John.Greek
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.446
- Πόντοι
- 2.606
που σημαινειΤσίπρας: Μηδενική ανοχή σε συμπεριφορές που είναι ξένες στις αρχές της Αριστεράς.
Ψόφο σε όλους τους συριζαυγίτες που μας ήπιαν τέσσερα χρόνια τώρα το αίμα με το μπουρί της σόμπας.
Λογική αντίδραση!Τώρα που επιβεβαιωθηκε η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ άρα και η μη πρόταση στο πρόσωπο του για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και βγάζει "γλυκιά" χολή!!
Την ΝΔ εννοώ.Τι λες ρε τύπε;
Πάμε καλά;
Θα πρότεινε ποτέ ο Σύριζα τον Βενιζέλο για ΠτΔ;
Την ΝΔ εννοώ.
Λογική αντίδραση!Τώρα που επιβεβαιωθηκε η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ άρα και η μη πρόταση στο πρόσωπο του για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και βγάζει "γλυκιά" χολή!!
Έχεις δίκιο Τώρα που το ξαναδιάβασα το έχω διατυπώσει τέλειος ΛΑΘΟΣ.Μαλακια μου!!Στάσου ρε τύπε.
Για διάβασε ξανά τι έγραψες:
Ποιο είναι το λογικό συμπέρασμα;
Ότι αν είχε νικήσει ο Σύριζα θα τον είχε προτείνει για ΠτΔ.
Τώρα μας λες ότι εννοούσες αν είχε νικήσει ο Σύριζα θα τον είχε προτείνει για ΠτΔ η ΝΔ.
Αυτό και αν είναι....
Γιατί να το κάνει δηλαδή;;;;
σιγουρα εσυ συνηθως δεν κανεις λάθει :- για ξαναδιαβασεΈχεις δίκιο Τώρα που το ξαναδιάβασα το έχω διατυπώσει τέλειος ΛΑΘΟΣ.Μαλακια μου!!
Καλημέρα καλέ φίλε Τάσο. Συγνώμη δεν θα το ξανακάνω Τασουλινο!σιγουρα εσυ συνηθως δεν κανεις λάθει :- για ξαναδιαβασε
κλωνε ζεις ακομη ειχα μια ελπιδα οτι θα τιναζες τα πεταλλα κριμα :- αρκει που παραδεχτηκες τι εισαιΚαλημέρα καλέ φίλε Τάσο. Συγνώμη δεν θα το ξανακάνω Τασουλινο!
Τασουλινο φίλε μου καλέ,αν θα χαρείς με τον θάνατο μου...κάνε λίγο υπομονή!!Κάτι θα κάνω!Στεφάνι θα μου στείλεις??κλωνε ζεις ακομη ειχα μια ελπιδα οτι θα τιναζες τα πεταλλα κριμα :- αρκει που παραδεχτηκες τι εισαι
Έχεις δίκιο Τώρα που το ξαναδιάβασα το έχω διατυπώσει τέλειος ΛΑΘΟΣ.Μαλακια μου!!
Γιατι, εμεις τι θελουμε?θα κοπουν τα επιδοματα,
Ο ΣΥΡΙΖΑ εξευτέλισε εντελώς την αριστερά αυτό ήταν το καλό που έκανε.Τουλάχιστον οι σκληροί σταλινιστές έλεγαν Στάλιν και ξερό ψωμί,στα αρχίδια μου αν είμαι φτωχός αρκεί να είναι οι σταλίνες πάνω.
Αυτοί ανέδειξαν τους άλλους τους αριστερούς με τις Mercedes,τι πραγματικά επαγγέλονταν.Αυτούς τους γαμιόληδες που μας είχαν σπάσει τα αρχίδια με τους τρίτους δρόμους κτλ.
Παράξενο πώς δεν τρώνε μαζικά ξύλο από τα πρώην συντρόφια τους.Αμα έδερνε Συριζαίους η ΛΑΕ ή η Πλεύση Ελευθερίας θα διπλασίαζαν τα ποσοστά τους όπως λέει και ο Πολάκης.
Τι είπε δηλαδή