jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Το πασόκ πάντως κατέστρεψε την χώρα
και την ιρλανδια και την πορτογαλια και την ισπανια και την κυπρο και σε λιγο την ιταλια
Το πασόκ πάντως κατέστρεψε την χώρα
Ενταξει, 25 γαμημενες εδρες θα βγαλουν.Ούτε για συγκυβέρνηση δεν θα έχουν ικανό ποσοστό...
Ο Σαμαράς είναι μόνος.
Το καλο ειναι οτι κανετε και χιουμορ με την καταντια σας.τοσο ειναι το πουλακι σου ;
Μπα, μαλλον αναβαλλεται ο εμφυλιος.ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΤΟ 90% ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ....
ΑΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ...
Το καλο ειναι οτι κανετε και χιουμορ με την καταντια σας.
Ειναι κι αυτο μια αποφορτιση.
Ρε δεν φανταζομαι τελικα να ψηφισεις Συριζα? Ειστε και περιεργοι εσεις οι πασόκοι.
Μπα, μαλλον αναβαλλεται ο εμφυλιος.
Μια χαρα δεν ειναι ενα πουλακι στους 18 ποντους?ποια καταντια απο την αυτοδυναμια στο 18 ;
Βρε τις βλεπω, αλλά δινουν 30 ΝΔ, 27 Συριζα και 9,6 ΠΑΣΟΚ και κατι δεν μου παει καλα.Μη μου πεις ότι κι'εσύ βλέπεις μυστικές δημοσκοπήσεις.
Μη μου πεις ότι κι'εσύ βλέπεις μυστικές δημοσκοπήσεις.
Μια χαρα δεν ειναι ενα πουλακι στους 18 ποντους?
Θα δουμε. Παντως ο κολλητος μου που ειναι σκληρος πασοκος, μου δηλωσε οτι θα ψηφισει ΝΔ "για το ευρωπαικο μελλον της χωρας και τη συμμετοχη του ΠΑΣΟΚ στη διακυβερνηση".Καλά, κι'εγώ ακούω ότι οι συντηρητικοί ΠΑΣΟΚοι πάνε στη ΝΔ για να σταματήσουν τον Τσιπρίνιο αλλά δεν ξέρω κατά πόσο οι δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν τις φήμες ή πρόκειται για ράδιο αρβύλα.
Καλα ρε ανθρωπε, εσυ πας στα μπουρδελα και μιλας πολιτικα με τις τσατσαδες?Καλά, αυτό δεν είναι τίποτα. Εγώ πριν λίγες μέρες άκουσα τσατσά να λέει ότι θα ψηφίσει Τσίπρα για να δώσει χρήμα στον κόσμο και να κινηθεί η αγορά των μπουρδέλων.
Και ψηφοδέλτιο σταυρωμένο θα πάει,μην σου πω θα τους τάζει κιόλας σε περίπτωση έκπτωσης.Καλα ρε ανθρωπε, εσυ πας στα μπουρδελα και μιλας πολιτικα με τις τσατσαδες?
Ναι,ναι...τους τάζω πως ''λεφτά υπάρχουν''Εσύ μωρή ροζ μύξα έτσι κάνεις στις μασατζούδες που τρως τα λεφτά του ντάντυ;
Σωστο αυτο.Ρε έχει τρελαθεί ο κόσμος, μόνοι τους το γυρίζουν στα πολιτικά. Προφανώς θέλουν επιβεβαίωση και από άλλους ότι δε θα κάνουν χοντρομαλακία.
Τι σταυρωμενο ρε απιθανε, δεν εχει σταυρους σε αυτες τις εκλογες.Και ψηφοδέλτιο σταυρωμένο θα πάει,μην σου πω θα τους τάζει κιόλας σε περίπτωση έκπτωσης.
Ναι,ναι...τους τάζω πως ''λεφτά υπάρχουν''