alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Χαμενη ψηφος.Στις επόμενες εκλογές ψηφίζω πρώτη φορά Ελληνική Λύση.
Χαμενη ψηφος.Στις επόμενες εκλογές ψηφίζω πρώτη φορά Ελληνική Λύση.
ο λαδωνης ελεγε οτι οποιος ψηφιζει νδ νομιμοποιει την κλοπη του δημοσιου χρηματος
Ότι και να ψηφίσετε όταν έρθει εκείνη η ώρα το μόνο που έχετε να κάνετε όλοι σας είναι απλά //να μην ξεχνάτε ///.... Αυτό μόνο,,,, Μην Ξεχνάτε.... Λαός που ξεχνάει την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξανά ζήσει...... Δε προτρέπω τίποτα κ κανέναν, αλλά δε μπορεί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να κουνάνε το δάχτυλο στον Τσίπρα επειδή τα σκατωσε τρία χρόνια τώρα,, και όχι σε όλα τα θέματα, ας είμαστε και δίκαιοι,,, αλλά, απλά δε γίνεται ρε φίλε,, τι άλλο να πω;;; Η ΝΔ;;;;; να κουνάει το δάχτυλο και να κάνει μαθήματα πατριωτισμού;; και η Φώφαρα να μιλάει για κομμτοσκυλα;;; χαχχαχαχαχααχ,,, είστε καλά ρε;;; Κύριοι, το θέμα είναι απλό και το κάνετε περίπλοκο κ αυτό θέλουν όλοι τους...... Εσείς απλά αν δεν θέλετε να είστε κορόιδα ένα έχετε να κάνετε.... Να Μην Ξεχνάτε!!!
το κακό με ((Εμάς));;;; κάι ποιος σ είπε ότι ψηφίζω τσίπρα;; έγραψα επίσης παραπάνω ότι δεν προτρέπω κτλ κτλ κτλ κτλ.. Αλλά με μια μικρή ανασκόπηση σε προηγούμενα ποστς σου φίλτατε κατάλαβα ότι η νοημοσύνη μου δυστυχώς για σένα και ευτυχώς για εμένα ότι, δεν μου επιτρέπει να ασχοληθώ μαζί σου ούτε να έρθω σε αντιπαράθεση επίσης.... Είσαι εδώ για να τρολαρεις και είσαι πολύ καλός σε αυτό,,, αλλά μόνο σε αυτό... Εύχομαι από καρδιάς καλό υπόλοιπο γιορτών και καλή ανάσταση!!εκανε και κατι καλο το ζαβο;
να και κατι νεο εκτος οτι χωρισε ο κικιλιας απο την μπαλατσινου
΄
το κακο με σας ειναι δεν ξεχναμε ουτε το σκισιμο των μνημονιων ουτε το πραξικοματικο δημοψηφισμα παρωδια
ουτε τος ζουρναδες ουε τους μπαχαλακηδες αγανακτισμενους του συνταγματος ουτε τις υβρεις σε βουλευτες
ουτε τιποτα
με θετική όχι, προς Θεού,, αλλά με λίγο καλύτερη άποψη από ορισμένους ριμαδορους παλαιότερων εποχών, Ναι!Υπάρχουν άνθρωποι με θετική γνώμη για τον Τσίπρα ρε τύποι?
όχι αγαπητέ δεν ήρθε ουρανικατεβατος,, ψηφίστηκε από όλους αυτούς τους βολεμένους δημόσιους υπαλλήλους διορισμένοι των προηγούμενων δεκαετιών που φοβούμενοι το τυχόν ξεβολεμμα τους ακολούθησαν τον τελευταίο πασοκο χαμαιλεωντα,,,,,,, σε κάλυψα;τελικα κανεις δεν ψηφισε το ζαβο
ηρθε ουρανοκατεβατος
τον εφερε ο πελαργος
βρηκαν και τον ορο τρολλαρεις και ενταξει
αν δεν θελετε διαλογο πηγαινετε στην κουμουνδουρου να αυτοθαυμαζεστε για το μεγαλειο της συμμοριας
Είναι λιγότερο ψεύτης τύπε?με θετική όχι, προς Θεού,, αλλά με λίγο καλύτερη άποψη από ορισμένους ριμαδορους παλαιότερων εποχών, Ναι!
Υπάρχουν άνθρωποι με θετική γνώμη για τον Τσίπρα ρε τύποι?
και ομως
ζαουν και υπαρχουν αναμεσα μας
α να μην το ξεχασω ειμαι τρολλ
Πως ρε τύπε? Αυτός κάνει και τον Γιωργάκη ακόμα να μοιάζει σοβαρός :S
ο γιωργακης ηταν και ειναι σοβαρος
σορρυ το ξεχασα ειμαι τρολλ
Πως ρε τύπε ένας Πασοκος θεωρεί σοβαρό αυτόν που διάλυσε το κόμμα?
Πως δεν είναι έτσι?δεν ειναι ετσι μαστορα
Ότι και να ψηφίσετε όταν έρθει εκείνη η ώρα το μόνο που έχετε να κάνετε όλοι σας είναι απλά //να μην ξεχνάτε ///.... Αυτό μόνο,,,, Μην Ξεχνάτε.... Λαός που ξεχνάει την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξανά ζήσει...... Δε προτρέπω τίποτα κ κανέναν, αλλά δε μπορεί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να κουνάνε το δάχτυλο στον Τσίπρα επειδή τα σκατωσε τρία χρόνια τώρα,, και όχι σε όλα τα θέματα, ας είμαστε και δίκαιοι,,, αλλά, απλά δε γίνεται ρε φίλε,, τι άλλο να πω;;; Η ΝΔ;;;;; να κουνάει το δάχτυλο και να κάνει μαθήματα πατριωτισμού;; και η Φώφαρα να μιλάει για κομμτοσκυλα;;; χαχχαχαχαχααχ,,, είστε καλά ρε;;; Κύριοι, το θέμα είναι απλό και το κάνετε περίπλοκο κ αυτό θέλουν όλοι τους...... Εσείς απλά αν δεν θέλετε να είστε κορόιδα ένα έχετε να κάνετε.... Να Μην Ξεχνάτε!!!