alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Μια χαρα τα λες.Ο Συριζα εχει πεσει στην καλα οργανωμενη παγιδα που του εχουν στησει.
Δεν μπορω να καταλαβω τη σπουδη του για υποστηριξη σε μια "ανευ σημασιας" καταληψη.
Δεν μπορω να καταλαβω τις δηλωσεις καποιων στελεχων του που αυτοπροσδιοριζονται σαν αναρχικοι (μαγκια τους και στο πουτσο μας ταυτοχρονα) προσδοκωντας στη ψηφο καποιων ατομων οι οποιοι, ομως, ουτως ή αλλως δεν μπαινουν καν στο κοπο να ψηφισουν.
Δεν μπορω να καταλαβω τους νοσταλγους του 3% οι οποιοι επιτακτικα ζητουν ακομα πιο "ριζοσπαστικες" θεσεις και δρασεις
Θελει τη συντηρητικη (εξ' ορισμου και αποδεδειγμενα) ελληνικη κοινωνια μαζι του ή εναντιον του?
Θελει να κυβερνησει καποια στιγμη?
* αποψεις φασιστοτρολ, πασοκοτρολ και νοικοκυραιοτρολ δεν με πολυενδιαφερουν. Δικαιωμα τους να τις εκφρασουν, δικαιωμα μου να τις γραψω στα @@ μου
Ετσι ακριβως ειναι.
Ο ΣΥΡΙΖΑ εχει εγκλωβιστει. Αναγκαζεται να παταει σε δυο βαρκες, τη μια του αναρχο-αριστεριστικου πυρηνα του και την αλλη του κοινοβουλευτικού κομματος που φιλοδοξεί να κυβερνησει και πρεπει αναγκαστικα να εχει πιο συμβατικές θέσεις.
Προς το παρον φαινεται οτι κινδυνευει να πεσει στη θαλασσα.
Μου ειχε κανει εντυπωση οτι διαβαζα σε μερικα σχολια σε μπλογκ, παραπονα ψηφοφορων του Συριζα των τελευταιων εκλογων, που ειχαν ενοχληθει απο την υποστηριξη σε ανοησιες οπως αυτες των καταληψεων, καθώς περιμεναν μια εναλλακτικη κυβερνητικη προταση και οχι ανταρτικο πολεων.