jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Πώς υπόσχεται 100000 νεες θεσεις εργασιας ρε ζώο αν το έσβησε πριν τις εκλογές;;;
Μόνο ο τζώνης κ μόνο στο bou.com!!!
ή μπορούμε να σε θαυμάσουμε κ σε κανένα άλλο site???
(Πρώην/νυν) πασόκ=απατεωνιά,κλεψιά,ρεμούλα;;;σιδεροκεφαλη και να την χαιρεστε
Ωραία...για απέδειξε το, ότι υπάρχει ακόμα αυτή η ''υπόσχεση''.....ρε στουρνε οτι το εσβησε απο το χαρτι δεν σημαινει οτι εσβησε και σαν ιδεα αλλωστε οι υποσχεσεις δινονται και με αλλους τροπους
(Πρώην/νυν) πασόκ=απατεωνιά,κλεψιά,ρεμούλα;;;
Σε ξανα ρώτησα αλλά κωλύεσαι να απαντήσεις...
Θα απαντήσεις;;;εσεις χρησιμοποιειτε αυτες τις λεξεις
Θα απαντήσεις;;;
Ναι ή όχι,ισχύει ή δεν ισχύει,τί πιστεύεις;
Δεν έχει μαζέψει βρώμικο Πασόκ ο Σύριζα,τουλάχιστον όχι με βάση όσα έχουν μαθευτεί μέχρι σήμερα.εσυ θα απαντησεις που τους μαζευετε
δυστυχώς για εσάς (και ίσως και για αυτούς που δεν ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ) δεν είναι θέμα ηγεσίας.Για αυτο λεμε για τον τσιπρα ;)
πστ... σε ρούμπωσε κανονικότατα.Στο copy-paste γαμάς...θυμίζεις δε απίστευτα τους μαλάκες της χρυσής αυγής κ τον Πετράκη του Λάος που μόνο αυτό κάνουν.
Αυτό το site parapolitiki δικό σου είναι ή κανα φιλαράκι από το κόμμα γράφει;;;
Ψιτ!!! λαθρεπιβάτες στον Σύριζα ενδεχομένως υπάρχουν κ σίγουρα θα υπάρξουν και άλλοι...η ουσία είναι πως θα τους χειριστεί,αν τους χρησιμοποιήσει ως πόλους έλξης ψήφων δεν υπάρχει πρόβλημα,αν τους βάλει σε ηγετικές θέσεις κ είναι διεφθαρμένοι θα υπάρξει πρόβλημα κ μία από τα ίδια.πστ... σε ρούμπωσε κανονικότατα.
τι σημασία έχει ποιανού είναι το σάιτ; Ήταν ή δεν ήταν η συγκεκριμένη υφυπουργός και υπουργός επί ΓΑΠ;
την πλευρίζει ή δεν την πλευρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ;
μακραίνει η λίστα του ΠΑΣΟΚ εντός ΣΥΡΙΖΑ
κι εσείς εξακολουθείτε να χαριεντίζεστε πως δεν έχετε σχέση με τα παλαιά κόμματα.
δυστυχώς για εσάς (και ίσως και για αυτούς που δεν ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ) δεν είναι θέμα ηγεσίας.
Γιατί αν ήταν και δεν υπήρχε υποστήριξη από κάτω (ήθελε δηλαδή η βάση αλλαγή) θα γινόταν στο πι και φι.
Αλλά ο Τσίπρας στην προκειμένη (ΔΥΣΤΥΧΕΣΤΑΤΑ να προσθέσω) εκφράζει το κόμμα στο οποίο ηγείται και τους ψηφοφόρους του (σαν πλειοψηφία μιλάμε πάντα).
Δεν ξέρω ποιον έχεις στο μυαλό σου αλλά σίγουρα ο Κουβέλης ΔΕΝ είναι καλή επιλογή.
Και σίγουρα ΔΕΝ πρόκειται να γίνει ποτέ.
Αν δεν τα εξέφραζε δεν θα έβλεπες στην Αυγή να γράφει ο κάθε πικραμένος....
έχω βάλει ένα λινκ στο άλλο θρεντ - αυτό της χρεοκοπίας.βλεπω τον Τζημερο για κομματαρχη της νεας δεξιας πολυκατοικιας ;) Ως νεο και αφθαρτο προσωπο θα προωθηθει πολυ ;)
Ψιτ λαθρεπιβάτες στον Σύριζα ενδεχομένως υπάρχουν κ σίγουρα θα υπάρξουν και άλλοι...η ουσία είναι πως θα τους χειριστεί,αν τους χρησιμοποιήσει ως πόλους έλξης ψήφων δεν υπάρχει πρόβλημα,αν τους βάλει σε ηγετικές θέσεις κ είναι διεφθαρμένοι θα υπάρξει πρόβλημα κ μία από τα ίδια.
Τέλος πασόκος=μαύρο πρόβατο είναι μία εντελώς φασιστική λογική....η συγκεκριμένη δεν είναι παλιά καραβάνα του πασόκ...και τέλος ΔΕΝ είναι ακόμα στον Σύριζα.
Κάτσε να ενταχθεί αν ενταχθεί κ το συζητάμε,τα ''συζητήσεις-προσεγγίσεις'' που γράφονται σε site όπως parapolitiki κ παρόμοιες εφημερίδες άνετα μπορεί να είναι δημοσιογραφικές κάφρικες πίπες.
Και φυσικά κάτι ρουφιανάκια του πασόκ σαν τον τζώνη τα χρησιμοποιούν ως δεδομένα.....
Για εμένα προσωπικά τώρα η πόρτα σαφώς θα έπρεπε να είναι κλειστή για κάθε πασόκο(πρώην/νυν).
έχω βάλει ένα λινκ στο άλλο θρεντ - αυτό της χρεοκοπίας.
να το βάλω κι εδώ να τον ακούσεις και να μου πεις κι εσύ που διαφωνείς σε όσα λέει ή θα βαρεθείς κι εσύ όπως οι λοιποί αριστεροί;
γιατί οι θέσεις του δεν έχουνε καμία σχέση με της ΝΔ
Τα πάντα είναι θέμα διαχείρισης...ας τους κάνει υπουργό κ υφυπουργό Μακεδονίας/Θράκης π.χ.(αν είναι τόσο απαραίτητα τα αξιώματα)...κάτι τέτοιο έγινε και στην πάλαι ποτέ κραταιά Ενωση Κέντρου και στο πάλαι ποτέ παντοδύναμο ΠΑΣΟΚ...
και ο χειρισμός τους εφόσον τους θέλει για πόλους έλξης ψήφων δεν μπορεί να είναι παρά να τους δώσει αξιώματα... αλλέως και θα του μείνουν τα απολειφάδια και ψήφους δεν θα δεί...
αρα κάνε τις αναγωγές σου που έλεγε και ο συχωρεμένος...
έχω βάλει ένα λινκ στο άλλο θρεντ - αυτό της χρεοκοπίας.
να το βάλω κι εδώ να τον ακούσεις και να μου πεις κι εσύ που διαφωνείς σε όσα λέει ή θα βαρεθείς κι εσύ όπως οι λοιποί αριστεροί;
γιατί οι θέσεις του δεν έχουνε καμία σχέση με της ΝΔ
Για εμένα προσωπικά τώρα η πόρτα σαφώς θα έπρεπε να είναι κλειστή για κάθε πασόκο(πρώην/νυν).