μπουμπουρα -χωρις να θελω να στην πω-ποιος ειναι αυτος?ΑΥΤΟΣ δινει καθε μηνα τον μισθο του σε παιδια με νεοπλασματικη νοσο(χωρις να ζηταει ελλ.ταυτοτητα),εχει αρνηθει το βουλευτικο αυτοκινητο και τη συνοδεια μπατσων...απλα και ωραια χωρις τυμπανοκρουσιες....ΟΣΟ για τον " κουτσο" εκανε ενα λογοπαογνιο με την λεξη εμφανως...επι λεξη ειπε -«Επειδή είμαι συνέχεια έξω στον δρόμο, όπως και πολλοί από εσάς, μετά το χτεσινό που άκουσα από τον Σόιμπλε, έβγαλα το εξής συμπέρασμα τελικά.
Επειδή περίμενα ότι αυτές οι πολιτικές θα την βρούνε από τον λαό, τελικά οι κυβερνήσεις που εκπροσωπούν αυτές τις πολιτικές... θα την βρουν από τον κουτσό. Αυτό κατάλαβα εγώ. Και βλέπω ότι αυτός έχει τον σκοπό του και καλά κάνει» τι επρεπε να πει?θα την βρουνε απο το ατομο με τις κινητικες δυσκολιες...ΔΕΝ νομιζω οτι με την λεξη κουτσος προσεβαλε κανενα!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΤΟ ΤΥΠΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΓΥΠΑ...
Δεν ξερω ποιος ειναι ουτε τι εχει κανει γενικα.
Ουτε αμφισβητω τις οποιες θετικες του ενεργειες(τις οποιες ομολογω οτι δεν γνωριζω).
Επισης μου αρεσε που διαβασα τωρα οτι ζητησε συγγνωμη
δεδομενου οτι συγγνωμη οι ελληνες πολιτικοι δεν ζητανε σχεδον ποτε.
ΟΜΩΣ, διαφωνω οτι δεν προσεβαλε κανενα φιλε.
Προσεβαλε εμενα με αυτο που ειπε. Συριζα ψηφισα το καλοκαιρι χωρις ναμαι οπαδος του κομματος.
Τους ψηφισα επειδη πολυ απλα δεν ηθελα πλεον να βλεπω ουτε ζωγραφιστους τους αλλους δυο γνωστους.
Εχω λοιπον καποιες απαιτησεις. Η μικροτερη απο αυτες ειναι αυτοι που ψηφισα να μην συμπεριφερονται οπως οι αλλοι τοσα χρονια.
Τετοιες δηλωσεις θα ταιριαζαν σε κανενα Παγκαλο, σε κανενα Γιακουματο.
Αδικησε τον ευατο του με αυτο που ειπε.
Δεκτη η συγγνωμη του αλλα απο δω και περα ισως στον συριζα θα πρεπει να προσεχουν παραπανω τι λενε. Ναι οκ ο κοσμος ειναι οργισμενος και μπορει να λεει οτι του κατεβει, αλλα ο "κοσμος" δεν κατεχει αξιωμα.
Αυτοι ειναι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
Απο πασοκ και νδ δεν εχει κανεις τετοιες απαιτησεις, τους ξερουμε.
Αν ειναι να γινει και ο συριζα ετσι(που με τσιπρα αρχηγο φοβαμαι οτι δεν ειναι δα και δυσκολο...) κλαφτα.
Αυτα.