Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Αδερφέ, δεν μας τα πρήζεις.
Εφόσον λείπει απόψε ο lakis33, με κάποιον πρέπει να παίξουμε κι εμείς.    :)
και καλά εσύ παίζεις με τους άλλους, το ακούσαμε και αυτό.
σε ποιο ακριβώς σημείο νομίζεις ότι έχεις αυτή την ικανότητα, ο άλλος σου δήλωσε ότι είναι πατριώτης, εσύ τον έκανες φασίστα, εγώ σου δήλωσα ότι δεν πρόσκειμαι κάπου και έβγαλες το συμπέρασμα ότι είμαι εναντίον των κομμάτων.

εσύ με τόση διορατικότητα και με τέτοια αντίληψη των πραγμάτων πρέπει να είσαι άτομο της πιάτσας, δεν εξηγείται αλλιώς, όλους στα δάχτυλα μας παίζεις. κρίμα που δεν είναι ο λάκης σήμερα εδώ να παίξεις και στην μεγάλη κατηγορία, αναλώνεσαι με εμάς, το β' τοπικό.

mindfuck:
αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα με τους πούστηδες είναι προοδευτικός και όχι πούστης, αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα με τη χ.α., είναι φασίστας.

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
και καλά εσύ παίζεις με τους άλλους, το ακούσαμε και αυτό.
σε ποιο ακριβώς σημείο νομίζεις ότι έχεις αυτή την ικανότητα, ο άλλος σου δήλωσε ότι είναι πατριώτης, εσύ τον έκανες φασίστα, εγώ σου δήλωσα ότι δεν πρόσκειμαι κάπου και έβγαλες το συμπέρασμα ότι είμαι εναντίον των κομμάτων.

εσύ με τόση διορατικότητα και με τέτοια αντίληψη των πραγμάτων πρέπει να είσαι άτομο της πιάτσας, δεν εξηγείται αλλιώς, όλους στα δάχτυλα μας παίζεις. κρίμα που δεν είναι ο λάκης σήμερα εδώ να παίξεις και στην μεγάλη κατηγορία, αναλώνεσαι με εμάς, το β' τοπικό.

mindfuck:
αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα με τους πούστηδες είναι προοδευτικός και όχι πούστης, αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα με τη χ.α., είναι φασίστας.

Σε ρώτησα αν είσαι εν γένει αντικοινοβουλευτικός, δεν το αρνήθηκες, και μάλιστα μου είπες οτι "δέρνεις κιόλας".
Τα μαζεύεις τώρα;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ρε μεγάλε, είσαι με τη Χρυσή Αυγή και σε ενοχλούν οι φασίστες;    :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
:2funny:
δηλαδή θες να μας πεις ότι οι γκρίζοι λύκοι είναι πιο κοντά στη χ.α. παρά στο ουράνιο τόξο και μερικές συνιστώσες του σύριζα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Σε ρώτησα αν είσαι εν γένει αντικοινοβουλευτικός, δεν το αρνήθηκες, και μάλιστα μου είπες οτι "δέρνεις κιόλας".
Τα μαζεύεις τώρα;
:rockon:
ναι τύπε, είμαι αναρχοαντικοινοβουλευτικοαντιφασιστικοαντικαπιταλιστικοantivirus στοιχείο και όλα αυτά τα λέω χωρίς ίχνος ειρωνίας/σαρκασμού :grin:

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
:rockon:
ναι τύπε, είμαι αναρχοαντικοινοβουλευτικοαντιφασιστικοαντικαπιταλιστικοantivirus στοιχείο και όλα αυτά τα λέω χωρίς ίχνος ειρωνίας/σαρκασμού :grin:

"Αναρχο-something" και "πατριωτικο-something" δεν πάνε μαζί απ' όσο ξέρω, τύπε.
Σπάστα και ξαναρίχτα.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Αρκετά παίξαμε,πάω για ύπνο κι αύριο μέρα είναι.Και αν θέλετε να μάθετε τόσο πολύ ποιον ψηφίζω ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τις θέσεις του κάθε κόμματος και ίσως βγάλετε άκρη.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ό,τι να 'ναι
είπε για το φασιστικό κράτος της τουρκίας και τον ρωτάς(αφού τον αποκαλείς χ.α.ιτη) αν τον ενοχλούν οι φασίστες(της τουρκίας).
οι γκρίζοι λύκοι(οι φασίστες της τουρκίας) θεωρείς ότι είναι πιο κοντά στη χ.α. και όχι στο ουράνιο τόξο και σε μερικές συνιστώσες του σύριζα.

ή συμφωνείς με αυτό, ή δεν κατάλαβες τι είπες και τι διάβασες.

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
ό,τι να 'ναι
είπε για το φασιστικό κράτος της τουρκίας και τον ρωτάς(αφού τον αποκαλείς χ.α.ιτη) αν τον ενοχλούν οι φασίστες(της τουρκίας).
οι γκρίζοι λύκοι(οι φασίστες της τουρκίας) θεωρείς ότι είναι πιο κοντά στη χ.α. και όχι στο ουράνιο τόξο και σε μερικές συνιστώσες του σύριζα.

ή συμφωνείς με αυτό, ή δεν κατάλαβες τι είπες και τι διάβασες.

Με το να γράφεις την ίδια φράση δυο και τρεις φορές, τύπε, δεν σημαίνει οτι την κάνεις και έγκυρη.
Μαλακία είπες, παραδέξου το.

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Όσο για το (φασιστικό, όπως έλεγε ο χρυσαυγίτης κατά τα άλλα φίλος μας) καθεστώς της Τουρκίας, δεν θυμάμαι κάπου να διάβασα οτι οι Γκρίζοι Λύκοι είναι στην εξουσία.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Όσο για το (φασιστικό, όπως έλεγε ο χρυσαυγίτης κατά τα άλλα φίλος μας) καθεστώς της Τουρκίας, δεν θυμάμαι κάπου να διάβασα οτι οι Γκρίζοι Λύκοι είναι στην εξουσία.
τους κούρδοι αριστεροί τους σφάζανε.
τα ελληνικά σχολεία στην Πόλη, διεθνιστές τα κλείνανε.

εσύ μιλάς για φασίστες και το πίσω μέρος του μυαλού σου έχεις νεοναζιστές, οπαδούς του χίτλερ, όπως λέμε οπαδοί του βάζελου, που τους ενώνει μία κοινή ιεδολογία.

εσύ δηλαδή φαντάζεσαι να συναντιούνται ένας έλληνας και ένας τούρκος φασίστας και να πίνουνε μπύρες επειδή είναι φασίστες. και τι θα συζητάνε, πόσους τούρκους και πόσους έλληνες έδειρε ο ένας με τον άλλο και θα τσουγκρίζουνε τα ποτήρια τους; :jerking:

δεν χρειάζεται να είμαι μεθυσμένος για να καταλάβω τις μαλακίε που διαβάζω.

βέβαια την ίδια μαλακία στον εγκέφαλο κουβαλάει και ο πορδόπαπος, σε ερώτησή μου αν έχει αντιληφθεί ότι με τα σολούν, τον προσδιορισμό μειονοτήτων με εθνικά κριτήρια κ.ο.κ. ενισχύει τον αγώνα των ακροδεξιών της Monkeydonia και της τουρκίας, είχε ακριβώς τις ίδιες αντιδράσεις, κωλοτούμπα και τουμπεκί.

μετά φταίμε εμείς που τα λέμε.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Αυξάνει το κύμα πράσινων συνδικαλιστών στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρώτος πράσινος συνδικαλιστής που άλλαξε ανοιχτά στρατόπεδο ήταν ο Γ. Σταθάς, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς, ο οποίος εξελέγη πρόσφατα και βουλευτής. Ο Γ. Βαμβακάς, πρόεδρος της ομοσπονδίας θυρωρών, και ο πρόεδρος των εργαζομένων στα ΕΛΠΕ, κ. Ν. Ορφανός. Επίσης, κορυφαίοι συνδικαλιστές από τον χώρο των μεταφορών, όπως οι Χρ. Κούκης (πρόεδρος εργαζομένων μετρό), Μ. Γαζής (τραμ) και Κ. Δήμου (ΗΣΑΠ).

παντως τους εμαθαν οι θυρωροι των πολυκατοικιων

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αυξάνει το κύμα πράσινων συνδικαλιστών στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρώτος πράσινος συνδικαλιστής που άλλαξε ανοιχτά στρατόπεδο ήταν ο Γ. Σταθάς, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς, ο οποίος εξελέγη πρόσφατα και βουλευτής. Ο Γ. Βαμβακάς, πρόεδρος της ομοσπονδίας θυρωρών, και ο πρόεδρος των εργαζομένων στα ΕΛΠΕ, κ. Ν. Ορφανός. Επίσης, κορυφαίοι συνδικαλιστές από τον χώρο των μεταφορών, όπως οι Χρ. Κούκης (πρόεδρος εργαζομένων μετρό), Μ. Γαζής (τραμ) και Κ. Δήμου (ΗΣΑΠ).

παντως τους εμαθαν οι θυρωροι των πολυκατοικιων

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μάλιστα.. κι επίσημα οι ρουφιάνοι της ασφάλειας στον ΣΥΡΙΖΑ....

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
σώπα μωρέ παρλαπίπα θα κάνουμε και δηλώσεις μετάνοιας....

τι δηλώνουν οι πόντιοι ότι είναι?

ας μας πει κάποιος...

Μα κανετε πολλές δηλώσεις παπακι, ο Νασος εχει παρει φωτιά.  :grin:

Τα Ιμια είναι Τουρκικά και οι Πόντιοι Τούρκοι κατά τον Νασο του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαφωνείς με τον Νάσο παπιε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom