Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
οχι βεβαια δε φτανει μονο αυτο..

Επομένως κάποιο λάθος κάνετε, γιατί προς το παρόν (και με την δική σας λογική) δεν κάνετε τίποτ'αλλο απο το να υποχρεώνετε τη δημόσια υγεία να ξοδεύει περισσότερα λεφτά για την περίθαλψη όσων δέρνετε...

Διακρίνω μια αντίφαση στις πρακτικές σας...

Επισκέπτης
φίλε έχουν μια παράξενη (ηλίθια, δολοφονική πες την όπως θέλεις) λογική... μόνο και η ύπαρξη τους τους πειράζει..

αλλά δεν την έχουν μόνο οι της ΧΑ... την ίδια αντίληψη για τους "άλλους" την έχουν και πάρα πολλοί της αντίθετης πλευράς .. φαντάζομαι ότι το έχεις διαπιστώσει και εσύ συνομιλώντας με ορισμένους εδώ μέσα...  ;)

Κι εγω ειμαι εναντια στη λαθρομεταναστευη. Κι εγω δε γουσταρω που υπαρχουν περιοχες στην Αθηνα, στην Πατρα και δεν ξερω που αλλου, που δεν μπορουν να κυκλοφορισουν ουτε τη μερα γυναικες, γεροι και παιδια. Αλλα τη λυση πρεπει να τη δωσει το κρατος και οι διεθνεις οργανισμοι κι οχι παρεες τραμπουκων και δολοφονων.  

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Κι εγω ειμαι εναντια στη λαθρομεταναστευη. Κι εγω δε γουσταρω που υπαρχουν περιοχες στην Αθηνα, στην Πατρα και δεν ξερω που αλλου, που δεν μπορουν να κυκλοφορισουν ουτε τη μερα γυναικες, γεροι και παιδια. Αλλα τη λυση πρεπει να τη δωσει το κρατος και οι διεθνεις οργανισμοι κι οχι παρεες τραμπουκων και δολοφονων.  

Προσθέτω οτι όταν αυτές οι παρέες την ημέρα κάθονται στα έδρανα του κονοβουλίου, η εικόνα είναι τουλάχιστον εξευτελιστική για τη χώρα.

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
4
Πόντοι
16
...ποιο κρατος αν ημασταν κρατος θα χε ληθει το προβλημα οπως εκαναν στη νεα υορκη αλλα εδω ειμεστε καταυλισμος...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

πρέπει να την δώσει το κράτος αν και εφόσον το αφήσουν μπορώ να συμπληρώσω...

διότι την μέχρι τώρα ανικανότητα του κράτους την πολλαπλασίασαν οι θέσεις και οι πράξεις άλλης απόχρωσης πολιτικών (ας μείνω σε αυτόν τον χαρακτηρισμό) τραμπούκων οι οποίοι προέταξαν σθεναρή αντίσταση (πολιτική και όχι μόνον) στις όποιες ελάχιστες προσπάθειες έκανε αυτό το άχρηστο κράτος..

Επισκέπτης
Επομένως κάποιο λάθος κάνετε, γιατί προς το παρόν (και με την δική σας λογική) δεν κάνετε τίποτ'αλλο απο το να υποχρεώνετε τη δημόσια υγεία να ξοδεύει περισσότερα λεφτά για την περίθαλψη όσων δέρνετε...

Διακρίνω μια αντίφαση στις πρακτικές σας...
τη δωρεαν περιθαλψη των λαθρο ορκ την εχει αποφασισει η νδ με το πασοκ...

ας ψοφανε στους δρομους .. δε με απασχολει..

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Τον εφιάλτη θα τον έβλεπες αν είχε βγει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Προς το παρον βλεπουμε τους εξακριβωμενους εφιαλτες. Ποιοι εβαλαν την υπογραφη τους στα σφαγιαστικα μετρα που γονατισαν την Ελλαδα? (και θα συνεχισουν να τιμουν την υπογραφη τους, οπως ειπαν...)

Ας οψονται τα γεροντια και οι αφελεις που τους ψηφισαν, ετσι κι αλλιως ομως δε θα μακροημερεψουν... συντομα θα καταρρευσουν σα χαρτινος πυργος. Μολις αρχισουν να ερχονται οι εφοριες και τα χαρατσια.

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Αν ηταν ο πατερας σου που ειχε αναγκαστει να μεταναστευσει σε αλλη χωρα, παλι θα ηθελες "να ψοφησει στο δρομο"?

Η πλακα ειναι οτι ενω κουβαλας τοση μικροψυχια και κακια μεσα σου, εχεις στο αβαταρ το... σταυρο

Επισκέπτης
Αν ηταν ο πατερας σου που ειχε αναγκαστει να μεταναστευσει σε αλλη χωρα, παλι θα ηθελες "να ψοφησει στο δρομο"?

Η πλακα ειναι οτι ενω κουβαλας τοση μικροψυχια και κακια μεσα σου, εχεις στο αβαταρ το... σταυρο

ο πατερας μου δε θα αναγκαζοταν να γινει λαθρομεταναστης.. αλλωστε η ιστορια το εχει αποδειξει αυτο.. οποτε φυγανε ελληνες
φυγανε με νομιμα μεσα με χαρτια και με ιατρικες εξετασεις και οχι μπατε σκυλοι....

αυτα τα σκουληκια απο το πακισταν-αφγανισταν κτλπ.. μπηκαν παρανομα στη χωρα μας με το ετσι θελω,.....
ε λοιπον οχι δεν εχουν κανενα δικαιωμα εδω!!! στα παπαρια μου να ψοφησουν και αν δε ψοφησουν να γυρισουν κολυμπωντας πισω.
οσο για το αβαταρ ειναι ο κελτικος :uglystupid:

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
τη δωρεαν περιθαλψη των λαθρο ορκ την εχει αποφασισει η νδ με το πασοκ...

Όποιος και να την έχει αποφασίσει, σωστό ή λάθος, ισχύει.

Άρα, σχηματικά. Μέχρι να αλλάξει αυτό το σύστημα, αν πας στο νοσοκομείο και δεν έχει γάζες επειδή τις χρησιμοποίησαν για κάποιον που δείρατε, θα μείνεις χωρίς γάζες. Θα αγανακτήσεις επειδή τις χρησιμοποίησαν για τον αλλοδαπό, και οργισμένος θα δείρεις κάποιον άλλον αλλοδαπό. Για τον οποίο θα χρειαστούν άλλες γάζες. Και ούτω καθεξής.

Επισκέπτης
Όποιος και να την έχει αποφασίσει, σωστό ή λάθος, ισχύει.

Άρα, σχηματικά. Μέχρι να αλλάξει αυτό το σύστημα, αν πας στο νοσοκομείο και δεν έχει γάζες επειδή τις χρησιμοποίησαν για κάποιον που δείρατε, θα μείνεις χωρίς γάζες. Θα αγανακτήσεις επειδή τις χρησιμοποίησαν για τον αλλοδαπό, και οργισμένος θα δείρεις κάποιον άλλον αλλοδαπό. Για τον οποίο θα χρειαστούν άλλες γάζες. Και ούτω καθεξής.

γιαυτο πρεπει να παρουν το πουλο !!! απλα πραματα!!!
δεν αντεχει αλλους λαθρομεταναστες η ελλαδα!! ποτε θα το εμπεδωσετε επιτελους;;;

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ο πατερας μου δε θα αναγκαζοταν να γινει λαθρομεταναστης.. αλλωστε η ιστορια το εχει αποδειξει αυτο.. οποτε φυγανε ελληνες
φυγανε με νομιμα μεσα με χαρτια και με ιατρικες εξετασεις και οχι μπατε σκυλοι....

αυτα τα σκουληκια απο το πακισταν-αφγανισταν κτλπ.. μπηκαν παρανομα στη χωρα μας με το ετσι θελω,.....
ε λοιπον οχι δεν εχουν κανενα δικαιωμα εδω!!! στα παπαρια μου να ψοφησουν και αν δε ψοφησουν να γυρισουν κολυμπωντας πισω.
οσο για το αβαταρ ειναι ο κελτικος :uglystupid:
Δηλαδη δεν εισαι χριστιανος?

Πως ξερεις οτι δε θα αναγκαζοταν ποτε να γινει λαθρομεταναστης? Η ζωη φερνει πολλα πανω-κατω. Και ξερεις ποσοι ελληνες υπηρξαν τετοιοι? ή μηπως ηταν ολοι νομιμοι?
Οπωσδηποτε ομως δε σημαινει οτι καποιος ανθρωπος μη νομιμος πρεπει να πεθαινει σα το σκυλι. Το μισος που κουβαλας στη ψυχη σου σε τελικη αναλυση βαραινει μονο εσενα ;)

Και οι οικογενειαρχες, και οσοι εργαζονται εντιμα, παλι σκουληκια ειναι?...

Επισκέπτης
Δηλαδη δεν εισαι χριστιανος?

Πως ξερεις οτι δε θα αναγκαζοταν ποτε να γινει λαθρομεταναστης? Η ζωη φερνει πολλ απανω -κατω. Και ξερεις ποσοι ελληνες υπηρξαν τετοιοι? ή μηπωε ηταν ολοι νομιμοι?
Οπωσδηποτε ομως δε σημαινει οτι καποιος ανθρωπος μη νομιμος πρεπει να πεθαινει σα το σκυλι. Το μισος που κουβαλας στη ψυχη σου σε τελικη αναλυση βαραινει μονο εσενα ;)

μαθε τι προυποθεσεις χρειαστηκαν στους ελληνες της γερμανιας ωστε να πανε να δουλεψουν.. επισης μαθε οτι η γερμανια ζητησε
εργατικο προσωπικο μιας και το ειχε αναγκη.. :uglystupid:

το αν ειμαι χριστιανος τι σχεση εχει;;;
προφανως δε ξερεις οτι ο κελτικος ειναι συμβολο που προερχεται απο την ιρλανδια.. και χρησιμοποιειτε απο πολλους ευρωπαιους εθνικιστες.

Επισκέπτης
οι πιο πολλοί δεν έχουν κάτι με τους ανθρώπους.απλά όπως έχουμε γίνει πλέον ο τόπος δεν αντέχει Πακιστανούς Αιγυπτίους Μπαγκλαντές αφρικανικούς.πλέον πρέπει να επιβιώσουμε εμείς πρώτα και αν είναι να επιλέξω θα προτιμήσω να επιβιώσω εγώ στη χωρα παρά ο μετανάστης η λαθρομετανάστης λίγη σημασία έχει ο όρος.στη τελική ας πάει αλλού η στην πατρίδα.πλέον εδώ δεν μπορούμε να χωρέσουμε πληθυσμιακά ειδικά η αθηνα έχει 5 εκατομμύρια Έλληνες και αλλα 2 ξένους.που θα χωρέσουν όλοι;όσο καλή χριστιανοί και να θέλουμε να είμαστε δυστυχώς προέχει η επιβίωση η δική μας και τον παιδιών παρά των ξένων.

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
μαθε τι προυποθεσεις χρειαστηκαν στους ελληνες της γερμανιας ωστε να πανε να δουλεψουν.. επισης μαθε οτι η γερμανια ζητησε
εργατικο προσωπικο μιας και το ειχε αναγκη.. :uglystupid:

Nαι πορωμενε φιλε μου, το ειπαμε αυτο. Εγω σε ρωτησα για τους μη νομιμους ελληνες. Δε μπορει να ηταν το 100% των μεταναστων μας νομιμοι.

το αν ειμαι χριστιανος τι σχεση εχει;;;
προφανως δε ξερεις οτι ο κελτικος ειναι συμβολο που προερχεται απο την ιρλανδια.. και χρησιμοποιειτε απο πολλους ευρωπαιους εθνικιστες.

Ντρεπεσαι να παραδεχτεις οτι εισαι χριστιανος?
Και προσεχε τι ευχεσαι, λενε οτι οι καταρες γυριζουν πισω σε αυτον που τις κανει!

Επισκέπτης
Nαι πορωμενε φιλε μου, το ειπαμε αυτο. Εγω σε ρωτησα για τους μη νομιμους ελληνες. Δε μπορει να ηταν το 100% των μεταναστων μας νομιμοι.

Ντρεπεσαι να παραδεχτεις οτι εισαι χριστιανος?
Και προσεχε τι ευχεσαι, λενε οτι οι καταρες γυριζυν πισω σε αυτον που τις κανει!
να σε ρωτήσω κάτι;αν είναι να επιβιώσεις εσυ τα παιδιά σου αν έχεις η ο λαθρομετανάστης τι θα προτιμήσεις;

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
γιαυτο πρεπει να παρουν το πουλο !!! απλα πραματα!!!
δεν αντεχει αλλους λαθρομεταναστες η ελλαδα!! ποτε θα το εμπεδωσετε επιτελους;;;

Και σε ξαναρωτάω. Όταν τους δέρνεις, "πέρνουν τον πούλο" ?
Δεν αντιλαμβάνεσαι τις αντιφάσεις σου ?

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
οι πιο πολλοί δεν έχουν κάτι με τους ανθρώπους.απλά όπως έχουμε γίνει πλέον ο τόπος δεν αντέχει Πακιστανούς Αιγυπτίους Μπαγκλαντές αφρικανικούς.πλέον πρέπει να επιβιώσουμε εμείς πρώτα και αν είναι να επιλέξω θα προτιμήσω να επιβιώσω εγώ στη χωρα παρά ο μετανάστης η λαθρομετανάστης λίγη σημασία έχει ο όρος.στη τελική ας πάει αλλού η στην πατρίδα.πλέον εδώ δεν μπορούμε να χωρέσουμε πληθυσμιακά ειδικά η αθηνα έχει 5 εκατομμύρια Έλληνες και αλλα 2 ξένους.που θα χωρέσουν όλοι;όσο καλή χριστιανοί και να θέλουμε να είμαστε δυστυχώς προέχει η επιβίωση η δική μας και τον παιδιών παρά των ξένων.

Ασφαλως ολοι θα συμφωνησουμε μαζι σου. Λες τα αυτονοητα.

Επισκέπτης
Ασφαλως ολοι θα συμφωνησουμε μαζι σου. Λες τα αυτονοητα.
αφού λέω τα αυτονόητα τότε πραγματικά με νοιάζει να επιβιώσω στη χώρα μου εγώ και ο μετανάστης ας πάει από εκεί που ήρθε.τώρα πως θα πάει; είναι το τελευταίο που με απασχολεί πραγματικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom