεν διαφωνώ σε ότι γράφεις αλλά η Ελληνική γλώσσα η θρησκεία και η Ελληνική συνείδηση επικράτησαν .Αυτό και μόνο δημιούργησαν την αναγέννηση του Ελληνικού έθνους μέσα από την επανάσταση του 1821 .Στο δικό μου το χωριό οι χριστιανοί και ομιλούντες την Ελληνική ήταν στο βουνό και οι τουρκοαλβανοι στην πεδιάδα στα ευφορα γόνιμα τμήματα γης .Άρα το μόνο που ήθελαν ήταν η εθνική συνείδηση για να πάρει φωτιά ο τόπος.
Η Ελληνική γλώσσα και η θρησκεία συν οι παραδόσεις έθιμα ήταν καταλυτικός παράγοντας στην διαφορετικότητα ενός έθνους από ένα άλλο αν δεν υπήρχαν αυτά ,τώρα θα γράφαμε Τουρκικά αντι Ελληνικά και θα κάναμε ραμαζάνι αντι Πάσχα.Αυτα.Η έννοια πίσω απ τις λέξεις μετράει...και όχι η ορθογραφία της.Ο Νικηταρας ήταν αγράμματος ,όταν ηρθε όμως η ώρα για την έννοια της ελευθερίας εγαμησε και εδειρε...οι γραμματισμένοι εβαλανε να σκοτώσουν τον Καποδίστρια και το πληρώνουμε ακόμα αυτό σαν έθνος ΑΝΑΘΕΜΑ τους.
Μιας και τα ανέφερες...Ειναι αποριας αξιο πως σε ενα σαιτ ελευθεριακου-ανατρεπτικου τυπου ,κυκλοφωρουν αποψεις του στιλ μη γραφεις αν εισαι ανορθογραφος ....Μου μυριζουν φασισμο,αλλα και ιερατειο (μηπως ειστε Χομεινιδες Αμβροσιοι και δεν το ξερετε).Για την ελευθερια της εκφρασης χυνεται αιμα στον πλανητη,Και εσυς εδω απο αυτο το βημα εκφραζεται τετοιες κρυφοφασιστικες αποψεις?...Μπορει και να ειστε ...δεν ειναι ντροπη..,Πισω απ τις λεξεις εσυ τι βλεπεις,την εννοια η τον τυπο?Πισω απ τη λεξη ελευθερια η πεινα η φυμωση εσυ τελικα τι βλεπεις?...Και για τη δισλεξια μηπως εχεις ακουσει κατι?...Μητσοτακια μου εσυς....γιαυτο ολους μαζι μας γαμανε οι πολιτικοι με τα μυαλα που κουβαλατε .
Δε μου λέει κάτι αυτό...Στην ουσία συμφωνούμε.Απλα για μένα είναι φασίστας οποίος απαιτει απ τον άλλο ορθογραφία για να εκφράζει απόψεις .Η Ελληνική γλώσσα και η θρησκεία συν οι παραδόσεις έθιμα ήταν καταλυτικός παράγοντας στην διαφορετικότητα ενός έθνους από ένα άλλο αν δεν υπήρχαν αυτά ,τώρα θα γράφαμε Τουρκικά και όχι Ελληνικά και θα κάναμε ραμαζάνι και όχι Πάσχα.Αυτα..
είσαι φασίσταςΜιας και τα ανέφερες...
Εσείς
ΕΣΕΙΣ
Δυσλεξία
ΔΥΣΛΕΞΙΑ
Δε μου λέει κάτι αυτό...Στην ουσία συμφωνούμε.Απλα για μένα είναι φασίστας οποίος απαιτει απ τον άλλο ορθογραφία για να εκφράζει απόψεις .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
είσαι φασίστας
Γιατί ρε τύπε?Δε μου λέει κάτι αυτό...Στην ουσία συμφωνούμε.Απλα για μένα είναι φασίστας οποίος απαιτει απ τον άλλο ορθογραφία για να εκφράζει απόψεις .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
είσαι φασίστας
Γιατί ρε τύπε?
Επίσης οι Άγγλοι έφαγαν τον Καποδίστρια από την άλλη οι γραμματιζουμενοι ξεσήκωσαν το έθνος.Δες Ρήγα ΦεραίοΑυτοι ήταν ο πυροκροτητής της εθνικής συνείδησεωςΗ έννοια πίσω απ τις λέξεις μετράει...και όχι η ορθογραφία της.Ο Νικηταρας ήταν αγράμματος ,όταν ηρθε όμως η ώρα για την έννοια της ελευθερίας εγαμησε και εδειρε...οι γραμματισμένοι εβαλανε να σκοτώσουν τον Καποδίστρια και το πληρώνουμε ακόμα αυτό σαν έθνος ΑΝΑΘΕΜΑ τους.
Πού είσαι βρε και δεν σε βρίσκω;Δεν σου είπε όμως οτι κάτω από τα σκεπάσματα εύχεται να είναι ο Καπτεν Κακός
Κοιτάχτηκα κάποτε ,και ιδα τα μούτρα σου και τρόμαξα ….φιλακια!Κοιτάχθηκες στὸν καθρέφτη ἀναρχοφασίστα;
Κοιτάχτηκα κάποτε ,και ιδα τα μούτρα σου και τρόμαξα ….φιλακια!
Φιλακια όμορφε και καλο βόλι…!Νομίζεις....
Δεν είναι τυχαίο που τα παιδιά που γράφανε και μιλούσανε χωρίς να κάνουν πολλά λάθη οι αριστεροί τα θεωρούσανε" μη λα'ι'κα" και τα είχαν στοχοποιημενα ως "παιδιά καπιταλιστών" οταν καταλάμβανανε κάποια πολη στον Εμφυλιο.Φυσικά όσα κάνανε λάθη δεν τα αντιμετωπίζανε θετικά λόγω ευαισθησίας σε δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίας αλλά με ΤΑΞΙΚΑ κριτήρια.Ειναι αποριας αξιο πως σε ενα σαιτ ελευθεριακου-ανατρεπτικου τυπου ,κυκλοφωρουν αποψεις του στιλ μη γραφεις αν εισαι ανορθογραφος ....Μου μυριζουν φασισμο,αλλα και ιερατειο (μηπως ειστε Χομεινιδες Αμβροσιοι και δεν το ξερετε).Για την ελευθερια της εκφρασης χυνεται αιμα στον πλανητη,Και εσυς εδω απο αυτο το βημα εκφραζεται τετοιες κρυφοφασιστικες αποψεις?...Μπορει και να ειστε ...δεν ειναι ντροπη..,Πισω απ τις λεξεις εσυ τι βλεπεις,την εννοια η τον τυπο?Πισω απ τη λεξη ελευθερια η πεινα η φυμωση εσυ τελικα τι βλεπεις?...Και για τη δισλεξια μηπως εχεις ακουσει κατι?...Μητσοτακια μου εσυς....γιαυτο ολους μαζι μας γαμανε οι πολιτικοι με τα μυαλα που κουβαλατε .
Αμαρτίες τελούνται και εν διανοια....Δεν σου είπε όμως οτι κάτω από τα σκεπάσματα εύχεται να είναι ο Καπτεν Κακός
Για τις φαντασιώσεις σου μίλησα ρε Ωρίωνα.Πού είσαι βρε και δεν σε βρίσκω;