John.Greek
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.446
- Πόντοι
- 2.606
[move]H Άντζυ Σαμίου, αποθεώνει τον Αλέξη Τσίπρα: «Υποκλίνομαι στον Πρωθυπουργό, τον άντρα»…[/move]
H Άντζυ Σαμίου, αποθεώνει τον Αλέξη Τσίπρα: «Υποκλίνομαι στον Πρωθυπουργό, τον άντρα»…
Μια δήλωση με θετική σκέψη και θαυμασμό, έκανε στο twitter για τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, η γνωστή τραγουδίστρια Άντζυ Σαμίου. Η γνωστή καλλιτέχνιδα έγραψε χθες στο προσωπικό της λογαριασμό: «Υποκλίνομαι στον Πρωθυπουργό, τον Άνδρα, τον Ηγέτη, τον Άνθρωπο @atsipras»! για να δεχθεί δεκάδες σχόλια, θετικά αλλά κυρίως αρνητικά.
Η ίδια σήμερα απαντώντας στους «επικριτές» έγραψε :»Μη πει κανείς καλή κουβέντα για τον Αλέξη Τσίπρα, αμέσως στα μανταλάκια! Νομίζω πως έχω το δικαίωμα της άποψης και της ελευθερίας του λόγου! Δεν είμαι η μόνη που εκτιμώ και θαυμάζω τον Πρωθυπουργό για το έργο το ήθος και την αποφασιστικότητα του! Ενοχλεί πως το κάνω δημόσια; δεν πειράζει! Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου»!
Παλιό διαφημιστικό κολπακι για να βγει το όνομα της ξανά στην επιφάνεια.Το ίδιο κολπακι είχε κάνει και η Μαντώ όταν είχε πει (ύστερα από την προτροπή του μάνατζερ της.. κάτι που η ίδια αποκάλυψε , μετά από χρόνια) ότι ο πιο σεξουαλικός άνδρας είναι ο Βύρων Πολύδωρας..[move]H Άντζυ Σαμίου, αποθεώνει τον Αλέξη Τσίπρα: «Υποκλίνομαι στον Πρωθυπουργό, τον άντρα»…[/move]
H Άντζυ Σαμίου, αποθεώνει τον Αλέξη Τσίπρα: «Υποκλίνομαι στον Πρωθυπουργό, τον άντρα»…
Μια δήλωση με θετική σκέψη και θαυμασμό, έκανε στο twitter για τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, η γνωστή τραγουδίστρια Άντζυ Σαμίου. Η γνωστή καλλιτέχνιδα έγραψε χθες στο προσωπικό της λογαριασμό: «Υποκλίνομαι στον Πρωθυπουργό, τον Άνδρα, τον Ηγέτη, τον Άνθρωπο @atsipras»! για να δεχθεί δεκάδες σχόλια, θετικά αλλά κυρίως αρνητικά.
Η ίδια σήμερα απαντώντας στους «επικριτές» έγραψε :»Μη πει κανείς καλή κουβέντα για τον Αλέξη Τσίπρα, αμέσως στα μανταλάκια! Νομίζω πως έχω το δικαίωμα της άποψης και της ελευθερίας του λόγου! Δεν είμαι η μόνη που εκτιμώ και θαυμάζω τον Πρωθυπουργό για το έργο το ήθος και την αποφασιστικότητα του! Ενοχλεί πως το κάνω δημόσια; δεν πειράζει! Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου»!
Αυτη ξεμωραθηκε εδω και χρονια
Ανατροπή: Αυτοκτονία και όχι εργατικό δυστύχημα στο γήπεδο της ΑΕΚ
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, την προηγούμενη ημέρα ο 60χρονος εργαζόμενος, πατέρας δύο παιδιών, ενημερώθηκε ότι διακόπτεται η σύμβαση εργασίας του με την εργολαβική εταιρία. Φαίνεται πως η εξέλιξη αυτή του κόστισε τόσο πολύ και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.
ευτυχως που επι τσυριζοανελητων σταματησαν οι αυτοκτονιες
Τζόνυ συγκεντρώσου στα σοβαρά,
το Μαράκι μας δεν έτρωγε από Άκη,
τα 'παιρνε αλλιώς και νόμιμα το μαγκάκι η πασοκατζού μας
www.star.gr/eidiseis/politiki/397461/spane-rekor-oi-kokkinoi-daneiolhptes-ths-boylhs]https://www.star.gr/eidiseis/politiki/397461/spane-rekor-oi-kokkinoi-daneiolhptes-ths-boylhs[/url]
καλα τα λες φιδεμπορα
το μαρακι ΣΑΣ
δικο σας ειναι ΓΑΛΑΖΙΟ
ολοι εκτος απο εναν ειναι τσυριζονουδουδες
Τρωγαμε καλα
και μια και λες για την γαλαζια μαριω βλεπω οτι αρχισαν οι αιμοδοτησεις απο το 2005 Επι νουδου δηλαδη
Δεν μείναμε πολλοί συναγωνιστή,
ένας από μας συν το Μαράκι = 2
Το Μαράκι δανεικό το δώσαμε,επιστρέφει για νέες ρεμούλες
Και ο Μιχελογιαννάκης πασοκάρας είναι ,επομένως τρείς οι δικοί μας
Είμαστε παντού πασόκε μου,όπου κι αν πάμε τα κονομάμε χοντρά
δικο σας ειναι το μαρακι
και ο μιχελο του τσυριζα ειναι
αν ηταν πασοκ δεν θα ψηφιζε την καταργηση του εκας που το πασοκ θεσμοθετησε
Μη πτοείσαι, σε μας μάθανε να αρμέγουν,σε μας θα επιστρέψουν.
Για λίγο κάνουν τα εκτός έδρας,πασοκάρα(άρπαξε-κλέψε)παραμένουν
παιρνω τα χαπακια μου
Ελεεινος&τρισαθλιος εξουσιομανης πολιτικαντης 19ου αιωνα,αυτα συμβαινουν οταν ακολουθεις υλιστικες κοσμοθεωριες&ιδεοληψιες 19ου αιωνα.Οταν τελειωνει το "μελι" παθαινεις νευρικο κλονισμο και σε οδηγει σε πανωλεθρια οπως ο θειουλης του ο Τσαουσεσκου .Η ηττα του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστερας δεν θα εχει προηγουμενο,θα υπαρξει εθνικοπατριωτικο backlash ομορφα&πολιτισμενα στις καλπες(οπως ΗΠΑ μετα απο 8ετια Ομπαμια)το 80%των ψηφων που πηρε το 2015 ηταν παλιοπασοκοι βαθεως κρατους οι μισοι ψοφησαν και οι αλλοι μισοι εχουν αηδιασει με τα ξεπουληματα και τις μειοδοσιες του.Θα παρει ενα 20-22% των Αλβανων με δικαιωμα ψηφου(μπραβο Σαμαρα) των ΛΟΑΤΚΙ,των Ρομα,των Ρουβικωνων,του προξενειου Κομοτηνης,των μετακλητων/νεοδιορισθεντων και καποιων υπεργηρων αμορφωτων φανατισμενων αριστερων πρωην πρασινοφρουρων οπως ο κ.Βασιλης εδω
που παιρνουν συνταξεις αντιστασιακου και γεννηθηκαν το 1950 ή είναι τυφλοί και δουλευουν ταξι κτλ.
Ελεεινος&τρισαθλιος εξουσιομανης πολιτικαντης 19ου αιωνα,αυτα συμβαινουν οταν ακολουθεις υλιστικες κοσμοθεωριες&ιδεοληψιες 19ου αιωνα.Οταν τελειωνει το "μελι" παθαινεις νευρικο κλονισμο και σε οδηγει σε πανωλεθρια οπως ο θειουλης του ο Τσαουσεσκου .Η ηττα του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστερας δεν θα εχει προηγουμενο,θα υπαρξει εθνικοπατριωτικο backlash ομορφα&πολιτισμενα στις καλπες(οπως ΗΠΑ μετα απο 8ετια Ομπαμια)το 80%των ψηφων που πηρε το 2015 ηταν παλιοπασοκοι βαθεως κρατους οι μισοι ψοφησαν και οι αλλοι μισοι εχουν αηδιασει με τα ξεπουληματα και τις μειοδοσιες του.Θα παρει ενα 20-22% των Αλβανων με δικαιωμα ψηφου(μπραβο Σαμαρα) των ΛΟΑΤΚΙ,των Ρομα,των Ρουβικωνων,του προξενειου Κομοτηνης,των μετακλητων/νεοδιορισθεντων και καποιων υπεργηρων αμορφωτων φανατισμενων αριστερων πρωην πρασινοφρουρων οπως ο κ.Βασιλης εδω
που παιρνουν συνταξεις αντιστασιακου και γεννηθηκαν το 1950 ή είναι τυφλοί και δουλευουν ταξι κτλ.