The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
εγω προτεινω να κοιμιζει τη γρια ανασκελα να ροχαλιζει σα ροτβαιλερ
Πιπέρι...
εγω προτεινω να κοιμιζει τη γρια ανασκελα να ροχαλιζει σα ροτβαιλερ
Και μια σφαίρα στο κεφάλι αν τύχει να είμαι εκει
Δεν αργεί να το πάρω απόφαση .........
τραβά ΓΑΜΙΣΟΥ εκτωρακο :-* :-* :-* :-*
προτείνω μαριάννα ,την αγάπη του
Α. Και πώς νόμιζα ότι θα είσαι στη γωνιά σου και θα σιγοκλαις βάζοντας τη μάνα μπροστά?
*Χάααρε! http://[URL unfurl="true"]www.cosmopolitan.gr/forum/images/smilies/unibrow.gif[/img[/URL]]
[/quote]σου μοιάζω για φοβηξιαρης έρωτα ? :think:
Μάθε λοιπον οτι δεν υπολογιζω πολλα πολλα γιατι δεν έχω να χάσω τίποτα :-* :-* :-* :-* :-*
*Χάααρε! http://[URL unfurl="true"]www.cosmopolitan.gr/forum/images/smilies/unibrow.gif[/img[/URL]]
[/quote]Τι επαθες μωρο μου? :-*
σου μοιάζω για φοβηξιαρης έρωτα ?
Μάθε λοιπον οτι δεν υπολογιζω πολλα πολλα γιατι δεν έχω να χάσω τίποτα :-* :-* :-* :-* :-*
Τι επαθες μωρο μου? :-*
Δε φοβάΞαι δλδ? Πωωωω αρρώστεια είσαιιιιιιιι
Ειχες γραψει οτι το καλυτερο που μπορεις να κανεις για να σε προσεξει μια κοπελα ειναι να την αγνοεις.Τίποτα, δήλωσα παρουσία απλά για να με προσέξεις.
το λες ειρωνικά αλλα θα σου απαντήσω ......Ετσι ρε Μητσαρα σε παω!!!
Αποφασισα τι θα κανω με τις οικονομιες μου για να μην μου τις παρει ο Τσιπρας. Θα στα δωσω εσενα να μου τα φυλας
χαθηκε η πολυποθητη παρθενια? τσιμπησες καλο dna?
Ειχες γραψει οτι το καλυτερο που μπορεις να κανεις για να σε προσεξει μια κοπελα ειναι να την αγνοεις.
Αυτο κανω
υποθέτω έτσι το μαζέυεις εσύ ?Το μάζευε με το κουταλάκι από τα μούτρα του.
υποθέτω έτσι το μαζέυεις εσύ ?
Έχεις εμπειρίες βλέπω..........
Γιατι δεν έρχεσαι να πάρεις μια γεύση απο κοντα και να γράψεις κριτική μετα ?χαθηκε η πολυποθητη παρθενια? τσιμπησες καλο dna?
Μα κάτι μαλακίες που πάω και γράφω. *P
Γιατι δεν έρχεσαι να πάρεις μια γεύση απο κοντα και να γράψεις κριτική μετα ?
scripta manent.