ημουν τυνισια 22-29 μαη.Στο hammamet yasmine,1 ωρα απ το monastir
Σεξοιστοριες δεν εχω να παραθεσω διοτι πηγα μετα συζυγου που δεν μ αφησε ουτε λεπτο.
Μπουρδελα εμαθα πως εχει στην τυνιδα και στο σους,χωρις αλλες πληροφοριες.
Αυτο που ευδοκιμει ειναι η ανδρικη πορνεια.....γιαυτο ¨
πατσαβουρες,γριες,προχωρημενα μιλφ,αγαμητες,χοντρες,μπαζα¨ετοιμαστε βαλιτσες για εκει
να ζησετε τον ερωτα σας με νεαρα αγορια εως 25 χρονων ,που θα σας κραταν τρυφερα απτο χερακι.....ειδα 70αρα με 30αρη,ειδα νεαρη 150κιλα να την προσεγκιζει νεαρος ττυνισιος ,δινοντας της ενα τριανταφυλλο.....
Εγω πλεον αποκαλω την τυνισια ως ¨ο παραδεισος της γιαγιας¨
Αυτο που ,επαθα πλακα και δυσκολευτηκα να πιστεψω ειναι οι γυναικες της τυνισιας,οι οποιες ειναι πολλοι απελευθερωμενες και παρολο που το κρατος ειναι μουσουλμανικο και περιμενα να δω (η μαλλον να μην δω) γυναικες με μαντηλες μονο,γυναικοπαρεες με καλυμενα προσωπα,
αντι αυτου ειδα (σε κλαμπ βεβαια και οχι στους δρομους) κοπελες σχεδον σαν πορνες ντυμενες,πολυ προκλητικα (σουπερ μινι,ανοιχτο ντεκολτε,κολαν με 10ρια στιλετα γοβες κτλ),και με εντονο μακιγιαζ να καπνιζουν και να πινουν....
Πιστευω,αν και δεν εκανα,απολυτως τιποτα,λογω συνοδειας απο συζυγο ,πως οι γκομενες εκει ΔΕΝ ειναι ιδιαιτερα δυσκολες,και με ενα σωστο ψηστηρι και με κανα παραμυθι πως θα την παρεις στην ευρωπη,μπορει και να καλογαμησεις
Ααα,οι γκομενες ΔΕΝ λενε και πολλα απο εμφανιση....
Εγω πιστευω πως θα πηδουσα την Λειλα ,την σερβιτορα στο καφε που πηγαιναμε ,αν με αφηνε εστω και 3-4 ωρες μονο η δικια μου......
απο κει και περα πολλες ευκαιρειες με τουριστριες γιατι (δεν ξερω αλλαα) μαζευει πολυ γυναικοτουρισμο, κυριως το βραδυ μετα τα μπαρακια ,που εχει μισοσουρωμενες βορειοευρωπαιες,
απο αγορες αξιζουν τα χειροποιητα κεραμικα και τα δερματινα ειδη απ καμηλα
ΠΡΟΣΟΧΗ στις τιμες,βαραν στο κεφαλι οι επιτηδιοι,Μπορεις να παρεις κατι στο 1/5 απο την αρχικη τιμη.ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΠΑΖΑΡΕΜΑ.
Καλο ειναι ,αν θελεις να ψωνισεις,να μην το κανεις απ την πρωτη μερα,αλλα να δεις τις τιμες πρωτα και γενικα ολο το παζαρεμα πως γινεται ,και την επομενη να ξαναπας.
πιστευω πως ειναι ενας παρεξηγημενος προορισμος η τυνισια,γιατι ,ενω εχω ακουσει πολλα ασχημα λογια,εγω περασα καταπληκτικα....
εχει ευρωπαιους ,μονιμους κατοικους,ειδα αυτοκινητα με γερμανικες,γαλλικες,ιταλικες,νορβηγικες πινακιδες...,ανθρωποι που εχουν τις μπιζνες τους εκει και γενικως απολαμβανουν τον ηλιο (κλιμα κρητης) ,την θαλασσα,τις τουριστριες,το υπεροχο φαγητο και την υπεροχη μουσικη της τυνισιας,ζωντας σε εναν φορολογικο παραδεισο παραλληλα ;) ;)
Ηζωη ειναι παμφτηνη και η ποιοτητα ζωης καλυτερη απτην δικη μας (αποψη μου)