ε,εδώ που τα λέμε τζώνυ δεν έχει κι άδικο ο Λίλας..μιλησε το συκαλακι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 65K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
ε,εδώ που τα λέμε τζώνυ δεν έχει κι άδικο ο Λίλας..
μεταξυ κουτσουρου και κωνου
μεταξυ κουτσουρου και κωνου
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2017/09/15/filoxenia.png[/img[/URL]]
2 φορες
[/quote]
ανθρωπος αγραμματος ξυλο απελεκητο
σαν τα κουτσουρα που βαζει η λολα που τα κανει ολα
στην σουφρα της
Ναι. Υπάρχει ο Τσίπρας-Βαρουφάκης, Τσίπρας-Καμμένοςτο πρόβλημα τζώνυ μου είναι η ανορθογραφία ή το δημ.+ιδ. χρέος?μη μου πεις ότι και γι αυτό σου φταίει ο τσίπρας..υπάρχει τίποτα χειρότερο ,στη νεότερη ευρωπαϊκή ιστορία από το τρίγωνο Σημίτη-Καρατζά-Παπαντωνίου?
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
το πρόβλημα τζώνυ μου είναι η ανορθογραφία ή το δημ.+ιδ. χρέος?μη μου πεις ότι και γι αυτό σου φταίει ο τσίπρας..υπάρχει τίποτα χειρότερο ,στη νεότερη ευρωπαϊκή ιστορία από το τρίγωνο Σημίτη-Καρατζά-Παπαντωνίου?
υπαρχει
καραμανλης προβοπουλος αλογοσκουφης
140 δις χρεος σε 5 χρονια η 129%
36 δις ελειμμα η 15.5%
σα να λέμε τι είναι προτιμότερο,το κούτσουρο ή ο θερμοσίφωνας..υπαρχει
καραμανλης προβοπουλος αλογοσκουφης
140 δις χρεος σε 5 χρονια η 129%
36 δις ελειμμα η 15.5%
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
σα να λέμε τι είναι προτιμότερο,το κούτσουρο ή ο θερμοσίφωνας..
εγω μαστορα απαντησα στην ερωτηση σου
τωρα τις εξυπναδες τις αφηνω για το λιλακι
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Αχχχχχχχχχχχχχχχχχ Τζωννυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μεταξυ κουτσουρου και κωνου
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Ενώ τσεκουρώθηκαν οι κρατικές δαπάνες για υγεία και κοινωνική προστασία
Η «τρύπα» στα έσοδα φέρνει πιο κοντά τον εφιάλτη των νέων μέτρων
ρε λιλακο εσυ και η ΤΡΥΠΑ σου
Η «τρύπα» στα έσοδα φέρνει πιο κοντά τον εφιάλτη των νέων μέτρων
ρε λιλακο εσυ και η ΤΡΥΠΑ σου
μου παραθέτεις νούμερα τα οποία δε λένε πραγματικά τίποτα,αν δεν ειδωθούν μέσα σε μακρο κλίμακα.πχ στο αεπ προσμετρώνται τα εξωτερικά δάνεια?η κίνησή τους στην οικονομία είτε αφορούν κατανάλωση αγαθών είτε επενδυτική?τα τοκοχρεωλύσια προϋπολογίζονται εφάπαξ ή κατά τη τακτή λήξη?αυτές είναι ελάχιστες απο τις παραμέτρους που πρέπει να συνεξετάζεις όταν παραθέτεις απλάνούμερα!έχει γίνει μέχρι τώρα αυτή η αναγκαία λογιστική αποτίμηση?και να είσαι σίγουρος ότι νδ και σύριζα μακριά από μέναεγω μαστορα απαντησα στην ερωτηση σου
τωρα τις εξυπναδες τις αφηνω για το λιλακι
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Μην του βαζεις δυσκολα του Τζωννυ εκτος από την πρεφα που επαιζε και μετραγε στο Δημοσιο και τους κωλους που εγλυφε δεν ξερει παραπανω μαθηματικα.Λυπησου τον,ενας απλος Πασοκος είναι.μου παραθέτεις νούμερα τα οποία δε λένε πραγματικά τίποτα,αν δεν ειδωθούν μέσα σε μακρο κλίμακα.πχ στο αεπ προσμετρώνται τα εξωτερικά δάνεια?η κίνησή τους στην οικονομία είτε αφορούν κατανάλωση αγαθών είτε επενδυτική?τα τοκοχρεωλύσια προϋπολογίζονται εφάπαξ ή κατά τη τακτή λήξη?αυτές είναι ελάχιστες απο τις παραμέτρους που πρέπει να συνεξετάζεις όταν παραθέτεις απλάνούμερα!έχει γίνει μέχρι τώρα αυτή η αναγκαία λογιστική αποτίμηση?και να είσαι σίγουρος ότι νδ και σύριζα μακριά από μένα
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
μου παραθέτεις νούμερα τα οποία δε λένε πραγματικά τίποτα,αν δεν ειδωθούν μέσα σε μακρο κλίμακα.πχ στο αεπ προσμετρώνται τα εξωτερικά δάνεια?η κίνησή τους στην οικονομία είτε αφορούν κατανάλωση αγαθών είτε επενδυτική?τα τοκοχρεωλύσια προϋπολογίζονται εφάπαξ ή κατά τη τακτή λήξη?αυτές είναι ελάχιστες απο τις παραμέτρους που πρέπει να συνεξετάζεις όταν παραθέτεις απλάνούμερα!έχει γίνει μέχρι τώρα αυτή η αναγκαία λογιστική αποτίμηση?και να είσαι σίγουρος ότι νδ και σύριζα μακριά από μένα
αν ψαξεις μεσα στους προυπολογισμους του κρατους θα τα βρεις τα νουμερα αυτα
δεν ειναι δικα μου
τα εχω ποσταρει πολλες φορες
δηλαδη ρε μαστορα περιμενεις να σου κανω εγω οικονομικη αναλυση οταν δεν την εχουν κανει αυτοι που ειναι υπευθυνοι να το κανουν και απραμυθιαζουν τον λαο απο το 10 8 χρονια τωρα ;
Λιλάκι έχεις αγωνία για την επιστροφή εντούρο?Μην του βαζεις δυσκολα του Τξωννυ εκτος από την πρεφα που επαιζε και μετραγε στο Δημοσιο και τους κωλους που εγλυφε δεν ξερει παραπανω μαθηματικα.Λυπησου τον,ενας απλος Πασοκος είναι.
ενώ το 1999 για να τα πάρουν απο το χρηματιστήριο δεν παραμύθιαζαν?θυμάσαι το χρηματ. είναι ο καθρέπτης της οικον?θυμάσαι τα επισκευαστικά της εθνικής του καρατζά?θυμάσαι ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ με τις επισφάλειες που τις πέρναγε στο ενεργητικό της τράπεζας ο καρατζάς,μέσω της ρύθμισης δανείων?άστο καλύτερα τζώνυ,ο τσίπρας είναι ένας απλόσ καραγκιοζάκος!(για προβόπουλο ειδικά έχεις 100% δίκιο)αν ψαξεις μεσα στους προυπολογισμους του κρατους θα τα βρεις τα νουμερα αυτα
δεν ειναι δικα μου
τα εχω ποσταρει πολλες φορες
δηλαδη ρε μαστορα περιμενεις να σου κανω εγω οικονομικη αναλυση οταν δεν την εχουν κανει αυτοι που ειναι υπευθυνοι να το κανουν και απραμυθιαζουν τον λαο απο το 10 8 χρονια τωρα ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 55