Επισκέπτης
Αμα μου εγγυθητε τα 22 ευρω που εχω στην Αγροτικη ερχομε κι εγω μαζι σας.
τύπε με 22 ευρώ ρίχνεις 2 τεμάχια και μετά χτυπάς ένα διπλόπιττο γυρόνι
τολμώ να σε πω ακόμα και πλούσιο
Αμα μου εγγυθητε τα 22 ευρω που εχω στην Αγροτικη ερχομε κι εγω μαζι σας.
Γουσταρεις μια καταγγελια στο ΣΔΟΕ?Αμα μου εγγυθητε τα 22 ευρω που εχω στην Αγροτικη ερχομε κι εγω μαζι σας.
τύπε με 22 ευρώ ρίχνεις 2 τεμάχια και μετά χτυπάς ένα διπλόπιττο γυρόνι
τολμώ να σε πω ακόμα και πλούσιο
Γουσταρεις μια καταγγελια στο ΣΔΟΕ?
Ακου 22 ευρω!!!!!!!!
Εσυ είσαι πλουσιος!!!!!!
Πουστη παραλιμνιε διπλανο κλουβι με τον Ακη σε περιμενηΒαλε και τ΄αλλα 6,50 που εχω στο πορτοφολι. Μετα τον Οναση εγω ειμαι.
Παράδειγμα φοροφυγαΒαλε και τ΄αλλα 6,50 που εχω στο πορτοφολι. Μετα τον Οναση εγω ειμαι.
«Οι σημερινές δηλώσεις του κυρίου Στρατούλη δείχνουν την απερίγραπτη ανευθυνότητα και έλλειψη γνώσης της πραγματικής οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Δημοκρατική Συμμαχία και προσθέτει: «Ο κύριος Τσίπρας μας ενημέρωσε μέσω του κυρίου Στρατούλη ότι θα φέρει ανάπτυξη με τις τραπεζικές μας καταθέσεις!».
«Προσπερνάμε την προφανή άγνοια των δύο για το γεγονός, ότι οι καταθέσεις αυτές έχουν χορηγηθεί ήδη ως δάνεια, πολλά από τα οποία είναι στο κόκκινο και αναρωτιόμαστε μετά από αυτή τη δήλωση, ποιός σοβαρός επιχειρηματίας θα φέρει χρήματα στην Ελλάδα για επενδύσεις, όταν κινδυνεύουν τα λεφτά του να γίνουν έρμαιο των κυρίων Τσίπρα και Στρατούλη. Κανείς», σημειώνει η Δημοκρατική Συμμαχία.
Απίστευτο θράσος.
Μιλάει η κυρία που εχει βγάλει εξω ακόμα και τους κουμπαράδες της κόρης της.
Προφανώς σαν γνώστης της οικονομίας ξέρει οτι το πρώτο πράγμα που κάνεις ειναι να σώσεις το τομάρι σου.
Για να μην πούμε για πόθεν εσχες...
«Οι σημερινές δηλώσεις του κυρίου Στρατούλη δείχνουν την απερίγραπτη ανευθυνότητα και έλλειψη γνώσης της πραγματικής οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Δημοκρατική Συμμαχία και προσθέτει: «Ο κύριος Τσίπρας μας ενημέρωσε μέσω του κυρίου Στρατούλη ότι θα φέρει ανάπτυξη με τις τραπεζικές μας καταθέσεις!».
«Προσπερνάμε την προφανή άγνοια των δύο για το γεγονός, ότι οι καταθέσεις αυτές έχουν χορηγηθεί ήδη ως δάνεια, πολλά από τα οποία είναι στο κόκκινο και αναρωτιόμαστε μετά από αυτή τη δήλωση, ποιός σοβαρός επιχειρηματίας θα φέρει χρήματα στην Ελλάδα για επενδύσεις, όταν κινδυνεύουν τα λεφτά του να γίνουν έρμαιο των κυρίων Τσίπρα και Στρατούλη. Κανείς», σημειώνει η Δημοκρατική Συμμαχία.
Απίστευτο θράσος.
Μιλάει η κυρία που εχει βγάλει εξω ακόμα και τους κουμπαράδες της κόρης της.
Προφανώς σαν γνώστης της οικονομίας ξέρει οτι το πρώτο πράγμα που κάνεις ειναι να σώσεις το τομάρι σου.
Για να μην πούμε για πόθεν εσχες...
-ΜΗ μιλατε ετσι για την ντωρα...Η γυναικα κατεχει το παγκοσμιο ρεκορ σε ληψη φαξ.....Κατορθωσε να λαμβανει ενα φαξ απο ουρουγουαη(παμπλο θρησκεια τρομοκρατια)ΕΠΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΗ γυναικα κατεχει περιοπτη θεση στα ρεκορ γκινες λοιπον και κραταει ψηλα τη σημαια της χωρας...με λιγα λογια μας διαφημιζει με ενα ρεκορ προφανως ακαταριπτο...αλλα ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΑΜΥΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΙΔΙΑ,που να συλλαβετε το μεγεθος αυτης της ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ!
γιατο πρεπει να αλλαξει το πολιτευμα και να κυβερνα μονο ο Βασιλεας τυπε
το γλεντησες το μωρο και το πεταξες δικε μου;καλα σε λενε παλιανθρωπο καποιοι εδω μεσαΗμουν ξεκαθαρος τυπε....
Του ειπα αν θελει να συνεχισουμε την σχεση μας θα επρεπε να κοψει τα 3 του
να βαλει μουνι και βυζια μεγαλου μεγεθους και φυσικα να μπορει τεκνοποιει γιατι θελω 2 παιδακια
Αυτος ? Αυτη ? και τα μυστηρια ..... δεν το δεχτηκε και πηρε ο καθενας τον δρομο του
ο ποιος;Α τυπε μου ... δεν ξερεις τι λες.....
''Αχαχουχες'' δεν γινεται να βγουν αλλοι ......
Ενας και μοναδικος υπαρχει ... απλα θα ερθει η εξελλιξη μεσω των γονιδιακων συμπλεγματων στα τεκνα αυτου
Θα αναγεννηθει κατι σαν την αρια φυλη των ελληνων
Ορεξη που την εχω ο μαλακας...