Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Όταν κυττάζεις τα ραδίκια ανάποδα, η αθώωση (που εδώ μιλάμε για τεχνική αθώωση) λίγη σημασία έχει.
Κανείς δεν είπε ότι οι εξ ήταν άμοιροι ευθυνών, απλά αυτός που ευθύνεται περισσότερο, γύρισε σαν σωτήρας.

Επίσης είναι τυχερός που βρέθηκε απέναντι του ο μετριοπαθής Τσαλδάρης.
Ο οποίος κάλλιστα θα μπορούσε να τον είχε εκτελέσει μετά το πραξικόπημα του Πλαστήρα.

1.Δίκαιο να συσταθεί η Βουλή που είχε εκλέξει ο λαός και είχε διαλυθεί παρανόμως.

Μετά από δυο χρόνια; Γιατί δεν ξαναέκανε εκλογές;

Όχι βέβαια. Πλειοψηφικό σύστημα σε ευρεία περιφέρεια επαναλαμβάνω δεν ξαναχρησιμοποιήθηκε ποτέ.
Όποιος επιμένει θα τον παραπέμψω όταν έχω χρόνο σε βιβλιογραφία συνταγματικής ιστορίας.

Όχι, τον 11.1920

Για τους οποίους έστειλε τηλεγράφημα στην Επαναστατική Επιτροπή να το ξανασκεφθούν όταν πληροφορήθηκε την απόφαση να εκτελεστούν

Ναι όπως και με τον Ίδα. Όμως για έναν περίεργο λόγο πάντα καθυστερούσαν να φτάσουν, πάντα εκτελούνταν στο τέλος.
Αντιθέτως σε 3 δολοφονικές απόπειρες εναντίον του, πάντα την γλίτωνε. Πολλές συμπτώσεις ρε παιδί μου...

Επισκέπτης
με τη σειρα φιλε μου...προτεραιοτητα εχουν οι μεταναστες,μετα οι αριστεροι,οι ομοφυλοφιλοι,οι αθιγγανοι,οι αναπηροι...αργοτερα οι ναρκομανεις,οι αστεγοι,οι συνταξιουχοι,οι αργοσχολοι δημ.υπαλληλοι και παει λεγοντας...αλλωστε το ειπαν,εναντιων ολων...

Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους, δεν διαμαρτυρήθηκα, γιατί δεν ήμουν Εβραίος.
Όταν ήρθαν για τους κομμουνιστές δεν φώναξα, γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής.
Όταν κατεδίωξαν τους τσιγγάνους, ούτε τότε φώναξα, γιατί δεν ήμουν τσιγγάνος.
Όταν ο Χίτλερ φυλάκιζε ομοφυλόφιλους δεν αντέδρασα γιατί δεν ήμουν ομοφυλόφιλος
Όταν έκλεισαν το στόμα των Ρωμαιοκαθολικών που αντιτάσσονταν στο φασισμό, δεν έκανα τίποτα γιατί δεν ήμουν καθολικός.
Μετά ήρθαν να συλλάβουν εμένα, αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να αντισταθεί μαζί μου

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους, δεν διαμαρτυρήθηκα, γιατί δεν ήμουν Εβραίος.
Όταν έκλεισαν το στόμα των Ρωμαιοκαθολικών που αντιτάσσονταν στο φασισμό, δεν έκανα τίποτα γιατί δεν ήμουν καθολικός.
Μετά ήρθαν να συλλάβουν εμένα, αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να αντισταθεί μαζί μου
χεστηκαμε

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

Όταν μας έσφαξε ο Σπάθας στο Χαριλάου,τί έκανες???

Επισκέπτης

Όταν έρθει η ώρα σου θα σε φροντίσουμε μη σκας.
Θα σου έχουμε στρώσει εφημερίδα να γονατίσεις
μπροστά στον τάφο σου που μόλις θα έχεις σκάψει.
Και θα στη ρίξουμε στο σβέρκο με .22 που θα έχει σιγαστήρα,
οπότε ούτε μπαμ θα ακούσεις , ούτε θα σε κάνει πολύ χάλια.
Μια μικρή τρυπίτσα μόνο .......

Μην αγχώνεσαι ....

Επισκέπτης
Οι εκλογες επρεπε να προκυρηχτουν υποχρεωτικα γιατι η κυβερνηση του ειχε ληξει προ πολλου τη θητεια της.

Αυτά για αποκατασταση της ιστοριας που στρεβλωσες βαναυσα, μεσα στην αγνοια σου…

Η δική σου άγνοια είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ
ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΧΡΗΣΕΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΟ 1917
ΤΑ ΑΠΟΙΚΙΑΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΑΛΙΑΣ (ΣΕΝΕΓΑΛΕΖΟΙ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ)
ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ;;;;;;;;;;;

Ομογενης

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0

κανω μεταπτυχιακο στην ιστορια.η διακυβερνηση δεν ηταν τοσο ποσοτικη αλλα ποιοτικη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Η θητεια της βουλης (των λαζαρων) ειχε ξεκινησει το 1915, αρα ειχε περασει η θητεια της ηδη απο το 1919. Επομενως το 1920 εγιναν εκλογες ηδη ενα χρονο εκπροθεσμα. Βεβαια, σαφως λογω του πολεμου μπορουσε να μην τις κανει, προβλεποταν απο το Συνταγμα του 1911.
Τις εκανε ομως ελπιζοντας να νικησει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Καμία συμμαχία δεν πρόδωσε τον βενιζέλο. Ο ίδιος μαλακίστηκε με την αλαζονεία του και τους έστρεψε όλους εναντίον του.

Αυτός βρήκε τον πρώτο σύμμαχο του κεμάλ, όταν πήγε να κάνει τον νταή στα κουκούδια στην Ουκρανία.
Αυτός έστρεψε τους ιταλούς εναντίον του όταν ζήτησε την ζώνη της Σμύρνης που ήξερε ότι την ήθελαν
(καλά εκεί μπορεί να πρακτόρευε και τους άγγλους, αλλά ο εθνάρχης δεν θα ήταν ποτέ πράκτορας έτσι δεν είναι;..)
Ο ίδιος έκλασε τους ποντίους και τους άφησε να τους σφάξουν, όταν θα μπορούσε να έχει μέτωπο πίσω απ' τον κεμάλ.

Και βέβαια όταν είδε την μαλακία του, προκήρυξε εκλογές για να φορτώσει την καταστροφή στους επόμενους.
ασε τον ιστορικό χομπίστα να μας τα πει....
ο βενιζελος ήταν εθνάρχης και όχι πράκτορας γιατι έκανε την ελλάδα Μεγαλη. (μόνος του)
ο Ιωαννίδης ήταν πράκτορας προδότης γιατί δεν προσάρτησε την Κύπρο που ήταν ο μέγας Καημός του.

γαματα μαλάκα τι τους ταίζουν ήθελα να ξερα απο μικρά....
και καλά τώρα έχει κάτι γάλατα σκόνη σαν κόκα για βρέφη......

αλλά πριν;
τι διάλο. ζάχαρη άχνη τέτοιες παρενέργειες; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Η θητεια της βουλης (των λαζαρων) ειχε ξεκινησει το 1915, αρα ειχε περασει η θητεια της ηδη απο το 1919. Επομενως το 1920 εγιναν εκλογες ηδη ενα χρονο εκπροθεσμα. Βεβαια, σαφως λογω του πολεμου μπορουσε να μην τις κανει, προβλεποταν απο το Συνταγμα του 1911.
Τις εκανε ομως ελπιζοντας να νικησει.
κανοντς τα παντα για να χασει ομως...

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
74
Πόντοι
16
Ενώ τι θα έπρεπε να κάνει;

Δεν θα υποδείξω εγώ στον Alexis την πολιτική του.Το θέμα είναι ότι δεν υπερασπίζεται ο syriza τις θέσεις του.Είναι αρκετά φοβικό να αφήνεις τον Μπουτάρη να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά.
Η καθαρή πολιτική θέση προυποθέτει πολλά πράγματα πού δεν συνάδουν με τον καιροσκοπισμό.
Η πολιτική "άντε να φέρουμε στο μαγαζί ότι μειονότητα κυκλοφορεί" είναι απολιτική και ψηφοθηρική.Είναι κομμουνιστική πολιτική αυτό το πράγμα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom