tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
άλλη μια προφητεία του παίσιου....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οψώμεθα... καιρός γαρ εγγύς....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
άλλη μια προφητεία του παίσιου....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ.Νατσε,σε ειπε ΣΥΡΙΖΑΙΟ ή μου φαινεται???![]()
Θαναση εσυ???
Απόφοιτος γυμνασίου ο νέος αντιπρόεδρος του Παρακαταθηκών και Δανείων
Υ.Γ.Νατσε,σε ειπε ΣΥΡΙΖΑΙΟ ή μου φαινεται???![]()
Kλασσικά εικονογραφημένα![]()
![]()
ντρεπεσαι απο τωρα φαντασου και να κυβερνησετε θα πεθανεις απο τις τυψεις
πως το ειπε ο χανιας;![]()
Ρε μαλάκα, εσύ βροντοφωνάζεις ακόμα πως είσαι πασοκόσκυλο και μιλάς για ντροπές??![]()
![]()
![]()
για πε που το βροντοφωναξα να το ακουσω και γω![]()
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ
Τσίπρας: Λύση από κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατί πότε μπαγιάτεψε η λαική εντολή του Ιουνίου???
τι είναι ρε γαμώτο η λαική εντολή ?? παστεριωμένο γάλα μικρης διάρκειας???
ΕΙΠΑΝ
Παναγιώτης Λαφαζάνης (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ)
«Οσοι τίθενται σε διαθεσιμότητα, θα επαναπροσληφθούν. Δεν είναι ψηφοθηρικά τα κριτήρια, δεν τους βάλαμε εμείς στο Δημόσιο». (Alpha 98,9)
![]()
![]()
![]()
![]()
[size=16pt]Π. Τατσόπουλος: Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα[/size]
Παππούλη, πού είσαι, ρε;;;
Ακούς τι λέει ο δικός σου;
![]()
![]()
![]()
![]()
[size=16pt]Π. Τατσόπουλος: Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα - Βαράτε υποκριτές του κώλου[/size]
Κι αλλος rocco μας βρηκε μετα τον λακη
Να μπει κι αυτος στο bou να γραψει καμια κριτικουλα να μας δωσει τα φωτα του![]()
:S :S :S![]()
![]()
[size=16pt]Π. Τατσόπουλος: Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα - Βαράτε υποκριτές του κώλου[/size]
Σοκαριστική η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συγγραφέα Πέτρου Τατσόπουλου.
Απαντώντας στη Χρυσή Αυγή και στα σχόλια που κάνουν εναντίον του, μέσα από συνέντευξή του στο περιοδικό Crash, που βγαίνει την Παρασκευή, δηλώνει: «Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και αυτοί της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν να με αποκαλούν αδερφή».
Πάντως, εδώ και λίγες ώρες, τα κοινωνικά δίκτυα έχουν κατακλυστεί από χιουμοριστικά, κολακευτικά ή και προσβλητικά σχόλια για τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος απαντά λέγοντας πως… θα έπρεπε να περιμένει τον παρεπόμενο «κανιβαλισμό».
Αναφερόμενος στις αντιδράσεις σε Facebook και Τwitter, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι
από μια αρκετά ενδιαφέρουσα μακροσκελή συνέντευξη απομονώθηκε αυτό το σχήμα λόγου για να την πλασάρουν.
«Βεβαίως, μεγάλο παιδί είμαι, θα έπρεπε να το περιμένω -όπως και τον παρεπόμενο κανιβαλισμό. Γηράσκω αεί διδασκόμενος στη χώρα της σοβαροφάνειας και της μοχθηρίας» απαντά ο κ. Τατσόπουλος και καταλήγει: «Βαράτε, βαράτε… Σας υπόσχομαι εφεξής να μιλάω σαν τον Αβραμόπουλο, υποκριτές του κώλου».