Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Εσυ χαλας την πιατσα εδω μεσα.Σε λιγο θα στελνουμε και ανθοδεσμες με χαρτακι"Με συγχωρεις,ηταν μια στιγμη αδυναμιας":undecided::confused::confused::confused::coffee:
Όφειλα να το κάνω.
Εμένα προσωπικά δεν μου έχει κάνει τίποτα ο τύπος και ότι και αν πιστεύει τον αδίκησα.
Θεώρησα ότι είπα το αυτονόητο αλλά έκανα λάθος και το παραδέχομαι.
Αφού και αυτός που το δέχτηκε έδειξε στα @@ του.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.435
Πόντοι
12.756
Αυτό μας έλλειπε τώρα.....
Άλλος ένας ντάιμα
εντωμεταξυ απο την μερα που εμφανιστηκε ο Ωραιος23 ο Νταιμα εξαφανιστηκε ..... :coffee:
Ουτε ταυτοχρονα δεν ειναι λογκαρισμενοι αυτοι οι 2 ... :coffee:
Εχει γούστο :coffee:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Εσυ χαλας την πιατσα εδω μεσα.Σε λιγο θα στελνουμε και ανθοδεσμες με χαρτακι"Με συγχωρεις,ηταν μια στιγμη αδυναμιας":undecided::confused::confused::confused::coffee:
γαμησε τα ρε φιλε, με νυχια και δοντια προσπαθω να θεσμοθετησω τα μπινελικια ως νορμα μεσα στο σαη και καθονται και βαρανε ριπορτς οι ρουφιανοι να ουμε :coffee:
Οτι χτιζω τοσα χρονια, σαν το γιοφυρι της αρτας, μου το γκρεμιζουνε...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
εντωμεταξυ απο την μερα που εμφανιστηκε ο Ωραιος23 ο Νταιμα εξαφανιστηκε ..... :coffee:
ουτε καν ρε... ο ενας (οχι αυτος που φανταζεσαι, ο αλλος) ειναι σαν μια μυγα ενα ποντικι μεσα στο γαλα

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.102
Πόντοι
6.056
γαμησε τα ρε φιλε, με νυχια και δοντια προσπαθω να θεσμοθετησω τα μπινελικια ως νορμα μεσα στο σαη και καθονται και βαρανε ριπορτς οι ρουφιανοι να ουμε :coffee:
Οτι χτιζω τοσα χρονια, σαν το γιοφυρι της αρτας μου , μου το γκρεμιζουνε...
Γεμισε ουρανια τοξα το σαη,δεν μπορεις να παρακολουθησεις εναν διαλογο επιπεδου με μπινελικια και καταρες:undecided::confused::confused::confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Αυτός ο ορέος φαίνεται πιτσιρικάς γεμάτος σπυριά με πύον.
Ο άλλος μέλος των ΚΑΠΗ Αγίου Παντελεήμονα....
Τι φάση?

:confused::think:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.435
Πόντοι
12.756

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
τελικα μαλάκας μαλάκας ο 703 αλλα ενα ψαξιμο μετα την πρωτη χριστοπαναγια την κανει στο ιντερνετ
και επιστρεφει ή κανει μοκο και σου γραφει "απαντησα γι αυτο δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο" ή ξεκινάει νέο θέμα απο του πουθενα λες και επαθε στιγμιαίο εγκεφαλικό
Εγώ γελάω όταν βρίσκει κάτι που νομίζει ότι τον δικαιώνει και τελικά συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Να, η δανειακη σύμβαση της ΝΔ καλη ώρα.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Μπας και μας χαιρέτησε καμία συμπεθέρα του Τσίπρα και απέχει από σεβασμό;
Τα κάνει κάτι τέτοια.....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.208
Πόντοι
5.506
Τύπε, δούλευε πρώτη μούρη στα 90s. Γκαρσόνι γ' σε μουράτα κλαμπ , ξαπλωστράς β' σε μπητσόμπαρο , μέχρι και παρκαδόρος σε κωλόμπαρο.
Έτσι έκανε δύο πετυχημένους γάμους και έζησε σώγαμπρος.
Αλλιώς θα ζούσε σε ημιόροφο στη γερανίου. Τώρα τον αφήνουν και κοιμάται στην κουζίνα, σαν τη σταχτοπούτα.

Του δίνουν και 5€ κάθε σάββατο . Βάζει τα 1.20€ βενζίνη στο σκουτεράκι και με τα 3.80€ πίνει εσπρέσο , μαζί με ντιτζέη, μάνατζερ σουσάδικων , ξαπλωστράδες, πολίστες, πρώην πορτιέρηδες , βοηθούς σεφ.

Αλλιώς θα ασχολούνταν με ιαπωνέζικο κιτσιμπου στην πλατεία κουμουνδούρου σε μερακλήδες.

Όνειρό του να τον κατουρήσει γνωστή πορνοστάρ, μετά από στραπόνιασμα με Φ80.
Όσα ξέρει ο δικός σου κώλος
Δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Όχι σε αυτό δε φταίει ο Κούλης αλλά λες γιατί σε κράζω τι ψηφίζεις και σου εξηγώ οπότε γιατί σε κράζω.Ναι και ομοφοβικός είμαι και με τους λεπτούς άντρες αηδιάζω και επίσης με τους φλώρους οχι γκει άντρες αηδιάζω,ξέρεις κάτι μουσατους λεπτούς μοντέρνους με πιάνει επιηκως εμετός σκατα εποχή μέσα στη μοντέρνα υποκουλτούρα.
ετσι να ξερουμε το επιπεδο των ψηφοφορων του τσιπρα.
και μετα λες γιατι οι υπολοιποι δεν γουσταρουν να μπαινουν στο ιδιο καζανι με εσενα ε;
α και στη περιπτωση που δεν το εχεις καταλαβει ακομα οι ομοιδεατες σου ειναι προς τους σπαρτιατες μερια.

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Ναι γιατί ο Κούλης τα κατάστρεψε όλα και θα επηρεάσει και εμένα η κάποιον που δε τον ψήφισε η σκατα πολιτική του.
ο κουλης εβγαλε εκτος νομου τη χρυση αυγη. και αυτο μπαινει στα πλαισια του τα κατεστρεψε ολα.
χουντικος του κερατα εισαι και εχεις εκνευριστει με το κουλη που εβγαλε παρανομη τη χρυση αυγη.
και αφου ο τσιπρας κυβερνησε με ακροδεξιο κομμα και ανεχτηκε τη χρυση αυγη ειπες να τον ψηφισεις μηπως νομιμοποιησει τη χρυση αυγη ξανα.

Jason.vavv

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
394
Πόντοι
26
Τώρα θα δούμε πόσο ιδεολογοι είναι στο σύριζα. Επειδή βλέπω ότι ένας ενας την κάνει...

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.934
Πόντοι
1.406
:angel::angel:

Συνημμένα

• FB_IMG_1688545611850.jpg
    FB_IMG_1688545611850.jpg