Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Από τα σημαντικά της χθεσινής ημέρας, οφείλω να αναδείξω τη νέα συνάντηση - εν Αθήναις - του προέδρου Αλέξη με τον βοηθό αναπληρωτή υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Ερικ Ρούμπιν (μικρή φωτογραφία), ο οποίος παρεπιδημεί για λίγο στην ελληνική πρωτεύουσα. Ο Ερικ (ύστερα από αυτό, απέκτησα και εγώ μια οικειότητα μαζί του) είχε δεχθεί τον Αλέξη στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ κατά την επίσκεψη Τσίπρα στην Ουάσιγκτον προ 20ημέρου, γεγονός το οποίο είχε δημιουργήσει μεγάλη εντύπωση (λέμε τώρα...) στην αμερικανική πρωτεύουσα αλλά και εδώ...
Η χθεσινή συνάντηση πέρασε μάλλον στα κουφά, και κατά τη γνώμη μου σωστά. Δεν είναι μόνο ότι ο ευσταλής, πάντοτε σινιέ και με πολλά στοιχεία από τον Μεγάλο Γκάτσμπι υπουργός Εξωτερικών είχε καλέσει την Αρτα και τα Γιάννινα στην τελετή για την υπογραφή του αγωγού Ελλάδας - Αλβανίας - Ιταλίας και σιγά που θα καθόταν να δει τον κάθε Ρούμπιν που περνάει από την Αθήνα. Είναι ότι το έχει αρχή ο υπουργός ο καθένας να είναι «στα κιλά του»!
Είσαι, κύριε Ρούμπιν μου, ο ένας από τους δέκα και βάλε αναπληρωτές βοηθούς υφυπουργούς του Στέιτ Ντιπάρτμεντ; Θα σε δεχθεί ο Κασκαρέλης να τα πείτε.

Το ερώτημά μου εμένα είναι γιατί ξαναείδε τον πρόεδρο Αλέξη. Ρώτησα, αλλά δεν έμαθα.
Το μόνο που κατάφερα να εκμαιεύσω είναι ότι το ραντεβού το έκλεισε ο αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα Ντάνιελ Μπένετ Σμιθ.
- Να δεις που είχαν αφήσει, στην Ουάσιγκτον, στη μέση τη συζήτηση και είπαν να την ολοκληρώσουν στην Αθήνα. Αλλη εξήγηση δεν βρίσκω...
Τα μυστήρια μιας πρόσκλησης

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
14.2.2013 | 10:10
Νέο ραντεβού Τσίπρα με τον βοηθό YΠΕΞ των ΗΠΑ
Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία στο τραπέζι χρέος, ΑΟΖ και F-15

Τη δεύτερη συνάντηση μέσα σε λίγες ημέρες-η πρώτη ήταν στις ΗΠΑ στο πρόσφατο ταξίδι του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ-είχε χθες ο Αλέξης με τον Αμερικανό βοηθό υπουργό Εξωτερικών Έρικ Ρούμπιν.

Η Ελευθεροτυπία γράφει ότι στη χθεσινή συνάντηση ο κ. Τσίπρας επανέλαβε την πρόταση του για διαγραφή του ελληνικού χρέους και σύγκληση διάσκεψης στα πρότυπα αυτής για τη Γερμανία  το 1953.

Ακόμη, κατά το δημοσίευμα, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να έθεσε και την αμυντική θωράκιση της χώρας για να δεχτεί την πρόταση του Αμερικανού υπουργού για την παραχώρηση μαχητικών  F-15, με το επιχείρημα ότι η τουρκική αεροπορία δε διαθέτει αυτό τον τύπο μαχητικών.

Ακόμη τέθηκε το θέμα της ΑΟΖ και εκφράστηκε το ενδιαφέρον του Στέιτ Ντιπάρτμεντ να προχωρήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες που θα οδηγήσουν στην έναρξη εργασιών για την εξόρυξη υδρογονανθράκων νοτίως της Κρήτης. Για την ΑΟΖ πάντως ο κ. Ρούμπιν επέστησε, σύμφωνα με την εφημερίδα, τον κίνδυνο πρόκλησης θερμού επεισοδίου,  αν η Ελλάδα προχωρήσει μονομερώς στην κήρυξη ΑΟΖ.

Ο Ερικ Ρούμπιν βρέθηκε στην Αθήνα με αφορμή την υπογραφή της συμφωνίας για τον αγωγό ΤΑΡ.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
1.870
Πόντοι
8.245
Από τα σημαντικά της χθεσινής ημέρας, οφείλω να αναδείξω τη νέα συνάντηση - εν Αθήναις - του προέδρου Αλέξη με τον βοηθό αναπληρωτή υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Ερικ Ρούμπιν (μικρή φωτογραφία), ο οποίος παρεπιδημεί για λίγο στην ελληνική πρωτεύουσα. Ο Ερικ (ύστερα από αυτό, απέκτησα και εγώ μια οικειότητα μαζί του) είχε δεχθεί τον Αλέξη στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ κατά την επίσκεψη Τσίπρα στην Ουάσιγκτον προ 20ημέρου, γεγονός το οποίο είχε δημιουργήσει μεγάλη εντύπωση (λέμε τώρα...) στην αμερικανική πρωτεύουσα αλλά και εδώ...
Η χθεσινή συνάντηση πέρασε μάλλον στα κουφά, και κατά τη γνώμη μου σωστά. Δεν είναι μόνο ότι ο ευσταλής, πάντοτε σινιέ και με πολλά στοιχεία από τον Μεγάλο Γκάτσμπι υπουργός Εξωτερικών είχε καλέσει την Αρτα και τα Γιάννινα στην τελετή για την υπογραφή του αγωγού Ελλάδας - Αλβανίας - Ιταλίας και σιγά που θα καθόταν να δει τον κάθε Ρούμπιν που περνάει από την Αθήνα. Είναι ότι το έχει αρχή ο υπουργός ο καθένας να είναι «στα κιλά του»!
Είσαι, κύριε Ρούμπιν μου, ο ένας από τους δέκα και βάλε αναπληρωτές βοηθούς υφυπουργούς του Στέιτ Ντιπάρτμεντ; Θα σε δεχθεί ο Κασκαρέλης να τα πείτε.

Το ερώτημά μου εμένα είναι γιατί ξαναείδε τον πρόεδρο Αλέξη. Ρώτησα, αλλά δεν έμαθα.
Το μόνο που κατάφερα να εκμαιεύσω είναι ότι το ραντεβού το έκλεισε ο αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα Ντάνιελ Μπένετ Σμιθ.
- Να δεις που είχαν αφήσει, στην Ουάσιγκτον, στη μέση τη συζήτηση και είπαν να την ολοκληρώσουν στην Αθήνα. Αλλη εξήγηση δεν βρίσκω...
Τα μυστήρια μιας πρόσκλησης

Ναι ο ΤΣΙΠΡΑΣ έχει agenda με τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.Τι κανονίζουνε και τι θέλουνε δεν ξέρω.Ξέρω όμως την agenda και την βούληση των ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ.Σου λέω ότι και με τους μεν και με τους δε ΕΧΟΥΜΕ,μπλέξει.Δυστηχώς Η ΕΛΛΑΔΑ,δεν κατόρθωσε ΠΟΤΕ να δημιουργήσει ένα ΣΕΒΑΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ,Ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ,θα είχε μια ΑΛΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
στην τελική τι φταίει η σ. Ζωή για τις αποφάσεις των Δικαστηρίων?

που είναι "σεβαστές" όπως λέει ο σύντροφός σου τραβατρόμπας?

ας μην έδιναν τις αναβολές...

είναι απόφαση του δικαστηρίου να ζητήσει αναβολή (τετράκις) η σ. Ζωή προφασιζόμενη (ψευδώς) ασθένεια ή παράσταση σε άλλες δίκες
?????

και αν δεν έδιναν τις αναβολές ξέρεις τι θα είχαν ακούσει από το βρωμόστομα της εγκρίτου νομικού φυσικά...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Γιάννης Δραγασάκης: Ζούμε μια κρίση του νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού σε παγκόσμιο επίπεδο

είπε ο έγκριτος οικονομολόγος, σύμβουλος επιχειρήσεων και στέλεχος του πάλαι ποτέ αμαρτωλού Οργανισμού Ανασυγκρότησης Επιχειρήσεων... (ναι ρε εκείνου που είχε φτιάξει το ΠΑΣΟΚ και διέλυσε την ελληνική βιομηχανία)....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Ναι ο ΤΣΙΠΡΑΣ έχει agenda με τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.Τι κανονίζουνε και τι θέλουνε δεν ξέρω.Ξέρω όμως την agenda και την βούληση των ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ.Σου λέω ότι και με τους μεν και με τους δε ΕΧΟΥΜΕ,μπλέξει.Δυστηχώς Η ΕΛΛΑΔΑ,δεν κατόρθωσε ΠΟΤΕ να δημιουργήσει ένα ΣΕΒΑΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ,Ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ,θα είχε μια ΑΛΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

το σοβαρο κρατος δεν γινεται με καταληψεις γραφειων και επικοινωνιακα τερτιπια

Αποχώρησε η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ από το γραφείο Μέργου, καταγγέλει επίθεση των ΜΑΤ
Μέλη της νεολαίας επιχείρησαν συμβολική κατάληψη, ως διαμαρτυρία για τις δηλώσεις του περί "υψηλού" κατώτατου μισθού

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τα σταλινικα κολπακια τα παιζεις στα δαχτυλα Μαστερ του Μαρξισμου.

Γιατι αυτη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ η ομιλια Μαζαουερ.

Το στοίχημα του ΣΥΡΙΖΑ

Ανταποκρινόμενος στις πολλές ερωτήσεις που δέχθηκε από το κοινό που τον παρακολουθούσε στο θέατρο αλλά και μέσα από το Διαδίκτυο, ανέφερε ότι «τα δύο μεγάλα κόμματα που κυβέρνησαν την Ελλάδα από τη μεταπολίτευση και μετά, νομίζουν ότι η διαφθορά δεν είναι κάτι που τους αφορά, δεν είναι δικό τους πρόβλημα. Δεν έχουν κάνει εκείνα τα βήματα που χρειάζονται για να αποκαταστήσουν την εκτίμηση του λαού. Μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι παρουσιάζει ένα μοντέλο, στο οποίο θα παρουσιαστεί μία καινούργια κυβέρνηση, η οποία ως διά μαγείας «θα λύσει τα προβλήματα που υπήρξαν μέχρι εκείνη τη στιγμή και θα τα κάνει όλα σωστά. Ο σωστός δρόμος είναι να εξετάσεις τους θεσμούς που ήδη έχεις, την κατάσταση έτσι όπως είναι διαμορφωμένη και πώς θα μπορέσεις να τη βελτιώσεις». Το στοίχημα του ΣΥΡΙΖΑ, για τον ομιλητή, ήταν για το αν θα μπορέσει να αγκαλιάσει τους θεσμούς, την κοινοβουλευτική δημοκρατία και να τους βελτιώσει.

]

Και δεν θλιβομαι για σενα.

Ενας αδισταχτος αμετροεπης καιροσκοπος που πασχει απο Ναπολεονικο συνδρομο εισαι.

Θλιβομαι για το πως καταντησατε την Αυγη, αυτη την ιστορικη εφημεριδα που καποτε αποτελουσε λαμπερο παραδειγμα δημοσιογραφιας και ελευθερου πνευματος.

κάποτε... όταν στην ανανεωτική αριστερά ήταν ο Ηλίας Ηλιού, ο Λεωνίδας Κύρκος και ο Μπαμπης Δρακόπουλος... διότι μετά...

από ΑΥΓΗ έγινε ΔΥΣΗ....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τα σταλινικα κολπακια τα παιζεις στα δαχτυλα Μαστερ του Μαρξισμου.

Γιατι αυτη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ η ομιλια Μαζαουερ.

Το στοίχημα του ΣΥΡΙΖΑ

Ανταποκρινόμενος στις πολλές ερωτήσεις που δέχθηκε από το κοινό που τον παρακολουθούσε στο θέατρο αλλά και μέσα από το Διαδίκτυο, ανέφερε ότι «τα δύο μεγάλα κόμματα που κυβέρνησαν την Ελλάδα από τη μεταπολίτευση και μετά, νομίζουν ότι η διαφθορά δεν είναι κάτι που τους αφορά, δεν είναι δικό τους πρόβλημα. Δεν έχουν κάνει εκείνα τα βήματα που χρειάζονται για να αποκαταστήσουν την εκτίμηση του λαού. Μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι παρουσιάζει ένα μοντέλο, στο οποίο θα παρουσιαστεί μία καινούργια κυβέρνηση, η οποία ως διά μαγείας «θα λύσει τα προβλήματα που υπήρξαν μέχρι εκείνη τη στιγμή και θα τα κάνει όλα σωστά. Ο σωστός δρόμος είναι να εξετάσεις τους θεσμούς που ήδη έχεις, την κατάσταση έτσι όπως είναι διαμορφωμένη και πώς θα μπορέσεις να τη βελτιώσεις». Το στοίχημα του ΣΥΡΙΖΑ, για τον ομιλητή, ήταν για το αν θα μπορέσει να αγκαλιάσει τους θεσμούς, την κοινοβουλευτική δημοκρατία και να τους βελτιώσει.

]

Και δεν θλιβομαι για σενα.

Ενας αδισταχτος αμετροεπης καιροσκοπος που πασχει απο Ναπολεονικο συνδρομο εισαι.

Θλιβομαι για το πως καταντησατε την Αυγη, αυτη την ιστορικη εφημεριδα που καποτε αποτελουσε λαμπερο παραδειγμα δημοσιογραφιας και ελευθερου πνευματος.

και φυσικά ο πιπίκος, κατά την συνήθη γκεμπελίστικη τακτική του αποκρύπτει ότι ο κος Μαζάουερ έχει αμφιβολίες περί της προσήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ εις την κοινοβουλευτική δημοκρατία...

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
1.870
Πόντοι
8.245
το σοβαρο κρατος δεν γινεται με καταληψεις γραφειων και επικοινωνιακα τερτιπια

Αποχώρησε η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ από το γραφείο Μέργου, καταγγέλει επίθεση των ΜΑΤ
Μέλη της νεολαίας επιχείρησαν συμβολική κατάληψη, ως διαμαρτυρία για τις δηλώσεις του περί "υψηλού" κατώτατου μισθού

Δεν διαφωνώ επι αυτού,εγω απλά είπα ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ(ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ)Τα έχει κάνει ΣΚΑΤΑ και οι ΟΞΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΩΝ ΜΠΟΥΤΣΟ,και αν θες και την γνώμη μου καλά κάνουν.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Οποιος λογικα μπορει να βγαλει το συμπερασμα αν ο ΠΠ συμφωνει η οχι με την ακολουθη δηλωση Δημητρα απο την παραπανω ανταλλαγη ποστ:

το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έχει κρίνει επανειλημμένως ότι η υπερβολική και αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην απονομή δικαιοσύνης ισοδυναμεί με παραβίαση του δικαιώματος σε δίκαιη δίκη, όπως κατοχυρώνεται στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Συνεπώς, είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι στην υπόθεση της κυρίας Κάρνιφ θα πετύχουμε καταδίκη της Ελλάδος

να το πει.

Γιατι εγω ΚΑΜΙΑ απαντηση δεν ειδα.

ούτε θα δείς.. το στρίβειν δια του αρραβώνος είναι η προσφιλής τακτική των γκεμπελίσκων σαν τον πορνόπαπο και τον πόντικα...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
είπε ο έγκριτος οικονομολόγος, σύμβουλος επιχειρήσεων και στέλεχος του πάλαι ποτέ αμαρτωλού Οργανισμού Ανασυγκρότησης Επιχειρήσεων... (ναι ρε εκείνου που είχε φτιάξει το ΠΑΣΟΚ και διέλυσε την ελληνική βιομηχανία)....

Και αποφοίτου του Λόντον σκουλ οφ εκονόμις, υφυπουργού στην κυβέρνηση Τζανετάκη κλπ. Γενικώς με κάποιο επίπεδο και μυαλό σε σχέση με κάτι Στρατούληδες, Μηλιούς κλπ.

Καλά αυτό με την κρίση σε παγκόσμιο επίπεδο ισχύει, για νέο μας το λέει; (δεν άκουσα όλη την συνέντευξη)
Το σύστημα είναι γνωστό πως έχει τα πάνω του και τα κάτω του, αυτό το ξέρουμε καλά από το 1930 τουλάχιστον. Τα τελευταία δυο χρόνια υπάρχει ύφεση παγκοσμίως, κάποια στιγμή θα έρθει κι η ανάκαμψη αναπόφευκτα κι αυτή, ακριβώς όπως και η παρούσα ύφεση.

Στον "υπαρκτό" όμως η ύφεση ήταν μόνιμη. Ανάκαμψη δεν υπήρχε!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Και αποφοίτου του Λόντον σκουλ οφ εκονόμις, υφυπουργού στην κυβέρνηση Τζανετάκη κλπ. Γενικώς με κάποιο επίπεδο και μυαλό σε σχέση με κάτι Στρατούληδες, Μηλιούς κλπ.

Καλά αυτό με την κρίση σε παγκόσμιο επίπεδο ισχύει, για νέο μας το λέει; (δεν άκουσα όλη την συνέντευξη)
Το σύστημα είναι γνωστό πως έχει τα πάνω του και τα κάτω του, αυτό το ξέρουμε καλά από το 1930 τουλάχιστον. Τα τελευταία δυο χρόνια υπάρχει ύφεση παγκοσμίως, κάποια στιγμή θα έρθει κι η ανάκαμψη αναπόφευκτα κι αυτή, ακριβώς όπως και η παρούσα ύφεση.

Στον "υπαρκτό" όμως η ύφεση ήταν μόνιμη. Ανάκαμψη δεν υπήρχε!

δεν ήταν στην κυβέρνηση Τζανετάκη... ήταν στην κυβέρνηση Ζολώτα, πεπραγμένα της οποίας πληρώνουμε ακόμη και σήμερα...

εντιτ... θα μου πείς στους στραβούς καλός και ο μονόφθαλμος... πάντως έχω κουραστεί να βλέπω μονόφθαλμους να το παίζουν αετοί στο βλέμμα...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Δεν διαφωνώ επι αυτού,εγω απλά είπα ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ(ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ)Τα έχει κάνει ΣΚΑΤΑ και οι ΟΞΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΩΝ ΜΠΟΥΤΣΟ,και αν θες και την γνώμη μου καλά κάνουν.

ναι αλλα και τωρα το ιδιο συνεχιζεται κυρια απο τον συριζα και αυτο επιβραβευεται τουλαχιστον δημοσκοπικα

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
1.870
Πόντοι
8.245
ναι αλλα και τωρα το ιδιο συνεχιζεται κυρια απο τον συριζα και αυτο επιβραβευεται τουλαχιστον δημοσκοπικα
Θα συμφωνήσω επι του ΣΥΡΙΖΑ,αλλά επέτρεψε να πω το ίδιο και για τους ΑΛΛΟΥΣ.Οτι είναι Ο ΣΚΥΛΟΣ,είναι και ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ,ότι είναι Ο ΛΑΟΣ είναι και οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑ ΤΩΝ ΜΠΟΥΤΣΟ.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
δεν ήταν στην κυβέρνηση Τζανετάκη... ήταν στην κυβέρνηση Ζολώτα, πεπραγμένα της οποίας πληρώνουμε ακόμη και σήμερα...

Ναι δίκιο έχεις. Την όποια "οικουμενική" τέλος πάντων.

Τώρα για να είμαστε ειλικρινείς δε φταίει ούτε ο Ζολώτας ούτε ο Δραγασάκης γι αυτά που πληρώνουμε τώρα.
Η νοοτροπία που επέβαλε ο ΑΓΠ μετά το 1981 φταίει και η οποία μέχρι το 2009 δεν εθεωρήθη σκόπιμο να αλλάξει ή ακόμα και να αμφισβητηθεί, ούτε από την Κ. Καραμανλή τον νεώτερο βεβαίως.
Ο Μητσοτάκης κάτι είχε πάει να κάνει και μετά ο Σημίτης (λιγώτερο).
Τον πρώτο τον φάγανε νύχτα (δυστυχώς θυμώμαστε ποιός), τον δεύτερο τον είχε όμηρο το "βαθύ κίνημα".
Τώρα αυτό το "βαθύ κίνημα" μετεκόμισε στον Τσύριζα, προφανώς ως έσχατη προσπάθεια διατήρησης εκείνης την νοοτροπίας.

Δεν είναι δύσκολη η Ελληνική πολιτική ιστορία και γεωγραφία.

Επισκέπτης
Δασκάλα:Τοτέ, γιατί είσαι Χρυσαυγίτης ;;;;
Τοτός:Γιατί ο πατέρας μου και η μάνα μου είναι έλληνες
και οι αδελφές μου είναι ελληνίδες.

Δασκάλα:Και αν ο πατέρας σου και εσύ , ήσασταν πούστηδες
και οι αδελφές σου και η μάνα σου πουτάνα, τι θα ήσουν ;;;;;

Τοτός:ΤΣΥΡΙΖΑίος.

Xιουμορίστα εσύ..

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Η νοοτροπία που επέβαλε ο ΑΓΠ μετά το 1981 φταίει και η οποία μέχρι το 2009 δεν εθεωρήθη σκόπιμο να αλλάξει ή ακόμα και να αμφισβητηθεί, ούτε από την Κ. Καραμανλή τον νεώτερο βεβαίως.

ελα ρε που αλλαξε η νοοτροπια μεσα σε 6 χρονια

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
ελα ρε που αλλαξε η νοοτροπια μεσα σε 6 χρονια

:think:
Για ποια χρόνια αναφέρεσαι;
Και δεν είπα πως άλλαξε. Πως πρέπει να αλλάξει μήπως;
Πως δεν μπορούμε να ζούμε πάντα με δανεικά και με επιδοτήσεις που παίρναμε με ψευδή στοιχεία.
Αυτό βέβαια είναι ένα σοκ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ προβλήματα τώρα και κανείς δεν ξέρει ακριβώς πότε θα περάσουν.

Αυτή όμως που έχει κάνει μαστεκτομή για καρκίνο του μαστού και τώρα κάνει χημειοθεραπείες να δεις πόσο προβλήματα έχει, αλλά τα δέχεται για να επιβιώσει...

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ο Μητσοτάκης κάτι είχε πάει να κάνει και μετά ο Σημίτης (λιγώτερο).
Τον πρώτο τον φάγανε νύχτα (δυστυχώς θυμώμαστε ποιός), τον δεύτερο τον είχε όμηρο το "βαθύ κίνημα".
Τώρα αυτό το "βαθύ κίνημα" μετεκόμισε στον Τσύριζα, προφανώς ως έσχατη προσπάθεια διατήρησης εκείνης την νοοτροπίας.

Δεν είναι δύσκολη η Ελληνική πολιτική ιστορία και γεωγραφία.

Ακριβώς.

Για λόγους πολιτικού τυχοδιωκτισμού, ο Αλέξης έχει υιοθετήσει την πιο λαϊκίστικη εκδοχή του παπανδρεϊσμού της δεκαετίας του '80.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom