Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Εννοια σου καριολη...
Which means?
Εννοια σου καριολη...
Μια φορά δεν διαψεύδεις τις υποψίες του έτσι;;;
Μακαρι ρε πουστη μια μερα να τσεκαριστουν ΟΛΑ τα τσουτσεκια που σηκωσαν φραγκα και που τωρα δεν τα εχουν πανω τους αλλα τα σπρωξαν εξω,μαυρα η οχι αδιαφορο...μακαρι ρε καριολοπουστε.να το εκλάβω σαν απειλή αυτό??
αν ναι σου δηλώνω ευθαρσώς ότι θα μου κλάσεις τα αρχίδια (για να βγεί η καπότα από τον κώλο σου)
Which means mind your business.Which means?
Μακαρι ρε πουστη μια μερα να τσεκαριστουν ΟΛΑ τα τσουτσεκια που σηκωσαν φραγκα και που τωρα δεν τα εχουν πανω τους αλλα τα σπρωξαν εξω,μαυρα η οχι αδιαφορο...μακαρι ρε καριολοπουστε.
Εγώ θα έλεγα πως απλά δεν μπορείς να διαψεύσεις τίποτα....ούτε καν από το νετ.ομολογώ ότι τις υποψίες του πόντικα τις έχω γραμμένες στα παλαιότερα των υποδημάτων μου (τα αρχίδια μου είναι πολύτιμα για να χαλαλίζω χώρο γιαυτόν)
Στανταρ ο λεμες τα περασε μαυρα παιδες...
http://[URL unfurl="true"]www.24h.gr/sites/default/files/main_images/tupperware_gift.jpg[/img[/URL]]
Κάτω απ'το παστίσιο :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
Εννοείται πως το ταπεράκι αγορασμένο από πακιστανό ύστερα από παζάρια έτσι.
Εγώ θα έλεγα πως απλά δεν μπορείς να διαψεύσεις τίποτα....ούτε καν από το νετ.
Είναι δεδομένο πως αυτοί που σκούζουν κ υπερασπίζονται το σύστημα σε φάση πάρτο λίγο δεξιά...πάρτο λίγο αριστερά,λίγο κέντρο,είναι οι μεγαλύτεροι λεμέδες...
Βλέπε πασόκους...που πλέον έχουν γίνει πιο φιλελεύθεροι κ από τους φιλελεύθερους...βλέπε Πάγκαλο που το παίζει τώρα κ τιμητής της αλήθειας από πάνω.
Καλά άμα αναρωτιέσαι άστο πέταξε το πουλάκι....τι θέλεις να διαψεύσω παπατρόμπα μου???
Καλά άμα αναρωτιέσαι άστο πέταξε το πουλάκι....
Πολλά ρωτάς....ήταν εμφανές.τι θες μωρέ μαλάκα??
να σου πω πόσα έχω και που τα έχω?
να σου πω πως τα απέκτησα?
να σου πω με ποιόν τρόπο τα έβγαλα στο εξωτερικό?
να σου πώς πόσα έχω βγάλει στην ζωή μου και τι φόρους έχω πληρώσει?
τι σκατά θέλεις ρε μαλακισμένο?
Καλά άμα αναρωτιέσαι άστο πέταξε το πουλάκι....
Πολλά ρωτάς....ήταν εμφανές.
Αλλά εσύ εκνευρίστηκες που σε είπε καργιόλη,αντί που σε είπε λαμώγιο.
Έτσι...λογαριασμό δίνω μόνο στις επίσημες αρχές της χώρας που έχουν σαν αντικείμενο τον έλεγχο εισοδημάτων και όχι στον κάθε τυχάρπαστο στο νετ...
και θα επαναλάβω για ακόμη μια φορά ότι θεωρώ τιμή μου να με μισούν καθάρματα σαν τον πόντικα και τους ομοίους του...
Ξέρουμε..
Να έρθω να με προσλάβεις;;;Άντε ρε ροζ παπάρι να δουλέψεις μια φορά στη ζωή που μας κάνεις και κριτική με τα λεφτά του μπαμπά.
Εσύ έτσι και κοπεί η επιχορήγηση κάτω από καμιά γέφυρα θα καταλήξεις να σε κάνει εκπομπή ο Θεοδωράκης.
το φανταζομαι ότι ξέρετε την δουλειά αυτή πολύ καλά...
Φοβάσαι τον ανταγωνισμό;