The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.290
- Πόντοι
- 25.467
Και ποιος θα μαζεύει τις ροχάλες μετά??
Μην είσαι μαλάκας, σε χρειάζεται..
Άαααα να γεια σας...
Αναντικατάστατος. Ξέρετε πόσο κοστίζουν αυτά;
![URL]]](http://[URL unfurl="true"]www.dentalnetwork.gr/images/products/carisma/carisma_05.jpg[/img[/URL]])
Και ποιος θα μαζεύει τις ροχάλες μετά??
Μην είσαι μαλάκας, σε χρειάζεται..
Άαααα να γεια σας...
Αναντικατάστατος. Ξέρετε πόσο κοστίζουν αυτά;
http://[URL unfurl="true"]www.dentalnetwork.gr/images/products/carisma/carisma_05.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Άσε που αν το βλέπεις καινούριο ντρέπεσαι να το φτύσεις.
Ενώ το λάκι όσο να'ναι..
Ε αμα ειναι να χεις δουλεια ψωμι σπιτι,δε γαμιετε λιγος φασισμος,δε γαμιετε αμα δεν εισαι και λευτερος,απο το να πεινας και να κρυωνεις ,τι σε πειραζει αμα το συκωτι σου το θελει ο τοπικος 'γαμαω' του κωμματος,θα σου φυτρωσει αλλο ...ΕΝΩ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΨΩΜΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ.
Ρε αυτοί σε λίγο θα πάρουν μεταγραφή τον Γ.Α.Π.
Ε αμα ειναι να χεις δουλεια ψωμι σπιτι,δε γαμιετε λιγος φασισμος,δε γαμιετε αμα δεν εισαι και λευτερος,απο το να πεινας και να κρυωνεις ,τι σε πειραζει αμα το συκωτι σου το θελει ο τοπικος 'γαμαω' του κωμματος,θα σου φυτρωσει αλλο ...
Mαλλον εχεις πλακωθει στη νοβοκαινη,δεν υπαρχει αλλη εξηγηση....ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ....ισχυει 100% και βαλε....το θεμα ειναι οτι φουκαρας για σενα θα πρεπει ειναι λευκος,ελλην,χριστ.ορθ,δεξιος(κατα προτιμηση ακρο)...Αυτά τα λες έχοντας βγει από χασισοποτείο των Εξαρχείων ;;;;;;
ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Στην Ελλάδα σήμερα, ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΟΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ.
Φαντάσου να βρεθεί το παιδί κανενός φουκαρά τραυματισμένο
σε κανένα ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΩΛΟ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
και να χρειάζεται μεταμόσχευση η πουτάνα κανενός άκη
ή το κωλοπαίδι του .....
ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟ ΦΤΩΧΟΠΑΙΔΟ ...............
Καλα ρε μαλακα εκανες τοσα χιλιομετρα και δεν εριξες κανα ξεγυρισμενο χεσιμο στο ταφο του Φρανκο?Στον συγκεκριμένο τάφο του Φράνκο ,
είχα πάει ανθοδέσμη
που είχε κοστίσει προ ευρώ,
αν θυμάμαι καλά ,
14.000 ισπανικές πεσέτες.
Και είχα εκτυπώσει έγχρωμη σημαία του βασιλείου της ελλάδος
(το σταυρό με το στέμμα)
γράφοντας σε ελληνικά-ισπανικά-αγγλικά
"από έλληνα θαυμαστή".
Υπάρχει και φωτό αν κανένα αρχιδάκι
ενδιαφέρεται για φωτογραφική μονομαχία
(αν και μόνο μουνιά παίζουν εδώ μέσα).
ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΦΡΑΝΚΟ.
ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ;;;;;;
Καλα ρε μαλακα εκανες τοσα χιλιομετρα και δεν εριξες κανα ξεγυρισμενο χεσιμο στο ταφο του Φρανκο?
Καλα ρε μαλακα εκανες τοσα χιλιομετρα
Καλα ρε μαλακα εκανες τοσα χιλιομετρα και δεν εριξες κανα ξεγυρισμενο χεσιμο στο ταφο του Φρανκο?
ΤΙ παιζει σε ακτινα δρασης κει κατω?Έχουμε ωραίους τάφους εδώ στο ελλάντα ρε για χέσιμο.
Εγώ που είμαι και κάτοικος των Ν.Π.
είμαι προνομιούχος στο να χέζω σε τάφους !!!
Mαλλον εχεις πλακωθει στη νοβοκαινη,δεν υπαρχει αλλη εξηγηση....ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ....ισχυει 100% και βαλε....το θεμα ειναι οτι φουκαρας για σενα θα πρεπει ειναι λευκος,ελλην,χριστ.ορθ,δεξιος(κατα προτιμηση ακρο)...
τι σε πειραζει αμα το συκωτι σου το θελει ο τοπικος 'γαμαω' του κωμματος,θα σου φυτρωσει αλλο ...
Mαλλον εχεις πλακωθει στη νοβοκαινη,δεν υπαρχει αλλη εξηγηση....ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ....ισχυει 100% και βαλε....το θεμα ειναι οτι φουκαρας για σενα θα πρεπει ειναι λευκος,ελλην,χριστ.ορθ,δεξιος(κατα προτιμηση ακρο)...
Έχουμε ωραίους τάφους εδώ στο ελλάντα ρε για χέσιμο.
τυπε στου αντρεα τον ταφο θαχεις σιγουρα χεσειΈχουμε ωραίους τάφους εδώ στο ελλάντα ρε για χέσιμο.
τυπε στου αντρεα τον ταφο θαχεις σιγουρα χεσει![]()
τυπε νοτια το χωμα ειναι πιο ελαφρυτυπε τι εννοει δεν τοπιασα. ολους νοτια τους εχουν θαμμενους?
Δικε μου ,για να σαι της δουλειας.......τυπε νοτια το χωμα ειναι πιο ελαφρυ![]()
τυπε νοτια το χωμα ειναι πιο ελαφρυ![]()