1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ο έξω δεξιά με την καράφλα είμαι εγώ.
λιώνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Γέλα μαλάκα γέλα...δεν θα γελάς για πολύ καιρό ακόμα....νομίζεις ότι δεν σε αγγίζει τίποτα από την θέση στην οποία βρίσκεσαι...αλλά η χρεοκοπία θα σε αγγίξει κ εσένα.
Μόνο αν υπάρχει χώρος στα ελικόπτερα θα γλιτώσεις....
Ωχ...ωχ...ωχ...πρέπει να αλλάξω ή αφαιρέσω ένα τατουάζ μου...αν επανέλθουν τα παλιά σύμβολα πλάι στο γαλανόπανο.
Η Γλυφαδα εχει την Παραλια και την Αιξωνη εχει ομως και την Τερψιθεα,οπως και το Π.Φαληρο εχει την παραλια αλλα και την Αγια Βαρβαρα.φιλαράκι μάλλον έχεις μαύρα μεσάνυχτα.
στο μικρο καβούρι μένουν κατά βάαη αλβανοι και αλλοδαποί που ενοικιάζουν παλαιά εξοχικά 30ετίας.
μη μπλέκεις όλη τη βουλιαγμένη.
στη βουλιαγμένη υπάρχουν ζαμπλουτοι και φουκαράδες.
το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων του παλαιού φαλήρου ειναι υψηλότερο απο αυτό της γλυφάδας.
στο νεο φάληρο γίνεται το πανηγύρι της φτώχειας και στα όρια με Ν. Σμύρνη.
το παλαιό φάληρο θεωρείται απο τις πιο προνομιούχες περιοχές των νοτίων προαστίων.
όταν λες τσιπράκια σε ποιόν αναφέρεσαι?
Για πες τζωνάκο,σε περίπτωση χρεοκοπίας τί σκοπεύεις να κάνεις;;;μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ σκιαχτηκα μην τα λες ετσι αποτομα φοβουμαι
Η Γλυφαδα εχει την Παραλια και την Αιξωνη εχει ομως και την Τερψιθεα,οπως και το Π.Φαληρο εχει την παραλια αλλα και την Αγια Βαρβαρα.
Οι γενικευσεις ειναι ατοπες.
Η Γλυφαδα εχει την Παραλια και την Αιξωνη εχει ομως και την Τερψιθεα,οπως και το Π.Φαληρο εχει την παραλια αλλα και την Αγια Βαρβαρα.
Οι γενικευσεις ειναι ατοπες.
ναι το Π.Φ. εχει την παραλια με ολα τα νεοκτιστα 40ετιας, χλωμιαζεις βλεποντας τη χλιδη οπως περνας
Για πες τζωνάκο,σε περίπτωση χρεοκοπίας τί σκοπεύεις να κάνεις;;;
Έχεις μεταφέρει κ εσύ τα κεφαλαία σου σαν τον γερομαλάκα έξω κ θα πας να τα βρεις;;;
Μα και έξω θα χρεοκοπήσουν!!!!
Άσε που εδώ δεν ξέρεις κ βαριέσαι να γράφεις κ μιλάς ελληνικά....πόσο μάλλον μια ξένη γλώσσα.
Μην σηκωθείς κ μετά τραβήξεις καζανάκι.....να πάρει κ εσένα.εχω να κανω μια καταθεση και ερχομαι
εγώ λυπάμαι αυτούς που έχουν κάτι οροφους στην πανεπιστημίου και την σταδίου 40ετίας με αντικειμενική κοντά στα 6 χιλιάρικα. .....ναι το Π.Φ. εχει την παραλια με ολα τα νεοκτιστα 40ετιας, χλωμιαζεις βλεποντας τη χλιδη οπως περνας
Καταλαβαίνω τι εννοείς. Αλλά υπάρχουν και μερικά νεοκλασσικά (λίγο πιο μέσα από την παραλία) που είναι αρχιτεκτονικά διαμάντια.
εγώ λυπάμαι αυτούς που έχουν κάτι οροφους στην πανεπιστημίου και την σταδίου 40ετίας με αντικειμενική κοντά στα 6 χιλιάρικα. .....
περνάς και σε πιάνει η ψυχή σου. πραγματικά τους λυπασαι.
μια περιοχή δεν κρίνεται μονο απο τα κτίσματά της.Καταλαβαίνω τι εννοείς. Αλλά υπάρχουν και μερικά νεοκλασσικά (λίγο πιο μέσα από την παραλία) που είναι αρχιτεκτονικά διαμάντια.
χεσε με ρε μαλάκα.για να μη λυπηθουμε τους εαυτους μας, να μας βρω ενα διαμαντακι στο περιστερι? θα κοιταξω να ειναι ακριβο στο ορκιζομαι
είναι δίπλα στα τριπαδικα
Πληροφοριακα παντως η κινηση στους δρομους εχει μειωθει δραματικα σε σχεση με τις"καλες"εποχες.ο μαλάκας απο τη βουλιαγμένη για να πάει στο κέντρο χωρίς αυτοκίνητο πρέπει να κάνει το σταυρό του μέχρι να φτάσει.
χεσε με ρε μαλάκα.
για να βρω περίπτερο πρέπει να κάνω ολόκληρο ταξίδι με το κωλάμαξο γαμώ την περιουσία σου γαμώ.