ναι αλλά είναι στο κόμμα που κυβερνάει,στην κυβέρνησηΕδω καθεται ο Δένδιας και ο Αβραμόπουλος και τους διατάζει ένα βλαμμένο
καταλαβαίνεις την χαοτική διαφορά έτσι ? ο νούμερο 2 ενός κόμματος του 17% να βρεθεί κάτω από μιαν ανύπαρκτη...
ναι αλλά είναι στο κόμμα που κυβερνάει,στην κυβέρνησηΕδω καθεται ο Δένδιας και ο Αβραμόπουλος και τους διατάζει ένα βλαμμένο
H εφη δεν ειναι ανύπαρκτηναι αλλά είναι στο κόμμα που κυβερνάει,στην κυβέρνηση
καταλαβαίνεις την χαοτική διαφορά έτσι ? ο νούμερο 2 ενός κόμματος του 17% να βρεθεί κάτω από μιαν ανύπαρκτη...
καλά ... είναι ήρεμη δύναμη ...H εφη δεν ειναι ανύπαρκτη
Είναι ηρεμη δύναμη,να δεις αν βγει πρόεδρος τα ποσοστα θα αυξηθούν στις δημοσκοπήσεις.
Εγώ βέβαια θελω τον παπά περισσότερο
Η εφη θα φερει ριζικες αλλαγές στο συριζα αλλα και στη διακυβέρνηση της χώρας.καλά ... είναι ήρεμη δύναμη ...
ήρεμο γλυκό μιλφάκι που προδιαθέτει για gfe και αγαπούλες ναί
για πολιτικός δεν ...
ακόμη και εβίτα περόν να γινότανε σαν προσωπικότητα,Η εφη θα φερει ριζικες αλλαγές στο συριζα αλλα και στη διακυβέρνηση της χώρας.
Υπομονή και οταν βγει η εφη μιλάμε.
Μ.Α.Λ.Α.Μ.Α.Τ.Ι.ΝΑ.Τύποι, ιδού το νέο όνομα του μορφώματος:
ΜΑ.Λ.Α.Μ.Α.Τ.Ι.ΝΑ.
Μαρξιστές - Λενινιστές - Αναρχοκομμουνιστές - Μπαχαλάκηδες - Ανοργασμικοί - Τραβελιάρηδες - Ι(5 γιωτάδες) - Ναρκωμαστούρηδες.
77 ετων υποψηφιος. Δηλαδη θελει να εκλεγει αρχηγος και να οδηγησει τον Συριζα στα 81 του σε εκλογες, το 2027. Και να κυβερνησει προφανως απο τα 81 ως τα 85 του.
Μην το πολυψαχνουμε. Ξεμωράματα λεγεται
Προκειμενου να μην εκλεγεί ο ορισμός του επικινδυνου ανθρωπου (Τραμπ), ήταν προτιμοτερο ακομη και το σκηνωμα του Αγιου Βελισσαριου.Για το Μπάϊντεν τι είχες πει ;;;
Θα πάμε Σεπτεμβρίο Κολομβία ;;ή μού κρατάς ακόμη μούτρα που είπα τους περισσότερους δικηγόρους λιγδιαρηδες κ με δύο ξεθωριάσμενες γραβατες που φτάνουν από τα κιλά τους μέχρι το στερνο ;;Προκειμενου να μην εκλεγεί ο ορισμός του επικινδυνου ανθρωπου (Τραμπ), ήταν προτιμοτερο ακομη και το σκηνωμα του Αγιου Βελισσαριου.
Ούτε καν το ειδα αυτο που λεςΘα πάμε Σεπτεμβρίο Κολομβία ;;ή μού κρατάς ακόμη μούτρα που είπα τους περισσότερους δικηγόρους λιγδιαρηδες κ με δύο ξεθωριάσμενες γραβατες που φτάνουν από τα κιλά τους μέχρι το στερνο ;;
Άστα αυτάΟύτε καν το ειδα αυτο που λες
Η κολομπιάνα λεει να τελειωνω, αλλιως θα ερθει κατω απο το σπιτι μου να βαραει τα κουδουνια. Και την εχω ικανη να το κανειΆστα αυτά
Αφού σε γεννησα
Δεν είμαι να παίζεις με αυτέςΗ κολομπιάνα λεει να τελειωνω, αλλιως θα ερθει κατω απο το σπιτι μου να βαραει τα κουδουνια. Και την εχω ικανη να το κανει
Οχι. Θελει μαλιστα να κανει μια χειρουργικη επεμβαση στειρωσης. Σιχαινεται τα παιδια. Με το ζορι την κραταω να μην το κανει, μπας και της αλλαξω γνωμη. Ολες οι φιλες της ειναι single mothers και εχει πολυ κακη εικονα. Και οταν της λεω "μα εγω δεν θα σε αφησω", μου απανταει "κι αν πεθανεις???"Δεν είμαι να παίζεις με αυτές
Εμένα μετά από 5-6 χρόνια με θυμήθηκε μια Βραζιλιάνα κ με έχει πρήξει να ξανακατεβω Ipanema ....αυτές άμα βαλουν κάτι στο μάτι δεν το αφήνουν ..
Θέλει παιδιά η δικιά σου;
Περίεργο για γυναίκα να μην θέλει να κάνει παιδιάΟχι. Θελει μαλιστα να κανει μια χειρουργικη επεμβαση στειρωσης. Σιχαινεται τα παιδια. Με το ζορι την κραταω να μην το κανει, μπας και της αλλαξω γνωμη. Ολες οι φιλες της ειναι single mothers και εχει πολυ κακη εικονα. Και οταν της λεω "μα εγω δεν θα σε αφησω", μου απανταει "κι αν πεθανεις???"
Εν τω μεταξυ, τα παιδια τα λεει "τσάκις" (Τσάκι, η κουκλα του σατανα)
Καποια ψυχολογικα εχει.Και δυσκολιες στον υπνο.Περίεργο για γυναίκα να μην θέλει να κάνει παιδιά
Συνήθως έχουν ψυχολογικά όσες λεν κ το πιστεύουν ότι δεν θέλουν παιδιά
Να το προσέξεις
Είναι στη φύση της γυναίκας να θέλει να κάνει παιδιά σε σχέση με εμάς που το φοβόμαστε
Αφού έχει φράγκα κ εσύ δεν θέλεις παιδιά είμαι τέλεια επιλογή
Κακώς δεν πηγαίνεις εκεί ......αλλά κ να πας να συνεχίσεις να γράφεις στο μπου
Μη μάς ξεχάσεις
Άνοιξε γραφείο για όσους Κολομβιανους έχουν προβλήματα με ελληνική δικαιοσυνη
Αν παρει χαμπαρι οτι γραφω στο μπου, η κολομβιανη γραβατα ειναι το λιγοτερο που θα παθω. Σου ειπα οτι καποτε πηρε ενα ροπαλο και εσπαγε τα παντα στο σπιτι μιας φιλης της, επειδη τσακωθηκανε? Και πηγαν να την μαζεψουν ο τότε αντρας της και ο αντρας της φιληςΚακώς δεν πηγαίνεις εκεί ......αλλά κ να πας να συνεχίσεις να γράφεις στο μπου
Κ η dyana είναι έτσι ; Νευροσπαστο; Αυτές δεν έχουν θεό στις ζημιέςΑν παρει χαμπαρι οτι γραφω στο μπου, η κολομβιανη γραβατα ειναι το λιγοτερο που θα παθω. Σου ειπα οτι καποτε πηρε ενα ροπαλο και εσπαγε τα παντα στο σπιτι μιας φιλης της, επειδη τσακωθηκανε? Και πηγαν να την μαζεψουν ο τότε αντρας της και ο αντρας της φιλης
Τον εναν τον κλωτσησε στα μουτρα και τον αλλον τον δαγκωσε, και την φιλη την πεταξε απο τη σκαλα