Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
όχι;μωρέ ..για να ζηλέψει η βέλβυ .......και ο νιο το κάνω
Η Βέλβη κάνει ναζάκια ... ο 16 δεν τσιμπάει μ αυτά να ξέρεις
όχι;μωρέ ..για να ζηλέψει η βέλβυ .......και ο νιο το κάνω
θα σε κανω να σκασεις να ξερεις.όχι;μωρέ ..για να ζηλέψει η βέλβυ .......και ο νιο το κάνω
θα σε κανω να σκασεις να ξερεις.
θα σε κανω να σκασεις να ξερεις.
Εγω δεν εχω θεματα με το image ενος προφιλ.καλα πες το εσυ που εισαι ηδη εκτεθιμενος.
Δύο (2) ερωτήματα μετά τις εκλογές:
1) Τα 2 μεγάλα κόμματα (πρώην μεγάλα) έχουν πάρει 150-250 εκ ευρώ δάνεια (κυρίως) από την Αγροτική Τράπεζα, με μόνο ενέχυρο "τη μελλοντική κρατική επιδότηση" τους, η οποία είναι γνωστό ότι κατανέμεται με βάση τα ποσοστά των κομμάτων στις εκλογές.
Μετά τα αποτελέσματα των εκλογών (σύνολο των 2 κομμάτων 32% από 75-80% που ήταν το 2009) η χρηματοδότηση θα κοπεί σε κάτω από το μισό.
Άρα τα δάνεια 200 εκ. πάνε περίπατο. Οι τράπεζες δεν θα τα πάρουν ποτέ πίσω.
ΠΟΙΟΣ είναι υπεύθυνος για το ότι λεφτά καταθετών δόθηκαν σε μπαταχτσήδες δανειολήπτες?
Σαν πρώτη εικόνα, υπεύθυνοι φαίνονται να είναι οι (τότε) διευθυντές χορηγήσεων των τραπεζών (κυρίως της ΑΤΕ) που έδωσαν τα δάνεια. Ή τα μέλη των "συμβουλίων" που τις ενέκριναν, αν είχε γίνει προσπάθεια να "διαχυθεί" η ευθύνη.
Μήπως πρέπει να αρχίσει κάποιο ψάξιμο?
Και μήπως πρέπει αυτοί (οι διευθυντές - ας αρχίσουμε απ' αυτούς) να πληρώσουν ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ τους τις απώλειες των δανείων, αν τελικά οι τράπεζες χάσουν τα λεφτά?
2) Μήπως στις "κόκκινες γραμμές" που επικαλούνται οι διάφοροι που συζητάνε τώρα για το σχηματισμό κυβέρνησης πρέπει να ενταχθεί και αυτός (ο της τιμωρίας των υπεύθυνων για τις δανειοδοτήσεις) όρος?
Αλλιώς μάλλον (συνεχίζουν να) μας κοροϊδεύουν...
ακριβως.τελικα δεν υπαρχει ρεαλιστικο προγραμμα κυβερνησης απο τσιπρα.Το θεμα ειναι να υπαρχει ομαλοτητα στην αγορα και στο τραπεζικο συστημα. Ετσι ελεγε και ο Παπανδρεου για Τιτανικους και διεφθαρμενους ελληνες, οπως και για τον κινδυνο χρεοκωπιας. Ολοι σηκωσανε τα λεφτα τους. Τωρα στο Συριζα λενε τις ιδιες μπουρδες και τρεχει ο κοσμος παλι στις τραπεζες. Εχουν βαλθει να διαλυσουν την οικονομια? Αν εχεις καποιο σχεδιο για τις τραπεζες υποτιθεται προς οφελος του κοινωνικου συνολου, δεν το λες για να μην δημιουργησεις αναστατωση αλλα το εφαρμοζεις οταν βρεθεις στην εξουσια. Η Εθνικη οικονομια απαιτει πολυ λεπτους χειρισμους, ειδικα στη φαση που βρισκεται τωρα. Ειναι προφανες οτι το Συριζα δεν εχει κανενα σχεδιο, ουτε αυτοι περιμενανε οτι θα επαιρναν αυτους τους ψηφους και προσπαθουν να κυβερνησουν κανοντας αντιπολιτευση. Δεν γινεται να καταγγελθει το μνημονιο και να εκδιωχθει διοτι εξαρτομαστε απο αυτο. Μπορει ομως να γινει ηπιοτερο και ριχνοντας τα βαρη και σε αλλους εκτος των γνωστων ηλιθιων, π.χ. (μισθωτοι, συνταξιουχοι κτλ). Μπορουν επισης να χτυπησουν αποτελεσματικα τη φοροδιαφυγη, πραγμα που αποφευγουν. Να μειωσουν το λειτουργικο κοστος του δημοσιου και να αξιοποιησουν καλυτερα τους υπαλληλους. Αυτοι λενε δεν θα απολυθει κανενας και δεν θα μειωθουν οι μισθοι τους. Στον ιδιωτικο τομεα δεν μας λενε ομως πως θα ανακτησουν τις δουλειες τους αυτοι που τις εχασαν. Λοιπον... λιγη σοβαροτητα και ρεαλιστικες προτασεις. Το μνημονιο θα φυγει σιγα-σιγα. Παληκαρισμοι και ψευτοτσαμπουκαδες δεν παιζουν. Ηδη το κρατος παγωσε επ'αοριστο τις επιστροφες ΦΠΑ στις επιχειρησεις. Αμα συνεχισουμε ετσι σε μερικους μηνες δεν θα υπαρχουν λεφτα για τιποτα. Πρωτα ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ τις ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ για να βγεις απο την κριση και μετα τις εφαρμοζεις. Με τα λογια και εγω μπορω να φτιαξω παλατια στην αμμο. Συνεχιστε ετσι και σε λιγο θα φυγουν ολες οι μεγαλες επιχειρησεις απο την Ελληνικη αγορα και θα μεινουμε εμεις να σκουπιζουμε τζαμια στα φαναρια. Και αυτη η θεση πιασμενη ειναι νομιζω...!
πόσο χειρότερο από μια πιθανή χρεωκοπία ? ;)Εγω δεν εχω θεματα με το image ενος προφιλ.
Κανε την τρομερη αποκαλυψη.
εχουνε γνωση οι φυλακεςμην σε δώ σε καμμιά ταράτσα , θα σε κράξω
ενω ρεαλιστικό πρόγραμμα εχει ο Αντωνάκης με τον Βενιζέλοακριβως.τελικα δεν υπαρχει ρεαλιστικο προγραμμα κυβερνησης απο τσιπρα.
δυστυχως ναι.αν δεν βγαλουν πρωθυπουργο τσιπρα και καμμενο παλαβοι σαν εσενα.ενω ρεαλιστικό πρόγραμμα εχει ο Αντωνάκης με τον Βενιζέλο
ενώ εσύ ο νορμάλ πιστευτείς αυτοί που μας έφεραν εδώ τα τελευταία χρονιά θα σε σώσουν..αγορίνα μου μήπως νομίζεις ότι είναι Ταϊλάνδη η Ελλάδα; και ότι εμείς οι είμαστε τα πουτανακια και ο μπενι με τον βλαμμένο σαμαρά οι γαμιαδες;δυστυχως ναι.αν δεν βγαλουν πρωθυπουργο τσιπρα και καμμενο παλαβοι σαν εσενα.
Επιτέλους,ρε τι παιδί αυτό.εχουνε γνωση οι φυλακες
καταθέσεις πάντως δεν έχω (ον τόπικ)
οι επιλογες ειναι δυο.η παραμονη στο ευρω με δανειακη συμβαση εστω με μετα ανπτθξης η εξοδος με οτι συναπαγεται αυτο.τα υπολοιπα περι τριτου δρομου ειναι δημαγωγιες και ηλιθθιες επικινδυνοτητες παλαβων που ανηκουν στην δικη σου πλευρα.διαλεξτε και παρτε λοιπον οτι θελετε.ενώ εσύ ο νορμάλ πιστευτείς αυτοί που μας έφεραν εδώ τα τελευταία χρονιά θα σε σώσουν..αγορίνα μου μήπως νομίζεις ότι είναι Ταϊλάνδη η Ελλάδα; και ότι εμείς οι είμαστε τα πουτανακια και ο μπενι με τον βλαμμένο σαμαρά οι γαμιαδες;
καλά το πας το γραμμα..μόνο ξεχνάς κάτι τον άλλο δρόμο που λες μετα τις εκλογές τον υοθετησαν και οι δυο μεγάλοι...περί αναπροσαρμογής μνημονίου και τέτοια που λεει και ο τσιπρας..διάλεξε και πάρε ;)οι επιλογες ειναι δυο.η παραμονη στο ευρω με δανειακη συμβαση εστω με μετα ανπτθξης η εξοδος με οτι συναπαγεται αυτο.τα υπολοιπα περι τριτου δρομου ειναι δημαγωγιες και ηλιθθιες επικινδυνοτητες παλαβων που ανηκουν στην δικη σου πλευρα.διαλεξτε και παρτε λοιπον οτι θελετε.
α και κατι αλλο.φυσικα δεν ειναι ταιλανδη γιατι οταν βγει απο το ευρω για μαδαγασκαρη βλεπω την ελλαδα.και αυτο ειναι αληθεια.οπως ειπα ο καθενας με την κριση του και ας ψηφισει οτι θελει αλλα να ξερεις οτι δεν θα διστασουν οπυτε στιγμη να σ εδιωξουν απο το ευρω αν δεν συμμορφωθεις και ας λενε μοντι και μερκελ οτι δεν θα σε εβγαζαν.τωρα αν δεν δουν συνεργασια εφυγες χωρις δευτερη σκεψη.και αυτοι εχουν σχεδιο για την κριση εσυ ομως θα εισαι στα επιπεδα που σου ειπα.ξεχνα την ταιλανδη.αυτη θα ειναι καλυτερα και με πιο ισχυρο νομισμα γιατι το μπατ θα ειναι πολλαπλασια πιο ισχυρο απο την δραχμη που θελουν οι τσιπροκαμμενοι.ενώ εσύ ο νορμάλ πιστευτείς αυτοί που μας έφεραν εδώ τα τελευταία χρονιά θα σε σώσουν..αγορίνα μου μήπως νομίζεις ότι είναι Ταϊλάνδη η Ελλάδα; και ότι εμείς οι είμαστε τα πουτανακια και ο μπενι με τον βλαμμένο σαμαρά οι γαμιαδες;
και εσυ καλα το πας το γραμμα.ο τσιπρας με τις προτασεις του και τις αντιδρασεις της ευρωπης και οχι μονο λεει ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ.οποιος δεν το καταλαβαινει ειναι ειτε ηλιθιος ειτε αριστερο ειτε εχει καποιο συμφερον.καλά το πας το γραμμα..μόνο ξεχνάς κάτι τον άλλο δρόμο που λες μετα τις εκλογές τον υοθετησαν και οι δυο μεγάλοι...περί αναπροσαρμογής μνημονίου και τέτοια που λεει και ο τσιπρας..διάλεξε και πάρε ;)
και για να μην ξεχνιομαστε.διαλεξε και παρε αν και ηδη φαινεται οτι ηδη εχεις διαλεξει.καλά το πας το γραμμα..μόνο ξεχνάς κάτι τον άλλο δρόμο που λες μετα τις εκλογές τον υοθετησαν και οι δυο μεγάλοι...περί αναπροσαρμογής μνημονίου και τέτοια που λεει και ο τσιπρας..διάλεξε και πάρε ;)
Νηπιαγωγιο..... εσυ πρωτη δημοτικου ?αχαχουχα τι ταξη πας;;
Ουτε εγω ....Δεν εχω καταθεσεις