Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
αλλαγη σε τι;
Σε αυτα που τους εχει πεισει ο Τσιπρας.
αλλαγη σε τι;
Που σε θεωρητικό επίπεδο τουλάχιστον είναι προς το καλύτερο....Σε αυτα που τους εχει πεισει ο Τσιπρας.
Που σε θεωρητικό επίπεδο τουλάχιστον είναι προς το καλύτερο....
έτσι δεν είναι τρολομόρτη;
ο παρκομορτης δεν το νοιαζει τι θαβγειΠου σε θεωρητικό επίπεδο τουλάχιστον είναι προς το καλύτερο....
έτσι δεν είναι τρολομόρτη;
ο παρκομορτης δεν το νοιαζει τι θαβγει
μονο τι θα του μπει τυπε
![]()
τυπε εγω ειμαι αρχηγος του πογκρομ οπως λεει η μορτισσιατυπε παρατηρω οτι πλεον λαμβανεις μερος στο οργανωμενο πογκρομ εναντιον του μπολντη :S
τυπε εγω ειμαι αρχηγος του πογκρομ οπως λεει η μορτισσια![]()
Κοίτα,ας πάρουμε το παράδειγμα του ΟΤΕ που όντως την είχε δει μονοπώλιο κ πουλούσε πολύ ακριβά πράγματι...μπήκαν στην συνέχειας HOL κ άλλες ιδιωτικές εταιρίες αλλά δεν είχαν καλές υπηρεσίες επειδή αγόραζαν τις παλιές γραμμές του ΟΤΕ,τώρα απόκτησαν όμως δικό τους δίκτυο κ πλήρη αυτονομία με αποτέλεσμα να γίνουν ανταγωνιστικές,ρίξανε κ τιμές κ βουαλά....ακολούθησε ο ημικρατικός ΟΤΕ,υπήρχε περίπτωση όμως να μην ακολουθήσει ακόμα κ αν ήταν κρατικός;;;
Δεν θα αγόραζε κανείς στο τέλος....
Κατάλαβες;;; Δεν υπάρχει ακριβώς στάνταρ συνταγή....
Στα αρχιδια του παπαζολ ο ΣΥΡΙΖΑ... το μονο που τον ενδιαφερει ειναι η ξαφνικη
και αναπαντεχη αλλαγη !!!!!
Ο ΣΥΡΙΖΑ του την υποσχεται... με αυτους ειναι. Αλλωστε αν τον πειραζαν οντως οι πρωην πασοκοι
δεν θα υποστηριζε συριζα![]()
Θα δεις τι ειναι μολις βγει...
Ανυπομονούμε να βγεί ο Τσίπρας
ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ !!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.thesantiagofiles.com/WashingtonPostSep11th1973AllendeDeadInCoup.png[/img[/URL]]
[/quote]
λαλάκι μάζεψε τα γκάνια, μη μπλεχτούν με την πούτσα σου.... :2funny:
Και στη Σπάνια είχαν κάνει κυβέρνηση τα κουμμούνια!
Και μετά ακολούθησαν 35++ ευτυχισμένα χρόνια !!!!!!
![]()
[size=12pt]Άντε Τσι!
Κάνε Κυβέρνηση !!!!!!!!![/size]
[size=14pt]
ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!!!!!!!!!!!![/size]
[size=8pt]Τα υπόλοιπα θα γίνουν ... μόνα τους ....[/size]
11 Νοεμβρίου 2012
Για τη μάχη της ενάντια στον ΑΣΕΠ καμαρώνει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
--------------------------------------------------------------------------------
11/11/2012 09:50:00 μ.μ. Δημοσιεύθηκε από Παραπολιτική
Παρακολουθώ τη συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2013 κι έρχομαι σε επαφή για πρώτη φορά με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δεν είχα ποτέ ξανά γνωρίσει.
Πέτυχα την ομιλία της κ. Μαρίας Τριανταφύλλου. Ψάχνοντας λιγάκι στο Google, ανακάλυψα ότι είναι μέλος της ακραίας συνιστώσας...
...ΚΟΕ και τονίζει στο βιογραφικό της ότι "[size=30pt]πήρε μέρος στις κινητοποιήσεις ενάντια στον ΑΣΕΠ [/size]"και την κατάργηση της επετηρίδας των εκπαιδευτικών το 1998"
Αυτό που λέμε "της Αριστεράς και της Προόδου".
100000 διορισμοι ειναι που να τρεχουμε τωρα στο ασεπ
στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις.. και η εν λόγω κυρία δήλωσε αριστερή, υπέρμαχος της αξιοκρατίας κλπ κλπ κλπ κλπ...
όπως εξ άλλου και ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ...