Terirem
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Μπορώ να μάθω ηλικία;
Όχι αν δεν παραδεχτείς πρώτα δημόσια οτι είσαι χρυσαυγίτης.
Μπορώ να μάθω ηλικία;
και καλά εσύ παίζεις με τους άλλους, το ακούσαμε και αυτό.Αδερφέ, δεν μας τα πρήζεις.
Εφόσον λείπει απόψε ο lakis33, με κάποιον πρέπει να παίξουμε κι εμείς.
Γατί άμα το παραδεχτώ εσύ θα μου πεις την πραγματική ηλικία σου όπως κάνουν όλοι.Άσε μας ρε φίλε.Όχι αν δεν παραδεχτείς πρώτα δημόσια οτι είσαι χρυσαυγίτης.
και καλά εσύ παίζεις με τους άλλους, το ακούσαμε και αυτό.
σε ποιο ακριβώς σημείο νομίζεις ότι έχεις αυτή την ικανότητα, ο άλλος σου δήλωσε ότι είναι πατριώτης, εσύ τον έκανες φασίστα, εγώ σου δήλωσα ότι δεν πρόσκειμαι κάπου και έβγαλες το συμπέρασμα ότι είμαι εναντίον των κομμάτων.
εσύ με τόση διορατικότητα και με τέτοια αντίληψη των πραγμάτων πρέπει να είσαι άτομο της πιάτσας, δεν εξηγείται αλλιώς, όλους στα δάχτυλα μας παίζεις. κρίμα που δεν είναι ο λάκης σήμερα εδώ να παίξεις και στην μεγάλη κατηγορία, αναλώνεσαι με εμάς, το β' τοπικό.
mindfuck:
αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα με τους πούστηδες είναι προοδευτικός και όχι πούστης, αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα με τη χ.α., είναι φασίστας.
Γατί άμα το παραδεχτώ εσύ θα μου πεις την πραγματική ηλικία σου όπως κάνουν όλοι.Άσε μας ρε φίλε.
Ρε μεγάλε, είσαι με τη Χρυσή Αυγή και σε ενοχλούν οι φασίστες;
δηλαδή θες να μας πεις ότι οι γκρίζοι λύκοι είναι πιο κοντά στη χ.α. παρά στο ουράνιο τόξο και μερικές συνιστώσες του σύριζα.
Σε ρώτησα αν είσαι εν γένει αντικοινοβουλευτικός, δεν το αρνήθηκες, και μάλιστα μου είπες οτι "δέρνεις κιόλας".
Τα μαζεύεις τώρα;
ναι τύπε, είμαι αναρχοαντικοινοβουλευτικοαντιφασιστικοαντικαπιταλιστικοantivirus στοιχείο και όλα αυτά τα λέω χωρίς ίχνος ειρωνίας/σαρκασμού
ό,τι να 'ναιΌ,τι νά' ναι.........
με το antivirus πάνε δηλαδή"Αναρχο-something" και "πατριωτικο-something" δεν πάνε μαζί απ' όσο ξέρω, τύπε.
Σπάστα και ξαναρίχτα.
ό,τι να 'ναι
είπε για το φασιστικό κράτος της τουρκίας και τον ρωτάς(αφού τον αποκαλείς χ.α.ιτη) αν τον ενοχλούν οι φασίστες(της τουρκίας).
οι γκρίζοι λύκοι(οι φασίστες της τουρκίας) θεωρείς ότι είναι πιο κοντά στη χ.α. και όχι στο ουράνιο τόξο και σε μερικές συνιστώσες του σύριζα.
ή συμφωνείς με αυτό, ή δεν κατάλαβες τι είπες και τι διάβασες.
με το antivirus πάνε δηλαδή
τους κούρδοι αριστεροί τους σφάζανε.Όσο για το (φασιστικό, όπως έλεγε ο χρυσαυγίτης κατά τα άλλα φίλος μας) καθεστώς της Τουρκίας, δεν θυμάμαι κάπου να διάβασα οτι οι Γκρίζοι Λύκοι είναι στην εξουσία.
Αυξάνει το κύμα πράσινων συνδικαλιστών στον ΣΥΡΙΖΑ
Ο πρώτος πράσινος συνδικαλιστής που άλλαξε ανοιχτά στρατόπεδο ήταν ο Γ. Σταθάς, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς, ο οποίος εξελέγη πρόσφατα και βουλευτής. Ο Γ. Βαμβακάς, πρόεδρος της ομοσπονδίας θυρωρών, και ο πρόεδρος των εργαζομένων στα ΕΛΠΕ, κ. Ν. Ορφανός. Επίσης, κορυφαίοι συνδικαλιστές από τον χώρο των μεταφορών, όπως οι Χρ. Κούκης (πρόεδρος εργαζομένων μετρό), Μ. Γαζής (τραμ) και Κ. Δήμου (ΗΣΑΠ).
παντως τους εμαθαν οι θυρωροι των πολυκατοικιων
σώπα μωρέ παρλαπίπα θα κάνουμε και δηλώσεις μετάνοιας....
τι δηλώνουν οι πόντιοι ότι είναι?
ας μας πει κάποιος...
Νόμιζα πως αυτό ήταν επίσημο από τη στιγμή που ο κοτοποντικός δήλωσε φαν του Αλέξη.