Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Τι να το φτάσει μωρή διακορευμένη πάπια; Αφού έχει ΓΙΝΕΙ το ΠΑΣΟΚ. :2funny:

Ρε φίλε, αν κατάλαβα καλά, εσύ ήσουν και είσαι ακόμα (; ) ΠΑΣΟΚ.
Και σίγουρα δεν είσαι πιτσιρικάς, αν κρίνω απο τα γραπτά σου.
Χωρίς λοιπόν να θέλω να υπερασπιστώ τον Τσίπρα, γιατί τώρα κλαίγεσαι αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει αυτό που εσύ ήσουνα για πολλά χρόνια;
Κανονικά δεν θα έπρεπε να χαίρεσαι;
Εκτός αν ντρέπεσαι για το παρελθόν σου αυτό, οπότε πάω πάσο.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Ενώ εσύ από βαστάζος του Λαφαζάνη πήρες προαγωγή για ορντινάντζα του Φωτόπουλου και του Κοτσακά. Άντε, με το καλό να πάρεις καμιά πίπα και στον Κουλούρη μωρή διακορευμένη πάπια. :pipa1: :2funny:
Ξερεις κατι για τον Κιμωνα που δεν ξερουμε  :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εδώ δεν ντρέπονται άλλοι για το παρελθόν του, θα ντρέπεται ο ίδιος.
κοίτα να δεις πόσοι είναι συριζόκ εδώ μέσα.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
εδώ δεν ντρέπονται άλλοι για το παρελθόν του, θα ντρέπεται ο ίδιος.
κοίτα να δεις πόσοι είναι συριζόκ εδώ μέσα.
Για να υπαρχει ΣΥΡΙΖΟΚ πρεπει να υπαρχει και ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ (με οτι καλο και κακο κουβαλουσε) πεθανε καπου μαζι με τον Ανδρεα. Τωρα αν εσυ θεωρεις ΠΑΣΟΚ Σιμητη, Χρυσοχοιδη, Λοβερδο, Βενιζελο και αλλους ουσιαστικα δεξιο-φιλελευθερους που εισχωρησαν σαν λαθρεπιβατες ειναι αλλο θεμα....

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Ρε φίλε, αν κατάλαβα καλά, εσύ ήσουν και είσαι ακόμα (; ) ΠΑΣΟΚ.
Και σίγουρα δεν είσαι πιτσιρικάς, αν κρίνω απο τα γραπτά σου.
Χωρίς λοιπόν να θέλω να υπερασπιστώ τον Τσίπρα, γιατί τώρα κλαίγεσαι αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει αυτό που εσύ ήσουνα για πολλά χρόνια;
Κανονικά δεν θα έπρεπε να χαίρεσαι;
Ρε φιλε δεν ειναι ΠΑΣΟΚ, ΝΔιτης ειναι που απλα δεν το παραδεχεται και το ριχνει στο παραρτημα, για να εχει και ο χοντρο-μπενι ενα (λεμε τωρα  :2funny: :2funny:) πιατο φαι να τρωει, στην ουσια χυνει με Σαμαρα, Στουρναρα και Δενδια, δεν το εχεις καταλαβει ακομα.....

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Για να υπαρχει ΣΥΡΙΖΟΚ πρεπει να υπαρχει και ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ (με οτι καλο και κακο κουβαλουσε) πεθανε καπου μαζι με τον Ανδρεα. Τωρα αν εσυ θεωρεις ΠΑΣΟΚ Σιμητη, Χρυσοχοιδη, Λοβερδο, Βενιζελο και αλλους ουσιαστικα δεξιο-φιλελευθερους που εισχωρησαν σαν λαθρεπιβατες ειναι αλλο θεμα....
μιλάς λες και έχουν περάσει 3-4 γενιές πολιτικών από το πασόκ, η γενιά πολιτικών που πολιτεύτηκε και μεγάλωσε με το πασόκ του '80 ήταν στα ντουζένια της το '90 μέχρι το '04.

Εσύ τι είσαι, αν επιτρέπεις;
δεν προσκειμαι κάπου, αφήνω τα κόμπλεξ των άλλων να βγάλουν συμπέρασμα.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Ρε παιδιά εσείς που τσακώνεστε για τα κόμματα μπορείτε να μου πείτε πραγματικά σε τί διαφέρει το πασόκ,η νδ και ο σύριζα στα εθνικά θέματα;;;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
μιλάς λες και έχουν περάσει 3-4 γενιές πολιτικών από το πασόκ, η γενιά πολιτικών που πολιτεύτηκε και μεγάλωσε με το πασόκ του '80 ήταν στα ντουζένια της το '90 μέχρι το '04.

δεν προσκειμαι κάπου, αφήνω τα κόμπλεξ των άλλων να βγάλουν συμπέρασμα.
Απο το 1996 και μετα η οποια ιδεολογια ΠΑΣΟΚ εχει περασει στο παρελθον απο εκει και περα ηταν ενα κλασικο φιλελευθερο κομμα, με ακροδεξιες πινελιες (Χρυσοχοιδης).
Μηπως θελεις να σου θυμισω την ιστορια με το χρηματιστηριο για να πισθεις??????

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Ρε παιδιά εσείς που τσακώνεστε για τα κόμματα μπορείτε να μου πείτε πραγματικά σε τί διαφέρει το πασόκ,η νδ και ο σύριζα στα εθνικά θέματα;;;
Δεν υπαρχουν πλεον εθνικα θεματα, διοτι το κρατος ανηκει σε διεθνεις οργανισμους ΝΑΤΟ και Ε.Ε, αν εννοεις εθνικο θεμα να κανουμε πολεμο με τους Τουρκους οσο και οι δυο ειμαστε στο ΝΑΤΟ αυτο δεν θα γινει ΠΟΤΕ!!!!!

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Δεν υπαρχουν πλεον εθνικα θεματα, διοτι το κρατος ανηκει σε διεθνεις οργανισμους ΝΑΤΟ και Ε.Ε, αν εννοεις εθνικο θεμα να κανουμε πολεμο με τους Τουρκους οσο και οι δυο ειμαστε στο ΝΑΤΟ αυτο δεν θα γινει ΠΟΤΕ!!!!!
Φίλε σκέψου λίγο τί λες.Εθνικά θέματα υπάρχουν και είναι πολλά για ξανασκέψου το.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Η ερώτησή μου απευθυνόταν στον τσολιά.
Αλλά μιας και απάντησες, εσύ ποιο χώρο κινείσαι;
Εκτός ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον το ξεκαθάρισες.
Εγώ είμαι Έλληνας και ως εκ τούτου μόνο με πολιτικόύς που αγαπούν την Ελλάδα πάω,μ' αυτούς που βάζουν την Ελλάδα πάνω απ' όλα,ακόμα και απ' το σπίτι τους.Κι ο νοώ νοείτω.

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ είμαι Έλληνας και ως εκ τούτου μόνο με πολιτικόύς που αγαπούν την Ελλάδα πάω,μ' αυτούς που βάζουν την Ελλάδα πάνω απ' όλα,ακόμα και απ' το σπίτι τους.Κι ο νοώ νοείτω.

Ντρέπεσαι δηλαδή να πεις οτι είσαι Χρυσαυγίτης;

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Φίλε σκέψου λίγο τί λες.Εθνικά θέματα υπάρχουν και είναι πολλά για ξανασκέψου το.
Οπως??? το αν θα παρει Ελληνικη ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ η 19χρονη κοπελα απο την Αλβανια η την Αρμενια εχωντας 17 χρονια στην Ελλαδα και εχωντας παει Ελληνικο σχολειο μιλωντας καλυτερα Ελληνικα απο πολλους Ελληνες.....

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Οπως??? το αν θα παρει Ελληνικη ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ η 19χρονη κοπελα απο την Αλβανια η την Αρμενια εχωντας 17 χρονια στην Ελλαδα και εχωντας παει Ελληνικο σχολειο μιλωντας καλυτερα Ελληνικα απο πολλους Ελληνες.....
Κυπριακό,σκοπιανό,τσάμηδες,υφαλοκρηπίδα,μουσουλμάνοι τησ Θράκης,παραβιάσεις στο Αιγαίο όλα αυτά δεν είναι φλέγοντα εθνικά θέματα που μας αφορούν άμεσα;Εμείς δεν πρέπει να διεκδικήσουμε το δίκιο μας ή θα περιμένουμε από την Μέρκελ(ΕΕ) και τον Ομπάμα(ΝΑΤΟ) να μας σώσουνε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom