Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
μην λετε τετοια αστεια ρε παιδια βραδυατικα
xaxaxa εδω ελεγε να φυγει η Ελλαδα απο το ΝΑΤΟ που ειναι τοσα χρονια ....
μην λετε τετοια αστεια ρε παιδια βραδυατικα
Που ειπε και ο Φαηλος.Αν δεν βγαίνουν τα "κουκιά" υπάρχει και η Χ.Α. "εφεδρεία"!
Για την ωρα βλεπουμε το αντιθετο παντως...να εξυμνουνται καποιοι ΣΥΡΙΖΑιοι,απο αυτους που τον Μαη ηταν κοκκινο πανι.
Εγω ξερω οτι ο Παπαδημουλης ειναι στον ΣΥΡΙΖΑ που τον Μαη/Ιουνη ηταν αιτια για ψυχοφαρμακα,αλλα απ'οτι φαινεται αυτο αλλαζει σιγα σιγα...δικο σας ζητημα βεβαια.Για πες μου πότε είπα εγώ προσωπικά για τον Παπαδημούλη ειδικά κάτι αρνητικό. Νομίζω πως μαζί με τον Δραγασάκη είναι οι ΜΟΝΟΙ που έχουν μυαλό σ' αυτό το πολιτικό εξάμβλωμα.
Πως αντέχουν οι άνθρωποι απορώ!
Ας πούμε τον "αντιμνημονιακό". ;)
Αν δεν βγαίνουν τα "κουκιά" υπάρχει και η Χ.Α. "εφεδρεία"!
Ας μην ξεχνάμε πως ο Alexis έχει δηλώσει πως για τον σκοπό αυτό θα συμμαχούσε και με τον διάβολο! ;) ;)
Τώρα για τον αχταρμά, άσε...
xaxaxa εδω ελεγε να φυγει η Ελλαδα απο το ΝΑΤΟ που ειναι τοσα χρονια ....
Koίτα, αυτός ο φουκαράς ο "αντιμνημονιακός" χώρος, έχει γίνει λάστιχο πλέον.
Ας οριστεί πρώτα,ας ξεκαθαρίσει και μετά θα σου πω αν εντάσσω τον εαυτό μου σ'αυτόν. Γιατί εγώ είμαι κατά του μνημονίου, δεν είμαι όμως και τόσο σίγουρος για τους κοινοβουλευτικούς πολιτικούς χώρους φερόμενους ως αντιμνημονιακούς.
Ώπα μπόλντη, μην του λες του τσόνι τέτοια για θα θυμηθεί τον Αντρέα και θα συγκινηθεί..
Εγω ξερω οτι ο Παπαδημουλης ειναι στον ΣΥΡΙΖΑ που τον Μαη/Ιουνη ηταν αιτια για ψυχοφαρμακα,αλλα απ'οτι φαινεται αυτο αλλαζει σιγα σιγα...δικο σας ζητημα βεβαια.
Τωρα εαν τον ξεχωριζες απο τους υπολοιπους εκεινες τις μερες δεν θυμαμαι κατι τετοιο για να ειμαι ειλικρινης.
Επομενως δεν τον ξεχωριζες,το λυσαμε.Δεν νομίζω πως αναφέρθηκα ειδικά σ' αυτόν για να τον ξεχωρίσω
Ώπα μπόλντη, μην του λες του τσόνι τέτοια για θα θυμηθεί τον Αντρέα και θα συγκινηθεί..
Ετσι και διωξεις τις Αμερικανικες βασεις απο την Σουδα οπως εγραφε στο προγραμμα του ο Τσιπρας
την επομενη μερα θα αρχισει το πανηγυρι και οχι μονο απο τους Τουρκους ....
Ετσι και διωξεις τις Αμερικανικες βασεις απο την Σουδα οπως εγραφε στο προγραμμα του ο Τσιπρας
την επομενη μερα θα αρχισει το πανηγυρι και οχι μονο απο τους Τουρκους ....
Και για να το επεκτείνω απορώ πως βρίσκονται εκεί και όχι στην ΔΗΜΑΡ!
Επομενως δεν τον ξεχωριζες,το λυσαμε.
Ε, μάλλον δε θα'ναι δεκσοί..
Ο Αλεξης τι λεει για το ΝΑΤΟ και τη συμμετοχή της Ελλάδας στη συμμαχία?
Ε, μάλλον δε θα'ναι δεκσοί..