Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 20121121-005004_640x480.jpg
    20121121-005004_640x480.jpg
    91,5 KB · Εμφανίσεις: 31

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Σκουρλέτης: Σε βάθος χρόνου θα αποκαταστήσουμε μέρος των απωλειών, όχι σε ένα άρθρο
11/19/2012 12:23:00 μ.μ. Δημοσιεύθηκε από Παραπολιτική

Παραθέτω ένα απόσπασμα από σημερινή ραδιοφωνική συνέντευξη του Πάνου Σκουρλέτη στον Real Fm:

-Θέλω να ξεκαθαρίσουμε κάτι, σε σχέση με τις δηλώσεις που έκανε πριν από πολύ λίγες, την Παρασκευή ή την Πέμπτη πότε ήταν, στη ΛΑΡΚΟ ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, όπου είπε μεταξύ άλλων ότι ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να επαναφέρει μισθούς και συντάξεις στην προτεραία κατάσταση όταν γίνει κυβέρνηση. Νομίζω ότι επ΄ αυτού μετά έγιναν κάποιες....

...ερμηνείες από στελέχη σας προκειμένου να αποκατασταθεί αυτό που ενδεχομένως ήθελε να πει ο κ. Τσίπρας, ωστόσο δημιουργείται η εντύπωση ότι υπόσχεστε πράγματα τα οποία δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν .…

Αυτό το οποίο είπε είναι ότι σε ένα άρθρο θα καταργήσουμε το σύνολο των εφαρμοστικών νόμων. Σκοπός μας είναι να αποκαταστήσουμε σε ένα βάθος χρόνου και με βάση μια διαδικασία ανασυγκρότησης της ελληνικής οικονομίας να αποκαταστήσουμε όσο το δυνατόν το μεγαλύτερο μέρος των απωλειών και κατά προτεραιότητα όσων ήταν στα χαμηλότερα κλιμάκια…

-Νομίζω ότι αποκαθίσταται την αίσθηση σχετικά με αυτά που είπε ο πρόεδρος…

Την πραγματική διάσταση και το περιεχόμενο των δηλώσεών του…

Σχόλιο Παραπολιτικής: Όχι κύριε Σκουρλέτη, δεν θα μας τρελάνετε με ερμηνείες περί "πραγματικής διάστασης". Σας θυμίζω τι ακριβώς είπε ο αρχηγός σας:
Όπως το μεγαλύτερο έγκλημα δεν είναι οι μισθοί και οι συντάξεις, γιατί αυτούς θα τους επαναφέρουμε με έναν νόμο και ένα άρθρο, όταν πολύ γρήγορα θα βρεθούμε, με τη βοήθεια του λαού, σε θέση διακυβέρνησης για να αντιστρέψουμε αυτή την καταστροφή  

δεν παιζονται   :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ
Τσίπρας: Λύση από κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή

:2funny:  :2funny: :2funny: :2funny:

γιατί πότε μπαγιάτεψε η λαική εντολή του Ιουνίου???

τι είναι ρε γαμώτο η λαική εντολή ?? παστεριωμένο γάλα μικρης διάρκειας???

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
ΕΙΠΑΝ

Παναγιώτης Λαφαζάνης (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ)

«Οσοι τίθενται σε διαθεσιμότητα, θα επαναπροσληφθούν. Δεν είναι ψηφοθηρικά τα κριτήρια, δεν τους βάλαμε εμείς στο Δημόσιο». (Alpha 98,9)

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
ΕΙΠΑΝ

Παναγιώτης Λαφαζάνης (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ)

«Οσοι τίθενται σε διαθεσιμότητα, θα επαναπροσληφθούν. Δεν είναι ψηφοθηρικά τα κριτήρια, δεν τους βάλαμε εμείς στο Δημόσιο». (Alpha 98,9)

Και θα πληρώνονται όλοι κανονικά,λεφτά υπάρχουν.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
:S :S :S  :think: :think: :think:

[size=16pt]Π. Τατσόπουλος: Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα - Βαράτε υποκριτές του κώλου[/size]

Σοκαριστική η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συγγραφέα Πέτρου Τατσόπουλου.

Απαντώντας στη Χρυσή Αυγή και στα σχόλια που κάνουν εναντίον του, μέσα από συνέντευξή του στο περιοδικό Crash, που βγαίνει την Παρασκευή, δηλώνει: «Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και αυτοί της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν να με αποκαλούν αδερφή».

Πάντως, εδώ και λίγες ώρες, τα κοινωνικά δίκτυα έχουν κατακλυστεί  από χιουμοριστικά, κολακευτικά ή και προσβλητικά σχόλια για τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος απαντά λέγοντας πως… θα έπρεπε να περιμένει τον παρεπόμενο «κανιβαλισμό».

Αναφερόμενος στις αντιδράσεις σε Facebook και Τwitter, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι

από μια αρκετά ενδιαφέρουσα μακροσκελή συνέντευξη απομονώθηκε αυτό το σχήμα λόγου για να την πλασάρουν.

«Βεβαίως, μεγάλο παιδί είμαι, θα έπρεπε να το περιμένω -όπως και τον παρεπόμενο κανιβαλισμό. Γηράσκω αεί διδασκόμενος στη χώρα της σοβαροφάνειας και της μοχθηρίας» απαντά ο κ. Τατσόπουλος και καταλήγει: «Βαράτε, βαράτε… Σας υπόσχομαι εφεξής να μιλάω σαν τον Αβραμόπουλο, υποκριτές του κώλου».

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
[size=16pt]Π. Τατσόπουλος: Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα - Βαράτε υποκριτές του κώλου[/size]

Κι αλλος rocco μας βρηκε μετα τον λακη  :2funny:
Να μπει κι αυτος στο bou να γραψει καμια κριτικουλα να μας δωσει τα φωτα του  :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:S :S :S   :think: :think: :think:

Σοκαριστική η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συγγραφέα Πέτρου Τατσόπουλου.

Απαντώντας στη Χρυσή Αυγή και στα σχόλια που κάνουν εναντίον του, μέσα από συνέντευξή του στο περιοδικό Crash, που βγαίνει την Παρασκευή, δηλώνει: «Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και αυτοί της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν να με αποκαλούν αδερφή».

Πάντως, εδώ και λίγες ώρες, τα κοινωνικά δίκτυα έχουν κατακλυστεί  από χιουμοριστικά, κολακευτικά ή και προσβλητικά σχόλια για τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος απαντά λέγοντας πως… θα έπρεπε να περιμένει τον παρεπόμενο «κανιβαλισμό».

Αναφερόμενος στις αντιδράσεις σε Facebook και Τwitter, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι

από μια αρκετά ενδιαφέρουσα μακροσκελή συνέντευξη απομονώθηκε αυτό το σχήμα λόγου για να την πλασάρουν.

«Βεβαίως, μεγάλο παιδί είμαι, θα έπρεπε να το περιμένω -όπως και τον παρεπόμενο κανιβαλισμό. Γηράσκω αεί διδασκόμενος στη χώρα της σοβαροφάνειας και της μοχθηρίας» απαντά ο κ. Τατσόπουλος και καταλήγει: «Βαράτε, βαράτε… Σας υπόσχομαι εφεξής να μιλάω σαν τον Αβραμόπουλο, υποκριτές του κώλου».

Δηλαδή ο ογκόλιθος της πνευματικής ζωής κ. Τατσόπουλος κατατρέχεται από τα σχόλια των παρακάτω;

http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/temp/E14A88C537B10E98C0417DF98A6B2610.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.fimes.gr/wp-content/uploads/giannis-mialogkonas.jpg[/img[/URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom