Eχει βγαλει το παιδι του Αθανασιος-Περσεας;Ναι. Κάνει κόντρα με το Αθανάσιος Περσέας του Άδωνι
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Καλα ρε μαλακα τα παιδια τους δεν τα σκεφτονται;
Eχει βγαλει το παιδι του Αθανασιος-Περσεας;Ναι. Κάνει κόντρα με το Αθανάσιος Περσέας του Άδωνι
μπανάλ....Πάλι καλά που δεν το είπε και Βλαδίμηρο (Ίλιτς) .
Αυτόν τον ηλίθιο Σπύρο δεν τον λένε κανονικά;Ναι. Κάνει κόντρα με το Αθανάσιος Περσέας του Άδωνι
Αυτόν τον ηλίθιο Σπύρο δεν τον λένε κανονικά;
Σπυρίδων Αδωνις.
μα φιλε μου κατι ξερουν...Κάτι φελλοί που νας κυβερνάνε.......
Κάτι φελλοί που νας κυβερνάνε.......
Κάτι φελλοί που νας κυβερνάνε.......
δε με χαλάει η ιδεολογία του αλλά ο τρόπος που άγεται και φέρεται.Πάντως ό,τι και να του προσαχθεί ιδεολογικά, τα επιχειρήματά του έχουν συνέπεια.
Είμαι αστός δηλώνει, με όλη την έννοια της λέξεως και οι πράξεις ανάλογες. Και αν εκφράζει ντικενσιανή κοινωνία.
εγω πιστευω οτι θα ειναι ο πρωτος που θα φυγει...δε με χαλάει η ιδεολογία του αλλά ο τρόπος που άγεται και φέρεται.
επιθετικός, αλαζονικός, είρων, μισαλλόδοξος, εκ του ασφαλούς το παίζει κύριος, δίκαιος, σωστός κλπ κλπ.
Οταν και εάν ποτέ ξεσηκωθούν οι μικροαστοί θα φάει πολύ ξύλο. Και δε θα τον λυπηθεί και κανείς.
δε με χαλάει η ιδεολογία του αλλά ο τρόπος που άγεται και φέρεται.
επιθετικός, αλαζονικός, είρων, μισαλλόδοξος, εκ του ασφαλούς το παίζει κύριος, δίκαιος, σωστός κλπ κλπ.
Οταν και εάν ποτέ ξεσηκωθούν οι μικροαστοί θα φάει πολύ ξύλο. Και δε θα τον λυπηθεί και κανείς.
Πάντως ό,τι και να του προσαχθεί ιδεολογικά, τα επιχειρήματά του έχουν συνέπεια.
Είμαι αστός δηλώνει, με όλη την έννοια της λέξεως και οι πράξεις ανάλογες. Και αν εκφράζει ντικενσιανή κοινωνία.
η ημιπαραφροσυνη στο ματι του δεν σε χαλαει ε?![]()
Διάφορα με χαλάνε, αλλά περισσότερο η απουσία όποιας πολιτικής άποψης από τη πλειοψηφία των προς ψήφιση κομμάτων
αυτο ειναι φυσικο επομενο ρε φιλε.Διάφορα με χαλάνε, αλλά περισσότερο η απουσία όποιας πολιτικής άποψης από τη πλειοψηφία των προς ψήφιση κομμάτων
πολιτικες θεσεις εχουν απλως δεν συμφωνεις μαζι τους τυπε
αυτο ειναι φυσικο επομενο ρε φιλε.
Σε μια χωρα που η πολιτικη αποψη χωρις ρουσφετια δεν λεει κατι, ενω τα ρουσφετια χωρις πολιτικη αποψη λενε τα παντα τι ψαχνεις να βρεις
Οταν λες θέσεις εννοείς post σε blog;
H πολιτική και οι πολιτικοί είναι εικόνα της κοινωνίας. Κράτος αφρικανικό και Σουηδοί πολίτες δεν γίνεται.
H πολιτική και οι πολιτικοί είναι εικόνα της κοινωνίας.
τι εννοεις;; εμεις ειμαστε απλα βολεμενοι οχι απολιτιστοιΚράτος αφρικανικό και Σουηδοί πολίτες δεν γίνεται.