Εχει τυχει να πετυχω συγκεκριμενη ιεροδουλη απο τη Φυλης που τα εχει παρατησει οπως φαινεται καμποσο καιρο τωρα, και της οποιας ημουν τακτικος,μια φορα το 10 ημερο σιγουρα και ειχαμε πολυ καλη σχεση αμοιβαιας συμπαθειας.Την εχω πετυχει 3 φορες στο ιδιο μερος.Την πρωτη συνοδευομουν οποτε προφανως δε μιλησαμε.Τη δευτερη ημουν μονος οποτε μιλησαμε ωσπου ηρθε μια φιλη της και απο τη γλωσσα του σωματος της καταλαβα οτι δεν με σηκωνε η φαση,χαιρετησα κι εφυγα.Την τριτη ειμασταν και οι δυο μονοι οποτε μιλησαμε αρκετη ωρα,και μαλιστα ετυχε και φυγαμε μαζι ως ενα σημειο αφου ετυχε και φευγαμε απο το μερος την ιδια στιγμη.Το πηγα στο πονηρο κατευθειαν αλλα οχι πιεστικα,σεβομενος το οτι δεν δουλευουν ολες τις ωρες οι πορνες.Πηγαμε σε παρακειμενο χοτελ, και γαμηθηκαμε 3 φορες μεσα σε ενα 3 ωρο,κανοντας το μπανακι μας στο μεταξυ κτλ.Δεν ειχαμε μιλησει για λεφτα οποτε αφου πληρωσα το ξενοδοχειο της προτεινα να της δωσω ενα 30αρι που χα ολο κι ολο μαζι μου σε μετρητα,για το χρονο της.Μου αρνηθηκε λεγοντας μου οτι δεν εργαζοταν εκεινη την ωρα και οτι κι εκεινη εχει δικαιωμα να γαμηθει με καποιον που επιλεγει εκτος δουλειας.Συναντηθηκαμε αλλη μια φορα για καφεδακι και γαμησι,οπου μου ανακοινωσε οτι για ενα διαστημα θα λειψει στην πατριδα της και μετα θα σκεφτει εαν θα συνεχισει.Την πηρα τηλ κανα μηνα αργοτερα αλλα ο αριθμος ειχε καταργηθει.Υποθετω ξεκινησε νεα ζωη καπου αλλου.Αν το διαβαζεις, ελπιζω να εισαι και να περνας καλα.