Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.944
- Πόντοι
- 6.946
Πόπη Τσαπανίδου για Πρόεδρος.
Πόπη έλα με φόρα.
Πόπη έλα με φόρα.
Το ιδιο λεμε. Αφραγκος ησουν και εκανες phd.Κυρ πανασχετιδη καραβληματεξ. Οταν εγω δουλευα διπλοβαρδιες για να βγαλω τις σπουδες μου, εσυ κουμπωνοσουν και επαιζες το πουλακι σου κατω απ τα σκεπασματα
Δε με νοιαζει τι κανεις κυρ κλωνε. Σε γραφω στις @@ μ και προχωρω παρακατω..Δεν ριχνω ποτε μπλε
Ρε καραμαλεα αντε κοιμησου στο φιναλε. Ψχ παθη. Ολο ασυναρτησιες εισαι. Με τα λεφτα που εβγαλα τοτε που επρεπε.. εκανα επενδυσεις σε διαμερισματα στο εξωτερικο. Εκεινη την εποχη που εσυ κουμπωνοσουν κ επαιζες παλι το πουλακι σου,Το ιδιο λεμε
Δε με νοιαζει τι κανεις κυρ κλωνε. Σρ γραφω στ @@ μ και προχωρω παρακατω..
Να κλείσω επιτέλους εισιτήρια για Ατλαντίδα ;Γιατί μάλλον θα βυθιστεί η Γη και θα την βρούμε σύντομα....
Όποιος είναι εργαζόμενος με μισθό 1000 ευρώ ή λιγότερα
θα μετανιώσει, αν ψήφισε ΝΔ
Οι μισθοί θα παραμείνουν οι ίδιοι , με απόφαση της ΕΕ
και θα ακριβύνουν ΔΕΗ, ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΚΑΥΣΙΜΑ, ΕΝΟΙΚΙΑ κτλ.
Τα market pass ΤΕΛΟΣ λόγω ΕΕ
και το ΕΣΥ θα χειροτερέψει αφού η ΕΕ ζητάει 735 εκ. μείωση μισθοδοσίας
στο Δημόσιο.
Ο Φάμελλος είναι πολύ καλύτερος από τον Σύντροφό Αλαικσυς.Να αλλαξει ο τιτλος.Ο Τσιπρας πηρε το μπουλο,ο Συριζα ειναι καραβι που βυθιζεται,παιζουν καθε μερα φαπες και τσακωνονται,ο ενας τα ριχνει στον αλλο και εχουν φτασει σε σημειο να μην εχουν ουτε καν προεδρο.
Ρε καραμαλεα αντε κοιμησου στο φιναλε. Ψχ παθη. Ολο ασυναρτησιες εισαι. Με τα λεφτα που εβγαλα τοτε που επρεπε.. εκανα επενδυσεις σε διαμερισματα στο εξωτερικο. Εκεινη την εποχη που εσυ κουμπωνοσουν κ επαιζες παλι το πουλακι σου,
προσωρινος ειναιΟ Φάμελλος είναι πολύ καλύτερος από τον Σύντροφό Αλαικσυς.
Μια χαρά προεδρο έχουν πλέον...
Μόνο με κλωνοποίηση του Λεωνίδα του Κύρκου, το ΚΚΕ Εσωτερικού θα ξαναβρεί το δρόμο του.Ο Φάμελλος είναι πολύ καλύτερος από τον Σύντροφό Αλαικσυς.
Μια χαρά προεδρο έχουν πλέον...
Αυτό κάνει ακομα μεγαλύτερη την κατάντια τους. .προσωρινος ειναι
Μακάρι...να βγουν και εκτός Βουλής όπως αλλά αριστερά απο-κομματα να ησυχάσουμε πλέον.Μόνο με κλωνοποίηση του Λεωνίδα του Κύρκου, το ΚΚΕ Εσωτερικού θα ξαναβρεί το δρόμο του.
Τι λες ρε τύπε...που είχαν γαμήσει την αγορά με τα βύσματα με τις απευθείας αναθέσεις τους...που πέρασαν νόμο ώστε μέχρι ένα ποσό η απευθείας ανάθεση να γίνεται κλειστή διαδικασία και η κάθε ΔΗΜΟΣΙΑ υπηρεσία να ΔΙΑΛΕΓΕΙ προμηθευτές???? Ξέρεις τι ρουσφέτι έπεσε?Όσον αφορά για το ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να μην ήσαν ικανοί,
αλλά δεν ήταν τόσο κλέφτες και αντιλαϊκοί όσο η ΝΔ .
Μη τρεμω χαλαρα το χερακι
Από φθινόπωρο θα στον κάνουν φινιστρίνι τύπε ......που τα είδες εσύ ότι οι Συριζαίοι δεν ήταν κλέφτες και αντιλαϊκοί?
τα ποσοστα τους ειναι σε τραγικα επιπεδα,πανε για καδο,εκει που ανηκουν στα σκουπιδια δηλαδη.Αυτό κάνει ακομα μεγαλύτερη την κατάντια τους. .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μακάρι...να βγουν και εκτός Βουλής όπως αλλά αριστερά απο-κομματα να ησυχάσουμε πλέον.
στο είπα Χαλάνδρι είναι μόνο κάγκουρες ούτε απέξω....Από φθινόπωρο θα στον κάνουν φινιστρίνι τύπε ......
Δεν μου βγάζεις από το μυαλό .... ότι είσαι αναρχοκουμμουνι επιχειρηματίας του ... χαλανδρίου .... σνομπ !
Εγώ το είπα εγώ και καιρό...ρίξτε μια ψιλή ότι δεν θα μπουν στην Βουλή το 2027!!!!!τα ποσοστα τους ειναι σε τραγικα επιπεδα,πανε για καδο,εκει που ανηκουν στα σκουπιδια δηλαδη.
Καλό είναι αυτό . Οι ψηφοφόροι .... κάπου θα βρουν στέγη ....τα ποσοστα τους ειναι σε τραγικα επιπεδα,πανε για καδο,εκει που ανηκουν στα σκουπιδια δηλαδη.