Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Ποτέ δεν δόθηκε λύση σε καμία φαση της Ιστοριας απο ακραιες επιλογες.
Παντοτε η λυση δινοταν απο τους εναπομειναντες ψυχραιμους.
Η ψηφος δεν ειναι ουτε για να εκτονωνομαστε, ουτε να παιζουμε.

Ψυχραιμα ψηφιζε ο κοσμος 40 χρονια τωρα με λαμπρα αποτελεσματα. Να λειπει περαιτερω σοβαροτητα. Ειδικα αν οι εναπομειναντες...ψυχραιμοι ειναι η νδ και το πασοκ  :2funny:
Ηρθε η ωρα για αστειοτητα και παιχνιδι. Και για καραγκιοζιλικια και για ολα. Τα παιδια παιζει κανονικοτατα.
Ολοι αλλωστε καποια στιγμη θεριζουν, οτι εσπειραν  ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
"Εχουν ως στοχο να αφαιρεσουν τον δημοσιο πλουτο απο τον πολιτη" (?)

αντε καλά...
αφού το λέει ο Αλεξέι κάπως έτι θα είναι.. τι να κλάσουν μπροστά του οι λόγιοι της Οξφόρδης...

Επισκέπτης
ελα μωρε πως κανετε ετσι;;;
Πηγαν για καλο σκοπο τα εδωσε στον αγωνα κατα του καπιταλισμου :sunglasses:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Αυτό δεν είναι τπτ. Εδώ θέλουμε να πάρουμε τώρα (μετά από 70 χρόνια) τα λεφτά από τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο δλδ να καρπωθούμε και να αγοράσουμε νέες bmw -διακοπές Μυκονο κλπ, με το αίμα και τη δυστυχία των παππούδων μας. Αν το μάθαιναν αυτό θα σηκώνονταν από τον τάφο να μας κυνηγήσουν.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Για να κλείσει ο κύκλος του συμμοριτοπόλεμου και να δεθεί οριστικά και αμετάκλητα η Ελλάδα με τον Πολιτισμό και τη Δύση, πρέπει να κυβερνήσει για 2 ή 3 μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ.
Μετά?
Ούτε απεργίες, ούτε διαδηλώσεις, ούτε Δημόσιοι Υπάλληλοι, ούτε αριστερές μπούρδες με προοδευτικό μανδύα...

36 Γενικές Απεργίες στην Ελλάδα τα χρόνια του μνημονίου, καμία Γενική Απεργία στην Ιρλανδία την ίδια περίοδο!
Η Ιρλανδία έχει ήδη βγει στις "Αγορές"...
Εμείς? Συνεχίζουμε να "πυροβολούμε τα πόδια μας" μην τυχόν μας λυπηθούν οι Γερμανοί και μας δώσουν τη δόση μας (δανεικά)...

"Φασισταριό" σε κόβω κι εσένα; Ακούς εκεί να μην σου αρέσουν οι απεργίες, το "υπέρτατο όπλο πάλης της εργατιάς"! :grin:
Τώρα θα σε πιάσει στο στόμα του ο προφέσορας υπερποντικός (κατά δήλωσίν του "νεοσταλινικός") να δεις τί έχεις ν' ακούσεις!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Είμαι σίγουρος πως η εν λόγω κυρία έβριζε τον Πάγκαλο για το "μαζί τα φάγαμε".
-ΠΟΙΟΝ παγκαλο ???ΑΥΤΟΝ που επι 40 ετη βαραγε παλαμακια στον αντρεα ,τον μουλο το γιο του,τον σημιτη και τον ακη???Αυτον που επι 40 χρονια καταλαμβανε καιρια κυβερνητικα ποστα ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ???? αποκλειεται ....με τιποτα ....δεν εχει καμια ευθυνη ο ευτραφης μοσχαρος ...σκευωριες κομμουνιστων!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Πως "μηδέν αποτέλεσμα" δηλαδή;
Έφαγε ο κόσμος λεφτά και παροχές του σκασμού. Οι διοικούντες ευλόγως έφαγαν τα περισσότερα, αλλά κι αυτοί παιδιά του λαού ήταν! Δεν λέγαμε "Το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, ο Λαός στην εξουσία!";
Ήταν βέβαια δανεικά και κάποτε το πάρτυ θα τελείωνε, αλλά ας το έλεγε αυτό κάποιος το 1985!

Εδώ το 2012 ο "Mr Alexis" (τώρα "βρίζω" να υποθέσω) θα έβρισκε κι άλλα να διορίσει ακόμα 100.000 στο δημόσιο!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Πως "μηδέν αποτέλεσμα" δηλαδή;
Έφαγε ο κόσμος λεφτά και παροχές του σκασμού. Οι διοικούντες ευλόγως έφαγαν τα περισσότερα, αλλά κι αυτοί παιδιά του λαού ήταν! Δεν λέγαμε "Το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, ο Λαός στην εξουσία!";
Ήταν βέβαια δανεικά και κάποτε το πάρτυ θα τελείωνε, αλλά ας το έλεγε αυτό κάποιος το 1985!

Εδώ το 2012 ο "Mr Alexis" (τώρα "βρίζω" να υποθέσω) θα έβρισκε κι άλλα να διορίσει ακόμα 100.000 στο δημόσιο!
-ο καθενας εξαγγελει οτι του καυλωσει...νομιζει πως θα τα κανει...εχεις απαιτηση δηλαδη ολοι να λενε τα ιδια????στην τελικη ενα κΩμμα του 3-4% που συγκυριακα και μονο εφτασε το 20% μπορει να λεει οτι θελει-ποιος το βλεπει σοβαρα αλλωστε?ΟΙ "ΚΟΛΛΗΤΟΙ" ΣΟΥ ΟΜΩΣ-οι ταγμενοι ντε εξυγιαντες- ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ....ΑΥΤΟ τον μηνα μονο, εχω καταγραψει 2 υποθεσεις χαριστικων διορισμων και μεταταξεων βυσματιουχων σε γραφεια, που δεν υπαρχει περιπτωση να πατησουν ποτε!!!! ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ στις αρλουμπες των εξυγιαντων σου....τελειωνουν τα ψεματα!
ΥΓ αλλη καβλα βεβαια να τα χωνεις στον μρ.αλεξης...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
-ο καθενας εξαγγελει οτι του καυλωσει...νομιζει πως θα τα κανει...εχεις απαιτηση δηλαδη ολοι να λενε τα ιδια????στην τελικη ενα κΩμμα του 3-4% που συγκυριακα και μονο εφτασε το 20% μπορει να λεει οτι θελει-ποιος το βλεπει σοβαρα αλλωστε?ΟΙ "ΚΟΛΛΗΤΟΙ" ΣΟΥ ΟΜΩΣ-οι ταγμενοι ντε εξυγιαντες- ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ....ΑΥΤΟ τον μηνα μονο, εχω καταγραψει 2 υποθεσεις χαριστικων διορισμων και μεταταξεων βυσματιουχων σε γραφεια, που δεν υπαρχει περιπτωση να πατησουν ποτε!!!! ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ στις αρλουμπες των εξυγιαντων σου....τελειωνουν τα ψεματα!
ΥΓ αλλη καβλα βεβαια να τα χωνεις στον μρ.αλεξης...

σε αυτό δεν έχεις άδικο... ακόμη και σύ εξαγγέλεις ότι όλα σου ανήκουν... σάμπως θα τα πάρεις ??

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

θα το πληρωσουν ομως στην εφορια

μιλαμε για μεγαλους επαναστατες

Μεταξύ άλλων, ο κ. Στρατούλης σημείωσε ότι για συμβολικούς και πολιτικούς λόγους όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν πληρώσει το χαράτσι, το οποίο τελικά θα πληρώσουν μέσω Εφορείας.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Πιτσιρίκο, άντε ν'ανοίξεις κάνα βιβλίο γιατί πάλι στην ίδια τάξη σε βλέπω να μένεις.
βαλε καμια τσοντα  να βαρεσεις καμια πηχτη γιατι φρακαρες μπαγλαμα ,ε μπαγλαμα!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
σε αυτό δεν έχεις άδικο... ακόμη και σύ εξαγγέλεις ότι όλα σου ανήκουν... σάμπως θα τα πάρεις ??
:2funny: :2funny: γκεμπελακο,δεν γραφω 'μου" ,αλλα "ΜΑΣ"...Βεβαια το "εγω" σου δεν σε αφηνει να κατανοησεις την διαφορα....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
α ρε τζωναρε..παντα χιουμοριστρας τερμα.... βεβαια εσενα δεν φταιει το εγω σου,το μυαλο σου το κλουβιο φταιει!

ενταξει δεν εχω την απαιτηση να μου απαντησεις ευθεως αλλα τουλαχιστον μην εισαι αγενης

αν και απο συριζαιο δεν περιμενω κατι καλυτερο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
:2funny: :2funny: γκεμπελακο,δεν γραφω 'μου" ,αλλα "ΜΑΣ"...Βεβαια το "εγω" σου δεν σε αφηνει να κατανοησεις την διαφορα....

εγώ δεν πιστεύω ότι μου ανήκει κάτι παραπάνω από αυτά τα λίγα που κατάφερα να φτιάξω εγώ μόνος μου... αρα δεν περιλαμβάνομαι στο ΜΑΣ... εσύ περιλαμβάνεις τον εαυτούλη σου στο ΜΑΣ και δηλώνεις ότι σου ανήκουν όλα (ακόμη και αυτά για τα οποία δεν κόπιασες καθόλου)...

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.885
Πόντοι
3.145
εγώ δεν πιστεύω ότι μου ανήκει κάτι παραπάνω από αυτά τα λίγα που κατάφερα να φτιάξω εγώ μόνος μου... αρα δεν περιλαμβάνομαι στο ΜΑΣ... εσύ περιλαμβάνεις τον εαυτούλη σου στο ΜΑΣ και δηλώνεις ότι σου ανήκουν όλα (ακόμη και αυτά για τα οποία δεν κόπιασες καθόλου)...

εγω  tramou...πάλι πιστευω  πως εκτος απο αυτά  που δουλεψα μονος μου και μου ανηκουν...
μου ανηκει επισης...
και ενα ποσοστο..

απο τους μισθους  και τις συνταξεις των 3χιλιαρων...πολλων ευνοημένων  συμπολιτων μας...καθως και απο ..
τους φορους  του 52-53% που πληρώνω +τα χαρατσια+τις εκτακτες ειφορες..κ.λ.π

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

ολα τα κομματα στην ελλαδα τυπε καραπουτσαρια ειναι απο θεμα μελων....κανεις δεν ελεγχει ποιος μπαινει και ποιος βγαινει και τι καπνο φουμαρει, αρκει η γραφειοκρατιες που τα ελεγχουν να μαζευουν ψηφαλακια και να μπαινουν στην βουλη για να παιρνουν κρατικη επιχορηγηση....Τωρα ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε για ιδεολογιες....Η ιδεολογια ειναι ενα σωμα ιδεων που χρησιμοποιειται για να εξυπηρετει συμφεροντα ειτε ατομικα ειτε συλλογικα...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
165407_610460465633630_1349786857_n.jpg