ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.328
- Πόντοι
- 24.596
αφου θα τα φας ολα στις πουτανες ρε τυπε :S :S :SΘα γλυψουμε κάνα κοκκαλακι τύποι τι λέτε?
αφου θα τα φας ολα στις πουτανες ρε τυπε :S :S :SΘα γλυψουμε κάνα κοκκαλακι τύποι τι λέτε?
αφου θα τα φας ολα στις πουτανες ρε τυπε :S :S :S
Ναι.Κάποιος άγαμος με εισόδημα 9,000+ παίρνει τα αρχιδια του ε?
Μην ανησυχεις, κοροιδευει παααααααααααρα πολλους. Το θεμα ειναι, αυτοι που πληρωνουν το μαρμαρο, τι θα ψηφισουν. Αρκετα πλεον.Αφου αφήνει απλήρωτους του προμηθευτές του Δημοσίου, τους φαρμακοποιούς, τους γιατρούς και τα διαγνωστικά κέντρα που δέχοναι ΕΟΠΥΥ και δημιουργεί εικονικό πλεόνασμα και καλά μοιράζει κοινωνικό μέρισμα.. ποιον κοροϊδεύει ρε?
Ολοι οι μικρομεσαίοι με τον αργό θάνατο που τους καταδίκασε η υπέρογκη φορολογία δημιούργησαν το περίφημο κοινωνικό μέρισμα.
Αντί να ανοίξει κάνα εργοστάσιο να κόβει μηνιατικα μοιράζει λεφτά από τους μεν στους δε..
Μην ανησυχεις, κοροιδευει παααααααααααρα πολλους. Το θεμα ειναι, αυτοι που πληρωνουν το μαρμαρο, τι θα ψηφισουν. Αρκετα πλεον.
Ναι ο αθλιος.Εντωμεταξυ κατάλαβα καλά? Τις παράνομες κρατήσεις των συνταξιούχων τις βαπτισε κοινωνικό μέρισμα?
Ναι ο αθλιος.
Το σημερινο ηταν εξ ολοκληρου ρεσιταλ λαϊκισμού και αθλιοτητας. Ντρεπομουν εγω που τον ακουγα.Απατεώνας!
Το σημερινο ηταν εξ ολοκληρου ρεσιταλ λαϊκισμού και αθλιοτητας. Ντρεπομουν εγω που τον ακουγα.
Το σημερινο ηταν εξ ολοκληρου ρεσιταλ λαϊκισμού και αθλιοτητας. Ντρεπομουν εγω που τον ακουγα.
Μονο ηλιθιοι σαν και εσενα κανουν ότι δεν βλεπουνλαικισμος και αθλιοτητα τοτε και τωρα
αυτους θελετε ομως
ας προσεχατε