jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Το βασικό είναι να πάρουν πόδι όλοι αυτοί που μας οδήγησαν εδώ κ να τους φάει το σκοτάδι....
για ψαξε που πηγαν οι περισσοτεροι
Το βασικό είναι να πάρουν πόδι όλοι αυτοί που μας οδήγησαν εδώ κ να τους φάει το σκοτάδι....
Εγώ συγκεκριμένα είδα έναν μπούλη να τάζει επανίδρυση του κράτους κ να μην κάνει τίποτα και έναν Γιωργάκη να λέει: ''λεφτά υπάρχουν'' κ να φέρνει το ΔΝΤ μαζί με την λιτότητα...ααα παράπονο δεν έχω δόξα τον θεό...Τι μας λες;
Πόσο καιρός είναι ο καιρός;
10, 20, 30 ή 40 χρόνια;
Πόσο καιρο έβλεπες ΕΣΥ και έβγαλες βαθυστόχαστα συμπεράσματα;
Αποτελουν ηδη στελεχη σας.Το βασικό είναι να πάρουν πόδι όλοι αυτοί που μας οδήγησαν εδώ κ να τους φάει το σκοτάδι....
Την ευημερια των ετων 1974-2009 την παραλειπεις?
Δεν έζησα το 1974-2009.Την ευημερια των ετων 1974-2009 την παραλειπεις?
Δεν ειναι τυχαιο που οι μεγαλυτεροι ψηφιζουν ΝΔ.Δεν έζησα το 1974-2009.
Εμένα το ρολοϊ μου μετράει από το 2007 πολιτικά.
Και τώρα βλέπω ένα ναυάγιο να έρχεται κ τον Τσίπρα να καλείται με επιλογή του να το γλιτώσει.
Αν δεν τα καταφέρει θα λουστεί κ όσα οι άλλοι έστησαν...για εμένα το δίκαιο κ σωστό είναι να βγει η νδ πάντως κ μετά ο Σύριζα.
Χαλάρωσε ρε κ συ σαν τον πασόκο τον τζώνυ κάνεις...ποιοι αποτελούν στελέχη μας;;;Αποτελουν ηδη στελεχη σας.
Τις δικές μας τύχες βασικά...και ναι η νεολαία λέει ότι θέλει να τελειώσει ο δικομματισμός κ όλο αυτό το πανηγυράκι.Δεν ειναι τυχαιο που οι μεγαλυτεροι ψηφιζουν ΝΔ.
Εχουν δει πεντε πραγματα παραπανω.
Οι καινουργιοι δεν ξερετε που πανε τα τεσσερα και θελετε να μας καθορισετε και τις τυχες μας.
Τις δικές μας τύχες βασικά...και ναι η νεολαία λέει ότι θέλει να τελειώσει ο δικομματισμός κ όλο αυτό το πανηγυράκι.
Γι'αυτό χρυσή αυγή κ σύριζα έχουν από τα μεγάλυτερα ποσοστά στους νέους.
Σίγουρα πάντως δεν θα την δώσουν αυτή που δημιούργησαν το πρόβλημα,τί λες κ συ πασόκε;;;και θα δωσει λυση ο συριζα ;
σκατα στον ταφο τους πεστα ολα ρε λακημε δανεικά ευημερία φίλε ....
με δανεικά ....
ενώ την περίοδο 1949-1974 ΧΩΡΙΣ ΔΑΝΕΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΡΟΗ ΞΕΝΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ
η Ελλάς πήγαινε μπροστά ΕΝΤΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΗΣ ....
γαμώ τους Παπανδρέου .....
τους εχετε ζαλισει με τις τριπλες και δεν ξερουν που να αρχισουν και που να τελειωσουνΤο τραγικό πάντως είναι που όλοι η πολιτική προπαγάνδα των άλλων έχει στηθεί στο ''όχι Σύριζα''.
Αντί να πουν αυτοί κάτι...αλλά τί να πουν....
Δεν ειναι ιερη αγελαδα η νεολαια.Τις δικές μας τύχες βασικά...και ναι η νεολαία λέει ότι θέλει να τελειώσει ο δικομματισμός κ όλο αυτό το πανηγυράκι.
Γι'αυτό χρυσή αυγή κ σύριζα έχουν από τα μεγάλυτερα ποσοστά στους νέους.
Υπάρχει πρόγραμμα ,καλά το μυρίζεσαι.Το τραγικό πάντως είναι που όλοι η πολιτική προπαγάνδα των άλλων έχει στηθεί στο ''όχι Σύριζα''.
Αντί να πουν αυτοί κάτι...αλλά τί να πουν....
Αρα αν αναλαβετε και τα κανετε χειροτερα, μετα δεν πρεπει να αναλαβει κανενας, γιατι θα εχουν αποτυχει ολοι?Σίγουρα πάντως δεν θα την δώσουν αυτή που δημιούργησαν το πρόβλημα,τί λες κ συ πασόκε;;;
Σίγουρα πάντως δεν θα την δώσουν αυτή που δημιούργησαν το πρόβλημα,τί λες κ συ πασόκε;;;
Πολυ ωραιαΥπάρχει πρόγραμμα ,καλά το μυρίζεσαι.
Πρόγραμμα 5 ημερών εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.Κάθε μέρα θα εκτοξεύουν και κάτι.
Δε στο λέω ειρωνικά,το ξέρω πολύ καλά απο πολύ έγκυρη πηγή.
Εγώ συγκεκριμένα είδα έναν μπούλη να τάζει επανίδρυση του κράτους κ να μην κάνει τίποτα και έναν Γιωργάκη να λέει: ''λεφτά υπάρχουν'' κ να φέρνει το ΔΝΤ μαζί με την λιτότητα...ααα παράπονο δεν έχω δόξα τον θεό...
Άλλοι ζήσαν αυτό:
Εσύ τί έζησες;;;
Έχει πάντως το δικαιώμα της επιλογής...εσείς αποφασίζατε τόσο καιρό κ ακολουθούσαμε σαν πιστά σκυλάκια την ψήφο και θα τα λουστούμε τώρα.Δεν ειναι ιερη αγελαδα η νεολαια.
Κατα κανονα ειναι απειρη, ευμεταβλητη και αδαης.
Ουδόλως αποτελεί εγγυηση σωστης κατεύθυνσης η αποψη της.