ποσο χρονων ειστε τα χρυσαυγουλα που γραφετε εδω μεσα? ειστε πανω απο 25? μεχρι αυτη την ηλικια σας δικαιολογω γιατι εγω εκανα πολυ χειροτερα, το μονο θετικο και τυχερο οτι δεν παρασυρθηκα απο κανενος ειδους κομμα η οργανωση ακροδεξια, ακροαριστερη η οπου στο διαολο! οποιος σπερνει ανεμους θεριζει θυελλες! ξεκωλυστε απ τη στρατογκαβλη νοοτροπια της (ο θεος να την κανει) οργανωσης σας, και κοιταξτε να βοηθησετε την κοινωνια με το να γινετε εσεις καλυτεροι
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
μεσα απ την ατομικη εξελιξη του καθενος παει η κοινωνια μπροστα (σας φαινομαι για αριστερος
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
) η στρατιωτικη οργανωση της ομαδας σας σας πορωνει σας κανει να αισθανεστε σημαντικοι και σπουδαιοι
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
με την καμια δεν παιζει να εχετε κλωτσησει και μπουκετωσει περισσοτερους λαθρομεταναστες απο μενα (ολα εσεις τα χρυσαυγουλα που γραφετε εδω μεσα μαζι) απ οτι εγω μονος μου τη δεκαετια του 90 για 2 χρονια σαν εφερδος αξιωματικος του στρατου στα συνορα
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
(εκατονταδες-χιλιαδες) δε θα μπω σε λεπτομεριες, (ημουν ο χειροτερος με διαφορα στη μεραρχια) δοξα το θεο δεν εκανα σοβαρη ζημια σε κανεναν ανθρωπο
μετα απο 1-2 χρονια σαν πολιτης καταλαβα ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑΣ ΗΜΟΥΝ