Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις..

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2017/09/15/filoxenia.png[/img[/URL]]

2 φορες

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2017/09/15/filoxenia.png[/img[/URL]]

2 φορες
[/quote]

ανθρωπος αγραμματος ξυλο απελεκητο

σαν τα κουτσουρα που βαζει η λολα που τα κανει ολα

στην σουφρα της

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
το πρόβλημα τζώνυ μου είναι η ανορθογραφία ή το δημ.+ιδ. χρέος?μη μου πεις ότι και γι αυτό σου φταίει ο τσίπρας..υπάρχει τίποτα χειρότερο ,στη νεότερη ευρωπαϊκή ιστορία από το τρίγωνο Σημίτη-Καρατζά-Παπαντωνίου?

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
86
το πρόβλημα τζώνυ μου είναι η ανορθογραφία ή το δημ.+ιδ. χρέος?μη μου πεις ότι και γι αυτό σου φταίει ο τσίπρας..υπάρχει τίποτα χειρότερο ,στη νεότερη ευρωπαϊκή ιστορία από το τρίγωνο Σημίτη-Καρατζά-Παπαντωνίου?
Ναι. Υπάρχει ο Τσίπρας-Βαρουφάκης, Τσίπρας-Καμμένος

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

υπαρχει

καραμανλης προβοπουλος αλογοσκουφης

140 δις χρεος σε 5 χρονια η 129%

36 δις ελειμμα η 15.5%

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ααα ρε λιλα αααααααααααααααααααααααααααα ρε λιλαααααααααα

εσυ και ο πυροσωληνας σου των s400

Συνημμένα

• lils400.jpg
    lils400.jpg
    41,2 KB · Εμφανίσεις: 18

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
εγω μαστορα απαντησα στην ερωτηση σου

τωρα τις εξυπναδες τις αφηνω για το λιλακι  
μου παραθέτεις νούμερα τα οποία δε λένε πραγματικά τίποτα,αν δεν ειδωθούν μέσα σε μακρο κλίμακα.πχ στο αεπ προσμετρώνται τα εξωτερικά δάνεια?η κίνησή τους στην οικονομία είτε αφορούν κατανάλωση αγαθών είτε επενδυτική?τα τοκοχρεωλύσια προϋπολογίζονται εφάπαξ ή κατά τη τακτή λήξη?αυτές είναι ελάχιστες απο τις παραμέτρους που πρέπει να συνεξετάζεις όταν παραθέτεις απλάνούμερα!έχει γίνει μέχρι τώρα αυτή η αναγκαία λογιστική αποτίμηση?και να είσαι σίγουρος ότι νδ και σύριζα μακριά από μένα

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
ΠΕΣ ΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ(ενν.αστικοδημοκρατη)

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
μου παραθέτεις νούμερα τα οποία δε λένε πραγματικά τίποτα,αν δεν ειδωθούν μέσα σε μακρο κλίμακα.πχ στο αεπ προσμετρώνται τα εξωτερικά δάνεια?η κίνησή τους στην οικονομία είτε αφορούν κατανάλωση αγαθών είτε επενδυτική?τα τοκοχρεωλύσια προϋπολογίζονται εφάπαξ ή κατά τη τακτή λήξη?αυτές είναι ελάχιστες απο τις παραμέτρους που πρέπει να συνεξετάζεις όταν παραθέτεις απλάνούμερα!έχει γίνει μέχρι τώρα αυτή η αναγκαία λογιστική αποτίμηση?και να είσαι σίγουρος ότι νδ και σύριζα μακριά από μένα
Μην του βαζεις δυσκολα του Τζωννυ εκτος από την πρεφα που επαιζε και μετραγε στο Δημοσιο και τους κωλους που εγλυφε δεν ξερει παραπανω μαθηματικα.Λυπησου τον,ενας απλος Πασοκος είναι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :boobies:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

αν ψαξεις μεσα στους προυπολογισμους του κρατους θα τα βρεις τα νουμερα αυτα

δεν ειναι δικα μου

τα εχω ποσταρει πολλες φορες

δηλαδη ρε μαστορα περιμενεις να σου κανω εγω οικονομικη αναλυση οταν δεν την εχουν κανει αυτοι που ειναι υπευθυνοι να το κανουν και απραμυθιαζουν τον λαο απο το 10  8 χρονια τωρα ;

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
Μην του βαζεις δυσκολα του Τξωννυ εκτος από την πρεφα που επαιζε και μετραγε στο Δημοσιο και τους κωλους που εγλυφε δεν ξερει παραπανω μαθηματικα.Λυπησου τον,ενας απλος Πασοκος είναι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :boobies:
Λιλάκι έχεις αγωνία για την επιστροφή εντούρο?

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
αν ψαξεις μεσα στους προυπολογισμους του κρατους θα τα βρεις τα νουμερα αυτα

δεν ειναι δικα μου

τα εχω ποσταρει πολλες φορες

δηλαδη ρε μαστορα περιμενεις να σου κανω εγω οικονομικη αναλυση οταν δεν την εχουν κανει αυτοι που ειναι υπευθυνοι να το κανουν και απραμυθιαζουν τον λαο απο το 10  8 χρονια τωρα ;
ενώ το 1999 για να τα πάρουν απο το χρηματιστήριο δεν παραμύθιαζαν?θυμάσαι το χρηματ. είναι ο καθρέπτης της οικον?θυμάσαι τα επισκευαστικά της εθνικής του καρατζά?θυμάσαι ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ με τις επισφάλειες που τις πέρναγε στο ενεργητικό της τράπεζας ο καρατζάς,μέσω της ρύθμισης δανείων?άστο καλύτερα τζώνυ,ο τσίπρας είναι ένας απλόσ καραγκιοζάκος!(για προβόπουλο ειδικά έχεις 100% δίκιο)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom