Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Μ' αυτά που διαβάζω εδώ, ολοένα και περισσότερο πείθομαι οτι ισχύουν αυτές οι φήμες που φέρουν κάποιους γιατρούς να είναι τόσο μαλάκες ώστε να ξεχνάνε ψαλίδια μέσα στον χειρουργημένο ασθενή.
Κάτι όμως που δεν τους στερεί την έπαρση, έτερον εκάτερον.....

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Για την ωρα βλεπουμε το αντιθετο παντως...να εξυμνουνται καποιοι ΣΥΡΙΖΑιοι,απο αυτους που τον Μαη ηταν κοκκινο πανι.

Για πες μου πότε είπα εγώ προσωπικά για τον Παπαδημούλη ειδικά κάτι αρνητικό. Νομίζω πως μαζί με τον Δραγασάκη είναι οι ΜΟΝΟΙ που έχουν μυαλό σ' αυτό το πολιτικό εξάμβλωμα.
Πως αντέχουν οι άνθρωποι απορώ!

Επισκέπτης
Για πες μου πότε είπα εγώ προσωπικά για τον Παπαδημούλη ειδικά κάτι αρνητικό. Νομίζω πως μαζί με τον Δραγασάκη είναι οι ΜΟΝΟΙ που έχουν μυαλό σ' αυτό το πολιτικό εξάμβλωμα.
Πως αντέχουν οι άνθρωποι απορώ!
Εγω ξερω οτι ο Παπαδημουλης ειναι στον ΣΥΡΙΖΑ που τον Μαη/Ιουνη ηταν αιτια για ψυχοφαρμακα,αλλα απ'οτι φαινεται αυτο αλλαζει σιγα σιγα...δικο σας ζητημα βεβαια.

Τωρα εαν τον ξεχωριζες απο τους υπολοιπους εκεινες τις μερες δεν θυμαμαι κατι τετοιο για να ειμαι ειλικρινης.

Επισκέπτης
Ας πούμε τον "αντιμνημονιακό". ;)

Αν δεν βγαίνουν τα "κουκιά" υπάρχει και η Χ.Α. "εφεδρεία"!
Ας μην ξεχνάμε πως ο Alexis έχει δηλώσει πως για τον σκοπό αυτό θα συμμαχούσε και με τον διάβολο! ;) ;)

Τώρα για τον αχταρμά, άσε...

Koίτα, αυτός ο φουκαράς ο "αντιμνημονιακός" χώρος, έχει γίνει λάστιχο πλέον.
Ας οριστεί πρώτα,ας ξεκαθαρίσει και μετά θα σου πω αν εντάσσω τον εαυτό μου σ'αυτόν. Γιατί εγώ είμαι κατά του μνημονίου, δεν είμαι όμως και τόσο σίγουρος για τους κοινοβουλευτικούς πολιτικούς χώρους φερόμενους ως αντιμνημονιακούς.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Koίτα, αυτός ο φουκαράς ο "αντιμνημονιακός" χώρος, έχει γίνει λάστιχο πλέον.
Ας οριστεί πρώτα,ας ξεκαθαρίσει και μετά θα σου πω αν εντάσσω τον εαυτό μου σ'αυτόν. Γιατί εγώ είμαι κατά του μνημονίου, δεν είμαι όμως και τόσο σίγουρος για τους κοινοβουλευτικούς πολιτικούς χώρους φερόμενους ως αντιμνημονιακούς.

απλυτε αν εισαι κατα του μνημονιου αυτο σημαινει οτι εχεις κατι αλλο υποψην αλλα οπως  γραφεις

"δεν είμαι όμως και τόσο σίγουρος για τους κοινοβουλευτικούς πολιτικούς χώρους φερόμενους ως αντιμνημονιακούς."

οποτε τι μας τσαμπουνας

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Εγω ξερω οτι ο Παπαδημουλης ειναι στον ΣΥΡΙΖΑ που τον Μαη/Ιουνη ηταν αιτια για ψυχοφαρμακα,αλλα απ'οτι φαινεται αυτο αλλαζει σιγα σιγα...δικο σας ζητημα βεβαια.

Τωρα εαν τον ξεχωριζες απο τους υπολοιπους εκεινες τις μερες δεν θυμαμαι κατι τετοιο για να ειμαι ειλικρινης.

Δεν νομίζω πως αναφέρθηκα ειδικά σ' αυτόν για να τον ξεχωρίσω, αλλά σίγουρα δεν είχε πει κάτι για να με κάνει να γελάσω (ή και να κλάψω) σε αντίθεση με κάτι Στρατούληδες, Μηλιούς, Γλέζους, Τατσόπουλους, Κουράκηδες και λοιπούς (για να μην κουράζομαι ΟΛΟΥΣ τους λοιπούς πλην των δύο προαναφερθέντων).

Και για να το επεκτείνω απορώ πως βρίσκονται εκεί και όχι στην ΔΗΜΑΡ!
Ίσως κάποιες προσωπικές αντιθέσεις, φιλοδοξίες; Δεν ξέρω...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ώπα μπόλντη, μην του λες του τσόνι τέτοια για θα θυμηθεί τον Αντρέα και θα συγκινηθεί..

Ετσι και διωξεις τις Αμερικανικες βασεις απο την Σουδα οπως εγραφε στο προγραμμα του ο Τσιπρας

την επομενη μερα θα αρχισει το πανηγυρι και οχι μονο απο τους Τουρκους ....

Επισκέπτης
Ετσι και διωξεις τις Αμερικανικες βασεις απο την Σουδα οπως εγραφε στο προγραμμα του ο Τσιπρας

Θα συγκινήσεις το τσόνι λέμεεεεεεεεεεεεεεε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
χαχαχα ειχαμε εναν αριστερο καργα στην σχολη υπευθυνο της ΠΚΣ

τωρα εχει κουρεψει και το μαλλακι και ειναι σε ιδιωτικη και λεει και ευχαριστω !!!!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566

Ο Αλεξης τι λεει για το ΝΑΤΟ και τη συμμετοχή της Ελλάδας στη συμμαχία?  :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Επομενως δεν τον ξεχωριζες,το λυσαμε.

Και τον (τους) ξεχώριζα και τους ξεχωρίζω.
Με συγχωρείς που είχα αμελήσει να το αναφέρω στο μπου.κομ.

Δεν το περίμενα πως θα μου πετύχαινε και ο ανακριτής ποντικός 8 μήνες μετά ο δόλιος...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ο Αλεξης τι λεει για το ΝΑΤΟ και τη συμμετοχή της Ελλάδας στη συμμαχία?  :grin:

Δεν ξερω ειχα διαβασει πολυ παλια οτι ηθελε να διωξει τις βασεις απο την σουδα και να μην κανει ταξιδια ΝΑΤΟΙΚΑ και καλα η Ελλαδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom