Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μωρή ροζ βλεννόροια, όταν εγώ έλεγα ότι ο Μπένυ είναι λαμόγιο εσύ ακόμη ήσουν στ'αρχίδια του πατέρα σου.

Απάντησε λοιπόν τώρα για τον Τσουκαλά. :birdman: :2funny:
Για τον ΓΚΑΠ τί γνώμη έχεις;;;

Ότι ο Τσουκαλάς ήταν δεξί χέρι του Μπενύ στο parapolitiki το βρίσκω μόνο,αλλά δεν πα να΄ταν κ το δεξί @ του...τί έχεις ακριβώς να του προσάψεις,είχε ποτέ του υπουργείο,υπήρξε υφυπουργός,κάτι άλλο,τί;;;

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
1 δεν το λεω εγω  δικο σας στελεχος το λεει (χανιας)

2 θα κανετε συγκυβερνηση με χρυση αυγη;

3 εχεις κληρονομικο χαρισμα;

4 τωρα δεν βγαινουν για το μελλον ισχυει το 3

1 Aντε παλι. Εχει κολλησει η βελονα. Στα αρχιδια μου τι λεει ο χανιας και ποιος ειναι. Το θεμα ειναι τι λες εσυ.

2 Γιατι ρε διανοια για να σου κανουν εξεταστικη πρεπει να συγκυβερνησεις? 'Η μηπως νομιζεις οτι η χρυση αυγη αν ειναι αντιπολιτευση δεν θα ψηφισει υπερ της εξεταστικης? Μην ελπιζεις. Αυτοι θελουν να σε γαμησουν περισσοτερο απο ολους.
Δεν την γλυτωνεις τζουτζουκο.

3 Ναι

4 Βλεπε το 3

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Μεγάλη δυσφορία προκάλεσαν τόσο στην κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου όσο και στον πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου δημοσιεύματα στον κυριακάτικο Τύπο, τα οποία φέρουν την κ. Παπανδρέου να εμπλέκεται στην υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ».

Ο πρώην πρωθυπουργός κάνει λόγο για κατεστημένα συμφέροντα, που παρασιτούν εις βάρος της χώρας, σχεδιάζουν και υλοποιούν συστηματικές επιχειρήσεις συκοφαντίας εναντίον του, ενώ η μητέρα του τονίζει πως από εδώ και μπρος η δικαιοσύνη έχει το λόγο.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Παπανδρέου:
«Τα δημοσιεύματα στα οποία παραπέμπουν πρωτοσέλιδοι τίτλοι των εφημερίδων Βήμα και Πρώτο Θέμα , στα φύλλα της 2ας Δεκεμβρίου 2012, είναι προφανές ότι στοχεύουν εμένα και την πολιτική που άσκησα απέναντι σε πάσης φύσεως πολιτικές και ιδιοτελείς σκοπιμότητες. Παλεύοντας για μια Ελλάδα παραγωγική και ελεύθερη από δουλείες, από πελατειακές αντιλήψεις, νοοτροπίες και συμπεριφορές. Παλεύοντας απέναντι σε ό, τι μας οδήγησε στην Ελλάδα του 2009. Πρόκειται για μια χυδαία επιχείρηση, η οποία προωθείται από όσους "άκουσαν", όσους διοχέτευσαν και τελικώς όσους δημοσιεύουν -και με τον τρόπο που το κάνουν- φήμες χωρίς στοιχεία, χωρίς προηγούμενη έρευνα. Όμως, αποκαλύπτουν εαυτούς. Όλοι πλέον καταλαβαίνουν ότι συγκεκριμένα κατεστημένα συμφέροντα, που παρασιτούν εις βάρος της χώρας, σχεδιάζουν και υλοποιούν συστηματικές επιχειρήσεις συκοφαντίας εναντίον μου. Προφανώς, επειδή φοβούνται πως ό,τι και να κάνουν, όποιο ψέμα και να πουν, όσο και να με χτυπήσουν, θα με βρίσκουν σταθερά απέναντι τους. Ότι δεν θα με λυγίσουν. Καλά κάνουν και φοβούνται».

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Παπανδρέου:
«Οι υπεύθυνοι των εφημερίδων Βήμα και Πρώτο Θέμα, έχουν την εμπειρία να γνωρίζουν ότι, όφειλαν να μου υποβάλουν μια απλή έστω ερώτηση, να διερευνήσουν την υπόθεση πριν δημοσιοποιήσουν οτιδήποτε. Να παρουσιάσουν λόγο και αντίλογο. Άνανδροι, ανήθικοι, δεν το έπραξαν. Είναι δυνατόν να δημιουργούνται πρωτοσέλιδα με βάση το ψέμα και την διαβολή; Γιατί τόσα ψέματα; Γιατί τόσες επιθέσεις; Ίσως επειδή δεν υπέκυψε ποτέ η οικογένειά μου στις επιδιώξεις και στα ισχυρά κατεστημένα συμφέροντα του τόπου. Δεν έσκυψε ποτέ σε εκείνους που μου επιτίθενται σήμερα. Ίσως επειδή παρά τα κτυπήματα τόσους μήνες τώρα, το όνομα Παπανδρέου ακόμη ζει. Σημειώνω με περηφάνια ότι και οι τρεις πρωθυπουργοί - Γεώργιος, Ανδρέας, Γιώργος - συγκρούστηκαν με τα παρασιτικά κατεστημένα συμφέροντα. Θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε με μεγαλύτερη πίστη στις αρχές μας, τις αξίες μας, στη δημοκρατία. Εμείς αγωνιστήκαμε, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και θα αγωνιζόμαστε για όλα αυτά. Εκείνοι, συνεχίζουν να πωλούν σε λαδωμένα φύλλα την Πατρίδα και τη Δημοκρατία. Από δω και μπρος η Δικαιοσύνη θα έχει το λόγο.
τυπε με συγκινησες βραδυατικα!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε μου πρεπει να τους συμπαρασταθουμε στο δραμα που βιωνουν!
OIKOGENIA_PAPANDREOU.jpg
:rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παλιες ξεγνιαστες στιγμες......ματωνει η καρδια μου!
ετσι ηταν η ζωη στην οικογενεια παπανδρεου τυπε
καθε γευμα ηταν συμποσιο
καθε συναντηση ηταν παρελαση

αλλα καποιοι αλητηριοι τυποι,κατι βρωμερα υποκειμενα βαλθηκαν να σπιλωσουν την τιμη της οικογενειας :-

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ετσι ηταν η ζωη στην οικογενεια παπανδρεου τυπε
καθε γευμα ηταν συμποσιο
καθε συναντηση ηταν παρελαση

αλλα καποιοι αλητηριοι τυποι,κατι βρωμερα υποκειμενα βαλθηκαν να σπιλωσουν την τιμη της οικογενειας :-
να παμε να καθαρισουμε τυπε μου, να παρουμε και το λακη με τα κουμπουρια του!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
να παμε να καθαρισουμε τυπε μου, να παρουμε και το λακη με τα κουμπουρια του!
τυπε δεν νομιζω οτι ο λακης μπορει να καταλαβει τι δραμα περναει η οικογενεια παπανδρεου :S

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
1 Aντε παλι. Εχει κολλησει η βελονα. Στα αρχιδια μου τι λεει ο χανιας και ποιος ειναι. Το θεμα ειναι τι λες εσυ.

2 Γιατι ρε διανοια για να σου κανουν εξεταστικη πρεπει να συγκυβερνησεις? 'Η μηπως νομιζεις οτι η χρυση αυγη αν ειναι αντιπολιτευση δεν θα ψηφισει υπερ της εξεταστικης? Μην ελπιζεις. Αυτοι θελουν να σε γαμησουν περισσοτερο απο ολους.
Δεν την γλυτωνεις τζουτζουκο.

3 Ναι

4 Βλεπε το 3

1 δεν παω για βουλευτης

2 μπραβο το νερο ηταν δροσερο

3.4 πηγαινε στα πρωιναδικα εχουν ελλειψη απο χαρτοριχτρες

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μεγάλη δυσφορία προκάλεσαν τόσο στην κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου όσο και στον πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου δημοσιεύματα στον κυριακάτικο Τύπο, τα οποία φέρουν την κ. Παπανδρέου να εμπλέκεται στην υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ».

τυπε δεν μας διευκρινησες τα λεφτα βγηκαν εξω σε κουτες απο παμπερς η μωρομαντηλα

:2funny: :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Σφοδρή επίθεση κατά του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ

KKE: Ο Τσίπρας αντιγράφει το ΠΑΣΟΚ
30/11/2012  22:12

Προκλητική χαρακτηρίζει το ΚΚΕ την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην πανελλήνια συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας πως «αντιγράφει ανερυθρίαστα το ΠΑΣΟΚ που όσο έστριβε πιο δεξιά τόσο πιο πολύ επετίθετο κατά του ΚΚΕ».

Τα επιχειρήματά τους, συνεχίζει, δείχνουν την ιδεολογική τους στειρότητα ενώ ξεκαθαρίζει ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται να υποκύψει στον ευρωενωσιακό μονόδρομο.

«Δεν πρόκειται να εξαργυρώσει με υπουργεία και θεσούλες τους αγώνες του, το αίμα των αγωνιστών του, την προσφορά του στην εργατική τάξη και στο λαό και να παραιτηθεί από το σοσιαλισμό που είναι αναγκαίος και επίκαιρος», καταλήγει.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Αναπροσαρμογές στο συσσίτιο

Κύπρος: Έκοψαν το χαλλούμι για τους φυλακισμένους και τους δίνουν ελιές ελέω κρίσης

01/12/2012  22:14

Αναπροσαρμογές στο συσσίτιο των φυλακισμένων έφερε η οικονομική κρίση, με αποτέλεσμα να χάσουν κάποια εδέσματα και στη θέση τους μπήκαν οι ελιές, ενώ τα γεύματα με κρέας έχουν περιοριστεί.

Από τον προηγούμενο μήνα έχει τελειώσει το κονδύλι για τα τρόφιμα και τα καύσιμα και μετά από αρκετές προσπάθειες εξασφαλίστηκαν μέσω του υπουργείου Δικαιοσύνης επιπρόσθετα χρήματα για κάλυψη των αναγκών των φυλακών ώς τον Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Φιλελεύθερος" στις αναγκαστικές αλλαγές συνέβαλε και ο μεγάλος αριθμός καταδίκων που βρίσκεται αυτό το διάστημα στις Κεντρικές Φυλακές και που ξεπέρασε τους 750.

Με τα δεδομένα αυτά έχει καταργηθεί το χαλλούμι που δινόταν σε τακτική βάση στους κατάδικους και τους παρέχονται τώρα ελιές μαύρες, ενώ το σάντουιτς που δινόταν σχεδόν κάθε πρωί μαζί με το πρόγευμα, αντικαταστάθηκε από μια φέτα ψωμί, λίγη μαρμελάδα και βούτυρο.

Επίσης το κρέας έχει περιοριστεί όπως και άλλα είδη που κόστιζαν περισσότερο και αντικαταστάθηκαν με ζυμαρικά και όσπρια.

αριστερη διαπραγματευση  :2funny: :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
[size=20pt]Σκουξεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε [/size] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16
......κι εδω λοιπον βλεπουμε τον τσιπρα  :rockon:
Απλα ειχε παθει ασιατικη γριπη και στις φωτο φαινεται πολυ γερασμενος. Αυτος ειναι, μην ξεγελιεστε.

Bρε κουτό δεν βλέπεις τον Αlexis αλλά βλέπεις τον Λ.Κύρκο τον τότε ηγέτη τού "Κ"ΚΕεσ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom