Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εχει κατι καλα παιδακια στη στενη που προσφερουν και καμμια εκδουλευση στους μπατσους, φανταζεσαι που θα τους το βαλουν το σαλιο τυπε? :uglystupid:
οι τρομοκρατες πανε σε ειδικη πτερυγα απομονωμενοι απτους υπολοιπους τυπε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αν καποιος δεν καταδικαζει περιστατικα... τοτε ή του ειναι αδιαφορα ή κατα βαθος τα υποστηριζει....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Ειδες πουθενα να καταδικασει το περιστατικο ???

Ισα ισα απαντησε με ενα ειρωνικο στυλακι.... το οποιο ειναι αρκετα υποπτο.

Αν καποιος δεν καταδικαζει περιστατικα... τοτε ή του ειναι αδιαφορα ή κατα βαθος τα υποστηριζει....

Μη σας πώ ότι φημολογείται ότι η γιάφκα ήταν νοικιασμένη στο όνομά του.  ;)

Επισκέπτης
Εσυ διαφωνουσες... αριστερε του κώλου που δεν λες ουτε εσυ ουτε κανεις απο την παρεα των αριστερων του κωλου που δουλευετε να δουμε τι αριστεροι και τι κατα των τραπεζων ειστε. Και μπηκε και ο απολυτος και αλλοι και σου ειπαν οτι εχεις αδικο... οποτε αν διαφωνουσες σοβαρα .... θα επρεπε να πεις... ναι εχεις δικιο ημουν μαλακς συγγνωμη. Ετσι κανει ενας δικαιος και σωστος ανθρωπος.... εσυ ομως δεν εισαι δικαιος... κοροιδευεις... οπως και ολο το ΣΥΡΙΖΑ... με την Κωνσταντοπουλου να βγαινει να εκφραζει  κοινωνικες ανησυχιες  και να ειναι συνηγορος σε βιασμους

Μπορεί κάποιος να μεταφράσει γιατί ζαλίστηκα??

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ παντα ζαλιζονται οταν δεν τους συμφερει.... εχω μαρτυρες ομως τον απολυτο και αλλους που ειδαν τι παιχτηκε χθες - προχθες ποτε ηταν.

Εμενα στα αρχιδια μου αν θα συμφωνησεις οτι ειχες αδικο ή οχι... διοτι εχω την ικανοτητα να καταλαβω ποιος πραγματικα εισαι και οχι ποιος παρουσιαζεσαι οτι εισαι.

Αριστερουλη - ψυχουλα  :P

ευχομαι να αρχιζει να αποκταει αναλογη κριτικη ικανοτητα και ενα 27% που σας ψηφισε.... και να μην βασιζεται στην απογοητευση του να ψαχνει για ψευτοσωτηρες....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ παντα ζαλιζονται οταν δεν τους συμφερει.... εχω μαρτυρες ομως τον απολυτο και αλλους που ειδαν τι παιχτηκε χθες - προχθες ποτε ηταν.

Εμενα στα αρχιδια μου αν θα συμφωνησεις οτι ειχες αδικο ή οχι... διοτι εχω την ικανοτητα να καταλαβω ποιος πραγματικα εισαι και οχι ποιος παρουσιαζεσαι οτι εισαι.

Αριστερουλη - ψυχουλα  :P
τυπε συνεχιζει να μην πιστευει οτι η σχολη ειναι 5 χρονια ομως :S

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.742
Πόντοι
6.515

τυπε ο συριζα πρεπει να ανεβει. Αλλα πρεπει να κανει ενα γερο ξεσκαρταρισμα. Και στα τηλεοπτικα παραθυρα ακομα, ο κοσμος κουραστηκε απο τις αναρθρες κραυγες τυπου κωσταντοπουλου

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Είστε αριστερός του πρωκτού.

Οι φίλοι σας είναι επίσης αριστεροί του πρωκτού, επειδή εργάζεστε όλοι σε τράπεζες και χρηματηστηριακές και έχετε εξασφασλίσει τα προς το ζήν.

Ο δίκαιος άνθρωπος αποδέχεται τον αυνανισμό.

Η Κωνσταντοπόλου είναι αριστερή του πρωκτού επειδή αναλαμβάνει υποθέσεις βιαστών.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Πειτε στον μαλακα που μιλαει στον πληθυντικο οτι τσαμπα νομιζει οτι θα παρει απαντηση  :2funny: :2funny:

του εχω ξαναπει οτι αυτη η μαλακια που κανει ειναι κλαπαρχιδια... και αν θελει απαντηση θα πρεπει να την κοψει.

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Η Κωνσταντοπόλου είναι αριστερή του πρωκτού επειδή αναλαμβάνει υποθέσεις βιαστών.

Δε ξερω αν ειναι του πρωκτου, αλλα αυτη τη γυναικα οποτε τη βλεπω η την ακουω μου ρχεται στο μυαλο η αθανατη ρυση του Καφετζοπουλου ως Ακαλυπτου στο και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη ..." Αυτη χρειαζεται μια γερη δοση σεξ για να στανιαρει". Πολυ ξυνιλα βγαζει η γυναικα (ασχετο με τα πολιτικα, ως γυναικα εννοω)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Δε ξερω αν ειναι του πρωκτου, αλλα αυτη τη γυναικα οποτε τη βλεπω η την ακουω μου ρχεται στο μυαλο η αθανατη ρυση του Καφετζοπουλου ως Ακαλυπτου στο και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη ..." Αυτη χρειαζεται μια γερη δοση σεξ για να στανιαρει". Πολυ ξυνιλα βγαζει η γυναικα (ασχετο με τα πολιτικα, ως γυναικα εννοω)

Δεν αντιλέγω.

Ίσως η εξοχοτάτη κ. Κωνσταντοπούλου να έχει ανάγκη  γερής δόσης σεξ.

Όμως το ερώτημα που αυθόρμητα γεννάται είναι:

Ποιός προτίθεται να της το κάνει;

Επισκέπτης
Είστε αριστερός του πρωκτού.

Οι φίλοι σας είναι επίσης αριστεροί του πρωκτού, επειδή εργάζεστε όλοι σε τράπεζες και χρηματηστηριακές και έχετε εξασφασλίσει τα προς το ζήν.

Ο δίκαιος άνθρωπος αποδέχεται τον αυνανισμό.

Μα'στα.
Το παιδί δλδ είναι πιο σοβαρά απ' όσο νόμιζα..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δεν αντιλέγω.

Ίσως η εξοχοτάτη κ. Κωνσταντοπούλου να έχει ανάγκη  γερής δόσης σεξ.

Όμως το ερώτημα που αυθόρμητα γεννάται είναι:

Ποιός προτίθεται να της το κάνει;

προσφέρομαι εθελοντήςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

θα φέρω κι φωτογραφικό υλικό....  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom