Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606

Τσίπρας: Μηδενική ανοχή σε συμπεριφορές που είναι ξένες στις αρχές της Αριστεράς.

Συνημμένα

• NEAEPOXHtsipras_ekso1.jpg
    NEAEPOXHtsipras_ekso1.jpg
    20,9 KB · Εμφανίσεις: 19

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.467
Πόντοι
4.096
Τσίπρας: Μηδενική ανοχή σε συμπεριφορές που είναι ξένες στις αρχές της Αριστεράς.
που σημαινει
αν δεν τα παιρνεις
αν δεν μπουρδολογεις ακαταπαυστα
αν δεν διοριζεις και τον κουμπαρο του εκτου ξαδελφου του μπατζανακη σου
αν δεν πετας μολοτωφ σε "κατ εντολη επαναταση"
αν δεν πλατσουριζεις απο το ντεκ γιωτ

ΔΕ ΣΕ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ

Αει στο διαολο Σαββατιατικα

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
Ψόφο σε όλους τους συριζαυγίτες που μας ήπιαν τέσσερα χρόνια τώρα το αίμα με το μπουρί της σόμπας.

Μωρή κακογαμημένη πούστρα,  :vomit: το αίμα το βγάζεις απ τη σούφρα.... :gay:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Λογική αντίδραση!Τώρα που επιβεβαιωθηκε η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ άρα και η μη πρόταση στο πρόσωπο του για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και βγάζει "γλυκιά" χολή!!

Τι λες ρε τύπε;

Πάμε καλά;

Θα πρότεινε ποτέ ο Σύριζα τον Βενιζέλο για ΠτΔ;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Στάσου ρε τύπε.

Για διάβασε ξανά τι έγραψες:

Λογική αντίδραση!Τώρα που επιβεβαιωθηκε η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ άρα και η μη πρόταση στο πρόσωπο του για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και βγάζει "γλυκιά" χολή!!

Ποιο είναι το λογικό συμπέρασμα;

Ότι αν είχε νικήσει ο Σύριζα θα τον είχε προτείνει για ΠτΔ.

Τώρα μας λες ότι εννοούσες αν είχε νικήσει ο Σύριζα θα τον είχε προτείνει για ΠτΔ η ΝΔ.
Αυτό και αν είναι....

Γιατί να το κάνει δηλαδή;;;;

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Στάσου ρε τύπε.

Για διάβασε ξανά τι έγραψες:

Ποιο είναι το λογικό συμπέρασμα;

Ότι αν είχε νικήσει ο Σύριζα θα τον είχε προτείνει για ΠτΔ.

Τώρα μας λες ότι εννοούσες αν είχε νικήσει ο Σύριζα θα τον είχε προτείνει για ΠτΔ η ΝΔ.
Αυτό και αν είναι....

Γιατί να το κάνει δηλαδή;;;;
Έχεις δίκιο Τώρα που το ξαναδιάβασα το έχω διατυπώσει τέλειος ΛΑΘΟΣ.Μαλακια μου!!  :hi:

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
κλωνε ζεις ακομη  :think: ειχα μια ελπιδα οτι θα τιναζες τα πεταλλα κριμα  :- αρκει που παραδεχτηκες τι εισαι  :headbaning2: :headbaning2:
Τασουλινο φίλε μου καλέ,αν θα χαρείς με τον θάνατο μου...κάνε λίγο υπομονή!!Κάτι θα κάνω!Στεφάνι θα μου στείλεις??  :priest: :priest:

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
:idiot:ενα πραμμα εχω να πω.ΜΗΝ ΨΥΦΙΣΕΤΕ ΚΟΥΛΙ ΚΑΙ ΝΔ.θα κοπουν τα επιδοματα,θα διαλιση περισοτερο τον κοσμο .ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Δ-Ε-Ν Π-Ρ-Ο-Κ-Ι-Τ-Α-Ι ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΟΡΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ.Α-Γ-Ω-Ν-Α ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Ο ΚΟΥΛΙΣ!!!!!!ΜΗΝ ΤΟΝ ΨΥΦΙΣΕΤΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΚΟΚΟ!θα σας κοψει τα επιδοματα,και θα σας πει με τον τροπο του και ΕΧΘΡΙΚΟΤΑΤΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΟΜΙΛΕΙ -------ΨΟΦΙΣΤΕ ΚΟΣΜΑΚΗ-----
παρτε τα επιδοματα,δειτε κανα ξεκολακη στην παραλια,πιειτε κανα κρασακη και τουμπεκη ψιλοκομενο!!!με τον κουλι αυτα ληγουν!ΘΑ φερει 5 πολυεθνικες ΝΑ "ΒΟΛΕΨΕΙ"ΤΑ 100 δικα του ατομα,θα  και τιποτε αλλο οι λοιποι ψοφιστε!!!!ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΤΕ ΝΑ ΜΝ ΒΓΕΙ Η ΚΟΛΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥ!!!ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ
ξεχασατε ρε?????το 2013-2014????μεινατε αφραγκοι?δεν ξερατε κατα που να πατε ρε???λαδωσε το αντερακη σας και διωχνετε το αλεξη????? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
Μια βδομάδα υπομονή να φύγει ο κωλοσυριζας μπας και δούμε άσπρη μέρα σε αυτό το τόπο

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Ο ΣΥΡΙΖΑ εξευτέλισε εντελώς την αριστερά αυτό ήταν το καλό που έκανε.Τουλάχιστον οι σκληροί σταλινιστές έλεγαν Στάλιν και ξερό ψωμί,στα αρχίδια μου αν είμαι φτωχός αρκεί να είναι οι σταλίνες πάνω.
Αυτοί ανέδειξαν τους άλλους τους αριστερούς με τις Mercedes,τι πραγματικά επαγγέλονταν.Αυτούς τους γαμιόληδες που μας είχαν σπάσει τα αρχίδια με τους τρίτους δρόμους κτλ.
Παράξενο πώς δεν τρώνε μαζικά ξύλο από τα πρώην συντρόφια τους.Αμα έδερνε Συριζαίους η ΛΑΕ ή η Πλεύση Ελευθερίας θα διπλασίαζαν τα ποσοστά τους όπως λέει και ο Πολάκης.

Αμα ηταν κυβερνηση ο δραχμαζανης η ζωη η ο κουτσουμπας δεν θα ανεβαιναν στα κοτερα τυπε?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom