Επισκέπτης
Nαι, βρεθηκε δεκανικι για τους μνημονιακους εφιαλτες, ο λεγομενος καρατζαφερης της αριστερας.
Τον εφιάλτη θα τον έβλεπες αν είχε βγει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ.
Nαι, βρεθηκε δεκανικι για τους μνημονιακους εφιαλτες, ο λεγομενος καρατζαφερης της αριστερας.
οχι βεβαια δε φτανει μονο αυτο..
φίλε έχουν μια παράξενη (ηλίθια, δολοφονική πες την όπως θέλεις) λογική... μόνο και η ύπαρξη τους τους πειράζει..
αλλά δεν την έχουν μόνο οι της ΧΑ... την ίδια αντίληψη για τους "άλλους" την έχουν και πάρα πολλοί της αντίθετης πλευράς .. φαντάζομαι ότι το έχεις διαπιστώσει και εσύ συνομιλώντας με ορισμένους εδώ μέσα... ;)
Κι εγω ειμαι εναντια στη λαθρομεταναστευη. Κι εγω δε γουσταρω που υπαρχουν περιοχες στην Αθηνα, στην Πατρα και δεν ξερω που αλλου, που δεν μπορουν να κυκλοφορισουν ουτε τη μερα γυναικες, γεροι και παιδια. Αλλα τη λυση πρεπει να τη δωσει το κρατος και οι διεθνεις οργανισμοι κι οχι παρεες τραμπουκων και δολοφονων.
Κι εγω ειμαι εναντια στη λαθρομεταναστευη. Κι εγω δε γουσταρω που υπαρχουν περιοχες στην Αθηνα, στην Πατρα και δεν ξερω που αλλου, που δεν μπορουν να κυκλοφορισουν ουτε τη μερα γυναικες, γεροι και παιδια. Αλλα τη λυση πρεπει να τη δωσει το κρατος και οι διεθνεις οργανισμοι κι οχι παρεες τραμπουκων και δολοφονων.
τη δωρεαν περιθαλψη των λαθρο ορκ την εχει αποφασισει η νδ με το πασοκ...Επομένως κάποιο λάθος κάνετε, γιατί προς το παρόν (και με την δική σας λογική) δεν κάνετε τίποτ'αλλο απο το να υποχρεώνετε τη δημόσια υγεία να ξοδεύει περισσότερα λεφτά για την περίθαλψη όσων δέρνετε...
Διακρίνω μια αντίφαση στις πρακτικές σας...
Τον εφιάλτη θα τον έβλεπες αν είχε βγει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ.
ας ψοφανε στους δρομους .. δε με απασχολει..
Αν ηταν ο πατερας σου που ειχε αναγκαστει να μεταναστευσει σε αλλη χωρα, παλι θα ηθελες "να ψοφησει στο δρομο"?
Η πλακα ειναι οτι ενω κουβαλας τοση μικροψυχια και κακια μεσα σου, εχεις στο αβαταρ το... σταυρο
τη δωρεαν περιθαλψη των λαθρο ορκ την εχει αποφασισει η νδ με το πασοκ...
ας ψοφανε στους δρομους .. δε με απασχολει..
Όποιος και να την έχει αποφασίσει, σωστό ή λάθος, ισχύει.
Άρα, σχηματικά. Μέχρι να αλλάξει αυτό το σύστημα, αν πας στο νοσοκομείο και δεν έχει γάζες επειδή τις χρησιμοποίησαν για κάποιον που δείρατε, θα μείνεις χωρίς γάζες. Θα αγανακτήσεις επειδή τις χρησιμοποίησαν για τον αλλοδαπό, και οργισμένος θα δείρεις κάποιον άλλον αλλοδαπό. Για τον οποίο θα χρειαστούν άλλες γάζες. Και ούτω καθεξής.
Δηλαδη δεν εισαι χριστιανος?ο πατερας μου δε θα αναγκαζοταν να γινει λαθρομεταναστης.. αλλωστε η ιστορια το εχει αποδειξει αυτο.. οποτε φυγανε ελληνες
φυγανε με νομιμα μεσα με χαρτια και με ιατρικες εξετασεις και οχι μπατε σκυλοι....
αυτα τα σκουληκια απο το πακισταν-αφγανισταν κτλπ.. μπηκαν παρανομα στη χωρα μας με το ετσι θελω,.....
ε λοιπον οχι δεν εχουν κανενα δικαιωμα εδω!!! στα παπαρια μου να ψοφησουν και αν δε ψοφησουν να γυρισουν κολυμπωντας πισω.
οσο για το αβαταρ ειναι ο κελτικος![]()
Δηλαδη δεν εισαι χριστιανος?
Πως ξερεις οτι δε θα αναγκαζοταν ποτε να γινει λαθρομεταναστης? Η ζωη φερνει πολλ απανω -κατω. Και ξερεις ποσοι ελληνες υπηρξαν τετοιοι? ή μηπωε ηταν ολοι νομιμοι?
Οπωσδηποτε ομως δε σημαινει οτι καποιος ανθρωπος μη νομιμος πρεπει να πεθαινει σα το σκυλι. Το μισος που κουβαλας στη ψυχη σου σε τελικη αναλυση βαραινει μονο εσενα ;)
μαθε τι προυποθεσεις χρειαστηκαν στους ελληνες της γερμανιας ωστε να πανε να δουλεψουν.. επισης μαθε οτι η γερμανια ζητησε
εργατικο προσωπικο μιας και το ειχε αναγκη..![]()
το αν ειμαι χριστιανος τι σχεση εχει;;;
προφανως δε ξερεις οτι ο κελτικος ειναι συμβολο που προερχεται απο την ιρλανδια.. και χρησιμοποιειτε απο πολλους ευρωπαιους εθνικιστες.
να σε ρωτήσω κάτι;αν είναι να επιβιώσεις εσυ τα παιδιά σου αν έχεις η ο λαθρομετανάστης τι θα προτιμήσεις;Nαι πορωμενε φιλε μου, το ειπαμε αυτο. Εγω σε ρωτησα για τους μη νομιμους ελληνες. Δε μπορει να ηταν το 100% των μεταναστων μας νομιμοι.
Ντρεπεσαι να παραδεχτεις οτι εισαι χριστιανος?
Και προσεχε τι ευχεσαι, λενε οτι οι καταρες γυριζυν πισω σε αυτον που τις κανει!
γιαυτο πρεπει να παρουν το πουλο !!! απλα πραματα!!!
δεν αντεχει αλλους λαθρομεταναστες η ελλαδα!! ποτε θα το εμπεδωσετε επιτελους;;;
οι πιο πολλοί δεν έχουν κάτι με τους ανθρώπους.απλά όπως έχουμε γίνει πλέον ο τόπος δεν αντέχει Πακιστανούς Αιγυπτίους Μπαγκλαντές αφρικανικούς.πλέον πρέπει να επιβιώσουμε εμείς πρώτα και αν είναι να επιλέξω θα προτιμήσω να επιβιώσω εγώ στη χωρα παρά ο μετανάστης η λαθρομετανάστης λίγη σημασία έχει ο όρος.στη τελική ας πάει αλλού η στην πατρίδα.πλέον εδώ δεν μπορούμε να χωρέσουμε πληθυσμιακά ειδικά η αθηνα έχει 5 εκατομμύρια Έλληνες και αλλα 2 ξένους.που θα χωρέσουν όλοι;όσο καλή χριστιανοί και να θέλουμε να είμαστε δυστυχώς προέχει η επιβίωση η δική μας και τον παιδιών παρά των ξένων.
αφού λέω τα αυτονόητα τότε πραγματικά με νοιάζει να επιβιώσω στη χώρα μου εγώ και ο μετανάστης ας πάει από εκεί που ήρθε.τώρα πως θα πάει; είναι το τελευταίο που με απασχολεί πραγματικά.Ασφαλως ολοι θα συμφωνησουμε μαζι σου. Λες τα αυτονοητα.