Επισκέπτης
το ιδιο ακριβως...Και τι γινεται αν εχουμε δευτερο γυρο με πχ Κασιδα vs ΣΥΡΙΖΑιου?Ε?
Τι γελιο εχει να πεσει με μερικους...
γελια με το κουταλι... να δω νδουλες να φωναζουν για τον συριζαιο δημοκρατη και ας πεθανω
το ιδιο ακριβως...Και τι γινεται αν εχουμε δευτερο γυρο με πχ Κασιδα vs ΣΥΡΙΖΑιου?Ε?
Τι γελιο εχει να πεσει με μερικους...
νομική Αθηνών.
Και πρέπει να μείνουμε αγράμματοι αναρχοάπλυτοι των Εξαρχείων για να ανατρέψουμε το σύστημα δηλαδή; Δεν κατάλαβα.Ε εντάξει είδες που δεν έπεσα και πολύ έξω τελικά.
Οι Νομικές και αν δεν είναι πυλώνες του αστικού καθεστώτος.
το ιδιο ακριβως...
γελια με το κουταλι... να δω νδουλες να φωναζουν για τον συριζαιο δημοκρατη και ας πεθανω
Και πρέπει να μείνουμε αγράμματοι αναρχοάπλυτοι των Εξαρχείων για να ανατρέψουμε το σύστημα δηλαδή; Δεν κατάλαβα.
Άμα κατέβει Βορίδης στην Αθήνα χωρίς Κασιδιάρη απέναντι, έχει βγει με 60% από πρώτο γύρο. Αν έχει Κασίδα απέναντι θα βγει με 60% στο δεύτερο γύρο.
Ρε μη λέτε ιστορίες τώρα. Αν υπάρξει ενδεχόμενο να περάσουν στο Β' γύρο οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ και της ΧΑ (προσωπικά δίνω πιθανότητες 10%) το 90% των ΝΔκρατών το Χρυσαυγίτη θα ψηφίσουν.Εγώ θέλω να κατεβάσουν για Δήμαρχο οι Συριζαίοι τον Στρατούλη, ή τον Βούτση.
Να δω να υπερασπίζονται διάφοροι Δεξιοί και εδώ μέσα την υποψηφιότητα τους μην πέσει η Αθήνα στους "Φασίστες" και τι στο κόσμο...
Εγώ θέλω να κατεβάσουν για Δήμαρχο οι Συριζαίοι τον Στρατούλη, ή τον Βούτση.
Να δω να υπερασπίζονται διάφοροι Δεξιοί, και εδώ μέσα, την υποψηφιότητα τους μην πέσει η Αθήνα στους "Φασίστες" και τι στο κόσμο...
Ρε μη λέτε ιστορίες τώρα. Αν υπάρξει ενδεχόμενο να περάσουν στο Β' γύρο οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ και της ΧΑ (προσωπικά δίνω πιθανότητες 10%) το 90% των ΝΔκρατών το Χρυσαυγίτη θα ψηφίσουν.
Ρε μη λέτε ιστορίες τώρα. Αν υπάρξει ενδεχόμενο να περάσουν στο Β' γύρο οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ και της ΧΑ (προσωπικά δίνω πιθανότητες 10%) το 90% των ΝΔκρατών το Χρυσαυγίτη θα ψηφίσουν.
Τύπε εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να ψηφίσω ΠΟΤΕ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΟΤΕ ΧΑ όταν εχω επιλογές κομμάτων που έχουν τα μυαλά μέσα στο κεφάλι. Αλλά αν οι μοναδικές μου επιλογές (Β' γύρος) είναι ένας Συριζαίος και ένα Χρυσαυγίτης, θα ψηφίσω το Χρυσαυγίτη. Όχι γιατί συμφωνώ πολιτικά μαζί του αλλά γιατί οι αριστεροί είναι χρήσιμοι μόνο για να κάνουν γόπing στη Μακρόνησο.μη στενοχωριέσαι, μπροστά στούς "κόκκινους", μαζί θα είστε! όπως συμβαίνει καθημερινά στο παρόν φόρουμ.
Ανάμεσα σε Χρυσαυγίτη και Συριζαιο; Πλάκα κάνεις ρε φίλε τώρα;Αν υπάρξει. Μάλιστα...
Οπότε αν υπάρξει και εσύ δηλώνεις ότι θα ψηφίσεις υποψήφιο Χ.Α έτσι?
Μονο κατι ΦαΠες θα μεινουν εκπληκτοι,οπως συνηθως.μη στενοχωριέσαι, μπροστά στούς "κόκκινους", μαζί θα είστε! όπως συμβαίνει καθημερινά στο παρόν φόρουμ.
μη στενοχωριέσαι, μπροστά στούς "κόκκινους", μαζί θα είστε! όπως συμβαίνει καθημερινά στο παρόν φόρουμ.
για θυμισε μου εσεις τα τετσερεδια με νεοδημοκρατες τα κοπαναγατε στο Συνταγμαμη στενοχωριέσαι, μπροστά στούς "κόκκινους", μαζί θα είστε! όπως συμβαίνει καθημερινά στο παρόν φόρουμ.
μη στενοχωριέσαι, μπροστά στούς "κόκκινους" ΦΑΣΙΣΤΕΣ, μαζί θα είστε! όπως συμβαίνει καθημερινά στο παρόν φόρουμ.
Ανάμεσα σε Χρυσαυγίτη και Συριζαιο; Πλάκα κάνεις ρε φίλε τώρα;
Πες μας τωρα οτι δεν υπηρχαν καραφλα τυλιγμενα με το γαλανοπανο και με τον λεοναηντας τατου στην"πανω πλατεια"να γελασουμε...για θυμισε μου εσεις τα τετσερεδια με νεοδημοκρατες τα κοπαναγατε στο Συνταγμα
υπάρχει λοιπόν καμιά αμφιβολία ότι νδ και χα θα πάνε χέρι χέρι?