Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Να σας γαμησουν τον αδοξαστο νοικοκυραιοι :grin:
Γιατι εσεις ξερατε και δεν ψηφιζατε αυτους(αριστερους, ακροδεξιους κλπ κλπ) που θα εφερναν τον σκοταδισμο, τους δεινοσαυρους και τους μετεωριτες. Ψηφισατε αυτους που ...εχουν αποδειξει οτι ειναι...εμπειροι και ξερουν  :2funny:
Το τριτο το μακρυτερο τωρα  :fuck2:
Μην σταματας στουρναρα  :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Γιατι εσεις ξερατε και δεν ψηφιζατε αυτους(αριστερους, ακροδεξιους κλπ κλπ) που θα εφερναν τον σκοταδισμο, τους δεινοσαυρους και τους μετεωριτες. Ψηφισατε αυτους που ...εχουν αποδειξει οτι ειναι...εμπειροι και ξερουν  :2funny:
Το τριτο το μακρυτερο τωρα  :fuck2:
Μην σταματας στουρναρα  :2funny:

αστο μπουμπου

και ο τσυριζα σε φορους επενδυει και σε αναγκαστικα δανεια

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Ρε συ, σουρωμένος είσαι;

Εγω μια χαρα ειμαι. Καλυτερα απο ποτε τα τελευταια 2 χρονια. Και θα ειμαι ακομα καλυερα μηνα με το μηνα απο δω και περα.
Μην σταματας Στουρναρα  :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Γιατι εσεις ξερατε και δεν ψηφιζατε αυτους(αριστερους, ακροδεξιους κλπ κλπ) που θα εφερναν τον σκοταδισμο, τους δεινοσαυρους και τους μετεωριτες. Ψηφισατε αυτους που ...εχουν αποδειξει οτι ειναι...εμπειροι και ξερουν  :2funny:
Το τριτο το μακρυτερο τωρα  :fuck2:
Μην σταματας στουρναρα  :2funny:

Ο Στουρνάρας είναι βλάκας και δεν μπορεί να διευθύνει ούτε περίπτερο! Το έχω δηλώσει κατ' επανάληψιν, ακόμη και στο παρόν σάιτ.

ΑΛΛΑ μπροστά στο Μηλιό είναι μεγαλοφυΐα. Ο Γκαλμπρέιθ κι ο Μίλτον Φρήντμαν ταυτόχρονα λέμε!

Το έχω ξαναπεί. Κι ο Σάχης της Περσίας ήταν απαίσιο καθεστός, αλλά μπροστά στους Αγιατολάχ που επηκολούθησαν θα μπορούσε να θεωρηθεί παράδεισος!

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
αστο μπουμπου

και ο τσυριζα σε φορους επενδυει και σε αναγκαστικα δανεια

Στ αρχιδια μου  :2funny:
Και αν η ΧΑ επενδυει επισης εκει, παλι στ αρχιδια μου  :2funny:
Τωρα ειναι η περιοδος του γελιου και της εκδικησης. Θα προβληματιστω παλι σε καμια 3ετια  :2funny:(ευχομαι με ολη την δυναμη της ψυχης μου να ολοκληρωσει η παρουσα κυβερνηση το εργο της εννοειται για να γελασω ακομα περισσοτερο  :grin:)
Τοσα ονειρα για αναπτυξη και επιχειρηματικοτητα που θα ερχονταν με την επαναδιαπραγματευση  :2funny:.....
...κι εχουν περασει μολις 8 μηνακια  :2funny:
Τα καλα γλεντια αρχιζουν απο τωρα  :2funny:
Μην σταματας στουρναρα  :rockon:

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.518
Πόντοι
1.720
Kαλο πραμα το επιπεδο,αλλα μερικοι χρειαζονται και ψυχοφαρμακα...κανα ηλεκτροσοκ ισως...

αφιερωμένο σε όσους έχουν επίπεδο κ. Πόντικα. Δες και μάθε.

UTOMLYONNYE SOLNTSEM / SOLEIL TROMPEUR ΨΕΥΤΗΣ ΗΛΙΟΣ Σκηνοθεσία: Νικίτα Μιχάλκοφ Πρωταγωνιστούν: Νικίτα Μιχάλκοφ, Όλεγκ Μέτσικοφ Σοβιετική Ένωση, 1936. Οι ειδυλλιακές διακοπές του ήρωα της επανάστασης, συνταγματάρχη Κοτόφ διαταράσσονται από την εμφάνιση του πρώην αρραβωνιαστικού της γυναίκας του και προστατευόμενου της οικογένειάς της, ύστερα από δεκάχρονη απουσία. Ο Ντμίτρι γοητεύει αμέσως τους ανθρώπους του σπιτιού, με την πνευματικότητα και τον παιχνιδιάρικο χαρακτήρα του. Ο γερο-Κοτόφ, όμως, δεν ξεγελιέται εύκολα. Βρισκόμαστε σε εποχή σκληρού σταλινισμού και η επίσκεψη του Ντμίτρι κρύβει σκοτεινά κίνητρα. Πηγή:
ΨΕΥΤΗΣ ΗΛΙΟΣ 2 - Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΔΟΣ
1941. Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που οι ζωές και οι μοίρες του Στρατηγού Κοτόβ, της συζύγου του Μαρούσια, της κόρης τους Νάντια, άλλαξαν για πάντα. Πέντε χρόνια εγκλεισμού για τον Κοτόβ, πρώην ήρωα της επανάστασης, πέντε χρόνια τρόμου για τη Μαρούσια, που πιστεύει τον άντρα της νεκρό, πέντε χρόνια παρανομίας για τη Νάντια, πάντα περήφανη για τον πατέρα της , πέντε χρόνια και για το σύντροφο Στάλιν, που για ν’ αποκρούσει την επίθεση του Χίτλερ, είναι αναγκασμένος να ανασύρει απ΄τα στρατόπεδα συγκέντρωσης όλη την φιμωμένη ελίτ και να κινητοποιήσει το ρώσικο λαό απέναντι στην απειλή του φασισμού.

Βραβευμένος το 1995 με το Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας για το “Ψεύτης ήλιος”, ο Ρώσος σκηνοθέτης και ηθοποιός Νικίτα Μιχάλκοφ, γνωστός σήμερα ως ο “Ρώσος Σπίλμπεργκ”, γιος του κομουνιστή ποιητή Σεργκέι Μιχάλκοφ, αδερφός του σκηνοθέτη Αντρέι Μιχάλκοφ- Κοντσαλόφσκι, ξεκίνησε την καριέρα του στη Σοβιετική Ένωση φτιάχνοντας μερικές από τις καλύτερες ταινίες των δεκαετιών του ‘70 και ‘80 (“Μηχανικά Πιάνα”, “Μερικές Μέρες από τη Ζωή του Ομπλόμοφ”, “Πέντε Βράδια”, “Τα Μαύρα Μάτια”). Ακολούθησαν στα επόμενα χρόνια οι “Ούργκα”, “Άννα”, “Ο Κουρέας της Σιβηρίας” και τώρα “ο Ψεύτης Ήλιος 2”, η μεγαλύτερη ρωσική παραγωγή όλων των εποχών.

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ !!! Θέλεις κι επίπεδο, φασιστάκι !!!

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
αφιερωμένο σε όσους έχουν επίπεδο κ. Πόντικα. Δες και μάθε.

UTOMLYONNYE SOLNTSEM / SOLEIL TROMPEUR ΨΕΥΤΗΣ ΗΛΙΟΣ Σκηνοθεσία: Νικίτα Μιχάλκοφ Πρωταγωνιστούν: Νικίτα Μιχάλκοφ, Όλεγκ Μέτσικοφ Σοβιετική Ένωση, 1936. Οι ειδυλλιακές διακοπές του ήρωα της επανάστασης, συνταγματάρχη Κοτόφ διαταράσσονται από την εμφάνιση του πρώην αρραβωνιαστικού της γυναίκας του και προστατευόμενου της οικογένειάς της, ύστερα από δεκάχρονη απουσία. Ο Ντμίτρι γοητεύει αμέσως τους ανθρώπους του σπιτιού, με την πνευματικότητα και τον παιχνιδιάρικο χαρακτήρα του. Ο γερο-Κοτόφ, όμως, δεν ξεγελιέται εύκολα. Βρισκόμαστε σε εποχή σκληρού σταλινισμού και η επίσκεψη του Ντμίτρι κρύβει σκοτεινά κίνητρα. Πηγή:
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ !!!

Ταινιαρα  :rockon:

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Ρε συ lycienr, πως σε λένε, την είδες ξαφνικά να γίνεις ο κατηχητής μας ενάντια στο σταλινισμό;
Ποιος είσαι, ο νέος αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος;

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.518
Πόντοι
1.720
Ρε συ lycienr, πως σε λένε, την είδες ξαφνικά να γίνεις ο κατηχητής μας ενάντια στο σταλινισμό;
Ποιος είσαι, ο νέος αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος;

Εσύ δηλαδή είσαι υπέρ του σφαγέα και ισοδύναμου καθικιού με τον Χίτλερ ???

Ντροπή ρε παιδιά !

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Όντως. Μια από τις καλύτερες που έχω δει στην ζωή μου.

Όποιος δεν την έχει δει, χάνει. Σκληρή και αληθινή.

Νομιζω βεβαια οτι το Goodbye Lenin ηταν λιγο καλυτερο, χωρις να χρειαστει να γινει ουτε σκληρο ουτε τιποτα.
Περασε αυτο που ηθελε με χιουμορ και πολυ ωραιο τροπο  ;)

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.518
Πόντοι
1.720
Νομιζω βεβαια οτι το Goodbye Lenin ηταν λιγο καλυτερο, χωρις να χρειαστει να γινει ουτε σκληρο ουτε τιποτα.
Περασε αυτο που ηθελε με χιουμορ και πολυ ωραιο τροπο  ;)

Συμφωνώ. Συν ότι είναι μια πολύ έξυπνη κι ωραία ταινία, ειδικά εκεί που προσπαθεί ο γιος να κρύψει την αλλαγή καθεστώτος από την μητέρα του.

Απίθανη. Και φυσικά και η Ζωή των άλλων, επίσης ταινιάρα.

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Εσύ δηλαδή είσαι υπέρ του σφαγέα και ισοδύναμου καθικιού με τον Χίτλερ ???

Ντροπή ρε παιδιά !

Δεν είπα πουθενά οτι είμαι οπαδός του Στάλιν.
Όμως τους ανθρώπους με μονομανίες (και μάλιστα ακροδεξιές, αν δω την υπογραφή σου όπου ειρωνεύεσαι το Πολυτεχνείο) στο χωριό μου τους θεωρούμε ψυχάκηδες και τους αντιμετωπίζουμε αναλόγως.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.518
Πόντοι
1.720
Όμως τους ανθρώπους με μονομανίες (και μάλιστα ακροδεξιές, αν δω την υπογραφή σου όπου ειρωνεύεσαι το Πολυτεχνείο) στο χωριό μου τους θεωρούμε ψυχάκηδες και τους αντιμετωπίζουμε αναλόγως.

ΔΕΝ ειρωνεύομαι το Πολυτεχνείο, αμα ξέρεις φιλαράκο να διαβάζεις.

Ειρωνεύομαι την ΓΕΝΙΑ του πολυτεχνείου (Δαμανάκη και λοιπά φρούτα). Εντάξει ???

και το τι γίνεται στο χωριό σου, δικό σας θέμα !

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376

Βασικα δεν νομιζω οτι ειρωνευεται το πολυτεχνειο αλλα αυτους που μιλαγαν επι χρονια(και το κανουν ακομα και σημερα) εξ ονοματος του πολυτεχνειου. Και ενα δικιο οσο ναναι το εχει  ;)

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.518
Πόντοι
1.720
Βασικα δεν νομιζω οτι ειρωνευεται το πολυτεχνειο αλλα αυτους που μιλαγαν επι χρονια(και το κανουν ακομα και σημερα) εξ ονοματος του πολυτεχνειου. Και ενα δικιο οσο ναναι το εχει  ;)

Ακριβώς. Είπαμε Δαμανάκη κλπ κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom