Νέα

Turbo ή ατμόσφαιρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Turbo ή Ατμοσφαιρα? Τι θα επιλεγαμε?

• Τurbo

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ατμοσφαιρικο

• ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Τι ειναι αυτα? Νεες στασεις στο σεξ?

• Μονο ποδηλατο/πατινι/πεζος/ Ειμαι Οικολογος.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Θεέ μου, εμείς οι Almeraκηδες δεν ασχολούμαστε με τουρμπα και μοντιφιές  :P :P :P

Κάνα χταποδάκι μόνο, λίγο χαμήλωμα να γλύφει το δρόμο, ένα Κ/Ν και 110 αλογάκια το 1.4!!!! Χαχαχαχα

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Τα προσφέρει η αντιπροσωπεία με το Challenge, εκτός του φίλτρου.
Μετά απο 7 χρόνια και 108000 χλμ ακόμα γαμεί.......τουλάχιστόν ως τα 160. Μετά θέλει κατάρτι και φόρτσα τα πανιά  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
182000 έχω εγώ και έχω αλλάξει ΜΟΝΟ δυναμό!!!!!! Όλα τα σέρβις του στο εξουσιοδοτημένο μόνο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
H τεχνική μύτη-τακούνι -γνωστή τεχνική των ποδολάγνων- οδηγεί σε διπλωμένα σε κολώνες και δέντρα S2000 και μταβιβάσεις στο Σαρακάκη για 3000....... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Οσο για τα φίλτρα, τα χταπόδια, τις σκούπες, τα φαράσια, τις σουπιές και τις λοιπές μαλακίες που κάναμε τη δεκαετία του 90 για να αθξήσουμε τα άλογα του τέρατος από 94 σε 96.55 έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
Αγοράζεις έαν μαμίσιο 1600 Οπελ Αστρα με οβερμπούστ και 5 χρόνια εγγύηση, του γαμάς το σπίτι (δεν έχει κάν ένδειξη θερμοκρασίας) και απολαμβάνεις τα 180 αλόγατα και τα φτιαγμένα πούντα που βλέπουν το μπουρδέλο να πηγαίνει γαμιώντας........... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Τα χταπόδια πλέον τα τρώω λεμονάτα και τις σκούπες τις έχω μόνο για να καθαρίζω τη βεράντα......
Τα ντάουν πάιπ τα χρησιμοποιώ στην αποχέτευση για να κάνει καλύτερη και γρηγορότερη παρέα ο βιολογικός καθαρισμός μου με τον Ρίτσαρτ Μπιρ του σάιτ..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
κανενα site που να εχει ηχητικα εφε? σκαστρα τουρμπο εξατμιση υπαρχει;

Επισκέπτης
[move]:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:[/move]
seemygf
12.jpg

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πλέ άμα δεν έχει cream-pie δεν ενδιαφέρομαι..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ετσι.... Αυτό σημαίνει τουρμπίνα... ΝΑ βγαίνουν τα έμβολα απ την εξάτμιση....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Επειδη αναφερθηκε ποιο πανω ελεος ρε παιδια ποιος παιρνει την σημερον ημερα αμαξι της προκοπης και δεν κανει αυτασφαλιση? :jerking:
Βαζεις και 1000Ε ανοχη και αν εισαι πανω απο 23 πληρωνεις 30-35% παραπανω ασφαλιστρα και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Οσο για τις βελιωσεις εχουν και παραεχουν νοημα αν εχεις αμαξι καταληλο και ξερεις τι κερδιζεις (αλογα,ηχο) και τι χανεις (οδηγικη συμπεριφορα,αξιοπιστια,αξια μεταπωλησης?). Τωρα σκουπες, τελικα κτλ ειναι παπαριες αλλα αν εχεις ας πουμε Μ3,Χ5,R1 οπως ας πουμε ενα φιλαρακι μου και θελεις να κανεις το παλιο σου ΜΧ5 350 αλογα (και μαλιστα μονος σου)δεν βρισκω γιατι αυτο ειναι κακη ιδεα.

madsex

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Για τους φιλους της ατμοσφαιρας

Για τους φιλους του turbo

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Ενα βιντεακι και απο μενα για τους φιλους του turbo,το καλυτερο σημειο του βιντεο εκτος απο τις σκαστρες και τις εξατμισεις ειναι το τραγουδι που ακουγεται στο τελος. :dancing:

[youtube=425,350]ZXDEx0Yd4hA[/youtube]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom