Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε τυπε μπας και εχει τηλεκατευθυνομενα επανω;; μπας και το μπερδευεις με τον μοντελισμο;;
κανα τετοιο θαναι τυπε? :think:
lego_aircraft_carrier.jpg

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Ρε παιδια εδω η τουρκια κινειται για πυρηνικα εργοστασια, στο αεροπλανοφορο θα κολλησει?
:helpplea:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Το ενδεχομενο το αεροπλανοφορο να το ναυπηγησουν στην νοτιοανατολικη τουρκια(αρκετα μακρια απ τα ελληνικα συνορα) και εν συνεχεια να το πηγαινουν βολτες πχ. νοτια απο κρητη, καρπαθο κλπ μαλλον ειναι απιθανο ε?  :grin:
Απο ....εκει κατω δεν μπορει να κανει ζημια αλλωστε  :grin:
Εκει κατω θα το βυθισει ο...παπανικολης  :grin:
Ειπαμε ειναι μαλακες οι τουρκοι, δεν ξερουν, εμεις ξερουμε και γελαμε μαζι τους  :grin:
Δεν γελανε οι αλλοι με τα χαλια μας, εμεις γελαμε με τα δικα τους  :2funny:
επειδη μαλλον εχεις μαυρα μεσανυχτα απο τετοια θεματα, δες πρωτα για ποιες θαλασσες και για ποιο σκοπο υπαρχουν τα αροπλανοφορα, μετα δες τι συνοδευτικα σκαφη εχουν, τι καυσιμα χρειαζονται και πως θα γινει ο ανεφοδιασμος, αν ολα αυτα τα καταλαβεις τοτε θα καταλαβεις οτι μεχρι ενα υποτιθεμενο τουρκικο αεροπλανοφορο σηκωσει σκαφη για να πληξει τον οποιδηποτε στοχο θα εχει παει αυταντρο γιατι στον μισο χρονο θα εχουν σηκωθει απο τουλαχιστον 3-4 σημεια αεροσκαφη να το χτυπησουν, αυτα για την ωρα

Επισκέπτης
Άρες μάρες κουκουνάρες.

Αεροπλανοφόρο που δε θα μεταφέρει αεροπλάνα.

the vessel will have the capacity to carry eight helicopters, 100 vehicles and nearly 1,000 personnel

Με 140 μέτρα μήκος τι αεροπλάνα θα προσγειώνονται και θα απογειώνονται;

Στα 140 μέτρα θα είναι μικρότερο και από το αεροπλανοφόρο που έχει μία άλλη ναυτική υπερδύναμη.......... Η Ταϋλάνδη:

Στα 140 μέτρα θα είναι σχεδόν τα 3/4 από το Knossos Palace και λίγο μεγαλύτερο από το Blue Star Ithaki.

Κάθετης απο/προσγείωσης, ίσως;

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
επειδη μαλλον εχεις μαυρα μεσανυχτα απο τετοια θεματα, δες πρωτα για ποιες θαλασσες και για ποιο σκοπο υπαρχουν τα αροπλανοφορα, μετα δες τι συνοδευτικα σκαφη εχουν, τι καυσιμα χρειαζονται και πως θα γινει ο ανεφοδιασμος, αν ολα αυτα τα καταλαβεις τοτε θα καταλαβεις οτι μεχρι ενα υποτιθεμενο τουρκικο αεροπλανοφορο σηκωσει σκαφη για να πληξει τον οποιδηποτε στοχο θα εχει παει αυταντρο γιατι στον μισο χρονο θα εχουν σηκωθει απο τουλαχιστον 3-4 σημεια αεροσκαφη να το χτυπησουν, αυτα για την ωρα

Εχω μαυρα μεσανυχτα  :grin:
Το παραδεχομαι  ;)
Ουτε εχω πολεμησει, ουτε σε αεροπλανοφορο υπηρετησα  :grin:
Εσυ που τα χεις κανει αυτα και το κατεχεις το θεμα για πες μας πως ακριβως θα εχει παει αυτανδρο ενα αεροπλανοφορο στην νοτιοανατολικη τουρκια? Καπου κοντα στο καστελοριζο ή ξερω εγω εκει γυρω.  :grin:
Αυτο μονο του θα ειναι εκει? Δεν θα χει τιποτα να το συνοδευει και να το προστατευει?  :grin:
Θα το γαμησουμε ε?  :grin:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Εχω μαυρα μεσανυχτα  :grin:
Το παραδεχομαι  ;)
Ουτε εχω πολεμησει, ουτε σε αεροπλανοφορο υπηρετησα  :grin:
Εσυ που τα χεις κανει αυτα και το κατεχεις το θεμα για πες μας πως ακριβως θα εχει παει αυτανδρο ενα αεροπλανοφορο στην νοτιοανατολικη τουρκια? Καπου κοντα στο καστελοριζο ή ξερω εγω εκει γυρω.  :grin:
Αυτο μονο του θα ειναι εκει? Δεν θα χει τιποτα να το συνοδευει και να το προστατευει?  :grin:
Θα το γαμησουμε ε?  :grin:
με το πατημα ενος κουμπιου  ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
μην μασας τυπε
θα μας βοηθησει το ξανθο γενος
το λεει και ο λιακοπουλος :rockon:
Russian-Women-with-Ak-47s.jpg

Τυπε παντως η προταση της χρυσης αυγης για γκομενες στον στρατο δεν εισακουστηκε.
Και η πλακα ειναι οτι αυτη θα ηταν η λυση στο στρατιωτικο  :grin:
Το οφθαλμοφανες το ειπε μονο ο μιχαλολιακος  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom