Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

  • Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

    Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

    Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

    Ψήφοι: 43 18,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Μηνύματα
7.875
Like
4.180
Πόντοι
506
ποια τον εβγαλε στην δημοσιοτητα

η αννουλα η παναγιωταρεα καραδεξια το 90 στην μητσοτακικη ερτ

το δεξιο κατεστημενο τον ετοιμαζε απο τοτε

οπως τον κοσκωτα απο το 77

οπως τον εφραιμ το 92 επι δρακουμελ
Ποιά Παναγιωταρεα
Άμα δεν έπεφτε το ΠΑΣΟΚ ακόμα στο 4% θα ητανε
 

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Μηνύματα
10.234
Κριτικές
35
Like
6.061
Πόντοι
6.796
Στο τέλος του μήνα θα γίνει η πρώτη λοταρία ηλεκτρονικών αποδείξεων με έπαθλο 1000 ευρώ για 1000 φορολογούμενους - Πώς θα γίνεται η διαδικασία

Την πρώτη λοταρία αποδείξεων στα τέλη του μήνα ανακοίνωσε η υφυπουργός οικονομικών κ. Κατερίνα Παπανάτσιου μιλώντας στην ΕΡΤ, τονίζοντας ότι το μέτρο βρίσκεται στην κατεύθυνση της ενθάρρυνσης των πολιτών για πληρωμές μέσω ηλεκτρονικών συναλλαγών.
Με βάση τον σχεδιασμό του ΥΠΟΙΚ, κάθε ηλεκτρονική συναλλαγή (πληρωμή με πλαστικό χρήμα ή e-banking) θα εξασφαλίζει για τον φορολούμενο έναν αριθμό ηλεκτρονικών λαχνών, δηλαδή συγκεκριμένους κωδικούς λαχνών.
Η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών έχει αποφασίσει να δώσει μεγαλύτερα κίνητρα για τη χρήση των καρτών για την πληρωμή μικροποσών, διότι, όπως σημειώνουν στο ΥΠΟΙΚ, για τα μεγαλύτερα ποσά η χρήση ηλεκτρονικών μέσω πληρωμής είναι πολύ διαδεδομένη (π.χ. αγορές διαρκών καταναλωτικών αγαθών). Έτσι, βάσει μιας κλίμακας θα δίνεται ένας συγκεκριμένος αριθμός λαχνών με βάση την αξία κάθε συναλλαγής. Για παράδειγμα, αν ένας φορολογούμενος αγοράσει από ένα κατάστημα με κάρτα προϊόντα αξίας έως 10 ευρώ θα λαμβάνει 10 λαχνούς. Αν αγοράσει προϊόντα αξίας 20 ευρώ θα λαμβάνει 15 και όσο αυξάνει η αξία της συναλλαγής τόσο θα μειώνεται αναλογικά ο αριθμός των ηλεκτρονικών λαχνών που θα του πιστώνεται.
Στην συνέχεια τις πρώτες ημέρες κάθε μήνα οι τράπεζες θα αποστέλλουν στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων όλα τα στοιχεία με τις ηλεκτρονικές πληρωμές που έχουν πραγματοποιήσει οι φορολογούμενοι κατά τον προηγούμενο μήνα. Στο τέλος του μήνα θα πραγματοποιείται η ηλεκτρονική κλήρωση.
Κάθε μήνα θα μοιράζεται στους φορολογούμενους το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, το οποίο θα καρπώνονται 1.000 τυχεροί. Έτσι, κάθε τυχερός θα κερδίζει από 1.000 ευρώ που θα είναι αφορολόγητα, και ακατάσχετο και δεν θα συμψηφίζεται και με οφειλές του προς την εφορία.
Με βάση το σχεδιασμό του ΥΠΟΙΚ έχει προβλεφθεί ότι οι φορολογούμενοι θα κερδίζουν μέσω της φορολοταρίας συνολικά το ποσό των 12 εκατ. ευρώ. Ειδικά για φέτος που το ποσό έχει δεσμευτεί αλλά έχουμε φθάσει στον Οκτώβριο και μένουν αδιάθετα περί τα 9 εκατ. ευρώ, προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν έως το τέλος του έτους περισσότερες κληρώσεις προκειμένου να διατεθεί στους φορολογούμενους όλο το ποσό που περισσεύει.
Στη φορολοταρία θα συμμετέχουν όλοι οι φορολογούμενοι, ανεξάρτητα από την πηγή του εισοδήματός τους, και όχι μόνο οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι που έχουν υποχρέωση πραγματοποίησης ηλεκτρονικών συναλλαγών.

 

Συνημμένα

  • PlastikoXrima18317sk.jpg
    PlastikoXrima18317sk.jpg
    24,3 KB · Εμφανίσεις: 23

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Μηνύματα
3.239
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Όλο μαλακίες αυτή η κυβέρνηση  :jerking:
 

KAVLIARIS33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Μηνύματα
135
Κριτικές
6
Like
1.278
Πόντοι
201
Μας ξεφτυλισαν οι κουμουνιστες.Αντε στο καλο κολοτρυπηδες να φυγεται και να βλεπετε την εξουσια με το μακαρονι :walkingpenis: :walkingpenis: :walkingpenis: :walkingpenis: :walkingpenis: :walkingpenis: :walkingpenis: :walkingpenis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
 

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Μηνύματα
2.182
Κριτικές
9
Like
736
Πόντοι
316
Στο τέλος του μήνα θα γίνει η πρώτη λοταρία ηλεκτρονικών αποδείξεων με έπαθλο 1000 ευρώ για 1000 φορολογούμενους - Πώς θα γίνεται η διαδικασία

Κλώνος σου και ο Τσακαλώτος τύπε;  :S :S :S
 

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Μηνύματα
10.234
Κριτικές
35
Like
6.061
Πόντοι
6.796
Ποια τα κριτήρια γνωρίζει κάποιος?
 

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Μηνύματα
4.210
Κριτικές
3
Like
1.689
Πόντοι
496
Τυποι θαναι αδιαβλητο το συστημα οπως το τζοκερ :think: :- :S :grin:
 

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Μηνύματα
464
Like
241
Πόντοι
1
ο Αλέξης ήρθε για να μείνει…
Eδώ και αρκετό καιρό είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι παρ’ όλη την καταστροφή που επέφερε στη χώρα ο Αλέξης και το freak show του, ο σοφός ελληνικός λαός παραμένει αμετανόητος και σε μεγάλο μέρος του συνεχίζει να στοιχίζεται πίσω από τον Σύριζα.

Δεν είναι τυχαίο που εκατομμύρια Έλληνες τον ξαναψήφισαν τον Σεπτέμβριο του ’15, με κάπιταλ κοντρόλς, με κλειστές τράπεζες, με ατελείωτες ουρές στα ΑΤΜ και με πρόσφατη την μεγάλη κωλοτούμπα του περίφημου δημοψηφίσματος, που τον κατέστησε διάσημο «πολιτικό απατεώνα» σε κάθε άκρη του πλανήτη. Χώρια όλα τα άλλα που είχε υποσχεθεί και τα οποία ουδέποτε σκέφτηκε καν να εφαρμόσει (751 ευρώ βασικό μισθό, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, κατάργηση του μνημονίου, κλπ κλπ).

Όπως δεν είναι τυχαίο που σήμερα, μετά από δυόμιση χρόνια συστηματικής διάλυσης της οικονομίας, και όχι μόνο, δημοσκοπικά ο Σύριζα συνεχίζει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, και μάλιστα αν ο Αλέξης παίξει τα χαρτιά του σωστά, δεν αποκλείεται να χτυπήσει και πρωτιά οψέποτε αποφασίσει να μας πάει σε εκλογές.

Έχω γράψει και άλλες φορές ότι ακόμη κι αν τον πιάσουν κάμερες τον Αλέξη να σφάζει μωρά στην πλατεία Συντάγματος, θα βρεθούν ουκ ολίγοι που θα τον δικαιολογήσου λέγοντας πως «κάποιο λόγο θα είχε το παιδί για να παραφερθεί». Και μπορεί στο παραπάνω παράδειγμα να υπερβάλλω, όμως όπως όλοι έχουμε δει, ό,τι και να κάνει σε πολιτικό ή οικονομικό επίπεδο ο Αλέξης, όχι μόνο δεν ανοίγει ρουθούνι, όχι μόνο δεν αντιδρά κανείς, αλλά τουναντίον υπάρχουν πολλοί (ΜΜΕ, κλπ) που τον σιγοντάρουν. Αν τα ίδια τα είχαν κάνει οι «σαμαροβενιζέλοι», τώρα η Ελλάδα θα θύμιζε Ναγκασάκι του 1945.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Διότι ο Αλέξης αποτελεί την προσωποποίηση του μέσου νεοέλληνα. Είναι το είδωλό του στον καθρέφτη. Για τους εν πολλοίς απολιτίκ συμπολίτες μας, που μέχρι πριν από μερικά χρόνια ούτε ήξεραν ούτε τους ένοιαζε ποιος είναι πρωθυπουργός, ο Αλέξης είναι το γελαστό ντόμπρο παιδί που τα έβαλε με τους «κακοί κσένοι», με τους ντόπιους νενέκους και που πάλεψε για τα δίκια μας, αλλά που τον πούλησαν και αυτόν «οι σατανικές δυνάμεις που μας κυβερνάνε »… διότι μας θέλουν γονατισμένους, μας ζηλεύουν κλπ.

Για τις γυναίκες, και δη εκείνες σε προχωρημένη κλιμακτήριο, ο Αλέξης είναι το απόλυτο τεκνό, ο γλυκούλης, ο ποθητός «κρυφός εραστής» ή ο ιδανικός γαμπρός για την κόρη μας, που μπορεί μερικές φορές να είναι ατσούμπαλος, να σταβοστομιάζει, να γέρνει από την πολλή μαγκιά, να έχει χοντρά μπούτια, αλλά στο φινάλε είναι σαν κι εμάς. Δικό μας παιδί. Με ατέλειες. Μας εκφράζει. Κάνει λάθη, δεν το παίζει διανοούμενος ή μορφωμένος, παλεύει όπως όλοι μας με τα «εγγλέζικα», είναι απλός στο ντύσιμο, κλπ. Εξάλλου, ήταν άφθαρτος, καλοπροαίρετος, με αγωνιστικό παλμαρέ, και αν μη τι άλλο αυτός τουλάχιστον προσπάθησε.

Για τους περισσότερους άνδρες ο Αλέξης είναι ιδανικός για πρωθυπουργός, αφού ο Έλληνας δεν θέλει να αισθάνεται κατώτερος κανενός και δη εκείνων που τον εκπροσωπούν. Εξ ου οι Ζαγοράκηδες, οι Σκουρλέτηδες, οι Στρατούληδες, οι Καμμένοι, και άλλα τέτοια φρούτα που νομοθετούν για πάρτι μας. Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης δεν είναι ιδιαίτερα όμορφος, ψηλός, ή γυμνασμένος ώστε να συνιστά απειλή και πηγή ζήλειας μη τυχόν μας φάει τη γκόμενα. Παράλληλα είναι καπάτσος, επιτήδειος, ψευτόμαγκας, ολίγον τι κάγκουρας, και πάνω απ όλα παρλαπίπας. Ιδιότητες δηλαδή που εκφράζουν τον νεοέλληνα κλαρινογαμπρό, που και αυτός με τα ψέματα και εν μέσω καταλήψεων για την τιμή της τυρόπιτας τελείωσε λύκειο, που δεν έμαθε ποτέ σωστά μια ξένη γλώσσα, που με τα ψέματα (δημοκρατικό πεντάρι) τελείωσε και πανεπιστήμιο, και που επίσης με τα ψέματα έφτασε εκεί που έφτασε. Τι να τα κάνουμε τα Χάρβαρντ, τα γαλλικά, τις γραβάτες και τα διδακτορικά; Τους είδαμε και τους κουστουμαρισμένους…

Αυτό είναι εν ολίγοις το μυστικό με το οποίο ο Αλέξης συνεχίζει να είναι κατσικωμένος στο Μαξίμου και στο σβέρκο μας.

Πως λοιπόν θα μπορέσει ο Αλέξης, τον οποίο εκτός από ανεπαρκή τον θεωρώ και ιδιαίτερα επιτήδειο, να ξαναπάρει τις εκλογές; Πολύ απλά…

Κατ’ αρχήν έχει μαζί του ένα τσιμεντένιο μπλοκ ψηφοφόρων, που αποτελείται από τους μισούς τουλάχιστον δημοσίους υπαλλήλους, που στον Σύριζα βρίσκουν αποκούμπι, φοβούμενοι οποιαδήποτε μεταρρύθμιση, αξιολόγηση, και κυρίως τον Κυριάκο, που ό,τι και να κάνει του έχει βγει το όνομα ότι άμα βγει θα πάρει κεφάλια δικαίων και αδίκων. Και κυρίως ο Αλέξης στηρίζεται στο κομμάτι εκείνο των Δ.Υ. που είναι συμβασιούχοι, μετακλητοί, ιδιωτικού δικαίου, υπάλληλοι ΔΕΚΟ, εργαζόμενοι σε άχρηστους από καιρό οργανισμούς, σε δήμους, περιφέρειες, κλπ. Αυτοί είναι που φοβούνται περισσότερο, και αν τους μετρήσουμε, προσθέτοντας από 2-3 εξαρτώμενα μέλη τους στον καθένα, να ένα καλό εκλογικό ποσοστό ως μαγιά, αφού θα μιλάμε για περίπου 500 ή 600 χιλιάδες ψήφους.

Από κει και πέρα, αν ο Αλέξης υποσχεθεί (το συνηθίζει) 100.000 νέες προσλήψεις στο δημόσιο, να άλλες 300.000 ψήφοι αμέσως αμέσως. Οι ενδιαφερόμενοι συν οι οικογένειές τους.

Πάμε παρακάτω: Οι 16αρηδες και 17αρηδες, που σε λίγο θα ψηφίζουν (αν όχι κιόλας). Τους υπόσχεται μια 6μηνη στρατιωτική θητεία (διότι η σημερινή 9μηνη είναι βασανιστήριο!!!!) ή ακόμη και κατάργησή της, τους δίνει (έστω στα ψέματα) την υπόσχεση ότι θα καταργήσει τις εξετάσεις στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ, και να άλλες 300.000 ψήφοι στο πανέρι.

Θέλετε κι άλλους; Αυτό που έκανε με τους διεμφυλικούς, που μπορεί στην πραγματικότητα να αφορά μόνο 300-500 άτομα σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά επικοινωνιακά πείθει πολλές δεκάδες χιλιάδες υποτιθέμενων προοδευτικών συμπολιτών μας, που κάτι τέτοια τα θεωρούν πρωτοποριακά.

Ή αυτό με την κάνναβη. Ξέρετε πόσοι «χασικλήδες» ψηφίζουν; Μιλιούνια…

Αν στις παραπάνω κατηγορίες προσθέσουμε τους ήδη βολεμένους από τον Σύριζα (και τους ΑνΕλ), που έχουν τρουπώσει σε καλοπληρωμένες θέσεις σε υπουργεία και αλλού, μαζί με τους φύσει ιδεοληπτικούς Αριστερούς, που όσο δεξιά κι αν το πάει στην πράξη ο Αλέξης αυτοί θα συνεχίσουν να τον θεωρούν ως τον Τσε των Βαλκανίων ή τους εγγενώς ηλίθιους (μεγάλοι οι αριθμοί τους σε κάθε κοινωνία), τότε εύκολα βλέπουμε πως αν πάμε σε εκλογές όπως έχουν τα πράγματα, ο Αλέξης μπορεί να κάνει περίπατο.

Και ποιους θα έχει απέναντί του; Την ΝΔ που ακόμη ψάχνει τον βηματισμό της; Τα 2-3 παρακλάδια της που πιο πολύ με αυτήν ασχολούνται κατηγορώντας την από το πρωί μέχρι το βράδυ παρά με τους εθνικούς σαμποτέρ του Σύριζα; Το Πασόκ της Φώφης (χα χα χα)… Τον Τζίμερο; Ποιον;

Γι' αυτό σας λέω και λυπάμαι πολύ, ο Αλέξης ήρθε για να μείνει…
 
Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Μηνύματα
2.771
Κριτικές
14
Like
808
Πόντοι
326
Φανατικα σαμμαρικο το αντινιους, με πρωτο βιολι τον φαηλο καποτε. Εγραφε, ελεγαν και ο χρυσανθος με ψευδώνυμο. Φαινεται δεν τους αρεσει ο κουλης...
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.998
Πόντοι
2.606
ο Αλέξης ήρθε για να μείνει…
Eδώ και αρκετό καιρό είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι παρ’ όλη την καταστροφή που επέφερε στη χώρα ο Αλέξης και το freak show του, ο σοφός ελληνικός λαός παραμένει αμετανόητος και σε μεγάλο μέρος του συνεχίζει να στοιχίζεται πίσω από τον Σύριζα.

Δεν είναι τυχαίο που εκατομμύρια Έλληνες τον ξαναψήφισαν τον Σεπτέμβριο του ’15, με κάπιταλ κοντρόλς, με κλειστές τράπεζες, με ατελείωτες ουρές στα ΑΤΜ και με πρόσφατη την μεγάλη κωλοτούμπα του περίφημου δημοψηφίσματος, που τον κατέστησε διάσημο «πολιτικό απατεώνα» σε κάθε άκρη του πλανήτη. Χώρια όλα τα άλλα που είχε υποσχεθεί και τα οποία ουδέποτε σκέφτηκε καν να εφαρμόσει (751 ευρώ βασικό μισθό, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, κατάργηση του μνημονίου, κλπ κλπ).

Όπως δεν είναι τυχαίο που σήμερα, μετά από δυόμιση χρόνια συστηματικής διάλυσης της οικονομίας, και όχι μόνο, δημοσκοπικά ο Σύριζα συνεχίζει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, και μάλιστα αν ο Αλέξης παίξει τα χαρτιά του σωστά, δεν αποκλείεται να χτυπήσει και πρωτιά οψέποτε αποφασίσει να μας πάει σε εκλογές.

Έχω γράψει και άλλες φορές ότι ακόμη κι αν τον πιάσουν κάμερες τον Αλέξη να σφάζει μωρά στην πλατεία Συντάγματος, θα βρεθούν ουκ ολίγοι που θα τον δικαιολογήσου λέγοντας πως «κάποιο λόγο θα είχε το παιδί για να παραφερθεί». Και μπορεί στο παραπάνω παράδειγμα να υπερβάλλω, όμως όπως όλοι έχουμε δει, ό,τι και να κάνει σε πολιτικό ή οικονομικό επίπεδο ο Αλέξης, όχι μόνο δεν ανοίγει ρουθούνι, όχι μόνο δεν αντιδρά κανείς, αλλά τουναντίον υπάρχουν πολλοί (ΜΜΕ, κλπ) που τον σιγοντάρουν. Αν τα ίδια τα είχαν κάνει οι «σαμαροβενιζέλοι», τώρα η Ελλάδα θα θύμιζε Ναγκασάκι του 1945.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Διότι ο Αλέξης αποτελεί την προσωποποίηση του μέσου νεοέλληνα. Είναι το είδωλό του στον καθρέφτη. Για τους εν πολλοίς απολιτίκ συμπολίτες μας, που μέχρι πριν από μερικά χρόνια ούτε ήξεραν ούτε τους ένοιαζε ποιος είναι πρωθυπουργός, ο Αλέξης είναι το γελαστό ντόμπρο παιδί που τα έβαλε με τους «κακοί κσένοι», με τους ντόπιους νενέκους και που πάλεψε για τα δίκια μας, αλλά που τον πούλησαν και αυτόν «οι σατανικές δυνάμεις που μας κυβερνάνε »… διότι μας θέλουν γονατισμένους, μας ζηλεύουν κλπ.

Για τις γυναίκες, και δη εκείνες σε προχωρημένη κλιμακτήριο, ο Αλέξης είναι το απόλυτο τεκνό, ο γλυκούλης, ο ποθητός «κρυφός εραστής» ή ο ιδανικός γαμπρός για την κόρη μας, που μπορεί μερικές φορές να είναι ατσούμπαλος, να σταβοστομιάζει, να γέρνει από την πολλή μαγκιά, να έχει χοντρά μπούτια, αλλά στο φινάλε είναι σαν κι εμάς. Δικό μας παιδί. Με ατέλειες. Μας εκφράζει. Κάνει λάθη, δεν το παίζει διανοούμενος ή μορφωμένος, παλεύει όπως όλοι μας με τα «εγγλέζικα», είναι απλός στο ντύσιμο, κλπ. Εξάλλου, ήταν άφθαρτος, καλοπροαίρετος, με αγωνιστικό παλμαρέ, και αν μη τι άλλο αυτός τουλάχιστον προσπάθησε.

Για τους περισσότερους άνδρες ο Αλέξης είναι ιδανικός για πρωθυπουργός, αφού ο Έλληνας δεν θέλει να αισθάνεται κατώτερος κανενός και δη εκείνων που τον εκπροσωπούν. Εξ ου οι Ζαγοράκηδες, οι Σκουρλέτηδες, οι Στρατούληδες, οι Καμμένοι, και άλλα τέτοια φρούτα που νομοθετούν για πάρτι μας. Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης δεν είναι ιδιαίτερα όμορφος, ψηλός, ή γυμνασμένος ώστε να συνιστά απειλή και πηγή ζήλειας μη τυχόν μας φάει τη γκόμενα. Παράλληλα είναι καπάτσος, επιτήδειος, ψευτόμαγκας, ολίγον τι κάγκουρας, και πάνω απ όλα παρλαπίπας. Ιδιότητες δηλαδή που εκφράζουν τον νεοέλληνα κλαρινογαμπρό, που και αυτός με τα ψέματα και εν μέσω καταλήψεων για την τιμή της τυρόπιτας τελείωσε λύκειο, που δεν έμαθε ποτέ σωστά μια ξένη γλώσσα, που με τα ψέματα (δημοκρατικό πεντάρι) τελείωσε και πανεπιστήμιο, και που επίσης με τα ψέματα έφτασε εκεί που έφτασε. Τι να τα κάνουμε τα Χάρβαρντ, τα γαλλικά, τις γραβάτες και τα διδακτορικά; Τους είδαμε και τους κουστουμαρισμένους…

Αυτό είναι εν ολίγοις το μυστικό με το οποίο ο Αλέξης συνεχίζει να είναι κατσικωμένος στο Μαξίμου και στο σβέρκο μας.

Πως λοιπόν θα μπορέσει ο Αλέξης, τον οποίο εκτός από ανεπαρκή τον θεωρώ και ιδιαίτερα επιτήδειο, να ξαναπάρει τις εκλογές; Πολύ απλά…

Κατ’ αρχήν έχει μαζί του ένα τσιμεντένιο μπλοκ ψηφοφόρων, που αποτελείται από τους μισούς τουλάχιστον δημοσίους υπαλλήλους, που στον Σύριζα βρίσκουν αποκούμπι, φοβούμενοι οποιαδήποτε μεταρρύθμιση, αξιολόγηση, και κυρίως τον Κυριάκο, που ό,τι και να κάνει του έχει βγει το όνομα ότι άμα βγει θα πάρει κεφάλια δικαίων και αδίκων. Και κυρίως ο Αλέξης στηρίζεται στο κομμάτι εκείνο των Δ.Υ. που είναι συμβασιούχοι, μετακλητοί, ιδιωτικού δικαίου, υπάλληλοι ΔΕΚΟ, εργαζόμενοι σε άχρηστους από καιρό οργανισμούς, σε δήμους, περιφέρειες, κλπ. Αυτοί είναι που φοβούνται περισσότερο, και αν τους μετρήσουμε, προσθέτοντας από 2-3 εξαρτώμενα μέλη τους στον καθένα, να ένα καλό εκλογικό ποσοστό ως μαγιά, αφού θα μιλάμε για περίπου 500 ή 600 χιλιάδες ψήφους.

Από κει και πέρα, αν ο Αλέξης υποσχεθεί (το συνηθίζει) 100.000 νέες προσλήψεις στο δημόσιο, να άλλες 300.000 ψήφοι αμέσως αμέσως. Οι ενδιαφερόμενοι συν οι οικογένειές τους.

Πάμε παρακάτω: Οι 16αρηδες και 17αρηδες, που σε λίγο θα ψηφίζουν (αν όχι κιόλας). Τους υπόσχεται μια 6μηνη στρατιωτική θητεία (διότι η σημερινή 9μηνη είναι βασανιστήριο!!!!) ή ακόμη και κατάργησή της, τους δίνει (έστω στα ψέματα) την υπόσχεση ότι θα καταργήσει τις εξετάσεις στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ, και να άλλες 300.000 ψήφοι στο πανέρι.

Θέλετε κι άλλους; Αυτό που έκανε με τους διεμφυλικούς, που μπορεί στην πραγματικότητα να αφορά μόνο 300-500 άτομα σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά επικοινωνιακά πείθει πολλές δεκάδες χιλιάδες υποτιθέμενων προοδευτικών συμπολιτών μας, που κάτι τέτοια τα θεωρούν πρωτοποριακά.

Ή αυτό με την κάνναβη. Ξέρετε πόσοι «χασικλήδες» ψηφίζουν; Μιλιούνια…

Αν στις παραπάνω κατηγορίες προσθέσουμε τους ήδη βολεμένους από τον Σύριζα (και τους ΑνΕλ), που έχουν τρουπώσει σε καλοπληρωμένες θέσεις σε υπουργεία και αλλού, μαζί με τους φύσει ιδεοληπτικούς Αριστερούς, που όσο δεξιά κι αν το πάει στην πράξη ο Αλέξης αυτοί θα συνεχίσουν να τον θεωρούν ως τον Τσε των Βαλκανίων ή τους εγγενώς ηλίθιους (μεγάλοι οι αριθμοί τους σε κάθε κοινωνία), τότε εύκολα βλέπουμε πως αν πάμε σε εκλογές όπως έχουν τα πράγματα, ο Αλέξης μπορεί να κάνει περίπατο.

Και ποιους θα έχει απέναντί του; Την ΝΔ που ακόμη ψάχνει τον βηματισμό της; Τα 2-3 παρακλάδια της που πιο πολύ με αυτήν ασχολούνται κατηγορώντας την από το πρωί μέχρι το βράδυ παρά με τους εθνικούς σαμποτέρ του Σύριζα; Το Πασόκ της Φώφης (χα χα χα)… Τον Τζίμερο; Ποιον;

Γι' αυτό σας λέω και λυπάμαι πολύ, ο Αλέξης ήρθε για να μείνει…

Ναι,οντως ο Τσιπρας ειναι η ξεφτιλα της γενιας μου.Εχει αυτο το ειρωνικο υφος που δε μας χωνευουνε γενικα.Μου ελεγαν οτι αυτα τα ατομα θελει ο κοσμος και δεν το πιστευα.
Απλα ειναι καπως χαβαλες,βαζεις ας πουμε αυτον που περναγε με αντιγραφη να μιλησει για την παιδεια,τον αθεο να κανει το σταυρο του,το διεθνιστη να εκπροσωπησει την πατριδα,τον αμαθη να μιλησει αγγλικα,τους βαζεις να φανε τα σκατα τους.
Ειναι τρελλος χαβαλες,κυριως μουρλαινονται απο την ελλειψη feedback.Αυτο το στυλ στα αρχιδια μας εντελως που ειχαμε τη δεκαετια του 90.

Δηλαδη σε στυλ Τσιπρα θελεις,τι να κανουμε,στα αρχιδια μας.Φαε τωρα το σανο.Δε θελεις Τσιπρα,στα αρχιδια μας παλι.Φαε σκατα.
Ειναι αυτο το αδιεξοδο,η τρομακτικη ελλειψη επιλογων που ολοι το εβλεπαν τη δεκαετια του 90 πλην των βυσματων και τωρα περασε και σε αυτους.

Βασικα δηλαδη ο Τσιπρας ειναι ο ψευτοαγωνιστης των Βορειων προαστιων μαγκια,κλανια που τα βρισκει ολα ετοιμα,ρεμπελος επαναστατης και μετα απλως βγαινει στην εξουσια και ξεβρακωνεται.
Πιο πολλοι τον συμπαθουν παρα τον αντιπαθουν.Απλα δεν παιζει κανενα ρολο.Γιατι ειναι ο χαβαλες και ο σταρχιδισμος που προανεφερα της αλλης πλευρας.Ας κανει και 100 και 200 και 300 κωλοτουμπες.Τιποτα δε θα αλλαξει.
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.465
Κριτικές
1
Like
32.476
Πόντοι
8.006
Μολαταυτα αν υπαρχει κατι θετικο, ειναι οτι ξεμπερδεψαμε μια για παντα με το αρρωστημενο ιδεολογημα και αφηγημα του Συριζα των πρωτων εξι μηνων.
Εκει ο Τσιπρας ευτυχως αντιληφθηκε, με τον δυσκολο τροπο, οτι Λαφαζανηδες, Ζωες, Ραχηλ και ολο το λαϊκίστικο κακο συναπαντημα, δεν ειναι για να κυβερναει.
Και εβγαλε μια εκδοχη συμβιβαστικη, ενιοτε και ταπεινωνόμενη, εχοντας και την ασφαλεια οτι εχει τετραετια χωρις εμπλοκη απο εκλογη προεδρου δημοκρατιας και εναν Καμμενο τοσο γλοιωδη, που βγαινει ακομη και λεει "συντροφοι" στα συνεδρια του Συριζα ως στέρεο δεκανικι.
Θεωρω ομως οτι ουτε καν σωστη διαχειριση δεν εκανε, μολονοτι καταλαβε τι πρεπει να κανει στοιχειωδως ωστε να μην καταστραφουμε.
Οσο το γρηγοροτερο φυγει τοσο καλυτερα.
Μια κακη ΝΔ ειναι απειρως καλυτερη απο εναν "καλουτσικο" Συριζα.
 

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Μηνύματα
3.577
Like
81
Πόντοι
16
Μια κακη ΝΔ ειναι απειρως καλυτερη απο εναν "καλουτσικο" Συριζα.

Τα πασπαλισμένα με άχνη ζάχαρη σκατά
δεν είναι καλύτερα απο τα σκέτα σκατά ,τύπε.
Τα πάντα όλα τα ίδια νομοσχέδια ψηφίζουν οι δυο κουράδες :S
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.465
Κριτικές
1
Like
32.476
Πόντοι
8.006
Τα πασπαλισμένα με άχνη ζάχαρη σκατά
δεν είναι καλύτερα απο τα σκέτα σκατά ,τύπε.
Τα πάντα όλα τα ίδια νομοσχέδια ψηφίζουν οι δυο κουράδες :S
Οχι τύπε.
Αλλά πρεπει να κάνεις λιγο κοπο να τα ψαχνεις λιγακι τα πραγματα.

 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Οχι τύπε.
Αλλά πρεπει να κάνεις λιγο κοπο να τα ψαχνεις λιγακι τα πραγματα.


Φυσικά, αυτό έγινε μέσω ΕΝΦΙΑ. Στα περισσότερα μέρη του κόσμου, εξ άλλου, το Κτηματολόγιο δημιουργήθηκε για να θεσπιστεί φόρος ακινήτων. Που παντού αλλού είναι ανταποδοτικός, δηλαδή αποτελεί το βασικό «ίδιο» έσοδο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης…

μεσω ενφια

ο  πιτσαδορος δηλαδη δημιουργησε τον ληστρικο ενφια που ηταν  ενα απο τα κυρια πραγματα που ηρθε η μαφια της κουμουνδουρου

 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.465
Κριτικές
1
Like
32.476
Πόντοι
8.006
ο  πιτσαδορος δηλαδη δημιουργησε τον ληστρικο ενφια
Eννοεις η κυβερνηση Σαμαρα-Βενιζελου (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) για να εισαι ακριβης. Δεν θα βγαζεις την ουρά σου απ εξω. Δεν γινεται να εισαι και με τον χωροφυλαξ και με τον αστυφυλαξ.
Ειναι αστειο να ασκεις κριτικη στην κυβερνηση που συμμετειχε το ΠΑΣΟΚ, ως ....αντιπολιτευομενος το ΠΑΣΟΚ.
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Eννοεις η κυβερνηση Σαμαρα-Βενιζελου (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) για να εισαι ακριβης. Δεν θα βγαζεις την ουρά σου απ εξω. Δεν γινεται να εισαι και με τον χωροφυλαξ και με τον αστυφυλαξ.
Ειναι αστειο να ασκεις κριτικη στην κυβερνηση που συμμετειχε το ΠΑΣΟΚ, ως ....αντιπολιτευομενος το ΠΑΣΟΚ.

στο αρθρο ομως δεν αναφερεται η λεξη  πασοκ ή συγκυβερνηση ή κατι αλλο που να θυμιζει οτι δεν ηταν μονος του ο σαμαρας

αλλα τελος παντων

η γνωμη μου ειναι γνωστη για την συγκυβερνηση του 12 που ηταν ενα τεραστιο λαθος του βενιζελου εδωσε "αφεση αρματιων" στην καταστροφικη πολιτικη της δεξιας και του μπουχεσα και κατρακυλησε εκλογικα το πασοκ





 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.465
Κριτικές
1
Like
32.476
Πόντοι
8.006
στο αρθρο ομως δεν αναφερεται η λεξη  πασοκ ή συγκυβερνηση ή κατι αλλο που να θυμιζει οτι δεν ηταν μονος του ο σαμαρας

αλλα τελος παντων

η γνωμη μου ειναι γνωστη για την συγκυβερνηση του 12 που ηταν ενα τεραστιο λαθος του βενιζελου εδωσε "αφεση αρματιων" στην καταστροφικη πολιτικη της δεξιας και του μπουχεσα και κατρακυλησε εκλογικα το πασοκ
Τι ωραια μνημη ειναι αυτη.
Και καλα, για το 5% απο το 12% εφταιγε η συγκυβερνηση με την Δεξια.
Για το 12% απο το 44% μεσα σε δυο χρονια τι εφταιγε?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom